Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:28 - 25/01/2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Απίστευτο! Δεν έχει ψηφίσει κανείς σε εκλογικό κέντρο!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κοντεύει 1 το μεσημέρι και υπάρχει εκλογικό κέντρο στο οποίο δεν εχει παει κανείς να ψηφίσει!

Πρόκειται για το 316 εκλογικό κέντρο Νίκαιας που από τους 712 εγγεγραμμένους δεν εχει ψηφίσει κανείς! Ο κατάλογος περιέχει στη συντριπτική του πλειοψηφία πολίτες με πολύ υψηλό μέσο όρο ηλικίας!

Όπως καταγγέλλει η δικαστική αντιπρόσωπος δεν εχει γίνει εκκαθάριση του συγκεκριμένου εκλογικού καταλόγου, ενώ το ίδιο συνέβη και στις ευρωβουλευτικές εκλογές.

Σε εκείνες τις εκλογες μάλιστα η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε 5′ λεπτά μετά το κλείσιμο της κάλπης!

Και τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί: αν δεν πάει να ψηφίσει κανεις δεν θα μπορεί να ψηφίσει ούτε η ίδια η δικαστική αντιπρόσωπος αφού θα είναι η μοναδική ψήφος!

olympia



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 01/25/2015 @ 11:51 ΠΜ

    εκει πηγαινα σχολειο ..εκει μεγαλωσα …εκει εκει εμπλεξα τα ονειρα μου και με τους συμμαθητεσ μου
    εκει ολα τα παιδια με μεγαλη ορεξει και το δημιουργικο πνευμα των μικρασιατων ολα τα παιδια γινανε επιχειρηματιες με ορεξη και τον σταυρο στο χερι
    τα περισοτερα παιδια λογω αυτης τησ κκρισης που μας εβαλαν οι ανευθυνοι αδουλευτοι υπηρετες μας μας κατεστρεψαν …..οι περισοτεροι ηλικιας 50-58 απεβιωσαν απο ευθυνη για την ζωη και την οικογενεια
    και εγω που ακομα απομενο αραγε γιατι να παω ????καθε φορα που παω μου ερχονται οι μνημεσ των παιδικων μου χρονων τους φιλους μου που στολιζουν το 3 δημ νικαιας οπως μπαινεις δεν αντέχω να δω την απελπισια των ιωνων που συνεχιζεται ακομα και σημερα
    μανα ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

  2. Η Νίκαια ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ και το αποδεικνύει! Δεν θα έρθει η λύση με εκλογές αλλά με δράσεις! Οσο εναποθέτουμε τις …ελπίδες μας σε αυτούς τόσο θα κάνουν τα δικά τους και οι… ελπίδας ΘΑ έρχονται αλλά ποτέ δεν θα φτάνουν σε εμάς!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*