Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:52 - 20/09/2014

Δέκα νεκροί – εκ των οποίων 4 παιδιά- από άγνωστη ασθένεια στη Βενεζουέλα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι θάνατοι 10 ανθρώπων την περασμένη εβδομάδα από μια μυστηριώδη ασθένεια σε πολλές πόλεις της Βενεζουέλας, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας του Καράκας, έχουν προκαλέσει πανικό στον πληθυσμό και ώθησε τους γιατρούς να κρούσουν τον κώδωνα κινδύνου.

Οι εκπρόσωποι των γιατρών δήλωσαν ότι ” Παρά την αδιαφορία της κυβέρνησης, οι γιατροί της χώρας επιμένουν ότι υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας για μια άκρως επικίνδυνη και μεταδοτική νόσο άγνωστης προέλευσης”. “Δεν ξέρουμε τι είναι,” παραδέχτηκε ο Duglas León Natera, πρόεδρος της Ιατρικής Ομοσπονδίας της Βενεζουέλας. Σε αρχικά στάδια της, η ασθένεια παρουσιάζει συμπτώματα πυρετού και στη συνέχεια παράγει μεγάλες φυσαλίδες και παρατηρείται εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία. Στη συνέχεια, πολύ γρήγορα, οι ασθενείς πάσχουν από αναπνευστική ανεπάρκεια, ηπατική ανεπάρκεια και νεφρική ανεπάρκεια. Οι γιατροί της Βενεζουέλας δεν ήταν σε θέση να καθορίσουν ποια είναι η ασθένεια και πώς μπορούμε να την καταπολεμήσουμε.

Αντίθετα η κυβέρνηση έχει αρνηθεί την ύπαρξη “μίας μυστηριώδους ασθένειας” και πέρναι σαφή απόσταση από τις δηλώσεις των γιατρών και θεωρεί ως τρομοκρατικές τις δηλώσεις της, που στρέφονται κατά της Βενεζουέλας και του Λαού της.

Μερικές θεωρίες που εξετάζονται περιλαμβάνουν την πιθανότητα ότι η ασθένεια θα μπορούσε να είναι ένας νέος τύπος του πολύ επιθετικού και σοβαρού δάγκειου πυρετού ή μια άτυπη μορφή του πυρετού Chikunguña ή μια εμφάνιση του ιού Έμπολα στο Βενεζουέλα.

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 09/20/2014 @ 12:33 ΜΜ

    Αυτή είναι έπρακτα η τελευταία λέξη στην τεχνολογία των όπλων. Και όμως το εγχειρίδιο "Silent Weapons for Quiet Wars" [ http://www.lawfulpath.com/ref/sw4qw/index.shtml ] ανακαλύφθηκε (διέρρευσε κατά λάθος) τυχαία το 1986. Προφανώς ο σχεδιασμός των όπλων είχε γίνει πολύ νωρίτερα, στο απόγειο του ψυχρού πολέμου.

    "Μα είναι δυνατόν", θα σκεφτεί ο καθένας, "ανθρώπινοι εγκέφαλοι να σχεδίασαν αυτά τα αποτρόπαια μέσα μαζικής εξόντωσης πληθυσμών; Πώς γίνεται κάτι τέτοιο;"

    Ούγκο Τσάβες… πιο επίκαιρος από ποτέ:

    http://www.youtube.com/watch?v=Y77zMU_rBVI

  2. Ανώνυμος 09/20/2014 @ 3:23 ΜΜ

    γεια σου ρε ζαχαρω πουσε ωρε?

  3. Ανώνυμος 09/20/2014 @ 7:22 ΜΜ

    ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ …
    '' ΤΟΙΣ ΔΕ ΔΕΙΛΟΙΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙΣ ΚΑΙ ΕΒΔΕΛΥΓΜΕΝΟΙΣ ΚΑΙ ΦΟΝΕΥΣΙ …ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΝ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗ ΚΑΙΟΜΕΜΗ ΠΥΡΙ ΚΑΙ ΘΕΙΩ …Ω ΕΣΤΙΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ''

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ''ΦΟΝΕΙΣ '' ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…

    ΠΡΩΤΟ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ..ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ…

    ΔΕΥΤΕΡΟ… ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…

    ΤΡΙΤΟ… ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ [ ΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ] ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ…

    ΤΕΤΑΡΤΟ ….ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΜΕΣΑ Η ΑΜΕΣΑΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ…

    ΠΕΜΠΤΟ…ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΜΒΡΥΩΝ…

    ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΟΧΙ …ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ…ΕΙΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ …ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ..'' ΑΜΑ ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΑΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΤΙ ''…ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΚΤΙΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ…

    ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΚΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ …ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ… ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΤΟ ΡΟΥΦΑΕΙ Η '' ΣΚΟΥΠΑ '' ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΠΕΙΔΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ Η ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ…ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΧΤΥΠΟΙ…ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ…

    ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ …ΟΣΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ…ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ [ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ] ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…

    ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΚΤΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ…

    Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΗΛΟΣ ΦΟΝΟΣ ….

