Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:37 - 08/05/2014

Γιατί απέσυραν «τυφλό» οι Αμερικανοί το USS «Donald Cook» …Με τα νεύρα του Πληρώματος «σμπαράλια ;»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γιατί απέσυραν «τυφλό» οι Αμερικανοί το USS «Donald Cook» …Με τα νεύρα του Πληρώματος «σμπαράλια ;»

Τι χρησιμοποίησαν οι Ρώσοι και έβγαλαν εκτός Μάχης το Υπερσύγχρονο Πολεμικό και τους Ναύτες να χτυπάνε ενέσεις ;

Στο κατάστρωμα ο Κυβερνήτης του USS «Donald Cook» κατά την επιδρομή του Ρωσικού Mig

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους Αμαρικανούς να αποσύρουν Άρον-Άρον το Πολεμικό απο την Μαύρη Θάλασα και να αντικατασταθεί με το πολεμικό USS Taylor που μόλις είχαν τελειώσει τις επισκευές στο Ναύσταθμο της Σούδας !

Τι ήταν αυτό που τύφλωσε το Αμερικάνικο πολεμικό και έθεσε εκτός λειτουργείας ΄όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του Πλοίου ; Αν αναλογιστούμε οτι έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ΔΙεθνή ΜΜΕ μια απλή προσέγγεση ενός αόπλου μαχητικού των Ρώσων και μάλιστα Παρωχημένης Τεχνολογίας …
Υπόψιν η Ρωσία κρατάει τα χαρτιά της κρυφά όσο αφορά Μαχητικά τελευταιας τεχνολογίας ,ενώ έκανε πρόβα βομβαρδιτικών πολύ μεγάλης ακτίνας δράσεως !
Να θυμίσουμε οτι ο Κυβερνήτης του USS «Donald Cook» βγήκε στο κατάστρωμα και παρατηρούσε με τα κυάλια το Ρώσικο μαχητικό ενώ όλα τα συστήματα ήταν εκτός !

Οι Ρώσοι πρώτα «τύφλωσαν» το αμερικανικό πολεμικό και μετά το «βομβάρδιζαν» για 90 λεπτά! σύμφωνα με Ρεπορτάζ του fox2magazine.net/
Πληροφορίες λένε ότι οι 27 Αμερικανοί ναύτες του αμερικανικού αντιτοριπιλικού USS «Donald Cook», μετά την υπερπτήση ενός ρωσικού αεροσκάφους Su-24 πάνω από το αμερικανικό πολεμικό – για συνολικά 12 φορές, διαμαρτύροναι για σοβαρές συναισθηματικές και διανοητικές ενοχλήσεις, όπως ανέφερε το πρακτορείο Reuters. Το περιστατικό, στο οποίο αναφέρθηκε και το Πεντάγωνο των Ηνωμένων Πολιτειών, προκάλεσε ένα άνευ προηγουμένου ενδιαφέρον ειδικών και πολλά σχόλια. Πολλοί ρωτούν, τι ακριβώς τρομοκράτησε τους Αμερικανούς, όπως το ρωσικό βομβαρδιστικό ήταν άοπλο, και δεν μπορεί καν να χαρακτηριστεί ως από τα πιο σύγχρονα ρωσικά αεροσκάφη.

Επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες έχουν ανταλλάξει απόψεις και σχόλια σχετικά με το άγχος των Αμερικανών για ένα νέο ρωσικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας – η προηγμένη σουίτα ηλεκτρονικού πολέμου με την κωδική ονομασία Khibiny-M. Το σύστημα αυτό λέγεται ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από αεροσκάφη Su-24 σε ασκήσεις, ενώ πιθανολογείται ότι αποτελεί μέρος του εξοπλισμού του Su-35.

Τίποτα δεν μπορεί να κάμψει το ηθικό των Αμερικανών στρατιωτικών, όπως η δική τους αδυναμία στο να εξηγήσουν το ασυνήθιστο αποτέλεσμα της χρήσης αυτού του συστήματος.

