Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:18 - 08/02/2014

ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ή ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τώρα τελευταία πολύς κόσμος ισχυρίζεται σε πολύ έντονο βαθμό ότι αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε έναν κόσμο που απαρτίζεται κυρίως από ανθρώπους «εν υπνώση». Οι άνθρωποι που ισχυρίζονται λοιπόν αυτό, αυτόματα αυτό-βαπτίζονται σαν οι «αφυπνισμένοι». Οι περισσότεροι από τους λεγόμενους «αφυπνισμένους», λόγω της αδρεναλίνης που προκλήθηκε μέσω της αποκάλυψης που διετελέστηκε εσωτερικά, αποκτούν δυστυχώς μοιραία συμπεριφορά έπαρσης όσο αναφορά τους υπολοίπους. Η διεκδίκηση της άριστα και αδιάσειστα πλέον τεκμηριωμένης αλήθειας, τους οδηγεί και στην διεκδίκηση του αλάθητου και όποιος ισχυριστείι το αντίθετο είναι ταυτόχρονα ακόμα «κεκοιμισμένος».

Το φαινόμενο αυτό θυμίζει με το φαινόμενο του επέρμετρου ενθουσιασμού που προσφέρει το ίντερνετ σε έναν μεγάλο άνθρωπο και είναι παρόμοιο με το φαινόμενο των ηλικιωμένων κυρίως ανθρώπων που πηγαίνουν στο καζίνο και κάθονται για ώρες μπροστά σε έναν κουλοχέρι και κολλάνε ουσιαστικά από την παραίσθηση που παράγουν τα πολλά μπλιμπλίκια και ήχοι που βγάζει το μηχάνημα. Για κάποιους άλλους βέβαια ανθρώπους και κυρίως στους νεότερους, αλλά όχι κατά αποκλειστικότητα βέβαια (για να μην παρεξηγηθώ), το φαινόμενο του ενθουσιασμού που προσφέρει το ίντερνετ, των ήχων και των χρωμάτων μίας παιχνιδομηχανής ή την ύπαρξη π.χ. επίσης της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής θεωρείται ήδη δεδομένο και δέν κάνει εντύπωση.

Οι αλήθεια είναι ότι οι πραγματικά «κεκοιμισμένοι», όποιοι και να είναι αυτοί, δυστυχώς θα παραμείνουν σε αυτή την κατάσταση, διότι δέν υπάρχει πλέον ο επαρκής χρόνος για την λεγόμενη «αφύπνισή» τους. Η κατάσταση της ύπνωσης έχει καλλιεργηθεί πολλά χρόνια τώρα και από πανταχόθεν και με την ανοχή όλων. Και δυστυχώς αποδεικνύεται περίτρανα ότι, τελικά η δύναμη της συνήθειας είναι ισχυρότερη και από την δύναμη της βαρύτητας.

Η αλήθεια είναι επίσης ότι όλοι μας είμαστε σε μια κατάσταση ύπνωσης, όσο και να ισχυριζόμαστε ή να πιστεύουμε το αντίθετο. Όλοι πιστεύουμε προσωπικά για τον εαυτό μας ότι είναι «αφυπνισμένος» και ότι κάποιοι άλλοι, οι υπόλοιποι άλλοι κοιμούνται και όχι εμείς. Το «εγώ» όμως και η μή παραδοχή της πραγματικής αδυναμίας του δικού μας «εγώ» καθιστά και τους αυτό-αποκαλούμενους «αφυπνισμένους» εν αγνοία τους, σε μία ακόμα πιό εξελιγμένη υπνωτική φάση, την λεγόμενη «βαθιά ύπνωση του εγώ», η οποία είναι ακόμα πιο δύσκολο να εξέλθει κάποιος από αυτή. Ξέρει ο διάολος τί κάνει.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι οι οποίοι είναι εθισμένοι σε δόγματα-νοοτροπίες επειδή, έτσι απλά τους έχουν πεί και έτσι ακριβώς έχουν πεί και στις γενιές πρίν από αυτούς. Όλοι μας ανεξαιρέτως λοιπόν τίνουμε να αυτοπροσδιορίζουμε την αυθυπαρξία μας δια μέσω της ταυτοποίησης της ταυτοτήτας μας με την όμοια αυτή, των προηγούμενων γενεών. Αυτόπροσδιοριζόμαστε επομένως μοιραίως με το πρότερα ενστερνισμένο δόγμα-νοοτροπία των προηγούμενων γενεών. Έτσι, έχουμε τους Χριστιανούς, τους Μουσουλμάνους, τους Ινδουιστές, τους Ταλμουδιστές, τους πολιτικούς, τους τραπεζίτες, τους δημοσίους υπαλλήλλους, τους συνταξιούχους, τους δημοσιογράφους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και παέι λέγωντας.

Παρόλα αλλά συνεχίζουμε να διαχωρίζουμε τον εαυτό μας σαν «αφυπνιστή» γιατί έτσι μας παρέχεται ένα άλλοθι λόγω της παραδοχής και επίγνωσης της προδικασμένης και αναπόφευκτης κατάληξης των πραγμάτων και αδυναμίας ανατροπής αυτής. Χρησιμοποιούμε το πρόβλημα για να αυτοπροσδιοριστούμε και ταυτόχρονα να διαφοροποιήσουμε το «εγώ» σε σύγκριση με τους άλλους, ξεχνώντας την ανάγκη όλων έναντι του προβλήματος αυτού καθ’αυτού. Η αυτοπροβολή μέσω της ανάδειξης του προφανούς, είναι προβολή του εγώ. Η ουσία είναι ότι, όσο ανύμπορος είναι ο ένας, ο «εν υπνώση»-«κεκοιμισμένος» έναντι του ιού τόσο ακριβώς ανύμπορος είναι και ο άλλος, ο «αφυπνισμένος»-«αφυπνιστής». Όλοι όμως «εν υπνώση» είμαστε ανεξαρτήτου κατάστασης επίγνωσης, λόγω της πραγματικής μας αδυναμίας καλυτέρευσης των πραγμάτων.

Πραγματική αφύπνιση όμως σημαίνει λύση. Αφύπνιση δέν είναι η ανάδειξη του εγώ μέσω της υπογράμμισης του προβλήματος. Εκεί για ακόμα μια φορά, το «εγώ» κερδίζει το «εμείς». Εδώ που έχουμε φτάσει, από το πολύ «εγώ» έχουμε φτάσει. Η απαραίτητη ναί μεν υπογράμμιση του κακού δεν συμπεριλαμβάνει την ανάδειξη του «εγώ». Το «εγώ» κοιμίζει και πρέπει το επώνυμο «εγώ» να καταστεί «εν υπνώση» και το ανώνυμο εμείς να «αφυπνιστεί». Η λύση-αφύπνιση δίνεται μόνο μέσω της δύναμης του παραδείγματος. Στην δύναμη του παραδείγματος τα λόγια περισσεύουν και ακόμα πιο πολύ, τα πολλά τα λόγια τα μεγάλα. Η μοναδική υποχρέωση του «αφυπνισμένου» είναι να προσφέρει τρόπο αντιμετώπισης δια του προσωπικού παραδείγματος. Όλοι οι υπόλοιποι δεν δικαιούνται να αυτο-αποκαλούνται «αφυπνισμένοι»

Επομένως μέχρι στιγμής υπάρχουν οι α) βολικά άλλοι «κεκοιμισμένοι» β) οι αυτό-αποκαλούμενοι «αφυπνισμένοι», αλλά πραγματικά ακόμα «ημί-κοιμισμένοι» λόγω της έξαρσης του μεγάλου τους «εγώ» γ) αυτοί που δέν χρειάστηκε ποτέ να κοιμηθούν διότι κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας τους ήταν πολύ εύκολα διαχειρίσημοι και δ) οι πραγματικά «αφυπνισμένοι», οι ανένταχτοι από οποιοδήποτε πρότερο δόγμα-νοοτροπία, ο ένας στο εκατομύριο δηλαδή.

Εάν όλοι μπορούσαμε, με το οποιοδήποτε λανθασμένο ή σωστό δόγμα-νοοτροπία που ακολουθούμε στην ζωή μας, να κάνουμε το πρώτο βήμα ψυλλαφίζωντας μέσα στο σκοτάδι και να αρχίσουμε να αναζητήσουμε στο πού το εκάστοτε δόγμα, μας ορίζει εξ’αρχής να οδεύσουμε και πού τελικά θέλει να καταλήξει, θα αρχίζαμε επιτέλους για πρώτη φορά στην ζωή μας να διαπιστώνουμε την πραγματική διάσταση του «εγώ» και το πόσο πολύ μικρό τελικά είναι μπροστά στο «εμείς», στην πραγματική δηλαδή έννοια ενός σωστού δόγματος. Η πλειονότητα όμως των δόγματων διδάσκουν να φοβόμαστε τον εαυτό με αποτέλεσμα να αναπτύσουμε σάν άμυνα το μεγάλο μας «εγώ», που στην πράξη κοιμίζει. Μας μαθαίνουν ότι η πραγματική δύναμη-αλήθεια είναι έξω από εμάς και ότι πρέπει να σκάψουμε πάρα πολύ κάπου εκεί έξω, στους άλλους, ώστε να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε ποιά είναι κάν η «οσμή» αυτής. Αυτό στην πραγματικότητα είναι μια μεταδιδόμενη αρρώστια, είναι μιά αρρώστια που θέλει καιρό να αποκατασταθεί, σαν έναν ιό υπολογιστών που δέν μπορείς να απαλλαχθείς από αυτόν έτσι εύκολα με το να πατήσεις μερικά κουμπιά από εδώ και από εκεί.

Δέν απαλλάσεσαι από έναν ιό πιστεύωντας ότι ο εξωτερικός σκληρός δίσκος που εσύ επέλεξες σε δεύτερο χρόνο δεν έχει πρόβλημα ενώ ο υπολογιστής συνεχίζει να βγάζει μπλέ οθόνη και να «κρασάρει». Πρέπει να τον ελέγξεις και αυτόν. Το «εγώ» δεν θεραπεύει. Δεν απαλλάσεσαι από τον ιό υποδεικνύωντας ακόμα πιο εμφατικά το πόσο πολύ ο σκληρός δίσκος είναι μολυσμένος με ιό. Η υπερβολή επίσης δεν θεραπεύει. Ο υπολογιστής «κρασάρει» τέλος. Το ότι ο υπολογιστής συνεχίζει να «κρασάρει» είναι τόσο προφανές που ακόμα και οι τυφλοί το βλέπουν.

Όλοι μας όμως καλούμαστε να αντιληφθούμε την καταστάση στην οποία έχουμε περιέλθει χωρίς επαρκές φώς, μέσα στο σκοτάδι και απαραιτήτως χωρίς υπέρμετρες συναισθηματικές παρεμβολές οι οποίες παράγουν συμπεριφορές που οδηγούν σε αυτό-κατασταλτικές τάσεις αγανάκτησης, απελπισίας, θυμού, απογοήτευσης, τιμωρίας, φυγής, φόβου, φρίκης, απραξίας, εγωπάθειας, εγωκεντρισμού τύπου μεσσία ή Πάπα, νοοτροπίας ότι κάτι είναι πολύ μεγάλο για να ανατραπεί ή πολύ τρομακτικό για να αντιμετωπιστεί ή κάτι πολύ πέρα από εμάς.

Λύση: Εδώ ακριβώς η δύναμη του «μοναχικού αμφισβητία» αναδυκνύεται. Ποιός είναι αυτός «ο μοναχικός αμφισβητίας»; Σας δίνω ένα τρανταχτό παράδειγμα ενός τέτοιου ανθρώπου, ο οποίος έσωσε στην κυριολεξία πολλές ζωές συνανθρώπων του, μέσω του προσωπικού παραδείγματος του. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο παρακαλώ: http://www.dailymail.co.uk/news/article-136382/9-11–Survivors-Twin-Towers.html (Εάν ζητηθεί θα περιγράψω σε επόμενο κείμενο την εμπειρία δύο επιζώντων στους δίδυμους πύργους και τί διαδραματίστηκε εκεί μεταξύ των ανθρώπων σε εκείνη την έκτακτη κατάσταση. Υπάρχει απαράμιλλος συσχετισμός με το δικό μας σήμερα)

Εάν όλα αυτά τα θεωρήσετε άρες μάρες κουκουνάρες, μπορεί και να έχετε και δίκιο και ωφείλεται αποκλειστικά στην δική μου προσωπική ανικανότητα να μεταφέρω την δική μου εκδοχή της πραγματικής λύσης-θεραπείας της κατάστασης που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη.

Αυτά από κάποιον «τιμωρημένο μικρό» μπροστά στην μεγαλειότητα των «αφυπνισμένων – κεκοιμισμένων» και προδικασμένων «κεκοιμισμένων».

Δια Χριστόν σάλος.

Βασίλης Παπαδόπουλος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 02/08/2014 @ 10:43 ΜΜ

    ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΕΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

    Ο ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ (ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΕΞΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΕΡΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΕΓΕΡΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΙΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΓΚΕΙΤΕ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ.

    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΙΑΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΗ ΜΙΑ ΟΡΘΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΥ… ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ… ΚΟΥΤΑΛΙΑ.

    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΑΡΚΕΤΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ… ΟΤΙ: ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΙΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ (Ο ΣΥΡΙΖΑ) ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΗ ΤΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΜΟΛΙΣ ΕΤΗ… ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΥΠΝΩΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

  2. Ανώνυμος 02/08/2014 @ 10:43 ΜΜ

    ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΕΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ) ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ… Η ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗΣ… ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΕ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ… ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΕΠΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ $ ΩΣ "ΕΘΝΙΚΟ" ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΠΑΡΣΗΣ, ΙΣΩΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ Κ.Λ.Π. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΑΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.

    ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ… ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ" ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ (ΛΟΓΟ ΦΥΣΕΩΣ) ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ… ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ" ΛΟΓΟ ΦΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΦΥΓΕ ΛΟΓΟ ΕΝΩΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ – ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΑΙΣΘΗΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ… ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, Η ΕΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

    Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ… ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 80 – 90%.

    ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΛΑΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΠΩΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΥΛΑΣ… ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ.. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΔΙΑΥΛΩΝ.

    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ… ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΑΙΟΛΕΣ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ Η ΨΥΧΗΣ ΟΡΟΥΝΤΩΝ… ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΠΑΡΟΝΤΟΣ… ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΩΦΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑΥΤΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*