Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:15 - 30/06/2014

ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ… ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΙΝΩΪΚΗ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΓΡΑΜΜΙΚΗ Β’ ΜΕ ΣΥΛΑΒΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΧΟΥΣ 1,4 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ…!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την ανάπτυξη της μικροτεχνολογίας κατά τη Μυκηναϊκή περίοδο σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αποτυπώνονται σύμβολα σε επιφάνειες μεγέθους φακής, κατέδειξε η μελέτη ενός μικρού ειδωλίου, του μοναδικού που έχει βρεθεί έως σήμερα με χαραγμένα πάνω του σύμβολα της Γραμμικής Β’.


Πρόκειται για ένα χάλκινο μικρό ταυροειδές ειδώλιο, που φυλάσσεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου και τοποθετείται χρονικά στη Μυκηναϊκή περίοδο. Το ειδώλιο ανακαλύφθηκε το 1903 στην Αγία Τριάδα, κοντά στην πλατεία των ιερών (Piazzale dei Sacelli). Το 2010 η τότε διευθύντρια του Μουσείου, Αθανασία Κάντα, προχώρησε σε ευρεία εξέταση και ψηφιακή αποτύπωση παλαιών ευρημάτων με σκοπό τη μουσειολογική μελέτη για την επανέκθεση του Μουσείου και προχώρησε σε συνεργασία με τοΙνστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας με στόχο την φωτογράφηση με πολυφασματική ανάλυση του μικρού ειδωλίου.

Το ειδώλιο έχει ύψος 4,6 εκατοστά και συνολικό μήκος σώματος 6,5 εκατοστά. Στη μέση του μετώπου του ταυροειδούς και σε μια κοιλότητα με διάμετρο μόλις 3,4 χιλιοστά παρατηρείται χρυσός δίσκος, που κάνει το ειδώλιο να ξεχωρίζει από άλλα παρόμοια που έχουν βρεθεί στην Κρήτη.

Στη χρυσή αυτή επιφάνεια του ειδωλίου, μεγέθους όσο μία φακή, παρατηρήθηκαν χαραγμένα δυο σύμβολα γραφής Γραμμικής Β“ από πιθανόν τέσσερα που υπήρχαν συνολικά. Ο λόγος που διακρίνονται μόλις τα δύο σύμβολα είναι ότι σε κάποια φάση υπήρξε μια προσπάθεια καθαρισμού της χρυσής επιφάνειας για να γυαλισθεί ο χρυσός δίσκος, προσπάθεια που είχε ως αποτέλεσμα την εξάλειψη των δυο σημείων. Αυτό πιθανό να οφείλεται σε διαδικασίες συντήρησης στις πρώτες ημέρες της Κρητικής αρχαιολογίας.

Η λέξη που πιθανόν έχει γραφτεί είναι «τιμαήεις»(τι-μα-Fη-Fεις) και είναι πιθανόν σχετική με το αφιερωματικό ειδώλιο. Στον Όμηρο υπάρχει ο τύπος τιμήεις και τιμήεσσα δηλώνοντας τον αξιότιμο, τον σεβαστό ή το πολύτιμο «χρυσό δώρο».

Το ερώτημα που προέκυψε για τους ερευνητές είναι με ποια τεχνολογία μπορούσαν τον 14ο αιώνα π.Χ. να αποτυπώσουν σε επιφάνεια μεγέθους όσο μία φακή τέσσερα συλλαβικά σύμβολα της Γραμμικής Β’. Ο τρόπος γραφής στη μικρή χρυσή επιφάνεια τεσσάρων συλλαβικών συμβόλων δείχνει μεγάλη επιδεξιότητα. Αυτή η πραγματικά μικροσκοπική καταγραφή ακολουθεί την μικρογραφική παράδοση που είναι εμφανής στη σφραγιδογλυφία.

Σημειώνεται ότι παρόμοια τεχνολογία γραφής έχει παρατηρηθεί σε μια ασημένια περόνη από τον θολωτό τάφο 2 στο Φουρνί των Αρχανών, Μινωικής περιόδου, όπου τα ύψη των μικρότερων συλλαβογραμμάτων είναι 2,0 χιλιοστά. Στην περίπτωση, όμως, του ειδωλίου τα συλλαβογράμματα είναι ακόμη μικρότερα, μόλις 1,4 χιλιοστά. Το πλάτος τους είναι μόλις 0,2 χιλιοστά, ενώ το πάχος χάραξης των γραμμών των συλλαβογραμμάτων είναι περίπου 0,01-0,025 χιλιοστά.

