07:24 - 08/05/2014

Η αρχαία συνταγή του Θιβέτ με το εκχύλισμα σκόρδου που κάνει θαύματα

i-arxaia-syntagi-tou-thivet-me-egxilisma-skordou-pou-kanei-thavmata

Η αρχαία συνταγή του Θιβέτ με το εκχύλισμα σκόρδου που κάνει θαύματα

Το φάρμακο αυτό του αρχαίου Θιβέτ, γραμμένο με ιερόγλυφα, σε πλάκες πηλού, βρέθηκε στα βουνά του Θιβέτ σε έναν Βουδικό ναό το 1972 και απο­κρυπτογραφήθηκε το έτος 1976.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ:

Καθαρίζει τον οργανισμό από λιπώ­δεις και.ασβεστούχες εναποθέσεις, βελτιώνει τον μεταβολισμό, και σαν αποτέλεσμα, τα αιμοφόρα αγ­γεία γίνονται ελαστικά, μειώνεται το βάρος του σώματος στο φυσιολογικό, διαλύονται τα πήγματα αίματος (θρόμβοι), προλαμβάνει και θεραπεύει το έμφραγμα του μυοκαρδίου, την στενοκαρδία, την αρτηριοσκλήρωση, την ισχαιμία, το χρόνιο συνάχι, την υπέρταση, την αμυγδαλίτιδα, τις χρόνιες παθήσεις των πνευμόνων (όπως πνευμονία και βρογχίτιδα), βοηθάει στην φυματίωση των πνευμόνων, υποχωρούν πλήρως οι πονοκέφαλοι και ο θόρυβος στο κεφάλι, εξαλείφονται οι γαστρίτι­δες και επουλώνονται τα έλκη στομάχου και 12δακτύλου, απορροφούνται όλοι οι τύποι όγκων εσωτερικών και εξωτερικών μορφωμάτων όπως επίσης και εκείνοι που εμφανίζονται κατά τη νόσο Basedow (εξόφθαλμο βρογχοκήλη), αποκα­θίσταται πλήρως η όραση, ολόκληρος ο οργανισμός ανα­νεώνεται, υποχωρούν τα οιδήματα και επέρχεται αποκατάσταση της σεξουαλικότητας.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

350 γρ. καθαρισμένο σκόρδο κόβεται σε λεπτά τεμάχια και, τρίβεται σε δοχείο από πορσελάνη με ξύλινο γουδοχέρι. Σε αυτή τη μάζα προσθέτουμε 200 γρ. οινόπνευμα 96 βαθμών. Κλείνουμε καλά το δοχείο και το βάζουμε στο ψυγείο για. 10 ημέρες. Την 11η ημέρα το σουρώνουμε προσεκτικά. Το διάλυμα τοποθετείται πάλι στο ψυγείο για 2 ημέρες.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:

Λαμβάνεται προσθέτοντας σταγόνες σε 50 γρ.γάλα κάθε φορά προ του φαγητού κατά το ακόλουθο σύστημα:

Κατόπιν λαμβάνεται από 25 σταγόνες, 3 φορές ημερησίως μέχρι να τελειώσει το φάρμακο.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί το νωρίτερο μετά από 5 έτη!

Συμπληρωματικές οδηγίες

Μπορούμε να βάλουμε τις σταγόνες σε γάλα αν έχουμε ευαίσθητο στομάχι ή σε κάποιο αφέψημα ή σε χλιαρό νερό.

Το διάλυμα δε χρειάζεται ψυγείο.

Το σκόρδο δεν το χτυπάμε σε μπλέντερ ή σε μύλο του καφέ γιατί οξειδώνεται. Μόνο σε ξύλινο ή εμαγιέ ή μαρμάρινο γουδί ή σε χοντρό πυρέξ.

Δεν υπάρχει καμιά τοξικότητα στο μείγμα.

Μην πάρετε τη δόση, αν φάτε σ’ ένα γεύμα ωμό σκόρδο.

