Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:46 - 09/03/2015

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑ : Ετοιμάζουν τον στρατό του Δ” Ράιχ !!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Γιούνκερ το είπε ξεκάθαρα ότι ήρθε η στιγμή να γίνει έναν ευρωπαϊκός στρατός για να αμυνθεί (;) καταρχάς στην Ρωσία


Τις προθέσεις της Ε.Ε για την ίδρυση ενός Ευρωπαϊκού Στρατού καθόλου τυχαία ο πρόεδρος Γιούνκερ δεν τις εξέφρασε στην γερμανική φυλλάδα Die Welt am Sonntag. Για την κεφαλή της Κομισιόν μόνο η δημιουργία ενός στρατού θα μπορέσει να ενισχύσει την κοινή εξωτερική πολιτική της Ε.Ε και να ωφεληθεί από την δράση του.

Ως πρόσχημα για την ιδέα του ακραίου φεντεραλιστή Γιούνκερ είναι ότι κατ” αυτόν το τρόπο η Ρωσία θα φοβηθεί και δεν θα δρα ως κυρίαρχο κράτος απέναντι σε ανίσχυρα κράτη που συνορεύουν με αυτή.

Η Γερμανία πίσω από τον Ευρωστρατό

Για να φθάσει στο σημείο ο δημοκρατικά εκλεγμένος Γιούνκερ να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις καταλαβαίνει και ο πιο αδαής ότι η Ε.Ε σπεύδει να ομοσπονδιοποιηθεί το γρηγορότερο δυνατόν και μάλιστα υπό την ηγεσία της Γερμανίας.

Πρώτοι από όλους δέχθηκαν με μεγάλο θαυμασμό την πρόταση Γιούνκερ για έναν Ευρωπαϊκό Στρατό, οι αξιωματούχοι Γερμανοί. Ο Hans-Peter Bartels του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας δήλωσε ότι «μέχρι σήμερα έχουμε δει τα πρότυπα της άμυνας της Ευρώπης. Εδώ πλέον χρειαζόμαστε μια ώθηση». Ο κύριος Bartels πήγε το πράγμα πολύ πιο πέρα από την πρόταση Γιούνκερ. Προτείνει ο Ευρωστρατός να μη μείνει στα πρότυπα άμυνας.

Επίσης το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας δήλωσε ότι ανταποκρίνεται θετικά στην πρόταση Γιούνκερ (λες και από μόνος του το σκέφτηκε) και ότι θα πρέπει επιτέλους το όραμα του κοινού στρατού να γίνει πραγματικότητα.

Ποιανού όραμα ήταν ένας Ευρωστρατός πρέπει να διευκρινιστεί. Διότι αν τέτοιο όραμα έχει και η ελληνική κυβέρνηση τότε μάς βάζει σε ένα στρατικοποιημένο καθεστώς της Ε.Ε που θα υπερασπίζεται τα όποια σύνορα τα ισχυρά κράτη θέλουν, σπάζοντας δεσμούς πολιτικοοικονομικούς μεταξύ κρατών για το «κοινό καλό» των εταίρων.

Ο ρόλος της Ελλάδας

Μία μέρα μετά από τις εκφοβιστικές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, κ. Κοτζιά περί τζιχαντιστών και νεοναζιστών, ήρθε η δήλωση για το όραμα του Ευρωστρατού της Ε.Ε. Ο κύριος Κοτζιάς δεν έβαλε καθόλου τυχαία το θέμα των τζιχαντιστών που απειλούν τα σύνορα της Ελλάδας αν αυτή μείνει έξω από τα σχέδια «ανάπτυξης» της Ε.Ε και σήμερα έλαβε την απάντηση από τον Γιούνκερ αν και όχι σε προσωπικό επίπεδο. Αν θέλουμε να έχουμε τα σύνορα μας σταθερά έναντι οποιουδήποτε εισβολέα, ως σύνορο της Ε.Ε, θα μάς υπερασπιστεί ο Ευρωστρατός με επικεφαλής την Γερμανία.

