Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:44 - 09/01/2015

Η Αμερικάνικη Αεροπορία φεύγει από την Βρετανία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Χθες σας έγραψα ….

Όταν τα ράφια στα Αμερικάνικα Στρατιωτικά πρατήρια αδειάζουν !!

Empty commissary shelves in Europe, Pacific
Troops and families in some areas of Europe and the Pacific have been frustrated by empty shelves in commissaries over the last few weeks — empty for different reasons.

Commissary officials said they expect the situation to improve in Europe no later than Jan. 14, depending on the location. But for customers in the Pacific, the problems continue.
…..

A military wife said she visited the commissary at RAF Lakenheath, England, on Sunday to find shortages that “made my mouth drop.
No lettuce, no salad, no orange juice, no chicken, no bread, hardly any yogurt and cheese, and half the fruits and vegetables were gone.”

http://www.navytimes.com/story/military … /21388737/

Κάποιος θα έλεγε μα καλά και τι έγινε που κάποια γυναίκα στρατιωτικού στο Στρατιωτικό πρατήριο,του Lakenheath της Αγγλίας δεν βρήκε κάποια τρόφιμα γιατί είχαν τελειώσει όπως και σε άλλα πρατήρια,σε Ευρώπη και Ειρηνικό, αμ δε, κούνια που σας κούναγε γιατί…….δείτε την σημερινή είδηση

Η Αμερικάνικη Αεροπορία φεύγει από την Βρετανία (!!)

USAF Migrates Away From UK As It Further Consolidates Its European Force

The USAF will be pulling out of Royal Air Force bases Mildenhall, Alconbury and Molesworth, among other smaller base closures across Europe. Is it time to stop subsidizing Europe’s protection or are we underestimating the threat from Russia?
…..

http://foxtrotalpha.jalopnik.com/usaf-m … 1678258478

(Όπως έκλειναν τις Βάσεις τους οι Σοβιετικοί στην Ανατολική Ευρώπη τέλη της δεκαετίας του 80, λόγω της κατάρρευσης του Ανατολικού μπλοκ)

Όταν κλείνεις μια βάση πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να σταματάς να την τροφοδοτείς.

Καταλαβαίνετε τι σημαίνει να κλείσουν άμεσα οι Βάσεις των Αμερικάνων σε Ευρώπη και Ειρηνικό !!

Το Μαγαζί που λέγεται Αμερική κλείνει λίαν συντόμως

και μάλιστα,όπως έχει προβλέψει το Webbot (!!!!),

σε μερικές περιπτώσεις,θα δούμε, χώρες να πληρώνουν και τα έξοδα μεταφοράς των φαντάρων γιατί δεν θα τα έχουν !!

Γιατί 1000 Στρατιωτικές Βάσεις να συντηρεί σε όλο το Πλανήτη,
δεν είναι καθόλου μικρό νούμερο για μια καταρρέουσα Αμερική.

EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 01/09/2015 @ 2:33 ΜΜ

    Ειναι τελειως ακυρο το σκεπτικο του αρθρογραφου…! Το οτι κλεινουν τις βασεις δε συμαινει οτι βαρανε φουντο! Και εδω στην ελλαδα ειχανε βασεις οπως και σε πολλες χωρες ακομα που εχουν κλεισει εδω και πολλα χρονια!!!

  2. To χρέος της Αμερικής έφθασε στις 31/12/14 το απίστευτο ποσό των 20 τρις. Για να συντηρήσει τον τεράστιο δημόσιο τομέα (ουσιαστικό στρατό, υπουργεία, ομοσπονδιακή αστυνομία, ομοσπονδιακά δικαστήρια και μυστικές υπηρεσίες – τα υπόλοιπα τα πληρώνουν οι δήμοι εκεί) μόνον το 2015 χρειάζεται επιπλέον 1,3 τρις.
    Γι΄αυτό ήδη μιλάνε για κατάρρευση, μόνον που κατάρρευση για τους Αμερικάνους δεν σημαίνει μόνον του δολαρίου. Πριν πέσουν θα πάρουν πολλά νομίσματα μαζί τους και φυσικά το ευρώ και στην πρώτη θέση της λίστας.

    • Ανώνυμος 01/09/2015 @ 6:49 ΜΜ

      ποια 20 τρις ? καντω 70 νασαι μεσα.

    • Ανώνυμος 01/09/2015 @ 11:48 ΜΜ

      Ποιά 20 τρις; 17 τρις είναι. Εξακρίβωσε πρώτα πριν γράψεις κάτι.

      Επίσης το χρέος είναι ~101%. Δηλαδή η Ελλάδα με 170% χρέος τι κάνει;

  3. Ανώνυμος 01/09/2015 @ 3:13 ΜΜ

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! Τα αμερικανάκια την "κάνουν" με …ελαφρά πηδηματάκια ! Ενώ σπρώχνουν τους ηλίθιους ευρωπαίους εναντίον της Ρωσίας ! Και όταν γίνει το …κακό θα είναι ξυπόλητοι στα αγκάθια και ξεβράκωτοι στα αγγούρια ! Οι Ρώσοι θα κάνουν παρέλαση μέσα στα συντρίμια των ευρωπαικών μεγαλουπόλεων !

  4. Ανώνυμος 01/11/2015 @ 12:59 ΜΜ

    '' YANKEE GO HOME ''…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*