Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:10 - 25/02/2014

ΗΠΑ: Πήγαν παιδιά δημοτικού να ‘παίξουν’ με «παιχνίδια γεννητικών οργάνων» για τον εορτασμό της «Εθνικής Εβδομάδας Προφυλακτικού»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

– Οι «εκδηλώσεις» ήταν μέρος του εορτασμού της «Εθνικής Εβδομάδας Προφυλακτικού» του Πανεπιστημίου του Berkeley.

– Τα «παιχνίδια» περιλάμβαναν το «πέταγμα προφυλακτικού» και το «κόλα-την-ουρά στο πρωκτό».

Μια ομάδα μαθητών δημοτικού και γυμνασίου επισκέφτηκαν το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας, την περασμένη εβδομάδα και είδαν έναν άνδρα με ένα γιγαντιαίο κοστούμι πέους και «παιχνίδια γεννητικών οργάνων» υπό την αιγίδα της σχολής.

«Όλη τη μέρα, μικρά παιδιά εκτίθονταν σε παιχνίδια τύχης με θέμα το σεξ και στον τύπο με την στολή πέους», είπε η φοιτήτρια Claire Chiara σε μια συνέντευξη στο ‘Campus Reform’.

Τα παιδιά καθοδηγήθηκαν στη πανεπιστημιούπολη από φοιτητές του Berkeley, οι οποίοι τους έδειξαν το ‘παιχνίδι’ «κόλα-την-ουρά στο πρωκτό» και πέταγμα προφυλακτικών μέσα από τρύπες μεγάλης αφίσας που είχε αναπαραστάσεις αιδοίων και πρωκτών.

Υπήρχε επίσης ένας άνδρας ντυμένος σαν ένα γιγάντιο πέος που μοίραζε προφυλακτικά, αν και δεν του επετράπη να τα δώσει στα παιδιά.

Η «εκδήλωση» ήταν προγραμματισμένη ως μέρος της γιορτής από τη σχολή της «Εθνικής Εβδομάδας Προφυλακτικού».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 02/25/2014 @ 4:25 ΜΜ

    Ο ψευτο-πουριτανισμός των άθλιων Αμερικανών τύπου Tea-Party σας μάρανε τώρα;

    http://www.tpnn.com/2014/02/20/uc-berkley-liberals-expose-elementary-kids-to-giant-penis-and-pin-the-tail-on-the-anus-game/΄

  2. Ανώνυμος 02/25/2014 @ 4:32 ΜΜ

    ΚΑΘΙΚΙΑ! ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ!
    Η "ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ" ΚΑΙΓΕΤΑΙ! ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΔΙΠΛΑΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ! Η ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!
    ΔΗΛ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΦΩΤΙΑ"? ΨΑΞΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΟΡΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ ΑΠ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΚΟΠΑΔΙΟΥ"?

  3. Ανώνυμος 02/25/2014 @ 6:01 ΜΜ

    Ελεος…
    Πιο διεστραμμενος λαος απο αυτον, αραγε υπαρχει ?

  4. Ανώνυμος 02/25/2014 @ 7:15 ΜΜ

    Οσο περναει ο καιρος τοσο χειροτερευουν τα πραγματα σε ολους τους τομεις και σε ολες τις ηλικιες..
    Και φυσικα το ποιος κρυβεται πισω απ ολ αυτα ειναι λιγο πολυ γνωστον..

  5. Ανώνυμος 02/26/2014 @ 7:14 ΜΜ

    εκπαιδευουν τα παιδια για το επαγγελμα που θα ακολουθησουν αμα μεγαλωσουν , μπραβοοοο,

  6. Ανώνυμος 03/01/2014 @ 4:52 ΜΜ

    Οι Γερμανοί ανοίγουν μπουρδέλα που αντι για πουτάνες έχουν προβατίνες,σκυλίτσες,γαλοπούλες ,αγελάδες ,γαιδούρες κλπ κλπ ! Και αυτά με την άδεια του γαμημένου επίσημου Γερμανικού κράτους ! Τα προφυλακτικά σας μάραναν;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*