Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:01 - 04/03/2014

ΕΚΤΑΚΤΟ Αμερικανικά μεταγωγικά στην Κρήτη – Περίεργη κινητικότητα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μια περίεργη κινητικότητα στην Κρήτη με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την στάση για ανεφοδιασμό στη Σούδα που πραγματοποίησε η πρώην ναυαρχίδα του ουκρανικού Στόλου, η φρεγάτα Hetman Sahaidachny που αυτομόλησε και τάχθηκε με δήλωση του πλοιάρχου των αξιωματικών του και του πληρώματος υπέρ της ανεξάρτητης δημοκρατίας της Κριμαίας, άλλο ένα περιστατικό έρχεται να ταράξει τα νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες και φωτογραφίες που δημοσιεύουν τοπικά site στην Κρήτη (cretefocus.gr και ekriti.gr), δυο μεταγωγικά του αμερικανικού στρατού προσγειώθηκαν χθές στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Η παρουσία των δυο αμερικανικών πολεμικών σκαφών καλύπτεται προς το παρόν από πέπλο μυστηρίου.

Επίσημες πηγές ανέφεραν απλώς ότι ήρθαν για ανεφοδιασμό στο Ηράκλειο στρατιωτικά αεροσκάφη των Ηνωμένων Πολιτειών , χωρίς οι υπεύθυνοι του Αεροδρομίου Νίκος Καζαντζάκης να δίδουν περισσότερες πληροφορίες ως προς το ταξίδι τους (προέλευση-προορισμός).

Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε και στα ίδια τα στελέχη του αεροδρομίου το γεγονός του ότι το μεγαλύτερο εκ των δύο ,που κανονικά έπρεπε να μεταβεί στη Σούδα για ανεφοδιασμό, επικαλέστηκε ομίχλη στα Χανιά και ζήτησε να έλθει στο Ηράκλειο.

Το ένα πάντως εκ των αεροσκαφών τράβηξε τα βλέμματα όλων των διερχόμενων από τον αερολιμένα του Ηρακλείου λόγω του τεράστιου μεγέθους του καθώς είχε σταθμεύσει κοντά στο χώρο των καυσίμων και σε σημείο που βρίσκεται σε κοινή θέα, κι όχι στο στρατιωτικό τμήμα του αεροδρομίου πλησίον της 126 Σμηναρχίας Μάχης. Μετά από ολιγόωρη παραμονή στο Νίκος Καζαντζάκης το γιγαντιαίο μεταγωγικό απογειώθηκε για τον τελικό προορισμό του στις 7.20 χθές το απόγευμα .

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό έρχεται λίγες ώρες μετά τον ανεφοδιασμό της Ουκρανικής φρεγάτας που αυτομόλησε και η οποία απέπλευσε χθες από την Κρήτη με άγνωστο προορισμό.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 03/04/2014 @ 8:23 ΜΜ

    Ελα ρε , αυτοι ειναι οι καλοι . Το πολυ-πολυ να ξεφορτωσαν την αναπτυξη-αναπτυξη-αναπτυξη . Μην τα ισοπεδωνουμε ολα .Αυτοι ειναι φιλοι μας. Μας αγαπανε και μας φροντιζουν χρονια τωρα προωθοντας την ειρηνη , τη δημιοκρατια και την ευημερια σ ολοκληρο τον κοσμο . Πλακα μας κανετε ; Ειναι γνωστο σε ολους πως μπροστα πανε αυτοι και πισω τους η ειρηνη…βεβαια πριν φτασει αυτη , ριχνουνε ενα καθαρισμα μη και τα βρει οπως-οπως , αλλα αυτα ειναι πτεσματα αναξια αναφορας . Με τους αλλους , με τους αλλους τους " αιμοβορους , πολεμοχαρους " να δουμε τι θα κανουμε … μην αποπροσανατολιζετε τον κοσμο . Ειπαμε , αυτοι ειναι οι καλοι , οι καλυτεροτατοι . Τελος .

