Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:41 - 16/10/2014

Δείτε πως ”χτυπά” ο Έμπολα τον άνθρωπο!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πριν από 38 χρονια είχε εμφανισθεί θανατηφόρος ιός του Έμπολα στην σημερινή Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Κατά κύματα άρχισαν να αρρωσταίνουν άνθρωποι και να και να πεθαίνουν από μία μυστηριώδη ασθένεια, που τους προκαλούσε εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία.

Πως ο Έμπολα εισβάλλει στον άνθρωπο; Τι προκαλεί;

Aπαντήσεις σε αυτά και σε άλλα στο επιστημονικό άρθρο του SecretProduction



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 10/16/2014 @ 7:30 ΜΜ

    http://www.iatropedia.gr/articles/read/3145
    Δεν χρειάζεται η επαφή, αρκεί μόνο ο αέρας και η πιο θανατηφόρα μορφή του ιού Έμπολα, μεταδίδεται μεταξύ των ειδών και εξαπλώνεται. Καναδοί επιστήμονες κατέληξαν σε αυτή την άκρως ανησυχητική διαπίστωση αφού σε πειράματα που έκαναν είδαν ότι ο αιμορραγικός πυρετός (που προκαλεί ο ιός) μεταδόθηκε από χοίρους σε μαϊμούδες, που δεν είχαν επαφή μεταξύ τους, ήταν σε διαφορετικά κλουβιά και μακρυά το ένα από το άλλο.
    Οι ερευνητές από το Εθνικό εργαστήριο Μικροβιολογίας του Καναδά, διαπίστωσαν επίσης ότι η μετάδοση του ιού μέσω του αέρα γίνεται –ευτυχώς- μόνο σε μικρές αποστάσεις. Οι επιστήμονες έκαναν τη δημοσίευση στο περιοδικό "Scientific Reports", και αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ο ιός Έμπολα έστω και περιορισμένα, εξαπλώνεται στην Αφρική μέσω του αέρα.

    Μέχρι πρότινος οι επιστήμονες θεωρούσαν ως υπέυθυνες για την εξάπλωση του Έμπολα τις νυχτερίδες, όμως με τη νέα έρευνα οι Καναδοί επιστήμονες θεωρούν και τους χοίρους σαν ξενιστές του ιού. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στην οδηγία που έχει εκδώσει αναφέρει ότι “οι άνθρωποι μολύνονται όταν έρθουν σε επαφή με το αίμα, τις εκκρίσεις, τα όργανα και άλλα σωματικά υγρά από μολυσμένα είδη όπως οι γορίλες, οι χιμπατζήδες και οι αντιλόπες του δάσους.”

    Ο επικεφαλής της έρευνας που κατέδειξε ότι ο ιός μπορεί να μεταδοθεί και μέσω του αέρα, δρ Γκάρι Κόμπινγκερ δήλωσε: “ Υποπτευόμαστε τα μεγάλα σταγονίδια, που μένουν στον αέρα όχι για πολύ, ούτε πάνε πολύ μακριά. Μπορούν όμως να απορροφηθούν από τους πνεύμονες και έτσι ξεκινάει η λοίμωξη. Έχουμε αρκετές ενδείξεις από τους πνεύμονες των μαϊμούδων ότι έτσι εισήλθε ο ιός στον οργανισμό τους”

    Πάντως καθησυχάζουν τον κόσμο και λένε ότι ο Έμπολα δεν μεταδίδεται τόσο εύκολα όσο η γρίπη και εάν συνέβαινε αυτό όλη η γη θα είχε μολυνθεί. Μεταδίδεται μόνο σε μικρές αποστάσεις.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*