Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:23 - 07/04/2015

Η Γη ανεβάζει τη δόνησή της. Η αντήχηση συχνότητας Shumann διπλασιάστηκε!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κάποιοι πολιτισμοί πίστευαν πως ο πλανήτης μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός, όπου αντιδρούσε και επηρέαζε τις ζωές των ανθρώπων πότε με τα καιρικά και πότε με τα γεωλογικά φαινόμενα. Η θεωρία της αντήχησης Scumann έρχεται να δικαιώσει κατά κάποιο τρόπο όλους αυτούς που πίστεψαν πως η Γη έχει δική της καρδιά.

Η αντήχηση Schumann αντιπροσωπεύει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκλήθηκαν από τις ηλιακές εκλάμψεις στην ατμόσφαιρα της Γης και ταλαντώνεται σε πολύ χαμηλές συχνότητες, δημιουργώντας έτσι ένα είδος “παλμού” ή “καρδιακού παλμού” του πλανήτη Γη.

Το κύμα παλμών της Γης είναι περίπου στα 7.8hz. Η αντήχηση αυτή όμως έχει αυξηθεί ελαφρώς από το 1980 και πιο σημαντικά από το 1997 και εντεύθεν. Αυτήν την περίοδο βρισκόμαστε στα 12Hz και ο ρυθμός αυτός αναμένεται να φθάσει το κρίσιμο σημείο των 13Hz. Κάποιοι υποστήριζαν μαθηματικά ότι αυτό θα συνέβαινε το 2012! Σε μερικές παραδόσεις και προφητείες το περιγράφουν ως “σημείο μηδέν” της Γης.

Σε αυτό το κρίσιμο σημείο σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες και σε συνδυασμό με όλα τα είδη των ερμηνειών και των προφητειών που υπάρχουν για το θέμα αναμένονται μεταβολές που δεν μπορούν να υπολογιστούν, μαζί με το σενάριο της αναστροφής των πόλων ή της εξέλιξης του ανθρώπινου εγκέφαλου.

galacticconnection.com

Νίκος Καστανιας

awakengr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 04/07/2015 @ 1:44 ΜΜ

    Δε πα να πιασει και FM τον καζαντζιδη να ουμ, τιποτα δε θα γινει.

    • Ανώνυμος 04/07/2015 @ 6:00 ΜΜ

      Δυνάμεις-ιδιότητες που θα έχουμε στην 5Η: 1) Πτώση του πέπλου για να δούμε καθαρά την παρούσα αλλά και προηγούμενες ζωές μας, αλλά και τους ΕΤς κλπ που βρίσκονται γύρω μας, καθώς (όπερ σημαντικότατο) και για να αναγνωρίσουμε τον πραγματικό εσωτερικό εαυτό μας, ποιοι είμαστε πραγματικά και ποια η αποστολή μας και οι στόχοι μας σε αυτή μας την ενσάρκωση. 2) Τηλεπάθεια (για επικοινωνία με άλλους, για να μιλούμε με εικόνες, και για να ενεργοποιούμε συσκευές). 3)’Άνοιγμα του τρίτου ματιού (για να βλέπουμε άυλες οντότητες, κλπ). 4) Τηλε-όραση (για να μπορούμε να βλέπουμε γεγονότα που συμβαίνουν μακριά). 5) Τηλεκίνηση (να μετακινούμε και να αποστέλλουμε αντικείμενα, να θέτουμε σε λειτουργία συσκευές, κλπ, με τον νου μας). 6) Διαμόρφωση του σώματος μας όπως θέλουμε (μορφή, βάρος, πρόσωπο, και αργότερα και ύψος). 7) Προσθήκη μελών κλπ που λείπουν σε ανάπηρους. 8) Άνοιγμα πυλών για να μεταφερόμεθα άμεσα μέσω αυτών όπου θέλουμε. 9) Πλήρης επικοινωνία με φωτεινά όντα για να παίρνουμε πληροφορίες και οδηγίες. 10) Πλήρης ενεργοποίηση του υποσυνείδητου για να παίρνομε γρήγορα σωστές αποφάσεις. 11) Πλήρες φιλτράρισμα των συναισθημάτων μας, για να επικεντρωνόμαστε μόνον στα θετικά. 12) Καθολική συχώρεση των πάντων (καλών ή κακών, εχθρών ή φίλων). 13) Άνοδος της συνειδητότητας μας, ώστε να είμαστε πλήρως συνειδητοποιημένα άτομα στην 5Η. 14) Ολοκλήρωση της Ανάληψης μας (με φώτιση, επίγνωση, κλπ). 15) Άνοδο των δονήσεων μας ώστε να παραμένουν συνεχώς στην 5Η. 16) Διακτινισμός, ήτοι από-υλοποίηση του σώματος μας και μετά άμεση επανυλοποίηση σε άλλο σημείο (στην αρχή με την βοήθεια καταλλήλων θαλάμων εισόδου και εξόδου).
      17) Υλοποίηση μέσω μόνης της σκέψης μας αντικειμένων κλπ, (εκτός ζώντων οργανισμών της πανίδας, όπως ζώα γενικά), απλών πραγμάτων στην αρχή και πιο σύνθετων αργότερα (μέχρι και μεγάλων κατασκευών αναλόγως του ποσοστού ενεργοποίησης του εγκεφάλου μας). 18) Πλήρης κρυσταλλοποίηση των κυττάρων μας (με τις μεταφυσικές ιδιότητες που αυτό συνεπάγεται). 19) Ένωση με το περιβάλλον (δηλαδή να αισθανόμαστε ένα με όλους). 20) Ενεργοποίηση και σύνδεση μας και με όλα τα νέα τσάκρα του σώματος μας, 21) Ενεργοποίηση και ένωση ανά δύο στο υλικό μας σώμα, και των 12 ελίκων του DNA μας, (για πολλούς από εμάς που θα το επιλέξουμε για όλα τα ζεύγη), πράγμα που θα μας κάνει πολλαπλώς υπεράνθρωπους. 22) Ολοκλήρωση της εξέλιξης μας, γινόμενοι ‘Φυσικοί Άγγελοι’ (που λέει και ο Nidle), γεμάτοι με ανιδιοτελή αγάπη προς όλους και προς όλα. Και εδώ έχουμε και άλλα δευτερεύοντα δώρα, όπως π.χ. το να μπορούμε να διαβάζουμε τα ακασικά αρχεία, κλπ.

    • Ανώνυμος 04/08/2015 @ 10:26 ΠΜ

      Καλημέρα η πέμπτη διάσταση είναι χαοτική .δεν μπορούν οι άνθρωποι να είναι έτσι απλά εκεί .
      Είναι το μέρος εγκλωβισμού των ψυχών που τις θέλουν για ενέργεια.
      Οι ψυχές είναι αυτό που θέλουν ,οι άνθρωποι που έχουν κατανοήσει οτι ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ ΜΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΜΑ ΜΕ ΨΥΧΗ δυστυχώς είναι λίγοι.

      Όλα όσα είχαμε ως ιδιότητες και χάσαμε δεν ανακτώνται στην 5 διάσταση προσοχή κινδυνος

  2. Ανώνυμος 04/07/2015 @ 7:29 ΜΜ

    Αυτο θα περασει στο ντουκου απο πολλους αλλα ειναι πολυ σοβαρη πληροφορια.Συνεχιστε να κοιτατε το τι κανει ο διπλανος σας.

  3. Ανώνυμος 04/07/2015 @ 9:34 ΜΜ

    ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΙΤΕ '''ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΜΕΤΑ-
    ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ''ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΜΕ ΟΡΕΞΗ- ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ—

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*