Αν σας πειράζει το οινόπνευμα, χρησιμοποιήστε την παρακάτω συνταγή:

350 gr σκόρδο

700 gr νερό

700 gr ζάχαρη σκούρα

Το παρασκευάζουμε όπως τη συνταγή με το οινόπνευμα και το διατηρούμε στο ψυγείο. Παίρνουμε 2 κουτ. του γλυκού σε ζεστό νερό, 3 φορές την ημέρα 15 λεπτά πριν το φαγητό.

Μπορεί, μετά το σούρωμα, να μείνει λίγη ψύχα στο βάζο. Δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται να το σουρώσουμε.

Έρευνες επιστημόνων αναφέρουν ότι το σκόρδο περιέχει πολλά δραστικά συστατικά

Ενώσεις θείου: το σκόρδο μπορεί να εξουδετερώνει τις τοξίνες χάρη στις θειούχες ενώσεις του.

Αλλισίνη, η οποία διασπάται όταν φάμε σκόρδο σε διαλυτικό σουλφίδιο που είναι ένζυμο, το οποίο δρα σαν βιολογικός καταλύτης. Η αλλισίνη είναι αντιμολυσματικό συστατικό. Καθαρίζει τα αγγεία και τις αρτηρίες, μειώνει τη χοληστερίνη του αίματος, τα λιπίδια και προστατεύει το συκώτι μετά από ένα πλούσιο γεύμα σε λίπη. Βοηθά το σώμα να διαλύσει τους θρόμβους και εμποδίζει τα αιμοπετάλια να κολλήσουν μεταξύ τους και να οδηγήσουν στη δημιουργία θρόμβων.

Ο χυμός του σκόρδου απομακρύνει τα τοξικά μέταλλα (μόλυβδο, υδράργυρο) , που δημιουργούνται από την ατμοσφαιρική και βιομηχανική ρύπανση και τη διατροφή.

Επίσης λειτουργεί σαν ελαφρύ αντιβιοτικό ,και αντιμυκητιακό . Παλαιότερα που η χρήση των φαρμάκων δεν ήταν τόσο διαδεδομένη, χρησιμοποιούσαν το σκόρδο και σαν αντιπαρασιτικό του γαστρεντερικού συστήματος, παίρνοντας 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη κάθε πρωί για 3 μέρες.

Περιέχει επίσης ιχνοστοιχεία όπως :Ψευδάργυρο, Γερμάνιο, Σελίνιο, Μαγγάνιο, Ασβέστιο, και ένα οξύ την Αδενοσίνη.

Τη συνταγή την πήρα από το βιβλίο της ‘Αννας Κανέλλου -ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ-που μπορούμε να σας το στείλουμε μετά από επικοινωνία μαζί μας.

A.X.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Σχόλια Αναγνωστών (29)

  1. Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 @ 08:21
    0
    0
    Για κάτι πιο απλό αλλά εξίσου δραστικό, φάτε καθημερινά δυό «γουλιές» σκόρδου. Για όσους ενοχλούνται (ευαίσθητο στομάχι ή μυρωδιά ) κόψτε το σκόρδο στην μέση, και αφαιρέστε την φύτρα.BastilleDay
  2. Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 @ 08:51
    0
    0
    Το Θιβέτ περιμέναμε να μας τα πει τα νέα για το σκόρδο!

    Το ξέρουνε όλοι οι γέροι σ' αυτή τη χώρα που βρωμάνε σκόρδο και κρασίλα από 40 χλμ (σκόρδο+οινόπνευμα (κρασί)!
    Ειδικά από το μεσημέρι και μετά …… άστα να πάνε!
  3. Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 @ 09:14
    0
    0
    Δεν είναι μούσι. Πράγματι δουλεύει και με θεαματικά αποτελέσματα – δοκιμασμένη!

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).
  4. 0
    0
    Ευχαριστω για τη συνταγη.

    θα πρεπει να ξερεις οτι μερικα πραγματα εχουν δραση συγγκεκριμενες εποχες.

    αυτο ποτε πρεπει να το παρουμε για μεγυστη δραση;χειμωνα;καλοκαιρι;ανοιξη;φθινοπορο;για να δουλεψει σωστα;

    γραφουν βιβλια και δεν ενυμερονοντε σωστα.

