Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:59 - 20/02/2014

ΕΒΡΑΙΟΙ: Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι οργανωμένες εβραϊκές κοινότητες στην Ελλάδα έχουν ιστορία πάνω από 2.000 χρόνια. Η παλαιότερη και πιο χαρακτηριστική ομάδα που κατοίκησε στη χώρα είναι οι Ρωμανιώτες.

Εκτός από τους Ρωμανιώτες, η Ελλάδα υπήρξε το ιστορικό κέντρο μιας άλλης μεγάλης ομάδας Εβραίων, των Σεφαρδιτών, οι οποίοι στο παρελθόν αποκαλούσαν την Θεσσαλονίκη «μητέρα του Ισραήλ».
Οι περισσότεροι Εβραίοι στην Ελλάδα είναι Σεφαραδίτες, αλλά η χώρα αποτελεί επίσης την έδρα της μοναδικής ρωμανιώτικης κουλτούρας, η οποία βρίσκεται υπό εξαφάνιση. Οι Ρωμανιώτες αποτελούν το παλαιότερο τμήμα του εβραϊκού στοιχείου στην Ελλάδα, όπου έχουν ιστορία πάνω από 2.000 χρόνια.

Κάποιοι κάνουν λόγο για ασίγαστο μίσος των Εβραίων κατά των Ελλήνων κάτι που θεωρούν πως αποτελεί ιστορική διαπίστωση, που την γνωρίζει όλος ο κόσμος, που διαβάζει βιβλία ιστορίας. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι όποιος μελετήσει λίγη ιστορία αμέσως θα αντιληφθεί το γεγονός του Ιουδαϊκού μίσους κατά της Ελλάδος, των Ελλήνων και ιδίως του συνόλου των πνευματικών αξιών, που συγκροτούν τον Ελληνισμό.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 και την συχνότητα του ΖΟΟΜ:

makeleio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 02/20/2014 @ 9:11 ΠΜ

    ΦΟΝΙΑΔΕΣ [ ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ ] ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΕΚΝΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος 02/20/2014 @ 12:52 ΜΜ

    Ε όχι και παντοδύναμη ράτσα η εβραίοι. Ας γελάσω χαχαχαχα.

  3. Ανώνυμος 02/20/2014 @ 1:45 ΜΜ

    Ποιό μίσος ρε καραγκιόζι έχουν οι Εβραίοι εναντίον των Ελλήνων? Οι Εβραίοι το 1946 δεν υπήρχαν καν σαν έθνος και τώρα κυβερνούν τον κόσμο, διότι κάτι ανθρωπάκια μηδανιμά σαν της γενειάς της μεταπολίτευσης προσκυνούσαν το χρήμα για να γεμίσουν την κοιλία τους, προδίδοντας από όλες τις θέσεις κάθε ημέρα την πατρίδα τους. Κάτσε τώρα μαλάκα εδώ που σου αξίζει. Να κλαψουρίζεις για τον εβραίο που σου πέρνει και τα σώβρακα. Γιατί ρε καραγκιόζι από το 46 μέχρι σήμερα δεν πρόκοψες? Στην ίδια άθλια θέση με τον εβραίο ήσουνα και καλύτερη. Γουρούνι! Τόσα χρόνια όταν σου μιλάγαμε είμασταν γραφικοί. Τρέχα τώρα στην πατσά σου που τόσα χρόνια λάτρευες και προσκυνούσες να σε βοηθήσει. Αντί να ψάχνεις για εβραίους κοίτα στον καθρέφτη να δείς τον ΜΑΛΑΚΑ που σε κατέστρεψε.

  4. Ανώνυμος 02/20/2014 @ 2:33 ΜΜ

    Προς τον 3.45μμ.

    Αλλο πραγμα η αυτοκριτικη και αλλο το αυτομαστιγωμα………….
    Το πρωτο σε βοηθαει να κατανοησεις και να προχωρησεις ενω το δευτερο σε εγκλωβιζει σε ενοχικες συμπεριφορες!!!!

    Αν λοιπον εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ κατεβασε τους τονους και να; θυμασαι οτι αυτο το-προσωρινα- καταρακωμενο εθνος εχει καρδια λιονταριου!!!!

    Αθηνα

  5. Ανώνυμος 02/20/2014 @ 3:27 ΜΜ

    @ 3:45 μ.μ.

    Ποιοί είστε εσείς που μας μιλάγατε; Πού ανήκετε; και γιατί εκφράζεστε με τόσο μίσος και βρισιές; Αν μη τι άλλο φαίνεται πόσο αγαπάτε τους Έλληνες.

  6. Ανώνυμος 02/20/2014 @ 8:59 ΜΜ

    καλα να μας κανουν αφου ειμαστε αξιοι της μοιρας μας να μας γ@μ@νε μια ζωη αφου δεν προκειτε ποτε να ξεσηκωθουμε και να αλλαξουμε νοοτροπια ειμαστε αχρηστος λαος .

  7. Είμαι 'Eλληνας αλλά το άρθρο είναι ανακριβές.
    Ο Εβραϊκός λαός στο σύνολο του είναι θύμα των δικών του πατέρων, διότι οι άνθρωποι αυτοί ως λαός βρέθηκαν απ αρχής εν μέσο ενός αιώνιου πολέμου, μεταξύ του καλού και του κακού. Είναι αλήθεια θύματα των δικών του πάτερων που ενώ δεν δέχθηκαν την θυσία του μοναδικού Ιησού χριστού σήμερα θέλουν διακαώς να αναδείξουν έναν νέο μεσσία.
    Επιμένοντας όμως θα συμπληρώσω ότι….. ο εβραϊκός λαός στο σύνολο του τρέφει συμπάθεια προς τον Έλληνα και κατ επέκταση τον ελληνικό λαό.
    O λαός των Εβραίων αρκετές φορές στην ιστορία έχει εξάρει θετικά την διαφορετικότητα των Ελλήνων και έχει σεβαστεί την άξια του Ελληνικού λαού και αυτό διότι οι Έλληνες και οι Εβραίοι από κοινοί ενώ είναι μικροί λαοί έχουν δώσει στην πορεία της ιστορίας μεγάλες μάχες και ακόμη μεγαλύτερους πολέμους. Με εκτίμηση και σεβασμό GV.

  8. Ανώνυμος 02/20/2014 @ 11:03 ΜΜ

    μαλακιες οι εβραιοι δεν ειναι παντοδυναμοι ο διαολος τους εχει μαριονεττες οπως και πολλους αλλους! αυτος κανει κουμαντο και ο πλανητης καταστρεφεται..λογαριαζουν ομως χωρις τον ξενοδοχο..

  9. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 7:34 ΜΜ

    Κατι ηξερε ο χιτλερ !

  10. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 6:13 ΠΜ

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ.
    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (!) ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ.

  11. Ανώνυμος 02/26/2014 @ 6:29 ΠΜ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΝΑ ΓΗΝΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΒΡΑΙΟΣ=ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ….ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ 3 45 ΕΘΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 46 ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ 46 ΑΠΟΚΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 2000…ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ…ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ…ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΗΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ?

  12. Ανώνυμος 02/27/2014 @ 4:53 ΜΜ

    ΤΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*