Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:05 - 03/07/2014

Εκτός λειτουργίας 13 μονάδες της ΔΕΗ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εκτός λειτουργίας 13 μονάδες της ΔΕΗ
Η συνολική ισχύ υπολογίζεται σε 2.700 μεγαβάτ


Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί μέχρι στιγμής, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ, που ξεκίνησε τα μεσάνυχτα, 13 μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ, συνολικής ισχύος περίπου 2.700 μεγαβάτ.

Ανάλογα με την εξέλιξη της ζήτησης, στη διάρκεια της ημέρας, οι Διαχειριστές των Δικτύων Μεταφοράς και Διανομής θα προχωρούν σε κυλιόμενες περικοπές στην ηλεκτροδότηση, καθώς και σε μείωση του φορτίου σε μεγάλους καταναλωτές.

newsbeast



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 07/03/2014 @ 9:01 ΠΜ

    Ευτυχώς που ξεκίνησε ο "αγώνας" τους και αυτονών των πούστηδων για να σταματήσουν να κόβουν τα ρεύματα του κοσμάκη ….
    μισθωτοί με 3+60 πηγαίνανε τα καθάρματα και κόβανε το ρεύμα του άλλου μισθωτού ή του ανέργου. Τώρα έρχεται η σειρά τους και έχει πάρει φωτιά ο κώλος τους, τόσα χρόνια δεν μπορούσαν να αντιδράσουν μην κόβοντας ρεύματα σαν αντίσταση για να έχουν και τη κοινωνία μαζί τους…….

    Υπακούανε στις εντολές για να μη χάσουν το ξεροκόματο που τους πετάνε και ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝΕ ΑΝΡΘΩΠΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ για να μη χάσουνε αυτοί τα καλά και τα συμφέροντα ………. μένανε άρρωστοι και άνεργοι άνθρωποι χωρίς ρεύμα……..

    Τώρα όσο "αγωνίζονται" θα ησυχάσουμε 1-2 μήνες από αυτό το άγχος μέχρι να βρούμε λεφτά να βάλουμε καμιά δόση ακόμα ………

    Γιατί Αν σ' αυτή τη χώρα, από τους πρώτους κιόλας "νόμους" και από τα πρώτα κιόλας μνημόνια, η μια επαγγελματική ομάδα, στήριζε την άλλη, ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, θα είχαμε γλιτώσει τα χειρότερα για μια μεγάλη μερίδα του πλυθησμού μας και αυτοί θα είχαν καταλάβει ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

  2. Ανώνυμος 07/03/2014 @ 9:45 ΠΜ

    ΑΝ ΕΓΩ ΜΕ ΔΥΟ ΓΙΟΥΣ ΣΤΑ 49 ΜΟΥ ΕΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ….ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ….Α ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ….ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ….

    • Ανώνυμος 07/03/2014 @ 11:25 ΠΜ

      Είμαι αυτός που βρήκες το Θράσος να απαντήσεις κι από πάνω και ναι, είστε από τις πλέον Μισητές επαγγελματικές ομάδες στην κοινωνία και τους λόγους στους έγραψα αλλά ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

      Φάε σκατά τώρα ΚΑΙ εσύ, όπως τρώμε όλοι τόσα χρόνια τώρα και τρέξε να βρεις ψωμί να ταϊσεις ΚΑΙ εσύ -όπως όλοι μας- τους δυο γιούς σου λοιπόν.

      Και δεν είσαι πούστης επειδή "τον παίρνεις" …… άντρακλα που παρεξηγήθηκες κιόλας, δεν εννοώ αυτό

      Είστε πούστηδες στη σκέψη και στη ψυχή και τώρα θα φάτε καλά όμως

      Υ.Γ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ/ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΩΝ ΣΑΣ ……..

    • Ανώνυμος 07/03/2014 @ 11:27 ΠΜ

      …. συμπληρωματικά θα σε παρακαλέσω να μην πιάνεις το σόϊ μου στο βρωμόστομα σου γιατί στο σόϊ μου έχω δυο με χρόνια νοσήματα ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

  3. Ανώνυμος 07/03/2014 @ 3:11 ΜΜ

    Η αληθεια ποναει!!! Φιλε συνδικαλιστή! !!

  4. Ανώνυμος 07/03/2014 @ 4:13 ΜΜ

    ουστ/.`

  5. Ανώνυμος 07/03/2014 @ 5:14 ΜΜ

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΕΣΕΙΣ!!! ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΟΘΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ….ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΠΑΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ…ΕΙΜΑΙ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΕΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΜΟΥ…ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΝΕΚΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΠ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ….ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ….ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΑΤΕ ΤΣΙΓΚΟΛΕΛΕΤΑ…ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ….ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ….ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ…ΟΥΣΤ ΕΣΕΙΣ ΡΕ…ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΡΟΧΑΛΑΣ ΣΤΗΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ…ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟ 93 ΕΠΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ…ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ…ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ…ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ…ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΥΝΕΔΕΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ…ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ….ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΦΩΤΙΒΟΛΤΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ-ΦΑΚΑ ΠΟΥ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡ Α ΘΑΠΕΦΤΑΝΕ ΜΕΣΑ…ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ…ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΩΘΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ….ΟΤΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΡΕΦΕΝΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ….ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ 22 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΓΕΝΕΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ…ΟΥΣΤ ΕΣΕΙΣ ΡΕΕΕ!!!!…..ΚΑΙ Η ΦΘΗΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ…

  6. Ανώνυμος 07/03/2014 @ 6:34 ΜΜ

    ΟΥΣΤ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΝΟΘΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ… ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΤΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ…ΕΧΩ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ…ΕΝΑΕΡΙΤΗΣ….ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ…ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ….ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ…..ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥΔ ΜΟΙΑΖΕΙΣ…ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ Η ΣΤΑ 20000 ΒΟΛΤ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ…ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ ΛΟΓΟΣ….ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ…..

  7. Ανώνυμος 07/04/2014 @ 12:30 ΜΜ

    Μια χαρα το πανε….μας βαζουν να μαλωνουμε μεταξυ μας και οσο δεν υπαρχει ενωση τοσο αυτοι κανουν την δουλεια τους.Παντως η αληθεια ειναι οτι πλεον κανεις δεν πρεπει να αισθανετε βολεμενος.Δυστηχως ειναι σαν το χαρο που βγαινει και χτυπαει πορτες.Σημερα εγω αυριο εσυ κτλ.Πρεπει να αρχισουμε να προβληματιζομαστε και να στεναχωριομαστε γιατι οταν σημερα ειναι ο διπλα μου ανεργος αυριο θα ρθει και η σειρα μου.
    Ενας ανεργος οικογενειαρχης…

  8. Ανώνυμος 07/04/2014 @ 6:30 ΜΜ

    ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ…ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ…ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΙΟ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ …ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΑ….ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ…ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ….ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΞΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ…ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*