Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:29 - 09/03/2014

Εισβολή τουρκικού πολεμικού στόλου στην Κύπρο τις επόμενες ώρες – Οι πολιτικάντηδες μας κατάπιαν την γλώσσα τους

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τον τουρκικό τύπο, το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας αποφάσισε για να διασφαλίσει τις έρευνες του ερευνητικού τους σκάφους Barbaros που διεξάγει εδώ και τρεις περίπου μήνες έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο με την πλήρη αδράνεια της ελληνικής κυβέρνησης Σαμαρά αλλά και την πλήρη ανοχή εκ μέρους της κυβέρνησης Ανα(ν)στασιάδη, να στείλει στην περιοχή σε πρώτη φάση την φρεγάτα με την ονομασία Gökçeada, δηλαδή Ίμβρος, η οποία, όπως τονίζεται, θα συνοδεύεται και από δυο «ειδικά» υποβρύχια. Να θυμίσουμε ότι την Πέμπτη πήραμε την πρώτη γεύση αφού το τουρκικό ερευνητικό εισήλθε εντός του οικοπέδου 3 υπό την συνοδεία τουρκικού πολεμικού πλοίου.

Η φρεγάτα Gökçeada θεωρείται από τους Τούρκους το τελειότερο όχημα του πολεμικού τους ναυτικού, διαθέτει ελικοδρόμιο για πολεμικά ελικόπτερα τελευταίου τύπου και είναι εξοπλισμένη με πυραύλους μακρού βεληνεκούς ενώ στελεχώνεται από επίλεκτο προσωπικό του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας.

Σε πρώτη φάση της ακραίας αυτής κίνησης αποφασίστηκε να σταλεί η φρεγάτα Gökçeada, μαζί με δύο υποβρύχια, ενώ οι προκλήσεις δεν θα μείνουν μέχρις εδώ αφού τις επόμενες μέρες οι κινήσεις τους θα εντατικοποιηθούν καθώς σχεδιάζεται και η αποστολή περισσότερων πολεμικών ναυτικών δυνάμεων για μόνιμη παρουσία στην περιοχή.

Μάλιστα ο τουρκικός στόλος, όπως έγινε γνωστό από τα τούρκικα ΜΜΕ, θα χρησιμοποιεί το κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου, αυτό που κάποιοι καλοθελητές δικοί μας συζητούν να ανοίξει μαζί με την επιστροφή της Αμμοχώστου, υπό την εποπτεία της Ε.Ε. που θα αποτελούσε ΔΗΘΕΝ γέφυρα επικοινωνίας και ειρηνικής συνύπαρξης των δύο λαών. Παραμύθια της Χαλιμάς. Στόχος τους είναι να προχωρήσουν στην πλήρη στρατικοποίηση της περιοχής που ένεκα των εξελίξεων έχει αποκτήσει ιδιαίτερη γεωστρατηγική σημασία, δίνοντας ένα ηχηρό ράπισμα στον Ανα(ν)στασιάδη και τους προσκυνημένους της παρέας τους.

Αναφέρουν επίσης ότι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros, βρίσκεται στην περιοχή από τις 21 Σεπτεμβρίου και σκοπεύει να παραμείνει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες του ακόμα και σε διαμφισβητούμενες για εκείνους θαλάσσιες εκτάσεις, εννοώντας φυσικά εντός των Κυπριακών χωρικών υδάτων, όπως αυτό έγινε τις τελευταίες μέρες με την κυβέρνηση να παρακολουθεί ανήμπορη να αντιδράσει.

Η ακραία πρόκληση εκ μέρους της Τουρκίας συνάδει με την όλο και μεγαλύτερη παρουσία της στην πολύ ευαίσθητη και αρκετά εύφλεκτη αυτή περιοχή ενώ όσο υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα της κυριότητας των ενεργειακών κοιτασμάτων για τα οποία η Τουρκία αμφισβητεί την κυπριακή κυριότητα τους, η παρουσία κατ’ αυτούς κρίνεται αναγκαία.

Η Τουρκία φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει τις έρευνες αδιαφορώντας για τις όποιες αντιδράσεις, που φυσικά δεν θα υπάρξουν ούτε από τους μειοδότες της Ελληνικής κυβέρνησης αλλά ούτε της Κυπριακής. Τα οφέλη είναι τεράστια στην περιοχή αφού υπάρχουν τεράστιες ποσότητες φυσικού αερίου, που δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορη την τουρκία βλέποντας ότι βρίσκει διάπλατα ανοικτές τις πόρτες και τα σκυλιά δεμένα.

Στόχος της είναι να τονίσει την παρουσία της και σαν καθοριστικός παράγοντας για τις γενικότερες εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο, καθώς και στο ζήτημα της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου του Ισραήλ, προσπαθώντας να εκβιάσει έτσι ώστε το φυσικό αέριο να περάσει μέσω Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα πιο πάνω δεν αποτελούν αποκύημα της δικής μας φαντασίας αλλά είναι γραμμένα στον τουρκικό τύπο και αυτό εκδηλώνει την σοβαρότητα της κατάστασης.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) βλέποντας την αδράνεια της κυβέρνησης και τους πολιτικάντηδες μας του κ(υ)νοβουλίου να έχουν καταπιεί την γλώσσα τους, παραχωρώντας γη και ύδωρ στον απολίτιστο γείτονα “αδελφό”, στον φόβο μην μας κακοχαρακτηρίσουν οι διεθνείς εταίροι, καλεί τους συμπατριώτες μας με υψηλό το Εθνικό Φρόνημα να παραμείνουν πιστοί στα ιδανικά της πατρίδας και του Έθνους μας, αδιαφορώντας για τις μικροκομματικές σκοπιμότητες που υπάρχουν.

Η Κύπρος διέρχεται μια δύσκολη καμπή με τις προκλητικές ενέργειες της τουρκίας και δυστυχώς οι πολιτικάντηδες μας κρίνονται για ακόμα μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων. Αν αδυνατούν οι υπερ«πατριώτες» της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ να προασπίσουν τα Εθνικά μας συμφέροντα τότε είναι καιρός να τα μαζέψουν και να πάνε σπίτια τους. Η παρουσία τους και μόνο στην ηγεσία αυτού του τόπου είναι επιζήμια και άκρως επικίνδυνη για το μέλλον του λαού και της πατρίδας μας.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 03/09/2014 @ 9:24 ΜΜ

    Κι αλλη Τρομολαγνια?

  2. Ανώνυμος 03/09/2014 @ 9:33 ΜΜ

    Ο ελλην δυο δίκαια ασκεί φιλελευθερος
    Ουριν τε και συνερχεσθαι είσαι όποιον θελεί μέρος

    Γ.κουρης

  3. Ανώνυμος 03/09/2014 @ 9:33 ΜΜ

    Γ.σουρης

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*