Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:56 - 14/03/2015

ΒΟΜΒΑ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ:Θα σε βοηθήσω να βγεις από το ευρώ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τη συμπεφωνημένη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και όχι έναν συμβιβασμό μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της φαίνεται πως προτιμούσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε…κατά τη διάρκεια μίας κατ ιδίαν συνάντησης που είχε με τον Γιάνη Βαρουφάκη στο περιθώριο του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας, όταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών τον επισκέφθηκε στα γραφεία της γερμανικής αντιπροσωπείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Αγορά”, η συζήτηση έγινε μισή ώρα μετά το Eurogroup, σε ήρεμους τόνους, παρουσία συνεργατών και των δύο υπουργών Οικονομικών.

“Θέλουμε να προχωρήσει γρήγορα η υλοποίηση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου” τόνισε ο κ. Βαρουφάκης με τον κ. Σόιμπλε να επαναλαμβάνει την πάγια θέση του πως “η 5η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος πρέπει να ολοκληρωθεί ως έχει, χωρίς καμία μεταβολή και με τα προαπαιτούμενα που είχαν ορισθεί πριν τις εκλογές, με επιτόπου αναθεωρήσεις από την τρόικα στην Αθήνα. Μέχρι τότε δεν πρέπει να υπάρξει καμία εκταμίευση”.

“Κοιτάξτε να δείτε, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται” του απάτησε ο Γιάνης Βαρουφάκης. “Μόλις αποφασίσαμε κάτι άλλο στο Eurogroup”.

Τότε ο κ. Σόιμπλε μετακίνησε ελαφρά την καρέκλα του, σημάδι πως η συζήτηση οδεύει προς το τέλος της και είπε:

“Εν τοιαύτη περιπτώσει, υπάρχουν επιλογές. Για παράδειγμα, όποτε θέλετε, μπορείτε ίσως να φύγετε από το ευρώ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο εμείς θα σας βοηθούσαμε με τη διαδικασία (modalities)”.

“Όπως γνωρίζετε αυτή δεν είναι επιλογή μας” είπε ο Έλληνας υπουργός και αναχώρησε για την επόμενη συνάντησή του.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 03/14/2015 @ 7:46 ΜΜ

    ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ

  2. Ανώνυμος 03/14/2015 @ 9:26 ΜΜ

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΝΑΠΗΡΕ ΣΑΚΑΤΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ ΜΙΑΣΜΑ

  3. Ανώνυμος 03/14/2015 @ 9:32 ΜΜ

    Τον κυριο σοιμπλε δεν τον ενημερωσαν για τα τερατουργηματα των συγγενων του ,στην Ελλαδα το 1940 και εντευθεν.Καποια Ελληνικα τομαρια-εφιαλτες- θελουν να σβησουν την μνημη μας.Χρωσταμε στους Γερμανους.Μας χρωστανε και αυτοι λεφτα και πολυ πονο.Δεν πηγαν οι πατεραδες μας στη Γερμανια να σφαξουν και να βιασουν τη μανα του και την αδελφη του.Ελα στα Καλαβρυτα να κανεις τις δηλωσεις σου,κοιτωντας στα ματια τα παιδια και τις μαναδες τους.Μην προσπαθεις να με πεισης οτι εισαι ΖΩΟ σαν τους προγονους σου.Τα δικα μας ΖΩΑ τα ξερουμε,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

  4. Ανώνυμος 03/14/2015 @ 11:05 ΜΜ

    Ναι μόλις φύγουμε εμείς θα λυθούν τα προβλήματα της Ευρώπης και όλα καλά και όμορφα.Εντάξει να φύγουμε και τι έγινε υπάρχουν και αλλού συμμαχίες η Ρωσία περιμένει στη γωνία θα πάμε εκεί που μας εκτιμάνε να δούμε ποιος θα είναι ο χαμένος στο τέλος.

  5. Ανώνυμος 03/15/2015 @ 9:45 ΠΜ

    Ο ΣΟ'ΙΜΠΛΕ ..,σαν σωστο βαμπιρ που ειναι καταγομενο απο αυτα του 1908 και του 1939…, ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ !!!!
    Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ…ΟΥΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;;;;
    ΤΩΡΑ το 78% ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!!
    ΑΥΡΙΟ…ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΑΕΙ;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;;;;;

    Ε.. ΡΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ !!!!!!!
    Μονο που αυτη την φορα…θα εξοντωθουν απο το προσωπο της γης !!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*