21:02 - 16/08/2021

Βρες ποιο είσαι …βρες που θες να πας …Επαναληψη απο το 2015

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

…Αν δεν έχεις ρίζες βαθιά φυτεμενες στην γη θα σε παρασέρνει ο άνεμος…

..Όταν γνωρίζεις τον εαυτο σου γνωρίζεις και τα θέλω σου…

..Το ταξίδι σου ξεκινά από την στιγμή που θα αποδεχθείς τον εαυτό σου…

…Τα μαγικά σημεία αλλαγής σου ξεκινούν όταν συγχωρέσεις όλες τις πεποιθήσεις σου …

…Όταν αφεθείς από το ψεύτικο εγώ που σου έκτισαν άλλοι και ανοίξεις την αγκαλιά σου προς τα εσένα ….τότε ανοίγεις το πεδίο για όλους !

…Ο πρώτος που σε αγαπά πραγματικά είναι ο εαυτός σου … αν δεν σε αγάπα ειλικρινά είναι γιατί εσύ έπλεξες να μην τον αποδέχεσαι!

..ΑΠΟΔΈΞΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ !ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΟΥ

..Τίποτα δεν ξεκινα από την μέση , τίποτα δεν δημιουργείτε από το ψεύδος … αν μιλάς για πραγματική δημιουργία ..για αληθινή αλλαγή …για συνείδηση που μπορεί να επέμβει στο σύμπαν …τότε μόνο με ΕΣΥ μπορείς να συνεργαστείς με ΕΣΕΝΑ για να το πετύχεις !!

.. Μην νομίζεις οτι οι φωνούλες που σου λενε ποιος είσαι …ότι είσαι εσύ! Μην νομίζεις ότι οι σκέψεις είναι δικές σου … μην νομίζεις ότι τα πρέπει που δεν τήρησες σε κυνηγούν για πάντα….μην νομίζεις ότι νομίζεις ..σταμάτα να νομίζεις και ΓΝΩΡΙΣΕ ΕΣΕΝΑ !

Όταν ανακαλύψεις πόσο πολύ λάθος έχεις για σένα θα μπορέσεις να δεις πόσο λάθος έχεις και για τους άλλους …Όταν ξαναδείς τον κόσμο πλέον με τα δικά σου μάτια …δεν θα σου φαίνεται τόσο άσχημος ..μιας και τώρα πια δεν θα μπορείς να βλέπεις το πέπλο που νομίζουν όλοι οι άλλοι….αλλά θα γνωρίζεις την Πηγή!

Ελα στην Πηγή …. ρώτα από που πηγάζει η επόμενη σκέψη μου και εστίασε στο κενό και όχι στην απάντηση …. επέκτεινε το κενό…κάπου εκεί όταν καταρριφθεί το πέπλο θα συναντηθούμε…

Συνάντησε μας στην Πηγή που είσαι μόνιμα ενωμένος …. βρες την αλήθεια σου …θα σε κάνει ατρόμητο … θα σε κάνει ευτυχισμένο μέχρι το βαθύτερο κύτταρο σου…. θα σε κάνει να δεις το πέπλο ..και ο κόσμος τους πια δεν θα μπορεί να σε αγγίξει …..Ελα στην Πηγή…. για να μπορέσουμε να τους βγάλουμε όλους έξω!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 02/14/2015 @ 2:37 ΠΜ

    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΣΚΑΤΑ.

    • Ανώνυμος 02/14/2015 @ 11:29 ΠΜ

      ωραιες παραδοσεις να σου παρουν το σκαλπ

    • Ανώνυμος 02/14/2015 @ 4:21 ΜΜ

      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΛΠ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ . ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΣ . ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ , ΤΟΤΕ ΤΣΑΜΠΑ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ .

  2. Ανώνυμος 02/14/2015 @ 9:52 ΠΜ

    Αψογος…..Νικολα

  3. Ανώνυμος 02/14/2015 @ 4:23 ΜΜ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΕ , ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ .

  4. Ανώνυμος 02/14/2015 @ 8:13 ΜΜ

    Απ'τα καλυτερα που εχεις γραψει φιλε μου…ειθε να βρω την αληθεια μου…ειθε να βρουμε ολοι την αληθεια μας…οσο για το φιλο πιο πανω που γραφει για το "σκαλπ"…κατι λαθος κανει…
    Βασιλης Δ.