Όπως επισημαίνει στο ΑΜΠΕ ο ερευνητής Αιγαιακών Γραφών, δρ. Μηνάς Τσικριτσής, «Mε την πολυφασματική ανάλυση φωτογράφησης μπορέσαμε να δούμε και το τρίτο συλλαβόγραμμα με αξία Fe. Tα προαναφερθέντα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι ο χαράκτης των συμβόλων σίγουρα χρησιμοποίησε ισχυρό μεγεθυντικό φακό. Το δεύτερο ενδιαφέρον ερώτημα που δημιουργείται είναι τι είδους βελόνα χάραξης, ή σμίλης, χρησιμοποιήθηκε που θα μπορούσε να χαράξει σε πάχος γραμμής 0.01 του χιλιοστού».

«Τα ίχνη ανάπτυξης αυτής της μικροτεχνολογίας, που είναι μοναδική στον τότε κόσμο, όπως και η ύπαρξη του Μινωικού υπολογιστή πρόβλεψης εκλείψεων του Παλαικάστρου, είναι σημαντικά ευρήματα που μας προβληματίζουν και πιθανόν επιβεβαιώνουν την κατάκτηση γνώσεων και πολλαπλών δεξιοτήτων στοΚρητομυκηναϊκό Πολιτισμό», προσθέτει ο κ. Τσικριτσής.

Ενδιαφέρον αποτελεί και το γεγονός ότι η επιγραφή αυτή πρέπει να θεωρηθεί η πρώτη της Γραμμικής Β” που βρέθηκε σε χρυσό αφιέρωμα. Οι επιγραφές σε χαλκό, ασήμι και χρυσό είναι συνηθισμένες μόνο σε Γραμμική Α’. Παρά τα χιλιάδες κείμενα που έχουν λογιστικό, εμπορικό και διοικητικό χαρακτήρα στη Γραμμική Β’, δεν είχαν βρεθεί έως τώρα κείμενα σε αφιερώματα μεταλλικά.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ, Μαρία Κουζινοπούλου

thesecretrealtruth.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 06/30/2014 @ 2:51 ΜΜ

    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ:ΕΛΛΑΣ ΓΑΡ ΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΝΕΙ.MOTHER HELLAS.

  2. στην σειρά "Da.Vincis.Demons" στον 2 κύκλο υπάρχει ένα ιερατείο το οποίο λέγετε(μου έρχαιτε να βάλω τα γέλια) ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ οι οποιοι είναι από την μινωική κρήτη..ενώ ο ντα βιντσι είναι ακόλουθος του Μιθρά…άκου οι εχθροί των ανθρώπων..και ο σατανας να έρθει ,δεν θα σου πει "θέλω το κακό σου""Για όσους δεν ξέρουν στην Κρήτη γενήθηκε ο Δίας,εκει βρέθηκαν σπηλιές τεράστιες ..για τσεκάρετε εδώ στο βίντεο(ο τύπος που το έχει το βιντεάκι είναι στανταρ χαζάρος-ουκρανός-κατηγορή την έλλαδα σε πολλά βιντεάκια https://www.youtube.com/watch?v=idr8qsLoxPQ
    ακόμα κάτι που πολλοι που δεν ξέρουν,το μαντείο των Δελφών πρώτα ήταν στην Κρήτη ,μετά στην δήλο και μετά στον Παρνασσό!Γιατί κατηγουρούν την κρήτη μας????????εκει που γενηθηκε ο Διας μας…ααααα μην το ξεχάσω ένας εβραίος ερευνητής είπε ότι ο δίσκος της Φαιστού είναι ψέυτικος!

  3. Ανώνυμος 06/30/2014 @ 5:33 ΜΜ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟ- ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

    ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1940 ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΡΙΤΣΑ ΒΟΛΟΥ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ 50 ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΧΝΗ ΕΝΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΄ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΡΤ ΒΑΛΝΤΧΑΙΜ ! ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ !

    Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ Σ Ε Λ Η Ν Η , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΑΛΑΣΣΩΣΗ ΤΟΥ !

    Ε Χ Ε Τ Λ Α Ι Ο Σ : Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΠΛΟ, ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ Ε Χ Ε Τ Λ Ο Ν , ΔΗΛΑΔΗ ΛΑΒΗ ΑΡΟΤΡΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΡΕΦΕ, Τ Υ Φ Λ Ω Ν Ε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ ! ΠΙΟ ΑΠΛΑ : Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ, ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΠΛΟ ΜΕ Λ Ε Ι Ζ Ε Ρ !!

    ΘΥΜΑΣΘΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ? ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΗΝ Ν. ΜΑΚΡΗ . ΓΙΑΤΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Π Υ Κ Ν Ω Τ Η Σ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !! Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ……

    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Α – ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΔΡΕΥΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ( Κ.Ι.Σ ), Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Ι ΔΙΑ ΡΟΠΆΛΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ !

    ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΝ Α Υ Ν Α Ν !!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ….

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ κ,. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ Ο ΓΙΑΧΒΕ – ΙΑΧΩΒΑΣ ?? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ…. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΧΒΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Υ Π Η Ρ Χ Α Ν ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ- ΙΑΧΩΒΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ …..

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  4. μπλακ-αης 06/30/2014 @ 7:58 ΜΜ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-8.33

    Εισαι ενας Αγγελος κομιστης καλων! …πολυ καλων!! …σχολιων !!!

    Θελω να πιστευω οτι ταρακουνας τα μυαλα-στοκκους που ξεχνανε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ παρελθον/παρων/μελλον τους αρνουμενοι να αφυπνησουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ τους πραγμα ομως που πιστευω οτι με τον απλοικο τροπο που παραθετεις πραγματικα στοιχεια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας θα καταφερεις να διαλυθει ο "στοκκος"….

    Χαιρομαι που υπαρχεις αναμεσα μας στην γειτονια των κατοχικων νεων και θα συνεχισω να σε παρακολουθω με ενδιαφερον !
    Συμφωνω σε ολα μαζι σου –τουλαχιστον μεχρι τωρα–

    Μπαμπης Σιμωνιδης-6.55

    Εκπλησσομαι με το βαθος της Γνωσης σου οπως και με τις παρατηρησεις /αποριες σου σε θεματα που αναλυονται απο σχολιαστες –αρκετες φορες εγκαθετους και στοκκους σε δογματισμους– και με τις αναρτησεις σου τους κολλας στον τοιχο με επιστημονικα κριτηρια και στοιχεια!

    ((ακομη απορω ομως πως μια τετοιου υψους Γνωσης προσωπικοτητα οπως φαινεται απο τα σχολια σου !!!….θελησες να συνπαρασυρεις ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ωστε στις ευροεκλογες να ψηφισουν τον πολιτικο αυνανισμο του Σ
    ροβενιζελου και την στηριξη του πολιτικου απατεωνα Σαμαρα στην συνεχιση του καταστροφικου εγκαθετου εργου εις βαρος της ΕΛΛΑΣ…ακομη απορω ….))

    • φίλε σε ευχαριστώ!Θα ξαναπώ ότι είπα να ψιφίσω ελιά για να αποφύγουμε τον εμφύλιο!Συνεχός λέγανε τα κανάλια για την φυλάκηση της Χ.Α. από την μια και την επικράτηση της άκρας αριστεράς από την άλλη=τα μαθηματικά δεν λένε ποτέ ψέμματα πηγέναμε για εμφύλιο, εμένα ο σκοπός μου δεν ήταν να βγει η ελία αλλά να μην αιματοκηλύσουμε την ελλάδα με ελληνικό αίμα..εγώ τελικά Καμμένο ψιφησά,αφού είδα ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι,,,,εξάλου ήταν δημοτικές…ε και τι έγινε η πρώτη φορά είναι που θα ψίφιζα μαλάκες!τόσα χρόνια μαλάκες ψυφίζουμε!

  5. Ανώνυμος 06/30/2014 @ 8:38 ΜΜ

    Ρε παιδιά σοβαρευτειτε!
    Άλλο milli (χιλιοστό) και άλλο nano (δισεκατομμυριοστό).
    Η νανοτεχνολογια , εκ του ονόματος της, εργάζεται στο 0.000000001 του μέτρου, και όχι στο 0.0001…

    Σοβαρευτεί. Αντί να ασχολειστε με το πνεύμα και τα γραπτα των προγόνων μας ασχολίες τε με σαχλαμάρες.

  6. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 07/01/2014 @ 5:01 ΠΜ

    ΕΠΙΣΗΣ,ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ ΠΕΡΣΕΣ Κ ΓΑΛΑΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ!!! Η ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΥΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ… ΟΣΟ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ Κ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΩΣ "ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ" , ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΗΜΑΤΑ… ΒΛΕΠΕ ΑΝΑΓΛΥΦΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΒΥΔΟ,ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ Κ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΠΡΙΩ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ??? ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…

  7. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 07/01/2014 @ 5:08 ΠΜ

    ΕΝΤΑΞΕΙ, Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΕΠΙΣΗΣ, ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ( ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕΝ ΑΧΟΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΑΛΛΟΣ ΜΥΘΟΣ), ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ!!! ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΥΤΟ??? ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙ ΠΙΑ… ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ 'Η ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΟΣΤΡΑΚΟ ΑΠΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΓΓΕΙΟ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*