  2. Ανώνυμος 03/04/2014 @ 8:36 ΜΜ

    Και το ιραν διπλα ειναι….

  3. yparxei aerodromio nikos kazantzakhs? eleos se auth th xwra oloi oi prodotes exoun aerodromio

  4. Ανώνυμος 03/04/2014 @ 9:12 ΜΜ

    Ο Πούτιν, ο Ερντογάν σίγουροι ότι η ειρήνη θα εξασφαλιστεί στην Κριμαία
    Ρωσία
    04 Μαρτίου 21:55 UTC +4

    ΜΟΣΧΑ, 04 Μαρτίου (ITAR-TASS). Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική συνομιλία την Τρίτη το βράδυ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν «την οξεία κρίση στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων εξελίξεων στην (Αυτόνομη Δημοκρατία της) Κριμαία," είπε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου .

    "Εμπιστοσύνη εκφράστηκε και στις δύο πλευρές που παρά επιθετικές ενέργειες που λαμβάνονται από ριζοσπαστικές και εξτρεμιστικές δυνάμεις από το Μαϊντάν (περιβόητη πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου – ITAR-TASS), εθνοτήτων και θρησκευτικών ειρήνη τελικά θα εγγυάται στην Κριμαία," αναφέρει η έκθεση.

    Πούτιν και Ερντογάν συμφώνησαν να υποστηρίξουν τις επαφές σε διάφορα επίπεδα για την εξασφάλιση της ειρήνης και της ηρεμίας στη χερσόνησο της Κριμαίας.

    Η τηλεφωνική συνομιλία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της τουρκικής πλευράς.

  5. Ανώνυμος 03/04/2014 @ 9:31 ΜΜ

    ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΚΡΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ… ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΑ.

  6. Ανώνυμος 03/04/2014 @ 10:39 ΜΜ

    Λοιπον τα αεροπλανα που ηρθαν εδω τσα κρητη εφυγαν ξανα με προορισμό προς μεση ανατολη το ενα απο τα δυο ηταν μεταγωγικο δεν ειναι πρωτη φορα που κανουν το δρομολογιο αυτο δυο χρονια τωρα πανε και έρχονται.οταν ηρθαν τα ισραηλινα και πεταγαν πανω απο το Ηράκλειο μερα μεσημέρι δεν ειπαν τιποτα ηταν λεει για κοινες ασκήσεις που καναμε"μα ασκήσεις ηχαν τελ"και 12 μερες μετα τα ισραηλινα εφταναν μεχρι την Κάρπαθο αυτα τα βλεπουμε μονο εμεις εδω στην Κρήτη καμια τηλεόραση δεν τολμα να θίξει αυτο το θεμα

  7. Ανώνυμος 03/04/2014 @ 11:21 ΜΜ

    @ανώνυμος 11:31, μπορεί να πηγαίνει όμως προς Αζερμπαϊτζάν, ή Τουρκία μεριά, ή ακόμα και να ρίξει αλεξιπτωτιστές HALO σε κεκαλυμένες επιχειρήσεις σε κάποιο σημείο κοντά στα τεκτενόμενα… κανείς δεν ξέρει.
    Α, επίσης υπάρχει και η βάση στο Καζακστάν που χρησιμοποιούν οι αμερικάνοι για να αδειάζουν το Αβγανιστάν.

  8. Ανώνυμος 03/04/2014 @ 11:52 ΜΜ

    για δυο μεταγωγικα βγαινει ειδηση:φτανει πια με την τρομολαγνεια..

  9. Ανώνυμος 03/05/2014 @ 5:27 ΠΜ

    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ,ΕΚΑΝΕ ἉΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ"ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ , ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΟ,, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ"" ΠΟΥΛΑΚΙΑ"" ΤΗΝ ΟΥΣΑ , ΜΟΥ ΜΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ (ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ??) ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΡΙΑ ??
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΗΓΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ !!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ 123

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*