Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:54 - 21/05/2014

Βρέθηκε τι προκαλεί τα κρούσματα ζόμπι στις ΗΠΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ποιος θα το φανταζόταν ότι κάποτε η γη θα ζούσε τον εφιάλτη της “νύχτας των ζωντανών νεκρών” και ότι ζόμπι θα τριγυρνούν στους δρόμους και θα τρώνε ανθρώπους; Επικράτησε πανικός στις ΗΠΑ και οι κρατικές αρχές αναγκάστηκαν να βγάλουν μέχρι και ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει ιός που να μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, μετά το περιστατικό του Μαϊάμι. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός Ρούντι Γιουτζίν έφυγε κανονικά το πρωί από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά, όμως λίγο αργότερα, βρέθηκε γυμνός, σε ένα δρόμο του Μαϊάμι να τρώει ζωντανό τον άστεγο Ρ. Πόπο. Ακόμα και μετά την επέμβαση των αστυνομικών, ο Γιουτζίν δεν σταμάτησε να κατασπαράζει το πρόσωπο του άτυχου άνδρα, παρά μόνο όταν δέχθηκε την έκτη (!) σφαίρα από τους έντρομους αστυνομικούς. Ήδη όμως, είχε φάει το 75% του προσώπου του Πόπο. Περιστατικό “καρμπόν” έγινε και στο Σαν Αντόνιο, στις ΗΠΑ, την ίδια μέρα.

Μέρες αργότερα, ο πλανήτης σοκαρίστηκε από τον Canadian Psycho, Λούκα Μανιότα. Ο Μανιότα, που συνελήφθη στη Γερμανία, είχε τεμαχίσει, ασελγήσει, φάει σάρκες και ταχυδρομήσει ένα πόδι κι ένα χέρι του 33χρονου Κινέζου πρώην εραστή του, Ζουν Λι, στον πρωθυπουργό του Καναδά.
Και μετά, το απόλυτο χάος. Στην Πενσιλβάνια, ένας άνδρας εισέβαλε σε μοναστήρι και, ως δαιμονισμένος, μαχαίρωσε τον ηγούμενο, ένας άλλος στην Ιντιάνα πήδηξε με ένα κοντάρι στη μέση της εθνικής οδού, μια γυναίκα στη Βιρτζίνια έκοψε τον εαυτό της σε δεκάδες κομμάτια (!) επειδή νόμιζε ότι κάτι περίεργο υπήρχε κάτω από το δέρμα της, όπως λένε οι New York Times. Δεκάδες περιστατικά απόλυτης τρέλας, κανιβαλισμού, άγριων επιθέσεων, συμπτωμάτων που μοιάζουν τρομακτικά με τα ζόμπι και απόλυτης παράνοιας. Από τις αρχές του 2012, στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί 3470 κλήσεις για τέτοια παρανοϊκά περιστατικά.

Τι συμβαίνει; Πρόκειται για ένα ναρκωτικό, το οποίο, όπως λένε οι Αμερικανοί γιατροί, προκαλεί συμπτώματα κανιβαλισμού και τάσεις παράνοιας και αυτοκτονίας. Οι αστυνομικές αρχές, διαπιστώνουν ότι το ναρκωτικό εξαπλώνεται με ραγδαία ταχύτητα σε όλη τη χώρα, αφού κοστίζει 25 ευρώ τα 50 mg και βρίσκεται… παντού.

Το ναρκωτικό είναι γνωστό ως “άλατα μπάνιου”, λόγω της υφής και της εμφάνισής τους (αυτός ήταν και ο λόγος που οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να τα εντοπίσουν, επειδή πίστευαν ότι ήταν… άλατα μπάνιου).

Οι νοσοκομειακοί γιατροί προειδοποιούν ότι το νέο ναρκωτικό -το οποίο κυκλοφορεί και με τα ονόματα Aura, Ivory Wave, Vanilla Sky -προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες στους χρήστες τους οποίους χρειάζονται πολλά άτομα για να τους ακινητοποιήσουν όταν αρχίσει η κρίση… Μάλιστα, σύμφωνα με γιατρούς, αστυνομικούς και αυτόπτες μάρτυρες, όταν ξεκινήσει η επίδραση του ναρκωτικού ο χρήστης δεν ηρεμεί ούτε με υψηλές δόσεις ηρεμιστικού, ούτε ακόμη με χτύπημα από πιστόλι αναισθητοποίησης!