Υπενθυμίζεται η χρονολογική σειρά των γεγονότων:

Στις 10 Απριλίου 2014 το αμερικανικό πολεμικό USS «Donald Cook» εισέρχεται στα διεθνή ύδατα της Μαύρης Θάλασσας, για την εκτέλεση διάφορων ασκήσεων με τις παράκτιες ναυτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ, αλλά κυρίως ως επίδειξη δύναμης σε σχέση με την αδιαλλαξία της Ρωσίας απέναντι στην Ουκρανία.
Στις 12 Απριλίου, από μια ρωσική βάση στην Μαύρη Θάλασσα απογειώνεται ένα άοπλο μαχητικό-βομβαρδιστικό Su-24 Fencer, αλλά με ένα πολύ ιδιαίτερο αξεσουάρ κάτω από την άτρακτο.

Η απόσταση ανίχνευσης του ρωσικού βομβαρδιστικού από το αμερικανικό περιβόητο σύστημα «Aegis» που φέρνει μαζί του το USS «Donald Cook», θεωρητικά είναι ικανοποιητική για τα πυραυλικά συστήματα του πλοίου. Η κατάσταση όμως για το πλήρωμα του αμερικανικού πολεμικού άλλαξε δραματικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα: Ξαφνικά, όλες οι οθόνες στην γέφυρα και στο κέντρο μάχης του πλοίου τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Το «Aegis» είχε σταματήσει να λειτουργεί, το συγκρότημα τερματικής αεράμυνας «Phalanx» τέθηκε αυτόματα εκτός λειτουργίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου – 90 βασανιστικά λεπτά για το πλήρωμα του αμερικανικού πολεμικού, ένα δεύτερο Su-24 Fencer πέταξε πάνω από το κατάστρωμα, προσομειώνοντας τον βομβαρδισμό του πλοίου – ξανά και ξανά, συνολικά 12 φορές. Οι βιαστικές προσπάθειες των Αμερικανών ναυτών να αναβιώσουν τα αμυντικά συστήματα του πλοίου ήταν ανεπιτυχείς.

Μόνο όταν το περίγραμμα του Fencer χάθηκε στη ρωσική ακτή, το ραντάρ του USS «Donald Cook» έδειξε στις οθόνες του πλοίου έναν καθαρό ουρανό – ένα κενό μπλέ χρώματος. Έτσι τελειώνει η ιστορία μιας άλλης επαλήθευσης της φονικής αποτελεσματικότητας του Khibiny-M.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το μοναδικό σε ικανότητες συγκρότημα μιας νέας κατηγορίας όπλων ηλεκτρνικού πολέμου Khibiny-M είναι για τα αεροσκάφη πρώτης γραμμής της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, για την άμυνα κατά των κατευθυνόμενων ναυτικών πυραύλων. Αναπτύχθηκε από την KNIRTI και χρηματοδοτείται με 1,5 δισεκατομμύρια ρούβλια από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Ρώσοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το Khibiny-M μπορεί να υπολογίσει τη θέση του ραδιοεξοπλισμού του εχθρού, να καταστρέψει οποιοδήποτε εχθρικό εξοπλισμό, τυφλώνοντας τα ραντάρ και φράζοντας τα ερτζιανά κύματα, κάνοντας αδύνατο το έργο των αντίπαλων συστημάτων για τον έλεγχο πυρός.
Σε πολεμική περίπτωση, τα Su-24 και Su-34 μπορούν να βυθίσουν ένα πλοίο με σύγχρονα βλήματα κατά-πλοίων AS-17 ή AS-20 με ένα εκτιμώμενο εύρος από 110-150 χιλιόμετρα. Οι πυραύλοι αεράμυνας RIM-66M ή SM-2MR Block IIIA των αμερικανικών πολεμικών πλοίων έχουν ένα εύρος από περίπου 165 χιλιόμετρα. Τα αεροσκάφη Sukhoi έχουν… μετάκαυση.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Ανώνυμος 05/08/2014 @ 4:43 ΜΜ

    Είχαν το Μπέβατρο οι Ρώσοι στο αεροπλάνο;

    Αρλούμπες πάλι λέτε.

