Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:51 - 26/07/2014

Δήλωση – βόμβα του Φιντέλ Κάστρο για επερχόμενο παγκόσμιο πόλεμο!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δήλωση – βόμβα του Φιντέλ Κάστρο για επερχόμενο παγκόσμιο πόλεμο!

Με μια δηλωση – βόμβα, σύμφωνα με τα Κινεζικά ΜΜΕ, ο Φιντελ Κάστρο έλυσε την σιωπή του για τα τεκταινόμενα και τις βίαιες συγκρούσεις που συγκλονίζουν την ανθρωπότητα…

“Εαν ο ιμπεριαλισμός ξεκινήσει τον παγκόσμιο, καταστροφικό πόλεμο, τότε Ρωσία και Κινα θα πρεπει να ενωθούν, να ηγηθούν ενός Νέου Κόσμου, ωστε να διασφαλίσουν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους”!

Η δηλωση ήδη προκαλεί σάλο στην Κίνα. Άγνωστο εάν θα πάρει διαστάσεις και στα δυτικά μεσα ενημέρωσης…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 07/26/2014 @ 10:11 ΠΜ

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΚΑΣΤΡΟ ΕΓΩ ΕΠΕΙΜΕΝΩ Ο ΓΠΠ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ 15 ΔΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕ ΕΞΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΣΙΜΟΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΑ

  2. Ανώνυμος 07/26/2014 @ 11:21 ΠΜ

    Φιντελ αλλου αυτα εισαι ενας απατεωνας!! Να κλεισεις τις αμερικανικες φυλακες που κατασκευασε και κανει χρηση ο αμερικανικος στρατος 2 δεκαετιες τωρα και να πεταξεις τους αμερικανους εξω. Κατοπιν κανε μας κυρηγμα ''ιδεαλιστη'' μαλακα!

    Νικος Νεοφυτος

  3. Ανώνυμος 07/26/2014 @ 4:45 ΜΜ

    Ωραία, αφήσαμε τον Παϊσιο με τις "προβλέψεις"και πιάσαμε τον Κάστρο…

  4. Σόρυ Πιστέ (Fidel) 3ος Παγκόσμιος δεν γίνεται, δεν θα προλάβουν !!
    Για να κάνεις πόλεμο θέλεις 3 πράγματα ….λεφτά, λεφτά και λεφτά,
    πράγμα που ως γνωστό οι Αμερικλάνοι δεν έχουν. !!
    Ας επιζήσουν αυτό το χειμώνα από τα χιόνια και μετά βλέπουμε !!

    • Ανώνυμος 07/27/2014 @ 8:01 ΠΜ

      gia enimerosi file m.. k sto krax ts amerikis.. amesos meta ksekinise o polemos.. k i ameriki spatalise akribis ta triplasia xrimata ap ayta l xrostage k odigithike sto krax.. sugnomi.. alla lefta gia polemo.. panta tha uparxoun!!! :-/ dustyxos etsi einai i. NWO..:-/

  5. Ανώνυμος 07/26/2014 @ 10:35 ΜΜ

    ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΣΙΜΟΙ …ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ..
    "ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΤΑΜΟΗΣΟΥΝ"…ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ…ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ …ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ "ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡ"Ι…ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΛΑΚΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ…ΜΕΤΑΝΙΗΔΗ ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ …ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ… ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ…Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΣΑΥΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΧΑΡΗ._

  6. Ανώνυμος 07/27/2014 @ 11:52 ΠΜ

    Μιλαει ξεκαθαρα για τον « νεο κοσμο» των σαυροματηδων.

    Γιώτης

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*