Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:23 - 24/03/2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ BOEING ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ!!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Είναι πλέον και επίσημο από την αεροπορική εταιρία Malaysia Airlines, η οποία με ανακοίνωσή της που θα την δείτε ( ΕΔΩ ), δίνει τέλος στα σενάρια για τρομοκρατικό χτύπημα όσον αφορά το Boeing της το οποίο είχε χαθεί για πάνω από μισό μήνα !!

Λίγη ώρα αφότου αυστραλιανά αεροσκάφη εντόπισαν αντικείμενα στο νότιο Ινδικό, η αεροπορική της εταιρείας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το αεροπλάνο έπεσε και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε αφότου τα αυστραλιανά αεροσκάφη εντόπισαν συντρίμμια στον Ινδικό Ωκεανό που προφανώς ανήκουν στο μοιραίο boeing. Πλάνα από τα συντρίμμια που ακόμη καπνίζουν, μετέδωσε η Telegraph.

Οι συγγενείς των επιβαινόντων ήξεραν την τραγική πραγματικότητα βαθιά μέσα τους. Δεν έπαυαν όμως να ελπίζουν. Μέχρι τη στιγμή που έλαβαν το SMS που επιβεβαίωνε τους χειρότερους φόβους τους.

Με αυτό τον τρόπο αποφάσισε να τους ενημερώσει η Malaysia Airlines πως οι άνθρωποί τους χάθηκαν για πάντα. Πριν γίνει η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού της Μαλαισίας, η αεροπορική εταιρεία έστειλε με μήνυμα στο κινητό των συγγενών μία σύντομη ανακοίνωση που τους διέλυσε κάθε ελπίδα.

«Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να καταλήξουμε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η πτήση MH370 χάθηκε και κανείς από τους επιβαίνοντες δεν επέζησε. Πρέπει να αποδεχθούμε τώρα ότι όλες οι αποδείξεις συνιστούν ότι το αεροπλάνο έπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», ήταν το SMS.

Η εταιρεία βάζει πτήσεις τσάρτερ προκειμένου να μεταφερθούν οι συγγενείς των θυμάτων στην Αυστραλία εκεί όπου διεξάγονται οι τελευταίες έρευνες για τον εντοπισμό του μοιραίου Boeing. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρεθεί συντρίμμια στη θαλάσσια περιοχή, τα οποία πιθανολογείται πως είναι του μοιραίου αεροσκάφους.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 5:52 ΜΜ

    πώς γίνεται ακόμη να υπάρχει καπνός ρε παιδιά μετά από τόσες μέρες;

  2. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 5:53 ΜΜ

    ΚΑΤΑ ΜΕΓΆΛΗ ΣΎΜΠΤΩΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΏΣ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΗΦΑΙΣΤΟΣ

  3. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 6:13 ΜΜ

    απο μετάφραση … οτι να 'ναι. Πάλι καλά που βάζεις και σύνδεσμο για την πρωτότυπη δήλωση

  4. Κάποιος Τσολακης είπε ότι πρέπει να λάβουμε υπόψη μας την ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσαν πριν ένα μήνα η Αμερική..Ξέρετε κάτι γι αυτό…???

  5. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 6:27 ΜΜ

    ΟΚ…..ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 370?

  6. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 6:34 ΜΜ

    Να γιατί εντόπισαν συντρίμμια του μοιραίο boeing και σταμάτησαν τις έρευνες αυτά τα βούρλα .
    http://www.sepangcircuit.com/Races-@-Formula_1.aspx

  7. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 6:43 ΜΜ

    Να του δώσει όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που διαθέτει για το Boeing μετά την ανακοίνωση του Μαλαισιανού πρωθυπουργού ότι το τελευταίο χάθηκε στον νότιο Ινδικό Ωκεανό(?), ζητεί το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών.

  8. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 6:46 ΜΜ

    ρε παιδια, τι βρεθηκε λετε? τιποτα δεν βρεθηκε ακομα…οι ερευνες συνεχιζονται, απλα απο τις ενδειξεις που εχουν, εικαζουν οτι επεσε εκει…απο φωτογραφιες απο τους δορυφορους κ τα αεροπλανα…τιποτα δεν εχουν στα χερια τους, ουτε πτωματα ουτε συντριμμια ακομα!!!

  9. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 6:52 ΜΜ

    Με γειά η ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ καινούρια σελίδα ρε βούρλα

  10. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 7:44 ΜΜ

    Που βρεθηκαν οι επιβατες?
    Αφου ουτε τα αντικειμενα που βρηκαν δεν ειναι σιγουροι αν τα βρηκαν…
    Τωρα να σας πω καμμια βαρια κουβεντα δημοσιογραφοι της κακιας ωρας.
    Ου να μου χαθειτε σαν το μποινγκ..

  11. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 7:59 ΜΜ

    Λόγω… μιας εξωτερικής σκουριασμένης κεραίας που έφερε το μοιραίο Boeing 777, σύμφωνα με την κυβέρνηση της Μαλαισίας, προκάλεσε την πτώση και τον θάνατο των 239 επιβατών και του πληρώματος της πτήσης ΜΗ370.
    Μιλάμε και για πολύ μεγάλα βούρλα.

  12. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 9:00 ΜΜ

    ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ..
    ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ?

  13. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 10:41 ΜΜ

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΙ ΕΚΑΙΓΕ ΤΟ ''ΥΓΡΟ ΠΥΡ' …ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΙΝΔΙΚΟΥ….[ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ BOEING ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΝ…ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΤΕ …NIIIEEETTT

  14. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 7:09 ΠΜ

    Καπνογόνα σήμανσης περιοχής είναι αυτά.
    Μπορεί όμως μαζί με τα καπνογόνα να ρίξανε και συντρίμμια στην περιοχή αυτά τα βούρλα.

  15. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 11:50 ΜΜ

    Τι να πεις τώρα….. Τα αεροπλάνα που έβλεπαν τα συντρίμια,
    εριχναν καπνογόνα για να φαίνονται που είναι. Δεν καιγόταν το αεροπλάνο!!! ΕΛΕΟΣ !!!

    Τωρα, αν αυτά ειναι συντρίμια του συγκεκριμένου ή έβαλαν κάποια εκει πέρα,
    Ο Θεός και η ψυχή τους…. Τα ερωτήματα πολλά…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*