    Διακοπές τους έστειλαν να ηρεμήσουν:

    http://www.dimokratiki.gr/06-05-2014/sti-rodo-uss-donald-cook/

    • Ανώνυμος 05/08/2014 @ 10:17 ΜΜ

      Διακοπές τους έστειλαν να ηρεμήσουν:

      Δεν τους σηκωνε το κλιμα….

      Μεχρι και Ροδο αντεχουνε……

  2. xaxaxaaxxaxa akomi den exoun dei tipota ta amerikanakia tin epomeni na mou thymithite oti tha akoun ton ixo kai den tha vlepoun eikona apo maxitika e re ti tous perimenei

  3. Ανώνυμος 05/08/2014 @ 4:54 ΜΜ

    "Οι πυραύλοι αεράμυνας RIM-66M ή SM-2MR Block IIIA των αμερικανικών πολεμικών πλοίων έχουν ένα εύρος από περίπου 165 χιλιόμετρα. Τα αεροσκάφη Sukhoi έχουν… μετάκαυση."

    Σώπα ρε επιστήμονα! Πού πάτε και τις βρίσκετε αυτές τις μπούρδες και τις αναπαράγετε; Μετάκαυση ε; Φοβερή νέα τεχνολογία που δεν έχουν οι πυραύλοι (δικός σας τονισμός) των Αμερικάνων. Να πάμε να πάρουμε και εμείς μετάκαυση αφού είναι τόσο καλή. Κάτι για Mach 3.5 των πυραύλων σας λέει κάτι; Δεν αφήνετε τα δύσκολα θέματα για πιο ειδικούς καλύτερα;

    • Ανώνυμος 05/08/2014 @ 6:25 ΜΜ

      Δεν εχουν μονο μετακαυση εχουν και ιονισμο και κουνταλινι και στανταρ υδραυλικο τιμονι!!!
      Τωρα λενε οτι θα τοποθετηθουν σ'αυτα φτερα και κινητηρας!!!
      Οταν τα δουνε οι αμερικανοι θα παθουν χοντρη ζημια!!!
      Θα πεθανουν ………απο τα γελια!!!!
      ΝΙΚΟΣ

      • Ανώνυμος 05/08/2014 @ 8:18 ΜΜ

        Για σου ρε ΝιΚΟ του ΚΟλεγειου του ΑμερικανιΚΟυ !

        Θαυμαστη της Υπερατλαντικης Τεχνολογιας !!!!!

        Που εχεις και αποψη για πραγματα που δεν ξερεις οτι… ΔΕΝ ξερεις !!!!

        Ανελεητε Μελετητη Εκλαικευμενης "Επιστημης" τυπου Discovery !!!!

        Που – για σενα – οτι δεν εχει γραφτει στη wikipedia απλα δεν υπαρχει !!!!

        CNNΗμερωμενε !

  4. Ανώνυμος 05/08/2014 @ 8:56 ΜΜ

    Ανώνυμος • 8 Μαΐου 2014 – 7:54 μ.μ. , ΝΙΚΟΣ• 8 Μαΐου 2014 – 9:25 μ.μ.

    ξέρετε καλύτερα από τους Αμερικανούς γιατί το σκασανε από τη Μαύρη Θάλασσα.!
    και εσας σας τσίμπησε το suchoi ;
    επι του θεματος τιποτα ;
    http://www.ausairpower.net/APA-Flanker.html
    http://nevskii-bastion.ru/khibiny/
    http://www.youtube.com/watch?v=XQbPTZyr2rU

  5. Ανώνυμος 05/08/2014 @ 9:59 ΜΜ

    μια ιδεα του τι εχουνε οι Ρωσσοι :

    http://www.tldm.org/news8/sovietelectromagneticattacksonunitedstates.htm

  6. Ανώνυμος 05/08/2014 @ 10:06 ΜΜ

    Russia has an amazing Death Ray Gun…

    http://www.tldm.org/news4/deathraygun.htm

  7. Ανώνυμος 05/09/2014 @ 1:45 ΜΜ

    Τις αρλούμπες και τα μυθεύματα που κυκλοφορούν οι Ρώσοι προπαγανδιστές επαναλαμβάνετε εδώ μέσα.