Σε μερικές περιπτώσεις χρειάστηκε γενική αναισθησία για να ηρεμήσει ο ασθενής, ή στο πλέον ακραίο περιστατικό, έξι σφαίρες σε ζωτικά όργανα… –

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 05/21/2014 @ 12:08 ΜΜ

    Τελικά εσύ είσαι τελίος για τα μπάζα.

  2. Ανώνυμος 05/21/2014 @ 1:16 ΜΜ

    Είδηση είναι αυτό ρε παιδιά;;;;
    Αυτό είναι από το καλοκαίρι του 2012!!!!
    Πάτε να μας τρελάνετε, να μας αποτελειώσετε;;;;
    Σοβαρευτείτε γιατί χανόμαστε!!!

  3. Ανώνυμος 05/21/2014 @ 1:39 ΜΜ

    25 ευρω;;;Τι λετε ρε.
    Εγω με μισο κιλο φασολια φτιαχνομαι και φτιαχνω και τους αλλους.

  4. Ανώνυμος 05/21/2014 @ 1:53 ΜΜ

    President Evil

  5. Ανώνυμος 05/21/2014 @ 3:17 ΜΜ

    Παλιό…

  6. Ανώνυμος 05/21/2014 @ 3:19 ΜΜ

    Moufa arthro.Mhn epanalambaneste gineste kourastikoi!!!

  7. μια στο κεφαλι αρκει…
    fon

  8. μια στο κεφαλι αρκει…
    fon

  9. Ανώνυμος 05/21/2014 @ 4:05 ΜΜ

    οτι ο κοσμος στην αμερικη κυριως, εχει παρανοήσει απο πιεση, λαθος προτυπα, ακαταλληλα και επικινδυνα τρόφιμα, πειραματα – δοκιμες ιατρικης και φαρμακευτικης φυσης, ειναι γνωστο, αλλα σε τετοιο βαθμο που περιγραφετε μηπως τα στοιχεια δεν ειναι αληθινα;

  10. Ανώνυμος 05/21/2014 @ 5:47 ΜΜ

    Φαντάσου να το βάλουν στα τρόφιμα και μια μέρα να βγεις έξω και να δεις τον έναν να τρώει τον άλλων το σοκ και δεός..και μετα θα λέμε για βεζελβολιδες…ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΣ..ουτε τα pc ούτε ο Απόλλωνας ούτε ο Σατανάς…εμείς και έχω την εντύπωση οτί αργά η γρήγορα θα γίνει το μεγάλο μπραφ,έχουμαι ξεπεράσει κάθε όριο,κάθε κίνηση που κάνουμε καταστρέφει τον πλανήτη(ΟΛΟΙ ΜΑΣ-ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ-ΟΛΟΙ ΜΑΣ)…είμαι πεπισμένος ότι ο αντιχρηστός θα έρθει για να κόψει κώλους έρχεται σαν ρυθμιστείς της γης,για να ξανα επαναφέρει την προτέρα κατάσταση…να γιατρέψει την γη και να γ@@@@ση τους ανθρώπους..και μετά θα έρθει ένας άλλος χριστός για να ξανακάνει τα ίδια με κάτι καινούργιο…φαύλος κύκλος.

  11. Ανώνυμος 05/21/2014 @ 7:21 ΜΜ

    8:47 Το παραληρημα σου δεν εχει οριο!!
    Τον εχεις κανει λαστιχο!!!!!

  12. ρε στρειντζερ,μιας και την ψάχνεις με τους ψεκασμούς,για φαντάσου να γίνει κάτι τέτοιο με ψεκασμούς,το φαντάζεστε?

  13. Ανώνυμος 05/21/2014 @ 11:25 ΜΜ

    ki na sas po re diaxeiristes tou site.asxeta vevaia me ayto to thema pou ontos einai poli palio giati exete diafimisi tou samara? e????????????

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*