Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:04 - 29/03/2013

Για να δούμε ακόμα μια παράξενη αλληλουχία…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όπως γνωρίζεις εγώ είμαι εδώ για να αναλύω γεγονότα με ένα παράξενο για την γραμμική σκέψη τρόπο! Βρίσκω όλη την εναλλακτική πληροφόρηση και χωρίς φόβο η πάθος την φέρνω για να μπορούμε μαζί να βρούμε την άκρη στο νήμα! Είμαι ακηδεμόνευτος και αυτό ελπίζω να το έχετε αντιληφθεί μέχρι σήμερα και είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνω έτσι μέχρι να ψοφησω!!

Πριν καιρό σας μίλησα για το Ελληνικό Χααρπ …και μετά είχα αναρτήσει κάποιες δηλώσεις του ! ΔΕν γνωρίζω πόσοι από εσάς κατάλαβαν ότι τελικά ότι δήλωσαν έγινε πραγματικότητα! Εγώ το σημείωσα και άρχισα να κοιτάζω για τα επόμενα…

Μια ακόμα δήλωση από το ελληνικό χααρπ ηταν και αυτή Μαρτιος 17 …..

ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΩΜΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ EUROGROUP ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ????

Και από κατω τώρα σας δίνω αυτή την είδηση …η κρίση δικής σας …και το μυαλό πάντα ανοικτό σαν αλεξίπτωτο!

ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ
Καταιγίδα «τέρας» μαίνεται από τις ΗΠΑ έως την Ευρώπη

Καταιγίδα τέρας που απλώνεται από ακτή σε ακτή του Ατλαντικού κατέγραψαν οι μετεωρολογικοί δορυφόροι. Η καταιγίδα που το μέγεθός της είναι πρωτοφανές εκτείνεται από την περιοχή του Newfoundland στις ΗΠΑ μέχρι την Πορτογαλία! Το νότιο μέρος της απλώνεται μέχρι την Καραϊβική ενώ στο βορά αγγίζει τη νότια Γροιλανδία.

Η καταιγίδα δεν είναι απλώς μεγάλη αλλά και έντονη στην έντασή της φτάνοντας στην κατηγορία 3 των τυφώνων. Η πίεση στο κέντρο του μετώπου ανέρχεται στα 953 mb και ο κυματισμός στη θάλασσα εκτιμάται μεταξύ 8 και 10 μέτρων. Η καταιγίδα αναμένεται να διαρκέσει μερικές ημέρες στυην περιοχή πριν κατευθυνθεί προς τη δυτική Ευρώπη όπου και σταδιακά θα αποδυναμωθεί.

Πάντως η συχνότερη εμφάνιση τέτοιων καιρικών φαινομένων σχετίζεται σύμφωνα με τους επιστήμονες με το σταδιακό λιώσιμο των πάγων στην Αρκτική όπου σύμφωνα με προβλέψεις των επιστημόνων ενδεχομένως μέσα στα επόμενα 4 με 5 χρόνια θα είναι η πρώτη φορά που ο αρκτικός κύκλος θα είναι ελεύθερος από πάγους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (22)

  1. Ανώνυμος 03/29/2013 @ 9:21 ΜΜ

    ακομα περιμενω το μεγα γεγονος για τις 22 Μαρτιου που ειχες πει. Α ρε μαγκα καλα κανεις εσυ και βγαζεις φραγκα στη πλατη μας

  2. Ανώνυμος 03/29/2013 @ 9:39 ΜΜ

    καλο θα ηταν οι χειριστες του ελληνικου χαρπ να καταλαβουν πως αυτα τα "χτυπηματα" αν ισχυουν , δεν εχουν να προσφερουν τιποτα , απο τη στιγμη που χτυπανε τους απλους ανθρωπους για τους οποιους δεν ενδιαφερονται καθολου οι κρατουντες . Απεναντιας τους δινουν πατηματα να μας βαζουν ακομα μεγαλυτερους φορους και να προωθουν τα σχεδια τους τα "οικολογικα". Ουτε και στους Ελληνες προσφερει κατι γιατι ουτε οφελη εχουν , ουτε το ηθικο τους ανεβαινει .ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΠΑΙΖΕΙ ? ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

  3. Ανώνυμος 03/29/2013 @ 9:49 ΜΜ

    τι εγινε τικ τακ μπρος πισω δεν εχουμε

  4. Ανώνυμος 03/29/2013 @ 10:21 ΜΜ

    Τέλεια τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος. .

  5. Ανώνυμος 03/29/2013 @ 11:24 ΜΜ

    δηλ stranger λες πως η Ελλαδα εχει τεχνολογια τετοια ικανη να τους κανει ζημια? Αν ναι ποιοι την χειριζονται? Προφανως καποιοι που θελουν το καλο της πατριδος. Υπαρχουν ακομα και τετοιοι αραγε? εγω μονο προδοτες βλεπω ως τωρα παντως

  6. Απαντηση σε σενα που περιμενεις ακομα το γεγονος…. αν δεν το εχεις δει το γεγονος – γεγονοτα εισαι ειτε καθυστερημενος ειτε εγκαθετος!! Τωρα για το αν βγαζω φραγκα στην πλατη σου η οχι ασε να το κρινουν οσοι καταλαβαινουν….εισαι ενα απο τα εκαντονταδες σχολια που δεν αφηνω να περασουν αλλα ειπα να ριξω και κανα καντιλη και εγω γιατι βαρεθηκα να εχω να κανω με ενα πολεμο κρυφο!! Αφου λοιπον δεν ειδες κανενα γεγονος απο 18 μεχρι σημερα ρε μαγκα γιατι ξαναερχεσε εδω ? για να βγαλω και αλλα φραγκα στην πλατη σου? …εσενα θα στοχοποιησουν τα αφεντικα που ερχονται προδοτακο? η εμενα θα με στειλουν αδιαβαστο?…αει και *&%$^%*(*% λοιπον!!

  7. Οχι δεν λεω οτι υπαρχουν αυτα τα μεσα στην ελλαδα …λεω οτι συμβαινει κατι παραξενο και οτι αυτοι που δηλωνουν οτι ειναι το ελληνικο χααρπ πεφτουν μεσα στις δηλωσεις που κανουν!! Λεω οτι αυτο ειναι παραξενο και χρηζει ερευνας! Τωρα αν καποιοι εχουν βρει τον τροπο να επεμβαινουν στον καιρο με διαφορετικη τεχνολογια απο οτι υπαρχει σημερα….μαλλον καλυτερα με τελειως διαφορετικο τροπο…αν αυτη ειναι η ερωτηση πιστευω ναι …καποιοι που μπορει να μην εχουν καποια σχεση με το ελληνικο χααρπ που ερευνουμε σε αυτο το αρθρο..μπορει να εχουν βρει τροπο χειραγωγησης η επεμβασεις σε καιρικα και αλλα φαινομενα!

  8. Καλο θα ηταν αυτος ή αυτοι που εχουν (αν εχουν) αυτη την τεχνολογια,να την στρεψουν πρωτα εναντιων της χωρας μας μπας και ξεβρωμισει!!!

  9. Ανώνυμος 03/30/2013 @ 6:03 ΠΜ

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. (ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΖΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑ). ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ Α ΜΕΡΟΣ ΤΟ Β ΕΧΕΙ ΞΗΡΑΣΙΑ. ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΠΝΙΑ ΣΤΟ Γ , ΣΤΟ Δ ΕΧΕΙ 10 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ "ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ"
    ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΠ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΤΥΧΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  10. Ανώνυμος 03/30/2013 @ 7:29 ΠΜ

    O tritos pagkosmios polemos tha xekinisei stis 27 Apriliou apo tin Kina. Auto oramatistike mia Kupria se ena tileoptiko kanali stin Kupro. Eixe provlepsei episis kai alla 4 sovara gegonota pou ontos exoun epalitheutei.

  11. Ανώνυμος 03/30/2013 @ 7:47 ΠΜ

    Εχουμε! Την πήραμε από τον Τσούτσουρο!

  12. Ανώνυμος 03/30/2013 @ 7:48 ΠΜ

    Και την χειριζονται οι Εψιλον!

  13. Ανώνυμος 03/30/2013 @ 8:43 ΠΜ

    Το αν ισχύουν όλα αυτά ή όχι δεν μπορεί να το γνωρίζει ο απλός κόσμος. Πάντως η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση είναι σε μεγάλο αναβρασμό παγκοσμίως. Βιάζονται οι επικυρίαρχοι να επιβάλλουν την κυβέρνησή τους. Και βιάζονται πολύ. Γιατί τόση βιασύνη; Ποιός ή ποιοί τους εκβιάζουν; Γιατί σίγουρα κάποιοι τους πιέζουν. Γνωρίζεις γι' αυτό το θέμα stranger;

  14. Ανώνυμος 03/30/2013 @ 9:01 ΠΜ

    τικ τακ μπρος πισω τικ τακ….27 απριλιου λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  15. Ανώνυμος 03/30/2013 @ 9:34 ΠΜ

    ανωνυμε 9.29 , θες να μας πεις ποια αλλα γεγονοτα ειχε προβλεψει ?

  16. Ανώνυμος 03/30/2013 @ 9:44 ΠΜ

    kατανοω στραν την θεση σου και συμμεριζομαι τουσ χαρακτηres που αγωνιζονται μεσα απο χιλιαδες δυσκολιες να φερουν το χαμενο υπαρχων και οχι το πλανηταρχων ουςιωδες στην επιφανεια.Στιξ δυσκολιες αυtes δυστοιχως προστιθενται και η συμπαΝΤραστασι του κοsmoυ.Παραδεχομε οτι ειναι οντως επικινδυνος και μπορει να σου κανει χαλαστρα επειδη εχεις 13 τεμαχια στο καλαθι ενω εισαι σε ουρα vια 10.Πολλοι τσεκαρουν me lοξο bλεμμα το calαθι και μετρουν τα αγα θα που περιοριζεσε να εχεις κατηγορουν γιατι εχεις περισσοτερα ενω δισταζουν να μηνυσουν το σουπερ bμανκet pου τουσ περνει ολο το μισθο.Το θαυμαζουν το καταστημα μα δεν αντιλαμβανονται το καταντημα.Εχασε το χιοyμορ του ο κοσμος εγινε επιθετικος ακατανοητα ζητα εξηγησεις και αφου δεν μπορει να δη γινετε επικινδυνος.Αβροτητα μη περιμενεισ απο ολουs eiναι λυγγοι αυτοι το gοηtro pαν απολα.Αναπληρωνεται omvs και αντισταθμιζ ετε το βαρος οmalα εως να επελθει ενας τροπος με φυσικοthtα απαλαgmeνη απο παρασιτα.Aυτο ειναιγ ιtvο μεγαλυτερο προβλαμα κιανεις δεν ξερει να συμπεrifερετε φυσιολογικα.

  17. Ανώνυμος 03/30/2013 @ 9:45 ΠΜ

    Κυπρος. Κορεα. Ισραηλ-Τουρκια. Ολα εγιναν σ'αυτες τις ημερομηνιες.
    Και επισης εχει συννεφα αποψε δηλαδη ουτε λονδινο να ειμασταν!!!

  18. danah givrghs 03/30/2013 @ 9:53 ΠΜ

    και εξηγηseis να δωσες παλι θα σου ζητουν εξηγησεις πρραγαματιka dυσκολη h θεση σου

  19. Ανώνυμος 03/30/2013 @ 11:59 ΠΜ

    ο πρωτος καραγκιοζης περιμενει ακομα το γεγονος…τραβα στη κυπρο και ρωτα αν τραβανε κανα ζορι μαλακακο…εχεις να φας ξυλο απο τα αδελφια μας που θα γελαω 5 μερες! ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΔΙΑ!!!!!!!! ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?

  20. Ανώνυμος 03/31/2013 @ 2:18 ΜΜ

    ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ , ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΣΥΧΑΣΕΙ , ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*