    δεν εμαθαν τιποτα απο τον παρακελσο και τους αλλους;;

    μαθε εποχη που ειναι ιδανικο μαθε αν ειναι οφελιμο να μην βεβιλωνετε νε βραστο νερο και πες μας.

    Για να μην μιλησω και για τον τροπο παρασκευης του σε τι φαση να ειναι η σελινη κτλ.
    και μαθε αν μπορεις στους αγραμματους που αντιγραφουν συνταγες η να τις αντιγραφουν με τις λεπτομερειες η να διαβαζουν λιγο.

    ευχαριστω.
  5. Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 @ 11:00
    0
    0
    τζατζικι,σκορδαλια και αναψυκτικο
  6. Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 @ 11:11
    0
    0
    Άραγε θα επιτρεπόταν σε έγκυες και θηλάζουσες?
  7. Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 @ 11:50
    0
    0
    Εγω, φιλαρακι, το τρωω με το τζατζικι στο σουβλακι, ολολοκληρο και ομο ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ τις βιταμινες!!!
  8. 0
    0
    2.11….OXI ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!!!! ΟΧΙ Σ΅ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ…ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΟ ΩΜΟ ΣΚΟΡΔΟ….ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΒΡΕΦΗ!!!!
  9. Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 @ 14:58
    0
    0
    Ο παπάρας που έγραψε ή αντέγραψε το κείμενο θα ήθελα να μου πεί τί μάρκα ψυγείο χρησιμοποιούσε ο μοναχός.
    • Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 @ 15:46
      0
      0
      Με πρόλαβες ρε φιλαράκι. Σωστός! Πάντως το σκόρδο όντως κάνει καλό. Όσο για το οινόπνευμα: οίνος ευ-φραίνει καρδίαν (με έμφαση στην παύλα). Μη ξεχνάμε όμως και το παν μέτρον άριστο.
    • Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 @ 20:55
      0
      0
      Ο παπάρας που έγραψε το "θα ήθελα να μου πεί τί μάρκα ψυγείο χρησιμοποιούσε ο μοναχός" θα ηθελα να μου πει εαν ξερει ποσο χαμηλες θερμοκρασιες εχουνε στο Θιβετ
  10. 0
    0
    Προς "αρχω"!….Απαντησα στις ερωτησεις σου…αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ…το σχολιο…εσβησε!! Συμβαινουν αυτα…με τα pc!…. Επειδη…. ο χρονος ειναι ….αβυσσαλεος …αδυσωπητος…εκτος απο "χρημα",χαχα!…κ επειδη…αποκλειεται να ξαναπληκτρολογησω ολ'αυτα…για να κατσουν να τα "γραψουν"…στ'@@@ τους…ολοι οι παραπανω…που τρωνε τζατζικι στο σουβλακι…αν ξαναμπεις στην αναρτηση…κ διαβασεις το σχολιο μου….γραψε αν θελεις….και ….Ο.Κ…θα στα ξαναπληκτρολογησω…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΣΟΙ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΤΑΓΗ….ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ……Θ Α Υ Μ Α !!!….. ΥΣ. Τελικα ΜΕΡΙΚΟΙ ….νεοελληνες….ΑΣΘΕΝΟΥΝ απο….μ@@@@…ΚΑΙ……..ΑΓΝΩΣΙΑ…..που… δυστυχως…η παραπανω αρχαια θιβετιανη συνταγη…δεν θεραπευει!!!
  11. Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 @ 17:29
    0
    0