Ο κύριος Κοτζιάς όμως, απείλησε ότι η Ελλάδα αν αφεθεί από το τρένο ανάπτυξης της Ε.Ε, τότε εξτρεμιστικά στοιχεία θα ξεπηδήσουν στα σπλάχνα της και νεοναζί θα φέρουν το χάος. Αν δεν το κατάλαβε ο κύριος Κοτζιάς, έδωσε το δικαίωμα στην Ε.Ε να επέμβει με τον φόβο τέτοιων «απειλών» μέσα στην ίδια την Ελλάδα με τον Ευρωστρατό της για να φυλάξει την περιουσία της και την ευρωπαϊκή «Δημοκρατία» από το επερχόμενο χάος που ξεστόμισε ο κύριος Κοτζιάς.

Η σπουδαιότητα του «γεωπολιτικού συστήματος», που προτάσσει η κύριος Κοτζιάς όταν έρχονται τα δύσκολα με τα δανεικά που δεν μάς δίνει άνευ σκληρών όρων η Ε.Ε, φθάνει τα πράγματα εδώ που είναι σήμερα. Να μάς απειλούν οι εταίροι ότι αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι σε ό,τι μάς ζητήσουν.

Η εθνική κυριαρχία της Ελλάδας έχει χαθεί προ πολλού με τα τερτίπια των οικονομικών παζαριών. Η ανεξαρτησία της Ελλάδας θα χαθεί την ημέρα που για να πληρώνουμε μισθούς με δανεικά θα πρέπει να στέλνουμε Έλληνες να σφάζουν όσους η Ε.Ε θεωρεί ως εχθρούς της. Ο εχθρός της ΕΕ δεν είναι απαραίτητα και εχθρός της Ελλάδας, αλλά όταν ζητάς από τον μακελάρη λεφτά, τότε θα πρέπει να κάνεις τα αυτονόητα για να τα εισπράττεις πάντα με τόκο.

triklopodia.gr

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 03/09/2015 @ 10:23 ΠΜ

    απο την ημερα που μπηκαμε επισημα στην ευρωπη μπηκαν και οι υπογραφες για την καταστρογη μας σαν εθνος.

    πολεμηστες που τους ονομασαν μεταναστες, χρηματα φωρτομενα σε πλατες που ποτε δεν τα ειδαν δεν τα θελαν και δεν τα πιστεψαν, βαρβαροι κατεχουν ελληνικα καταστηματα γη και δικαιοματα που εδηγουν στην φυμωση του ΕΛΛΗΝ αυτου του ΕΛΛΗΝ που πραγματηκα νοιζεται για την πατριδα του. απογαμηδια ανθελληνες εβραιοι και πολλα αλλα ερπετα κυβερνανε πλεον ανοιχτα και ξεκαθαρα την ΕΛΛΑΣ που κατηντησε ελλαδισταν η οπως ενα αλλο σχεδιο οβριακο λεει "πυργο της βαβ ελ". αντε απογαμηδια αφου τους κοιμησατε τοσο οσο χρειαζεται για να μην ειναι εμποδιο στα σχεσια σας και με τον Λογο δεν ξυπνουν τοτε απο εμενα εχετε ολο το ελςυθσρο να τους ξεκολιασεται ολους αυτους που σας ψυφισαν γαμηστε τους αφου με φοβο των κοιμησατε με φοβο θα ξυπνησουν. χαρα μου λοιπον να σας δω να τεντωνεται ολους αυτους τους ανθελληνες που με την υπογραφη-ψυφο-ψοφο τους σας επετρεψαν να φερεται εδω στα ΙΕΡΑ ΧΩΜΜΑΤΑ Των ΕΛΛΗΝ ολους αυτους τους οχτρους οτσεκαδες χιτες ταγματασφαλητες αμερηκανικο στρατο και αλλα ειδει πολεμηστων οπως μουσουλμανους κτλ κτλ. Εγω ξερω πολυ καλα πως την ψυχη μου οσο βραζει εσεις δεν μπορειτε να την ελεγξεται με κανεναν τροπο.

    ΠΡΟΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΒΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩΝΤΑΝ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΤΟΙΝΟΣ ΦΕΓΓΑΡΙ Η ΟΠΩΣ ο πατρωως πλανιτης των οβριων ο οριωνας.

  2. Ανώνυμος 03/09/2015 @ 8:59 ΜΜ

    Το ΜΌΝΟ που μένει για να καταξιωθεί Η Εθνική Περηφάνεια Μας είναι Έλληνες Ηρω'ι'κά Πεσόντες στις παγωμένες στέπες της Ρωσίας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*