    • Ανώνυμος 05/09/2014 @ 10:04 ΜΜ

      να επαναλαμβανουμε των Αμερικανων προπαγανδιστων μονο ?

    • Ανώνυμος 05/09/2014 @ 10:50 ΜΜ

      Εννοεις αυτα εδω ?

      Tom Bearden Fears the Use of Scalar Weapons At the Yellowstone Caldera
      Here's a recent letter by scalar scientist Tom Bearden on the possibility that scalar weapons may be used to trigger a super-eruption at the Yellowstone caldera. In it he tells how such weapons can be used to intiate earthquakes and volcanos.

      Scalar Potential Interferometer
      http://www.bibliotecapleyades.net/scalar_tech/esp_scalarweapon_b.htm

      http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi?read=46389

      http://www.cuttingedge.org/News/n1353.cfm

      Title: RUSSIANS MAY HAVE SUNK THE AMERICAN SUBMARINE, U.S.S. THRESHER IN 1963 USING HAARP-TYPE PARTICLE BEAM WEAPONS!

      Subtitle: We all have apparently been lied to since 1963 about the "invulnerability" of our atomic submarines. Tesla's technology to produce beam pulse Electro-Magnetic weapons were first used to sink the USS Thresher by the Soviets in 1963.

      http://www.cuttingedge.org/News/n2155.cfm

      Israel Seems To Be Outfitting Her Tanks With Scalar Tesla Dome Shields!

      Russia's Superior Electromagnetic Weaponry
      America's Inferior Electromagnetic Weaponry
      Subtitle: Did Israel send her tanks into Lebanon without the available scalar shields because they underestimated the capability of the Hezbollah enemy? No matter, for these tanks are now back inside Israel being outfitted with Scalar Tesla Dome Shields which will protect the tanks from those very effective Russian-made anti-tank missiles and hand-operated projectiles.

  8. Ανώνυμος 05/09/2014 @ 2:50 ΜΜ

    Μιλάμε πάντα για τους ίδιους Ρώσους που έχασαν το Kursk; Μιλάμε πάντα για τους ίδιους Ρώσους που δεν μπορούν να βάλουν σε τάξη τις γειτονιές τους στον Καύκασο;

    Μάλλον για ακόμα μια φορά σας έχουν παπαριάσει τα μυαλά οι παραμυθολογίες που διαβάζετε στα δήθεν "ψαγμένα" blogs και οι "προφητείες" των διαφόρων Γερόντων που αναπαράγετε χωρίς να κάνετε τον κόπο να δείτε ποιος και τι είναι αυτός που τα δημοσιεύει.

    Ούτε οι Αμερικάνοι, ούτε οι Ρώσοι έχουν αυτά που νομίζετε ότι έχουν και αν υπάρχουν "διαρροές" για μυστήρια οπλικά συστήματα αυτές αρκετές φορές είναι για να ζαλίζουν διάφορους αδαείς σαν και εσάς ή/και να μπερδεύουν τους αντιπάλους τους.

    Και επειδή μας έχετε ζαλίσει με τον Πούτιν εδώ μέσα, πώς εξηγείτε την υποτιθέμενη στροφή για τις εκλογές στην Ουκρανία στις 25/5 και την επίσης υποτιθέμενη προτροπή του προς τους αποσχιστές να μην κάνουν δημοψηφίσματα πριν τις εκλογές; Τον πείραξαν οι περιορισμοί της Δύσης; Είναι όλα προσυμφωνημένα μεταξύ των μεγάλων οικονομικών δυνάμεων; Δεν θα έρθει ο Βλαδίμηρος με το ξανθό γένος να σώσει την Ελλάδα; Τι μπουρδοσυνωμοσία θα ανακαλύψετε πάλι;

    • Ανώνυμος 05/09/2014 @ 9:32 ΜΜ

      Μην τους το χαλας!
      ΝΙΚΟΣ

      • Ανώνυμος 05/12/2014 @ 12:00 ΠΜ

        ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΕΙ !!!!

        ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ-ΕΙΔΗ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ !!!!

    • Ανώνυμος 05/09/2014 @ 10:23 ΜΜ

      NAI, Μιλάμε πάντα για τους ίδιους Ρώσους, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ "ΠΡΑΚΤΟΡΑ 007" ΚΑΙ ΣΤΟ "FROM RUSSIA WITH LOVE"

      NAI, Μιλάμε πάντα για τους ίδιους Ρώσους ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ 80 ΜΕΤΡΑ ΒΑΘΟΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗ Στο Kursk ΚΑΙ ΜΕΤΑ… "ΜΠΑΜ".

      ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΨΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ… ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΑΤΥΧΗΜΑ…

      ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ( ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ) ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ…

      NAI, Μιλάμε πάντα για τους ίδιους Ρώσους ΠΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΑ ΤΑ Σ.Ο.Σ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΤΟΣ.

      ΟΡΘΙΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΝΑΝΕ το Kursk ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 1/3 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ… ΤΟΣΟ ΡΗΧΑ ΗΤΑΝΕ… ΔΙΟΤΙ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ "A VIEW TO A KILL" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ… ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΗΧΑ…

      ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….

      ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΚΑΚΙ ?

      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ… ή ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΥΣ ?

      • Ανώνυμος 05/10/2014 @ 10:00 ΠΜ

        Ζείτε σε έναν κόσμο φαντασίας και μύθου. Κατανοητό. Οι διαταραγμένοι πάντα ψάχνουν διέξοδο σε απίθανα σενάρια. Όσο για τους Ρώσους, κάντε κανά δυό ταξίδια να δείτε πώς είναι από κοντά και ελάτε να μας ενημερώσετε. Γιατί από πληροφόρηση με βάση τι λέει ο Τραϊανού ή όποιος άλλος παραμυθάς δήθεν επιστήμονας, δεν μαθαίνετε, απλά ενισχύετε την διαταραγμένη φαντασία σας.

        • Ανώνυμος 05/11/2014 @ 11:30 ΜΜ

          ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ?

        • Ανώνυμος 05/11/2014 @ 11:40 ΜΜ

          Ζείτε σε έναν κόσμο φαντασίας και μύθου.
          ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

          Κατανοητό ? ΣΤ ΡΧΔ ΜΑΣ !

          Οι διαταραγμένοι πάντα ψάχνουν διέξοδο σε απίθανα σενάρια. : ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΔΩ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ….

          ΤΟ "ΣΠΙΡΑΛ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ" ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ?

          ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ CNN ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ, ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΝΟΒΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ (XAXAXAXAXAXAXA) ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΣΟΥ !!!!
          Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ !

          Όσο για τους Ρώσους, κάντε κανά δυό ταξίδια να δείτε πώς είναι από κοντά και ελάτε να μας ενημερώσετε. : ΤΟ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΡΧΔ ΜΑΣ !!!!!!

          Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ !

          ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ !!!!!

          ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ….

        • Ανώνυμος 05/11/2014 @ 11:42 ΜΜ

          ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΑ ΤΟΥΠΟΛΕΦ ΣΤΗ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΔΟΚΙΣΙΣΟΦΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ !

          Γιατί από πληροφόρηση με βάση τι λέει ο Τραϊανού
          ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ….
          ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…
          Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ…

        • Ανώνυμος 05/11/2014 @ 11:43 ΜΜ

          διαταραγμένη φαντασία ???

          Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ?

          ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ????

        • Ανώνυμος 05/12/2014 @ 12:02 ΠΜ

          ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ

          ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ

          επι του θεματος τιποτα ;

          http://www.ausairpower.net/APA-Flanker.html

          http://nevskii-bastion.ru/khibiny/

  9. Ανώνυμος 05/11/2014 @ 11:44 ΜΜ

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΑ ΤΟΥΠΟΛΕΦ ΣΤΗ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ…..

    ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΦΛΩΜΕΝΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*