Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:07 - 31/01/2014

ΕΒΑΛΑΝ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Στα χέρια πιάστηκαν βουλευτές του Μπέπε Γκρίλο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κλιμακώθηκε και σήμερα η ένταση στην ιταλική Βουλή, όπου μέλη του Κινήματος Πέντε Αστέρων (M5S) προσπάθησαν και πάλι να εμποδίσουν την επικύρωση ενός νόμου για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία της Τράπεζας της Ιταλίας, του κεντρικού πιστωτικού ιδρύματος της χώρας.
Στα χέρια πιάστηκαν βουλευτές του Μπέπε Γκρίλο

Βουλευτές του M5S κατέλαβαν μάλιστα συμβολικά την αίθουσα όπου διεξαγόταν η ολομέλεια.
Διεθνή 31_1 Βρ

Χθες βράδυ, οι βουλευτές του Κινήματος αυτού που έχει ιδρύσει ο ηθοποιός Μπέπε Γκρίλο ήρθαν στα χέρια με εκλεγμένους εκπροσώπους της συμπολίτευσης, όταν προσπάθησαν να καταλάβουν τα έδρανά τους.

Το M5S αντέδρασε με αυτόν τον χωρίς ιστορικό προηγούμενο τρόπο στη σύγχρονη Ιστορία της Ιταλίας στην απόφαση της προέδρου της βουλής Λάουρα Μπολντρίνι να διακόψει την συζήτηση επί του νομοσχεδίου λόγω των τακτικών κωλυσιεργίας που εφάρμοσαν οι βουλευτές του.

Ο επίμαχος νόμος προβλέπει ότι θα υπάρξει αύξηση του κεφαλαίου της Τράπεζας της Ιταλίας, ενώ μία από τις διατάξεις του αφορά την κατάργηση της δεύτερης δόσης του φόρου στην κύρια κατοικία των πολιτών.

Το M5S καταγγέλλει ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κεντρικής τράπεζας αποτελεί ουσιαστικά ένα «δώρο» 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ στις ιδιωτικές τράπεζες που κατέχουν μέρος του κεφαλαίου της.

Ο Αλεσάντρο Ντι Μπατίστα, βουλευτής του M5S, ενεπλάκη σε έντονη φραστική αντιπαράθεση με τον κεντροαριστερό συνάδελφό του Ρομπέρτο Σπεράντσα, αναγκάζοντάς τον να αναβάλει προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα της βουλής.

Η Μπολντρίνι επισήμανε ότι «είναι απαράδεκτο πως σήμερα δεν επετράπη σε βουλευτές να μπορέσουν να δώσουν συνέντευξη και στους δημοσιογράφους να επιτελέσουν το έργο τους».

Νωρίτερα το πρωί, μέλη του κινήματος του Γκρίλο είχαν προβεί σε άλλη μία σύντομη κατάληψη της αίθουσας της βουλής. Προκάλεσαν προβλήματα και κατά την έναρξη των εργασιών των επιτροπών Συνταγματικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζουν επίσης ότι για πρώτη φορά στα χρονικά του σώματος η Μπολντρίνι παρέμεινε σήμερα κλεισμένη μέσα στο γραφείο της, το οποίο ήταν κλειδωμένο και μπορούσαν να εισέλθουν μόνον συγκεκριμένα πρόσωπα. Το γεγονός αυτό —σημειώνουν παρατηρητές— είναι ενδεικτικό της έντασης που επικρατεί.

Το M5S διεμήνυσε ότι θα προσφύγει στο Συνταγματικό Δικαστήριο ζητώντας την ακύρωση του αποτελέσματος της χθεσινής ψηφοφορίας για την Τράπεζα της Ιταλίας.

Το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα, το μεγαλύτερο της κυβέρνησης συμμαχίας, κατήγγειλε το γεγονός ότι «χθες, εκλεγμένες εκπρόσωποι του κόμματος μπήκαν στο στόχαστρο των συναδέλφων τους του M5S με προπηλακισμούς σεξιστικού χαρακτήρα», κάτι το οποίο χαρακτήρισε «πολύ σοβαρό και λυπηρό».

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 01/31/2014 @ 12:56 ΜΜ

    Λεηλατείται η Ιταλία από τα νεοταξικά λαμόγια του Προτεσταντισμού. Ο Λέττα γνήσιος Αντωνάκης δεν αντέδρασε στην "μετακίνηση" της έδρας της Φίατ στην προτεσταντική Ολλανδία. Την έβαλαν την Φίατ να εξαγοράσει όλες σχεδόν τις ιστορικές φίρμες της Ιταλίας και τώρα την μετέτρεψαν σε μια νύχτα σε Ολλανδική εταιρεία. Ανάλογα κόλπα κάνουν και με την Τράπεζα της Ιταλίας. Θα την "ιδιωτικοποιήσουν" πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσει στην ιδιοκτησία των Ρότσιλντ. Η Μεσόγειος "ερημοποιείται" και για να είναι σίγουροι για τον σχεδιασμό τους την γεμίζουν με λαθρομετανάστες του ισλαμικού μεσαίωνα. Μπράβο στους βουλευτές του Γκρίλο που έστω και την ήστατη ώρα δίνουν την μάχη όχι μόνο για την Ιταλία αλλά και για την υπόλοιπη Μεσόγειο που "κοιμάται".

  2. Ανώνυμος 01/31/2014 @ 1:49 ΜΜ

    ΝΑΙ ΝΑΙ……ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟ ΓΚΡΙΛΟ…..OTI EINAI……SSS(ΕΞΙ)ΣΤΙΚΟ………….Μ5S=SSS=666……..Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ….ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ http://youtu.be/mk5OWsuLj6s

    Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΤΑ SSS=666 (EΣ ΕΣ)….Ο ΓΚΡΙΛΟ ΕΧΕΙ ΤΑ Μ(5S) (EΣ ΕΣ)….ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ SSS=666 (SSS Ο ΤΡΙΠΛΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ)…….ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ……………

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…….ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΑΔΑ…..ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ…..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ…..ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ……

    ΠΑΣΟΚ…..ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ…….ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ……ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ…..ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ………………….ΤΟ ΦΙΔΙ S……ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ……………

    ΣΥΡΙΖΑ……ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ (ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΛΦΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ) ΤΟΥ ΔΙΑ…………ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 3 ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ 3 ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ SSS=666……….

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ…..ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ……..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ…..ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ……Η ΑΠΟΛΛΥΩΝ……..

    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ-ΟΛΟ…..ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ…….ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…………

    ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ…..ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ-ΟΛΟ…….ΕΣΕΙΣ???……….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*