    moy sakatace to paxi to antero to gamimeno o ellinas opoy exei allati perni to agoyri kai trexi sthn dekati mera den prolava me teliose edo tha po kai kati allo . kai as me sixoresete apo thn iperemia poy paroysiazi kai japlonontas to vradi dimioyrgi ipervoliki iperemia anevazi thermokrasies sto foyl ,,,kai den soy pefti me tipota eine to fidikotato vianra alla moy ekane aloy zimia fisika ego to ekana gia alla promlimata poy eixa dokimasteto alla pan metro ariston ?
    • Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 @ 20:56
      0
      0
      ρε κερατα, περνα το γραφτο σου σε ενα αυτοματο μτφ σε ελληνικα, εαν δεν μπορεις να το κανεις εσυ !!!! ελεος πια
  12. 0
    0
    8.29 μ.μ….Εκτος απ' την 'Ιδιαιτεροτητα' σου…στο Πληκτρολογιο…που Σπαει το 'Φραγμα Των Νευρων'…………..ΠΑΡ-Ουσιασες κ Ευαισθησια στην Συνταγη..με Βασικη ΠΑΡ-Ενεργεια…..το Κεντρο της Ενεργειας…..το Παχυ Εντερο… (οπως "Απο-Κωδικοποιησα"…απ΄' το σχολιο σου!!!!).. 1) Ειχες Προηγουμενο Ιστορικο με Παχυ Εντερο;;;…(Koλιτιδα,Νοσο Κρον,Ελκωδη Κολιτιδα,Αιματωδη….κτλ) 2) και βασικο!!!….ΜΕ ΤΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΒΑΜΜΑ;;;;;;;;
  13. Ανώνυμος 9 Μαΐου 2014 @ 01:39
    0
    0
    Σε τζακ ντανιελ εβαλε το σκορδο ο 8.29 ειμαι σιγουρος,γιαυτο καηκε…
  14. Ανώνυμος 9 Μαΐου 2014 @ 06:15
    0
    0
    Eγω ειχε αίμα στα κοπρανα,και γενικά στομάχοεντερικα προβλήματα,κοντέινερ δυο μήνες που το παίρνω και ειμαι πολυ καλύτερα γενικά.εχω κλίση και για κωλονοσκοπηση αλλα μάλλον δεν θα παω,μεχρι να το τελειώσω
    Πραγματικά θαυματουργή!!!!
  15. Ανώνυμος 9 Μαΐου 2014 @ 08:53
    0
    0
    πριν μερικα χρονια ειχε ο πεθερος μου ειχε προβλημα με τισ αρτυριεσ του κ επρεπε να κανει χειρουργιο γιατι παθενε εγκεφαλικα!ενας γνωστος μας μας εδωσε αυτη τη συνταγη κ την εκανε οταν ξαναπηγε στον γιατρο επαθε πλακα ο γιατρος ειχαν ξεβουλωσει ολες οι αρτυριες του!
  16. 0
    0
    Η συνταγη ειναι πολυ παλια!…Πριν 20 χρονια…φιλοι μας…εθεραπευθησαν απο διαφορες παθησεις!!!….Παραδειγματα οπως χολιστερινη τριγλυκεριδια διαβητη ιγμοριτιδα κτλ…ειναι ανουσια…μπροστα στη θεραπεια ισχαιμικων επεισοδιων…φραγμενων αρτηριων…μεταστατικων ογκων σε σπονδυλικη στηλη…κ αλλου.. Το σκορδο ειναι ΔΥΝΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ…κ μην ξεχναμε…οτι επαιξε ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ….στο ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!….Το ξυδι των 4 Κλεφτων…που εκλεβαν τα πτωματα κ δεν κολλουσαν Πανουκλα…ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ…κ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ηταν ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ!!!….. ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ….ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ "ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ"!!!! YΣ,…..STRANGER….μαλλον θα ΠΡΕΠΕΙ να ΞΑΝΑΑΝΕΒΑΣΕΙΣ…το "Θεμα"……κ να προτρεψεις….να λαβουν το ΒΑΜΜΑ….