  5. Ανώνυμος 02/15/2015 @ 12:22 ΠΜ

    έρχομαι από μακριά. Οι συλλέκτριες των κρόκων της Θήρας έρχονται δίπλα μου και παγεμένες δίπλα με τον βόρειο τον άνεμο οι Μυροφόρες με την χρυσή των αγγέλων αντανάκλαση. Και επειδή, κύριοι βουλευταί και κυρίες βουλευτές ή βουλευτίνες ή σύντροφοι ή συντρόφισσες, κύριοι και κυρίες, επειδή σήμερα, αύριο, παραπέρα, αυτές τις μέρες, όπως πάντοτε, αεί, ποτέ και συνεχώς, θα βυσσοδομούν πάλι η κουστωδία των δυσσεβών Βρυξελλών και εκείνος ο αρχέκακος όφις, ο αλεμανός, γι αυτό ακριβώς θα πρέπει να ξαναγυρίσουμε στον καθ’ημάς τρόπον. Ποιός είναι ο τρόπος μας; Αυτός: «Πάσαν γην και θάλασσαν εσβατόν τη ημετέρα τόλμη καταναγκάσαντες γενέσθαι μνημεία αΐδια καλών τε και κακών συγκατοικήσαντες». Και επειδή θα επανέλθουν πάλι οι δυσσεβείς και οι άλλοι αλεμανοί και ως αρχέκακος όφις , εμείς ξέρουμε ότι θα συμπαραταχθούμε, θα συμπορευθούμε, θα συμπολεμήσουμε τη υπερμάχω στρατηγώ πού ’χει στα μάτια της ψηφιδωτό τον καημό της Ρωμιοσύνης.Και βεβαίως εμείς διδάξαμε στην Οικουμένη, εμείς διδάξαμε πάντοτε, ες αεί και αεί ποτέ και ξανά και ξανά ότι σ’αυτόν εδώ τον υπεράχρονο, τον χρονικώς υπεράχρονο τόπον, σ’αυτόν τον τόπον στην κορυφήν του Ομήρου και στο ακροφύνιον του Ολύμπου, εμείς οι Ολύμπιοι διδάξαμε εδώ ότι η έρις γίνεται έρως. Ναι. Η έρις γίνεται έρως, έρως ελευθερίας. Και, φυσικά, ξέρουμε πολύ καλά ότι ξεκινούμε όπως πάντα εδώ και τρείς χιλιάδες, ηττημένοι, αλλά ως ηττημένοι είμαστε αυτοί οι οποίοι θα ξαναδώσουμε σ’αυτόν τον πλανήτη των πεπλανημένων πλανητών και των πλανήτων, θα δώσουμε την καθ’ημάς, την καθ’ ημάς καθεστηκυίαν Πολιτείαν. Και ποιά είναι καθ’ημάς η καθεστηκυία Πολιτεία;Μία και μόνη: Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει…

    ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ ΑΠΌ ΕΡΜΉ ΖΟΥΡΑΡΙ ΕΔΌΘΗ..

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ

    ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΈΓΑ ΚΥΝΑ..

    ΦΑΕΘΩΝ

  6. Ανώνυμος 02/15/2015 @ 4:51 ΜΜ

    Εύστοχος όπως πάντα Νικόλα , αυτό είναι το πεδίο για τη δικιά μας δράση. Το αρχικό πεδίο ίσως .Μακάρι να τα καταφέρουμε και τότε σίγουρα θα συναντηθούμε …

  7. μπαμπας 08/16/2021 @ 9:45 ΜΜ

    Ελπιζω να εχεις δει το σχολιο με ψευδωνυμο Φαεθων, που υπαρχει σ αυτο το αρθρο….

  8. Έλληνας 08/16/2021 @ 9:50 ΜΜ

    Το θυμάμαι! Ήμασταν όλοι “Ανώνυμοι” τότε. 🙂

    Ζω για την ώρα που θα ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο και θα ξεγυμνωθεί το ψέμα. Τότε θα είναι θέμα χρόνου να βρούμε τον δρόμο. Καθαρή ματιά να κρατάμε, δίψα για το δίκιο και αγάπη.

  9. Γιωργος Μαζαρακης 08/16/2021 @ 10:19 ΜΜ

    Σκάβε μέσα σου· μέσα σου είναι η πηγή του καλού και θα αναβλύζει πάντα αν πάντα την αναζητείς

  10. χρήστος Τσιάκας 08/17/2021 @ 5:12 ΜΜ

    Πάντα Νικόλα ρομαντικός και αυθόρμητος σε διαβάζω πολλά χρόνια και εμπιστεύομαι αυτά που λες γιατί προβλέπεις το μέλλον

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*