Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:39 - 14/05/2014

ΓΤΟ, Η ΧΗΜΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΓΤΟ, Η ΧΗΜΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Την επόμενη φορά που κάποιος θα προσπαθήσει να σας πεί ότι οι πορδές των αγελάδων, τα αυτοκίνητα και οι πάρα πολλοί άνθρωποι είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις καταστρεπτικές αλλαγές στους κλιματολογικούς κανόνες του πλανήτη, μπορείτε αν θέλετε να τους δείξετε ένα νέο έγγραφο που δημοσιεύθηκε στο Environment 360 στο «Πανεπιστημίου του Yale που αποκαλύπτει δύο από τις πραγματικές αιτίες της ανθρωπογενούς αλλαγής του κλίματος, που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αρνούνται να μιλήσουν για: γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (ΓΤΟ) και τη βιομηχανική γεωργία με βάση τα χημικά.

Το έγγραφο, με τίτλο Soil as Carbon Storehouse: Νέο όπλο για το κλίμα; επισημαίνει σε μια μη βιώσιμη γεωργία – όπου αυτή περιλαμβάνει τη φύτευση εκατομμυρίων στρεμάτων γης με ΓΤ σόγια και καλαμπόκι, καθώς και τακτικό ψεκασμό αυτής της γης με τοξικά φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα – ως κύρια αιτία της υπερβολικής έκλυσης διοξειδίου του άνθρακα.

Τα υγιή χώματα, αποδεικνύεται, ότι διαχωρίζουν τον άνθρακα φυσικά και τον συντηρούν προς όφελος των ανθρώπων και του περιβάλλοντος, αλλά οι σύγχρονες γεωργικές πρακτικές έχουν καταστρέψει ένα μεγάλο μέρος δημιουργώντας μια σοβαρή ανισορροπία.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 05/14/2014 @ 11:05 ΜΜ

    Όλα αυτά φυσικά αφορούν χώρες όπως η ΗΠΑ όπου η εντατική γεωργία και η καλλιέργειες σόγιας, καλαμποκιού και ποικιλιών ΓΤΟ έχουν κάνει αρκετή ζημιά στη γη και ψάχνουν τρόπους να την αντιμετωπίσουν.

    Αυτό βέβαια που λέει το άρθρο του Yale360 για το διοξείδιο του άνθρακα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γράφετε εσείς. Κλασσικό δείγμα μη κατανόησης και παραπληροφόρησης. Το βασικό σχετικά με το CO2 στο άρθρο είναι ότι αν επανέλθει το χώμα σε φυσιολογικά επίπεδα θα μπορεί να γίνει μια φυσική αποθήκη CO2, χρήσιμη και για τις καλλιέργειες, βοηθώντας έτσι στην μάχη για την μείωση του CO2 στην ατμόσφαιρα και τελικά στην μείωση της κλιματικής αλλαγής.

    Even at our current level of knowledge, many see great potential for storing carbon in soil. Lal of Ohio State says that restoring soils of degraded and desertified ecosystems has the potential to store in world soils an additional 1 billion to 3 billion tons of carbon annually, equivalent to roughly 3.5 billion to 11 billion tons of CO2 emissions. (Annual CO2 emissions from fossil fuel burning are roughly 32 billion tons.)

    Διαβάστε λίγο καλύτερα, δεν κάνει κακό.

    http://e360.yale.edu/feature/soil_as_carbon_storehouse_new_weapon_in_climate_fight/2744/

  2. Ανώνυμος 05/15/2014 @ 5:46 ΠΜ

    Η ΧΗΜΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ (βλέπε monsanto)

  3. Ανώνυμος 05/15/2014 @ 5:48 ΠΜ

    ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΟΥΣΕ ΒΟΥΚΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ, ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΕΣ… ΔΕΝ ΕΚΛΑΝΑΝ
    ''ΑΝΤ' ΙΣΑ ΜΠΕΜΠΑ''

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*