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΕΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΣΩΜΑ…ΑΦΘΑΡΤΟ ΝΕΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ …ΟΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ…ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΜΙΣΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ… ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ…ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ…

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ..

    .'' ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΣ''…

    ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ '' ΜΑΝΑΣ'' ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ……

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 09/20/2014 @ 10:53 ΜΜ

      ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ , ΙΣΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ .

    • Ανώνυμος 09/21/2014 @ 4:35 ΠΜ

      Αχ βρε Γιαννη, πολυ σοβαρα αυτα που γραφεις. Δυστυχως ζουμε σε μια εποχη και μια χωρα που οι ανθρωποι εχουν ηθικα διαφθαρει μεχρι το κοκαλο. Δεν εχεις ιδεα τι νοοτροπια αρρωστημενη επικρατει εναντιον της ζωης, τι χλευασμο δεχομαστε εμεις που εχουμε περισσοτερα των δυο παιδια. Και εγω και ο συζυγος ειμαστε πανεπιστημιακης μορφωσης και θελαμε πολλα παιδια εξ αρχης, τα οικονομικα μας πια ειναι οπως των πολλων. Οταν με εβλεπαν εγκυο στο πιο μικρο παιδι μου, μου ελεγαν: καλα δεν εχετε τηλεοραση στο σπιτι? η γυφτοι ειστε και κανετε παιδια? η (το κορυφαιο) μονο οι παρακμιακοι γεννοβολουν. Απο τη στιγμη λοιπον που η επικρατουσα νοοτροπια ειναι εναντιον των παιδιων, εχουμε ελπιδα ως εθνος?

    • Ανώνυμος 09/21/2014 @ 4:59 ΠΜ

      ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΔΙ ΜΟΥ…..
      ΔΕ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΑ
      ΣΕ ΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΥΠΟΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΔΕ ΧΟΥΡΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ.

  4. Ανώνυμος 09/20/2014 @ 7:52 ΜΜ

    Χλαπατσα ειναι.

  5. Ανώνυμος 09/21/2014 @ 8:29 ΠΜ

    Απο το αλουμινιο ειναι ,αν δωσεις σε ενα παιδι να πιει 50 λιτρα μπιρα απο αλουμινενια κουτακια πεθαινει…
    ΝΙΚΟΣ

  6. Ανύπαρκτος2Ε 09/21/2014 @ 9:09 ΠΜ

    21 Σεπτεμβρίου 2014 – 7:35 π.μ. την ηθικη δυστυχως (υπερ)ελαχιστοι την εχουν πλεον.

    Γιαννη θα συμφωνω μαζι σου 100%. Αν ισχυαν τα του Θεου βεβαια.

    Η αληθεια ομως ειναι οτι:
    1)οι ψυχες προυπαρχουν (δες το και θεολογικα, ο ανθρωπος πριν ερθει στη γη ηταν στον παραδεισο, μετα την αμαρτια στη γη~φυλακη πληρωνει).
    2) Ο ανθρωπος οπως και καθε ζωντανος οργανισμος δεν εχει δημιουργηθει απο κανενα θεο της κακιας ωρας που σας φυτεψαν στο κεφαλι. Εχουν δημιουργηθει απο οντοντητες πολυ ανωτερες των ψυχων. Πανω στη γη εκτισαν ενα "οικοδομημα" απο υλικα ζωντα οντα τα οποια φροντισαν να αναπαραγονται αλλα και να πεθαινουν ωστε να διατηρειται η ισορροπια. Δημιουργηθηκαν με τεχνολογια σε εργαστηρια στα διαστημοπλοια τους ειτε σε εργαστηρια στη γη.
    3) Ας δουμε λιγο τον ανθρωπο. Κοιλια (μητρα) γυναικας θαλαμος. Ωαριο υποθαλαμος ο οποιος ενεργοποιειται οταν εισχωρησει σε αυτον το σπερματοζωαριο το οποιο φερει τη γενετικη πληροφορια (προγραμμα). Ετσι ξεκινα η διαδικασια παραγωγης του "ανθρωπου". Η συγκοληση στη μητρα θα μεταφερει ολα τα υλικα στοιχεια για τη δημιουργια του μωρου ρομποτ ανθρωπου.
    3) Γυρω απο τη γη υπαρχουν αρκετοι "δορυφοροι" διαφορετικης πυκνοτητας_διαστασεως του δικου μας υλικου κοσμου τους οποιους δεν μπορουμε να δουμε μιας και η ορατοτητα που εχει δωθει στο ανθρωπινο ματι ειναι πολυ μικρη μολις μηκους κυματος 400~700nm ηλεκτροναγνητικου φασματος. Δηλαδη βλεπουμε ενα τιποτα αλλα και "σωστα" ομως για τον υλικο κοσμο. http://el.m.wikipedia.org/wiki/Ηλεκτρομαγνητικό_φάσμα. Αυτοι οι "δορυφοροι" εχουν αναλαβει την ενσαρκωση και παγιδευση ψυχων. Δεν σημαινει ομως οτι ενσαρκωνονται μονο ψυχες.
    3)Υπαρχουν διαφορετικες φυλες οντοτητων (εξωγηινοι,αγγελοι, δαιμονες, ερπετοειδης, ολυμπιοι και οπως θελετε πειτε τους) οι οποιοι θελουν κυριαρχια πανω στη γη ο καθε ενας για το δικο του λογο. Αυτα δεν γραφω αλλα γιατι δεν καταλαβαινεται αλλα και εγω δυστυχως δειχνομαι και εχω δεχθει πολυ.

    Μακαρι να ηταν ολα ωραια και καλα σε εναν τελειο κοσμο με ηθικη και καλο αλλα δυστυχως εδω στη γη ειμαστε στα σκατα. Και οσο δεν ανοιγει το "μυαλο" των ανθρωπων τοσο αυτοι εκει πανω θα μαμανε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 1) ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2) ΓΝΩΣΕΙΣ~ΙΣΤΟΡΙΑ (ΨΕΥΤΙΚΑ).

  7. ξεκινησε.. γαμωτο.. και τους το λεγα εγω να ειναι προσεκτικοι με αυτον τον ιο..ειμουν επιστημονας (γεννετιστης) και ασχολουμασταν με ενα διαφορετικο ειδος βακτηριου που βρηκαμε στα θραυσματα ενος μετεωριτη..στην αρχη ηταν αδυναμο αλλα μετα ξεφυγε απο τον ελεγχο μας.. αρχισε να μας καταλαμβανει και να μας χειριζεται.. οταν μας εξαντλουσε ανατιναζοντουσαν τα κεφαλια αυτων που ειχαν προσβληθει.. εγω διαφωνουσα απο την αρχη με το πειραμα και τους ελεγα πως ειναι εξαιρετικα ασταθες και πως μονο στην αρχη καταστρεφεται με φωτια..τελικα δεν με ακουσαν και εφυγα απο το εργαστηριο και λιγες μερες μετα ακουω αυτο.. αντιο φιλοι μου πλεον ο χρονος ζωης μας ειναι μετρημενος..απο στιγμη σε στιγμη θα περασει τον ατλαντικο και θα εχουμε και στην ευρωπη το 1ο κρουσμα(μην σας πω πως εχει περασει ηδη)..η τηλεοραση και τα μεσα δεν λενε τιποτα για να αποφυγουν την κριση..ομως εσεις εδω μεσα εχετε κερδισει τον σεβασμο μου και θελω να σας ανταμειψω για τις γνωσεις που μου εχετε προσφερει οποτε θα σας πω τον τροπο να γλυτωσετε απο κατι χειροτερο απο τον σιγουρο θανατο.. παρατηστε τα ολα και πηγαιντε στα στα βουνα μακρια απο τα μεγαλα αστικα κεντρα! εκει ειναι το ιδανικο περιβαλλον για να αναπτυχθει ο ιος.. αυτο ειναι ισως το τελευταιο μου ποστ μιας και εχω προσβληθει και εγω απο αυτον τον θανασιμο ιο.. ηδη εχω αρχισει να εχω επιθετικη συμπεριφορα και να δαγνωνω οτι βρισκω μπροστα μου..αυτη τη στιγμη δαγκωνω το πληκτρολοσδφγσδφγδσ φγσσ γδφσγηγτητγυλασκδ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*