Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:32 - 24/06/2014

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Απο μικρό παιδί όλοι σου ‘λεγαν να είσαι φρόνιμος πολύ… Όχι μη λες, ξέρουν οι μεγάλοι και να είσαι ευγενικός και πάντα καθαρός… Τα βιβλία σου να προσέχεις και να τρώς όλο σου το φαγητό… Μόνο έτσι χρήσιμος στην κοινωνία, σου ‘λεγαν πως θα γίνεις, ένα μέλος της άξιο σεβασμού… Και συ τους άκουγες κι ας μη την άντεχες αυτή την άγρια μυρωδιά της φορμόλης γύρω σου…

Αργότερα που μεγάλωνες, να αποφεύγεις σου ‘λεγαν τις καταχρήσεις… Μην ξενυχτάς, μην πίνεις, μην καπνίζεις, μην ερωτεύεσαι… Μην πιάνεις τη ζωή απ’ τον ώμο, μην την ακολουθείς… Είναι βέβαιο, σου λεγαν, πως έτσι θα χαθείς… Μην πιάνεις τον άλλον απ’ το χέρι… Χτίσε ένα τοίχο γύρω σου κι ασε την αγάπη έξω κλεισμένη… Μόνο έτσι, σου ‘λέγαν, την ευτυχία θα κερδίσεις…

Δεν είναι ώρα τώρα να ζήσεις, έχεις καιρό… Έτσι σου έλεγαν αυτοί που όλα τα γνωρίζουν…
Κι εσύ τους άκουγες, τους πίστευες, κοίταζες μόνο τη δουλειά σου… Δεν ενοχλούσες, δε μιλούσες, μόνο απ’ την άσφαλτο βάδιζες, σε σκοτεινά μονοπάτια ποτέ δεν περπατούσες… Και βήμα κάτω απ’ το πεζοδρόμιο να κάνεις δεν τολμούσες… Μα μια στιγμή που σκόνταψες και κοίταξες γύρω σου απο κάπου να πιαστείς, στήριγμα δε βρήκες… Έψαξες παντού μα κι άλλοι κοίταζαν τη δουλεια τους… Και τη σιωπή δεν τη μπορούσες… Κι έψαχνες να βρεις που κρύφτηκαν όλοι… Δεν την αντέχες άλλο πια αυτή τη μοναξιά… Και πονούσες… Πονούσες πολύ… Κι έχανες το μυαλό σου..

Όλα όμως μπορείς, ανάποδα απ’ την αρχή πάντα να τα φέρεις… Ποτέ δεν είναι αργά ρότα για ν’ αλλάξεις… Και την κουρτίνα ν’ ανοίξης, που σου κρύβει τον ήλιο και με σκοτάδι την καρδιά σου που πονάει τη γεμίζει… Όλα γύρω σου μπορείς μονομιάς να τ’ αλλάξεις και πίσω σου να πάψεις να κοιτάζεις… Είσαι τόσο δυνατός που μπορείς να κάνεις τα δικά σου τα παιδιά, ακόμα πιο δυνατά απο σένα… Και ν’ αφήσεις τη δικιά τους καρδιά ελέυθερη ν’ αποφασίσει… Να γίνει μια τεράστια αγκαλιά, χαρά κι αγάπη γεμάτη…

Όλα μπορεί ο άνθρωπος να τα πετύχει… Όλα… Αυτό ποτέ σου μην ξεχάσεις…

Αφιερωμένο στον γιό μου καί στον άντρα μου Ν.Θ

secretproduction



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Η Αγαπη ειναι ενεργειο . Ειναι φως που σου φωτιζει το μονοπατι της ζωης , αλλιως θα χαθεις μεσα στο σκοταδι . Αγαπατε τα παντα και ο κοσμος μεσα απο την συλλογικη μας Αγαπη θα αλλαξει για παντα προς το καλυτερο .

  2. Ανώνυμος 06/25/2014 @ 8:16 ΠΜ

    στην λέξη άνθρωπος θα εβαζα την λεξη Ελλην. στις λεξης αγαπη αγκαλια και ολα αυτα θα εβαζα ΠΡΩΤΑ την λεξη ΕΚΑΘΑΡΗΣΗ και μετα ολα τα αλλα γιατι ετσι οπως εχουμε καταντιση την ΕΛΛΑΣ ΜΟΥ-ΜΑΣ με τις ψυφους των ανθελλην των κοιμησμενων χρονια τωρα και τον αλλων ολων που μας κανανε εναν πυργο της βαβελ (εβραικο σχεδιο) ειναι πολυ δυσκολο να δωσεις ολα αυτα οταν κανεις σχεδον δεν τα εχει. και μπορω να υποστιρηξω ΑΡΙΣΤΑ γιατι δεν υπαρχουν ολα αυτα πλεων….

  3. Ενωση και αγαπη θελει μονο!! Και πανω απο ολα να δινουμε εδαφος στον συνανθρωπο μας να εκφραζεται ελευθερα και ας λεει και χαζομαρες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*