Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:21 - 12/07/2014

Αυτή η γη είναι δική μου !! πφφφφφ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις




Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 07/12/2014 @ 5:35 ΜΜ

    Υπάρχουν αποβλακωμένοι… που θέλουν και καλά να περάσουν το όποιο μηνυμά τους, χωρίς βεβαίως να γνωρίζουν κάποια ουσιαστικά πραγματάκια.

    Όπως για παράδειγμα ότι οι σκοτωμοί… οι σφαγές, ΔΕΝ γίνονται για την γη!!! Ούτε για τα έθνοι, ούτε για τα κράτη!!! Αυτά αποτελούν την δικαιολογία, της από αρχαιοτάτων χρόνων θυσίας…

    Από την στιγμή όπου η ανθρώπινη θυσία, έφυγε ως διαχειρίσιμο υλικό μεταξύ τελεταρχών, μυημένων και μυούμενων, από τα θρησκευτικά ιερατεία… και πέρασε για κάποιους λόγους… στα πολιτικά ιερατεία… έτσι επήλθαν κάποιες νέες ανάγκες, στα νέα δεδομένα του συστήματος, μόνο και μόνο για να συνεχιστή η αρχαία θυσία… γιατί πρέπει να συνεχιστεί!

    Ανάμεσα σε αυτές τις νέες ανάγκες… υπάρχει και η έννοια του κράτους, όπου εκεί αρχίζουν τα γεωπολιτικά παίγνια της επέκτασης γης… ζωτικός χώρος κ.λ.π. αλλά όπως και να έχει η ουσία είναι η ίδια… η θυσία.

    Οπωσδήποτε οι προπαγανδιστικές μ@λ@κιούλες των ψευτοαναρχικών Ελλάδος, εκ Ισραήλ… δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα… και η πραγματικότητα είναι μία, ότι από εποχή, σε εποχή, θα βρεθεί τρόπος και αιτία για να γίνει η αρχαία θυσία.

    Μέχρι τότε… δηλαδή μέχρι να αλλάξουν ξανά τα δεδομένα… το Ισραήλ θα συνεχίσει να επιτελεί έναν από τους βασικούς ρόλους, της νέας του εθνικής ύπαρξεις… θα συνεχίζει την αρχαία θυσία, σύμφωνα με την κίνηση των ουράνιων σωμάτων χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την… γη.

    這些

  2. Ανώνυμος 07/12/2014 @ 9:44 ΜΜ

    Τι ακριβως εξυπηρετει η "αρχαια θυσια" που φθανει μεχρι τις μερες μας? Ειναι θεμα ενεργειας ,αναγκης ,υπαρξης με ενα συγκεκριμμενο σχημα?

    Η αλλαγη των "δεδομενων" εχει να κανει μονο με την κινηση των ουρανιων σωματων?
    Εμεις δεν εχουμε καμμια συμμετοχη σ'αυτη την ??

    Κατανοω οτι καποια πραγματα δεν λεγονται,απαντησε μονο αν ειναι επιτρεπτο.

    Αθηνα

    • Ανώνυμος 07/13/2014 @ 7:30 ΠΜ

      Πάλι δεν είσαι στο κρεββάτι σου στης 11
      ντροπή θα το πω στην μαμά σου

      Καλημέρα

    • Ανώνυμος 07/13/2014 @ 7:37 ΠΜ

      Το PROFIL τα λέει όλα και πολύ κατανοητά μάλιστα .

      Άντε να δούμε.
      Θυμήσου το σκίτσο με τους αρχηγούς ¨' ένα αόρατο χέρι κόβει τις κλωστές που κρατάει τις μαριονέτες αρχηγούς κρατών -ήδη μερικοί έχουν πεθάνει ή τους έχουν καθαιρέσει'. Είμαστε στην αποκαθήλωση του επόμενου.

  3. Ανώνυμος 07/13/2014 @ 11:41 ΠΜ

    Θα πρέπει τώρα να εξηγήσουμε στην Αθηνά… την φύση της!!!

    Ας υποθέσουμε ότι Αθηνά ο οργανισμό σου είναι ο γαλαξία μας… και όπως ο γαλαξίας μας έχει Ηλιακά συστήματα με τεράστιους ήλιους – ζωτικά όργανα προς την λειτουργία του, έτσι και ο δικό σου οργανισμός έχει κάποια ζωτικά όργανα προς την δική σου λειτουργεία.

    Κατά τον Πλάτωνα, φιλόσοφο των Ελλήνων, "το αίμα είναι τροφός της ψυχής".

    Μέσα σε αυτές τις δικές σου οργανικές λειτουργίες… Αθηνά, είναι και ο περιοδικός κύκλος! Όπου μέρος της λειτουργίας του είναι, η… σφαγή – θυσία κάποιων εκατομμυρίων ερυθρών κυττάρων…. αυτή η θυσία επιβάλλεται κάτω από τις υπάρχουσες οργανικές σου συνθήκες και συμφωνίες (πολιτικός όρος), ώστε να υπάρχει η συνέχεια της ΖΩΗΣ.

    Και αυτή η Ζωή, ΔΕΝ είναι η γειτόνισσα μου!

    "Τα χρυσά μήλα των Εσπερίδων"… "το δέντρο της ελευθερίας που πρέπει να αναζωογονείται από καιρού εις καιρόν να ποτίζεται με το αίμα των πατριωτών και των τυράννων"… "το ξύλο της Ζωής"… και το "Αγαπάτε Αλλήλους"… έχουν άμμεση σχέση με την φύση των πραγμάτων αυτού του γαλαξία, που είναι μέρος του οργανισμού σου. Μιας και η γυναίκα ασυνήδειτα βιώνει περισσότερο το θάνατο λόγω περιοδικού κύκλου… επιθυμώντας έτσι περισσότερο την Ζωή.

    這些

    • Ανώνυμος 07/13/2014 @ 5:02 ΜΜ

      γειά σου ''αυτά''

    • φίλε ΑΥΤΑ το παράδειγμα σου είναι απίστευτο εώς και καθηλωτικό!Ομως πως μπορεί κάποιος να πάρει μια τέτοια ευθύνη(αυτοχρίστηκε????) για το ποιός θα γίνει θυσία και ποιός όχι….και γιατί δεν βάζει και τον εαυτό του μέσα….τι είναι αυτό που του δίνει δικαίωμα έναντι άλλων?Καταλαβαίνω ότι όταν δημιουργήτε πόλεμος τότε δηλαδή έχουμε θυσία τυχαίων ανθρώπων(άμα σου κάτσει ….σου έκατσε)…όμως αυτό που ρωτώ είναι "αυτός που δημιουργεί τον πόλεμο"γιατί δεν βάζει και τον εαυτό του μέσα?

  4. Ανώνυμος 07/14/2014 @ 8:08 ΜΜ

    Αφηννω στην ακρη την εκδηλη ειρωνια,και κρατω την πληροφορια, (εστω και μιση)με σεβασμο και ευγνωμοσυνη .

    Να εισαι καλα.

    Αθηνα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*