Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:10 - 14/04/2015

Ηλεκτρομαγνητικά κύματα και χαμηλές δονήσεις εναντίων των φυσικών υψηλών δονήσεων που παράγει ο πλανήτης μας.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από μια συζήτηση που είχα, προέκυψε ένα πολύ καλό θέμα προς δική σας σκέψη!
..με τον φωτεινό σας νου όμως!

Θα σας έλεγα να ακολουθείτε την συνείδηση σας πάντα, και όπου σας οδηγήσει, ξέρω ότι δεν κάνει ποτέ λάθος.

Επίσης ξέρω ότι κάθε τι που παράγει ηλεκτρική ενέργεια και όπως ξέρουμε ο πολιτισμός μας στηρίζεται στην ηλεκτρική ενέργεια, παράγει ηλεκτρομαγνητικά κύματα και αυτά μας “καίνε” το μυαλό! Διότι ο εγκέφαλος μας ο “λογικός” του αριστερού ημισφαιρίου, συντονίζεται ανάλογα με την φύση του πλανήτη μας, αφού τα υλικά του από αυτόν προέρχονται. Αν η Γη εκπέμπει στα 7,8 χέρτζ και τα τελευταία χρόνια απ’ότι ακούω ανεβάζει δονήσεις, στα 16 χέρτζ τώρα (Δείτε ΕΔΩ) , σημαίνει ότι αν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα πάσης φύσεως εκπέμπουν χαμηλές (σκοτεινές) συχνότητες, εμείς θα παραμένουμε άνθρωποι σκοτεινοί και άκρως υλιστές. Αφού όσο πιο χαμηλές δονήσεις, τόσο βλέπουμε την πραγματικότητα γύρω μας αποκλειστικά στο βαρύ υλικό της πεδίο.

O πλανήτης μας από μόνος του επέρχεται σε ένα ενεργειακό πεδίο ανώτερων συχνοτήτων!
Οι άνθρωποι όμως εκπέμπουν με την τεχνολογία τους πολύ χαμηλές δονήσεις!

Μπορούν και ελέγχουν τις σκέψεις μας μέσα από τα υποσυνείδητα μηνύματα που στέλνουν στον εγκέφαλο μας.

Οι επιστήμονες κατάφεραν να στέλνουν μηνύματα ηχογραφημένα μέσα από ηλεκτρομαγνητικά κύματα . Τα στέλνουν μέσω HAARP και φαντάσου αν τώρα το είπαν.. από πότε ισχύει αυτό!!

Ίσως και χιλιετίες!!;;;

Ότι σκέφτεσαι άνθρωπε,δεν είναι απαραίτητο ότι είναι δική σου σκέψη! Αλλά δική τους που σου πέρασαν στον αριστερό σου σκοτεινό μη λογικό νου.

Αλλά είναι μεγάλο θέμα..

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 04/14/2015 @ 2:25 ΜΜ

    τι λες τωρα, τι λες τωρα,..τα λενε αυτα τα πραγματα;

  2. Ανώνυμος 04/14/2015 @ 3:11 ΜΜ

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΟΥΣΙΚΗΣ —
    Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΤΣΑΡΤ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ
    ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΚΗ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ [ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β 12 – ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ κλπ ] ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ-

    ΔΥΝΑΜΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΑΒΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-

    Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ-

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*