ολοι οι ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ!!!!…. Θα βοηθησω…να δωθουν πληροφοριες…κι αλλες…που δεν αναφερονται…στη συνταγη!!! Πχ…..ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ!!!……….Τι ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ;;;; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ;;;;;;; ΥΣ. Φυσικα….ο καθενας ειναι υπευθυνος…για την υγεια του…κ αλλος δεν φερει καμμια ευθυνη…για τις αποφασεις…που λΑΜΒΑΝΕΙ! πΡΙΝ 20-25 ΧΡΟΝΙΑ….που λαβαμε εμεις την θεραπεια…ειμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που το καναμε….κ δεν αναρωτηθηκαμε καθολου…αν πρεπει…γιατι γνωριζαμε τα "Χημικα συστατικα"…που παιρναμε!!!…Απο τοτε εχουν λαβει την θεραπεια….ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ…δικα μας κ ξενα…κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ…ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ…Ο……….."νεοελληνακος¨"!!!!……Λυπαμαι που το λεω…ετσι!!!!
  17. 0
    0
    Ok φιλε μου.
  18. 0
    0
    Μια ειναι η συνταγή Tζατζικι,σκορδαλια για ΠΑΝΤΑΑΑ
  19. 0
    0
    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΠΟΣΙΜΟ?
  20. 0
    0
    Καλησπέρα!!! Προς ολους Δε χρειάζεται να "κολατε" στα νούμερα πχ 96 βαθμούς Οινόπνευμα ή Αλκοόλη … Φτιάξτε το "μείγμα" -βάμμα με …. Γραπα απο το χωριό σας ή με Τσικουδιά ή με Τσίπουρο ΄η με Ούζο …Προσωπικά όλα μου τα βάμματα με τα βότανα που συλλέγω απ'το Ιερό Βουνό του Ολύμπου τα φτιάχνω με Τσίπουρο (το οποίο έχει κανονικά και γλυκάνισο η χωρίς Γλυκάνισο που συνήθως είναι και λέγεται Γράπα ). Αυτά έχουν υψηλότατο βαθμό Αλκοόλης, τώρα, κοιτάξτε κάποιοι τοπικοί παραγωγοί το αραιώνουν με νεράκι (όπως ανέκαθεν το λέει και η παραδοσιακή συνταγή δλδ_) και για να τους "βγάλει" λίγη ποσότητα παραπάνω αλλά και για να ελαττώσουν τον βαθμό αλκοόλ (ώστε να μπορεί να πάει προς πώληση σύμφωνα με την νομοθεσία) !! Επίσης κάποιες εταιρίες ή/και παράγωγοι, το καθαρό οινόπνευμα το λευκό εννοείτε το φτιάχνουν (το παρασκευάζουν πιο σωστά) απο φυτικά παράγωγα, τα λεγόμενα σκουπίδια περισσεύματα αυτά είναι τα οινοπνεύματα που φτιάχνονται απο φυτικά φυσικά δλδ παράγωγα αλλά, άλλες εταιρίες όμως προτιμούν να μην συνεργάζονται και να δέχονται σκουπίδια αλλά να συνθέτουν αλκοόλ απο χημικά απορρίμματα βλαβερών υλικών ή ΜΕ χημικές μεθόδους με χημικά ή με χημικά απορρίμματα κοινώς σκουπίδια απο σκουπιδότοπους η απο εταιρίες που παρασκευάζουν χημικά προιοντα κλπ … Προσωπικά το λευκό οινόπνευμα που προτιμώ να αλείφω στο δέρμα μου τουλάχιστον για την χρήση αυτή (και όχι για ανάμα φωτιάς απλώς) προτιμώ αυτό που φτιάχνεται από φλούδες και κουκούτσια και άλλες φυσικές-φυτικές ίνες φυσικά απορρίμματα από εταιρίες ή συχωριανούς – συμπολίτες μικροπαραγωγους -παραγωγούς που παράγουν τα γνωστά τοπικά κάθε τόπου αλκοολούχα ποτά . Εν πάσι περιπτώσει , το αγνό φυσικό φυτικό οινόπνευμα σαφώς είναι πιο ακριβό για εντριβή (γνωστά άνωθεν ποτά που παραθέτω) το λευκό που πωλείται στα φαρμακεία για ιατρική χρίση δεν είναι για πόση διότι δεν είναι καθαρό παράγωγο από πατάτα μόνον (όπως πχ η Βοντκα (Τοοὀὀ (ιερό) Νερακι) (βοντα =νερο)) αλλά και από άλλα χημικά εργαστηρίου!!! (μην κοιτάτε που το πίνουν οι άρρωστοι αλκοολικοί (οι ασθενείς ευγενιστι) :)) ή που το αναμιγνύουν με ποτά κοινώς ακόμη και η νοθεία που κάνουν διάφορες εταιρίες ή και μπαράκια των γειτονιών σας!!! Διότι αυτό το αλκοόλ του καθαρού λευκού οινοπνεύματος τυφλώνει και σκοτώνει άλλωστε και γι'αυτο πολλά παιδιά ή και μεσήλικες έχασαν ή κοντέψανε να χάσουν ακόμη και την ζωή τους απο ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ (τέτοιο αλκοόλ φτηνό) ΠΟΤΑ… ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! και προκαλεί ζημιά ακόμη και μη αναστρέψιμη σε όργανα μας όπως το ήπαρ νεφρούς επινεφρίδια κ.α κ.ο.κ !!! Το μπλε Οινόπνευμα εννοείται πως είναι μόνον για προσάναμμα φωτιάς ή για διαλύτης ή για καθαρισμό και κανονικά δεν είναι ούτε κατάλληλο κατ εμέ για χρήση εξωτερική επάνω σε δέρμα, * (άσχετο) επίσης αν θέλετε να καψαλίσετε πέπουλα κότας η άλλων εν σκλαβιά ή ελευθέρας "βοσκής" άγριων πουλερικών/πετούμενων θυμάτων προτιμάτε το λευκό οινόπνευμα (καλύτερα ούτε προπάνιο ή βουτάνιο κοινώς γκάζι) !!! το μπλε είναι από άλλες αλκοόλες φτιαγμένο (διότι υπάρχουν πολλών τύπων και λογιών αλκοόλες απο διάφορα υλικά και ουσίες που με την θερμότητα δημιουργούν ή μετατρέπονται σε αλκοόλες! ) Σαφώς με την καθαρότητα και την διαύγεια και με την αλκοόλη παίζει ρόλο και η απόσταξη, αν ειναι μονη διπλη τριπλη ή και παραπάνω αποστάξεις μεχρη να γινει καθαρο Οινοπνευμα απο 60% ή και μεχρη 99,8% Οινοπνευμα (πχ ακομη και το Τσακ ντανιελσ (μπερμπον) η Ουισκι έχουν αλκοόλ τόσο που μπορουν οπως και στις ταινιες βλέπουμε να απολυμάνουν πληγες και αυτο διοτι εχουν μπολικο αλκοολ αλλα σαφως εμ δεν ειναι το ιδιο δραστηκα οπως το οινοπνευμα ομως αν δε μας πειραζει η γευση η η μυροδια μπορουμε και με αυτα σαφως να κανουμε βαμμα οπως κανουμε και τα δικα μας λικερ πχ πικραμύγδαλο (κουκούτσια απο ροδακινο) + λικερ+ μερες "ζυμοματος" υπο σκιαν = σπιτικο Αμαρεττο (οχι ντισαρονο)χεχε ! Και παίζουν ρόλο και οι προσμίξεις βοτάνων όπως πχ στο ΡΑΚΙ και ρακομελο (μιαμ μιαμ)…
    • 0
      0
      εχω κανει την συνταγη με τσιπουρο και τα σκορδα (το μειγμα) εγιναν μπλε,αντι για ενα κιτρινωπο χρωμα που διαβαζω. Αυτο συμβαινει με το τσιπουρο ή φταιει οτι εβαλα τα σκορδα στο μπλεντερ και μαλλον οξειδωθηκαν ? Παρακαλω μια απαντηση ! Ευχαριστω !
  21. 0
    0
    σε 2 ημερεσ ξεκιναω τη συνταγη,ξεκιναω τριτη πρωι.κανω εξετασεισ τριτη πρωι και μετα απο 15 ημερεσ παλι.οποτε περιμενεται αποτελεσματα
  22. 0
    0
    ξερετε αν ειναι το ιδιο δραστικο αν το παρασκευασουμε με νερο αντι για οινιπνευμα??
  23. 0
    0
    γεια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί