Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:31 - 29/06/2014

Γιατί τα παιδιά πρέπει να «εθιστούν» στον Ερμαφροδιτισμό;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γιατί τα παιδιά πρέπει να «εθιστούν» στον Ερμαφροδιτισμό;

Η Shiloh, η πεντάχρονη κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt, θέλει να μοιάζει περισσότερο με τους αδελφούς της. Έτσι οι γονείς της ζήτησαν στα διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην την ονομάζουν Shiloh αλλά Shax. Η κόρη του ζευγαριου έχει γίνει γνωστή για την αγορίστικη συμπεριφορά της. Η Ιλλουμινάτη Αντζελίνα είπε για την κόρη της: ‘’Η Shiloh ντύνεται σαν αγόρι. Της αρέσουν οι φόρμες και ο τρόπος συμπεριφοράς της μοιάζει πολύ με τους αδελφούς της. Θέλει να είναι ένα αγόρι, οπότε έπρεπε να κόψουμε τα μαλλιά της. Επίσης νομίζει ότι είναι ένας από τους αδελφούς της.”

Σε όλο τον κόσμο, βλέπουμε να προωθούν την Ερμαφροδιτική/gay ατζέντα, όπως την Ερμαφρόδιτη Κοντσιτα Λουκάνικο, την κότα της νεας τάξης. Ετσι εξυπηρετούν δύο σκοπούς. Για να ξεκινήσουμε με τον πρώτο βασικό λόγο, τη ρύθμηση της γένησης, διαπαιδαγώγησης των παιδιών που θα αναθετηθεί στην πολιτεία. Οι γονείς θα εξαρτιούνται απο τους κανόνες και την νομοθεσία σύμφωνα με την ψυχολογική κατάσταση και τάσεις (αγορίστικες-κοριτσίστικες) που θα έχει το παιδί τους. Θέλει το παιδάκι να αλλάξει φύλλο; Το νομοσχέδιο το έχουν σίγουρα έτοιμο.

Ο δεύτερος λόγος είναι οτι οι γκέι, οι τραβεστι και οι αμφιφυλόφιλοι δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν, να αναπαραχθούν. Αλλά τα γκέι, τραβεστί ζευγάρια θα μπορούν να υιοθετήσουν (σε πολλές χώρες στην Ευρωπη είναι ήδη δυνατόν). Η πολιτεία θα παρεμβαίνει στο γενετικό κώδικα του παιδιού και θα επιρρεάζει τα γενετικά του στοιχεία.

Ένας τρίτος άλλος σημαντικός λόγος για την ώθηση της ατζέντας της νεας τάξης είναι ότι προωθεί τον σατανισμό (η άρχουσα ελίτ με την λατρεία του). Ο τραγοσατανάς σύμβολο (ο τράγος με τα στήθη και τα γένια) είναι το ερμαφρόδιτο σύμβολο της λατρείας του σατανισμού, με αντιπρόσωπο την Κοντσίτα Λουκάνινο, την γυναίκα με τα γένια! Conchita, στα Ισπανικά σημαίνει σύλληψη. La imaculada concepción, σημαίνει παρθενογένεση. Τι θέλουν να μας πουν με το όνομα της;

Το δύστυχο παιδί του Pitt και Jolie έχει προγραμματιστεί για αυτόν τον ρόλο;

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Ανώνυμος 06/29/2014 @ 9:38 ΠΜ

    Μιξ χιουμαν ντι εν ει η διαιρεσηπαντα χανει το ολοκληρο

  2. Ανώνυμος 06/29/2014 @ 10:44 ΠΜ

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. Ανώνυμος 06/29/2014 @ 12:05 ΜΜ

    μια ομωρφια ε!!!!εδω παλι δεν εχουμε πιασει αυτο το επιπεδο.το ξεκινησαν απο αλλου.βλεπε μεινε στην ιδια ταξη το 40% της 1ης λυκειου.και συμφωνα με αυτα που προωθουν στις βρυξελες θελουν τη βαση με τους μη εχοντες σε συγκεκριμενη εργασια μη εχοντας γενικη γνωση πριν την ολοκληρωση του λυκιου με μισθο κινας!και τους εχοντες με πληρη γραμματικη γνωση σε θεσεις κλειδια.δεν συμφερει να ξερεις γραμματα πολλα γιατι μετα η μαζα των μη εχοντων ειναι σκεπτομενη και οχι ευκολα ελεγχομενη,αρα προβλημα για αυτους. σωτηρης γυθειο.

  4. Ανώνυμος 06/29/2014 @ 12:08 ΜΜ

    επι την ευκαιρια δεν ειδα αρθρο ακομα στα κατοχικα για αυτο που συμβαινει φετος στις εξετασεις και που το πανε οι φωστηρες μας. σωτηρης γυθειο.

  5. Ανώνυμος 06/29/2014 @ 1:49 ΜΜ

    Καρότο και μαστίγιο

    Γιάννης Αγιάννης από Γιάννενα

  6. Ανώνυμος 06/29/2014 @ 3:35 ΜΜ

    Γιατί τα παιδιά πρέπει να «εθιστούν» στον Ερμαφροδιτισμό;…ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΦΥΛΗ…ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΣΟΥ ΤΟΝ" ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ-ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ) ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ…ΝΑ ΤΡΑΒΑ ΠΡΟΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΙΚΕΥΕΙ ΑΛΟΓΟ ΣΤΗΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΓΕΔΡΩΣΙΑΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ…ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΑΛΟΝΑΣ ΓΚΕΥ…ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ…ΤΑ ΣΦΥΡΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ._

  7. Ανώνυμος 06/29/2014 @ 5:19 ΜΜ

    Επισης βλεπω οτι κανενας δεν εχει παρατηρησει οτι οεριπου το 30% απο τα αγορια στο σχολειο ειναι γκει(απο τον τροπο συμπεριφορας) και τα υπολοιπα εθιζονται σε ομοφυλοφυλικες επικτητες συμπεριφορες.Στους ανβ των 45 λεω.Θυμαστε να υπηρχε αυτο το φαινομενο παλιοτερα? Παρα πολυ σπανια θαβλεπες μια πουσταρα. Πιστευετε οτι με τις καισαρικες,τα προωρα μωρα τα τεχνητα διδυμα των εξωσωματικων κλπ οτι δεν θα υπαρχει προβλημα?Για να μη μιλησουμε για τις ορμονες στο γαλα των αγελαδων που φτιαχνουν βυζια στους ανδρες και τις μεταλλαγμενες τροφες.Η επιστημη ειναι κατευθυνομενη απο τους ιδιους που την επαγγελονται.Μη οιστευεται κανενα .Μονο στα ματια σας και στο ενστιχτο σας.

    • Ανώνυμος 06/30/2014 @ 9:08 ΠΜ

      Εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό που λες ….. και πέφτεις μέσα και στο ποσοστό! Το 30% των αγοριών στα σημερινά σχολεία είναι πουστράκια συνειδητά και κατασταλαγμένα.

      Έχω μια μικρή ξαδέλφη (22-23) σε νησί των Επτανήσων. ένα βράδυ πήγαμε σε τοπικό club για ποτό. Εκεί είδαμε διάφορους φίλους και φίλες της, στην ηλικία της που τους ήξερε από το σχολείο που πρόσφατα σχετικά είχαν τελειώσει.
      Τη ρωτάω, γιατί δε βρίσκεις ένα παληκαράκι για σχέση από αυτά τα παιδιά που τα ξέρεις και από μικρά, από το σχολείο, όμορφα αγόρια έχει η παρέα και από ότι βλέπω γύρω μου όμορφη νεολαία έχετε γενικά, τόσο πολύ δε βρίσκεις πια???

      Απάντηση: δε θα είσαι καλά μου φαίνεται…. αυτοί είναι όλοι πούστηδες, από το λύκειο ήταν!!!!!!!!!! Απόψε δε βλέπω κανέναν γύρω μας ……… ετερόφυλο, αυτά τα αγόρια που βλέπεις είναι απλά φίλοι μας (των κοριτσιών) !!!!!

      ????

  8. Ανώνυμος 06/29/2014 @ 7:31 ΜΜ

    ΓΙΑΝΝΑΡΕ ειπες το καλλιτεροτερο νασαι καλα φιλαρα
    (ελπιζω να μην παρεξηγηθει η …οικειοτητα…)
    οπωσδηποτε το σχολιο μου αναφερεται για τον ΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΖΑΝΗ
    χα χα χα χα χα χα χα……..

    μπλακ-αης

    • Ανώνυμος 06/29/2014 @ 11:23 ΜΜ

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΠΛΑΚ-ΑΗΣ …ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ …ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ [ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΤΑ ] ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ …ΤΕΣΤΑΡΩ ΤΟΝ Π2…ΡΕ ΤΟΝ ΑΤΙΜΟ 3-4 ΑΣΤΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΙΚΑΜΟΥ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΕ …ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΕΛΑΕΙ…ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΕΝΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ …Π2 ΑΚΟΥΕΙ Η ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΝΕΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  9. Οι αγγελοι ηταν ερμαφροδιτοι. Θελουν να γινουν αγγελοι.
    Ερωτηση. Ο μπαφομετης αυτος ειναι υλικο ον η συμβολισμος?

    • Ανώνυμος 06/29/2014 @ 11:46 ΜΜ

      ΣΠΑΩ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΦΙΛΗ 1.14 …ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΙ ΑΛΛΑ ΑΦΥΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΡΚΙΚΑ ΠΑΘΗ…ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ [ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΩ ΠΑΛΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ] Ο ΜΑΦΟΜΕΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΘΕΟΣ ΠΑΝΑΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ…ΨΑΞΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΛΠ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      • Ανώνυμος 06/30/2014 @ 9:14 ΠΜ

        Γιάννη

        Ώπααααααα

        το ΠΑΡΑΧΕΣΕΣ σήμερα!

        από γνώσεις είσαι ότι νά'ναι αλλά αυτός ο νοσηρός αχταρμάς που έχεις μέσα στο κεφάλι σου καταντάει και παραπληροφόρηση για όλα και για τα πάντα τελικά και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις λίγο κράτει…….

        Εσύ παραπάνω (nyeuis1), που ΠΑΛΙ ειρωνικά ρωτάς και δεν αξίζει κανείς να σου απαντήσει, έχεις γλώσσα μακριά στις ειρωνείες και άποψη για όλα και δεν έχεις ακουστά το μπαφομέτ;

        Τράβα να ψάξεις και να διαβάσεις αν σε ενδιαφέρουν λεπτομέρειες σχετικά αλλά μην ακούς το Γιάννη γιατί θα χάσεις και το λίγο μυαλό που έχεις

        • Ανώνυμος 06/30/2014 @ 10:37 ΠΜ

          '' ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΕΓΩ ΜΥΑΛΑ…Σ' ΑΓΑΠΑΩ ΜΕΝ ΑΛΛΑ …ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ 'ΜΑΙ ''…ΡΕ ΚΩΛΟΜΑΓΚΕΣ [ ΑΣΤΕΙΟ ]…ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΛΑΛΑΚΙΑ…ΕΝΤΑΞΕΙ…ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΚΑΙ Ο ΒΑΑΛ …ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ… ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ …ΕΓΩ ΠΑΣΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΩ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
          ΥΓ, Ο ΜΟΛΩΧ ΠΑΛΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ….Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΥΣΙΑ ΤΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ …ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΔΟΣ [ ΔΡΟΜΟ ] ΑΡΑΓΕ

    • Ανώνυμος 06/30/2014 @ 12:26 ΠΜ

      Φιλη nyeuis ,ο μπαφομετ ειναι συμβολο το οποίο εχει υποστει ολικη διαστρεβλωση απο την κρατουσα θρησκεια. Τον προσομοιωνουν με τον δικο τους σατανα, γιατι ετσι τους ….βολευει.

      • Ανώνυμος 06/30/2014 @ 11:02 ΠΜ

        μη χαιρεσαι γιατι νομιζεις οτι ειναι εναντιον του χριστιανισμου.
        χλευαζει το οτιδηποτε ελληνικο μην απαντατε στο τρολ!

    • Ανώνυμος 06/30/2014 @ 12:07 ΜΜ

      Τι βλακεια ερωτηση ειναι αυτη ;;; Μην βαζεις τους αγγελους του Θεου σε τετοιο θεμα οπως αυτο!!

  10. Ανώνυμος 06/30/2014 @ 5:34 ΠΜ

    H nyeuis1, επειδη νομιζει οτι ειναι παντογνωστης, ρωταει αυταρεσκα οχι για να μαθει αλλα για να δει τι ΕΣΕΙΣ ξερετε…

  11. Ανώνυμος 06/30/2014 @ 11:25 ΠΜ

    KAKO TOY KEFALIOY SOY

  12. Ανώνυμος 06/30/2014 @ 11:44 ΠΜ

    πουστηδες και λεσβιες υπαρχουν και δεν μας κανουν τοσο κακο.κακο ειναι πλεον να ωθουνται οι νεες γεννιες να γινουν ετσι.αλλα σε ολα πλεον υπαρχει καταστροφη και μαυριλα.να δουμε ποτε θα σκασει ο πλανητης…

  13. Ανώνυμος 06/30/2014 @ 11:50 ΠΜ

    Μην αφήνετε τα παιδιά να βλέπουν τηλεόραση ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΕΣ δεν βλέπετε τα χαλια τους που έχουν όλες η εκπομπές όλες η συκιές εκεί μέσα έχουν μαζευτεί αυτά βλέπουν και αυτούς έχουν πρότυπα για να είναι IN λένε πάντα στο εύκολο χρήμα. Λοιπόν στα σχολεια τις δύσης από μικρά τα σπρώχνουν στο gay ακούστε μάθημα στο σχολειό λέει η δασκάλα όταν ένα αγόρι κοιτάει ένα κορίτσι δεν είναι κακό και ένα κορίτσι να κοιτάει ένα αγόρι πάλι δεν είναι κακό ΑΛΛΑ αν ένα αγόρι κοιτάει ένα άλλο αγορι και ένα κορίτσι ένα άλλο κορίτσι είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Tα ξέρω γιατί τα τελευταία 2 χρονια μετακομίσαμε στο εξωτερικό και έχουμε προβληματιστεί πολύ εμείς η Έλληνες που μεταναστεύσαμε δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς.

  14. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 06/30/2014 @ 12:22 ΜΜ

    nyeuis1,επιμενεις να κανεις την ξυπνια, κρυμμενη πισω απο την ανωνυμια σου…και το χειροτερο, λοιδωρωντας ΘΕΟΥΣ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, πιστευοντας οτι μενεις ατιμωρητη… κανεις λαθος και ελπιζω να μην χρειαστει να το διαπιστωσεις με οδυνηρο τροπο… προσευχομαι για σενα… ελπιζω καποτε να μαθεις την διαφορα του ΠΥΡΙΦΛΕΓΗΣ και του ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ

  15. μπλακ-αης 06/30/2014 @ 4:51 ΜΜ

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ εχει τις αποψεις του …και επειδη τον παρακολουθω ολες ειναι τεκμηριωμενες με τα επιχειρηματα που του δινει η οπτικη της φιλοσοφιας που ακολουθει.

    Ειμαι 180% αντιθετος με οτι γραφει …ιδιαιτερα για τον ασπασμο του στην Εκκλησια των Παπαδαριων ,καντηλαναυτων, θεουσων, πατερημαδων, που ολοι μαζι κανουν μια επιτυχημενη Α.Ε.με μετοχους τις παλλακιδες ,τους συγγενεις τους,τα συντροφια τους….

    Αλλα και τον χαιρομαι και τον σεβομαι και ασπαζομαι τις γραφες του εν ειδη σχολιων διιτι ειναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ ειναι ΠΗΓΑΙΟΣ ειναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ!!!!

    Το παρον πονημα το αφιερωνω σε ολους που προσπαθουν να στοχοποιησουν σε μια αδολη ψυχη την δικη τους τυφλα και ημιμαθεια στα πολυ τεκμηριωμενα σχολια που γραφει!

    Αν θελουν ας τον αντιμετωπισουν με δικα τους επιχειρηματα και με την δικη τους Γνωση….

    ((υπεστην τον ιδιο "διωγμο" πριν απο καιρο οταν κατηγορηθηκα αδικα …και θυμουμαι εκτος απο τους φιλους που με συνοδευουν σε αυτην την ερευνητικη γειτονια ο ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ μαζι με τον ΒΡΥΑΡΕΩΣ– που ειρηστω παροδω μου λειπει οπως και γενικα απο τα κατοχικα νεα–αντιληφθηκαν την αδικεια και την κακομεταχειρηση μου και σταθηκαν σαν πολυ δυνατοι βραχοι στο τοπιο που αντιμετωπιζα και τους ευχαριστω*****))

    • Ανώνυμος 06/30/2014 @ 11:53 ΜΜ

      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΕ …ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ SEX…KOYBΑΛΑΩ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΑ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      ΥΓ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΩ…ΤΩΡΑ ΠΗΓΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ…ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΣ…ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΓΟΡΙ…

  16. Ανώνυμος 07/13/2014 @ 11:50 ΠΜ

    conchita στα ισπανικα σημαινει κοχυλακι, ειναι υποκοριστικο της λεξης concha = κοχυλι.
    Για να μην πολυλογώ, conchita στη γλώσσα του δρομου ειναι το μουνί. Μη λεμε ότι θέλουμε.

    Κενη

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*