Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:56 - 07/01/2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…Το ελληνικό δεξαμενόπλοιο «Araevo» που βομβαρδίστηκε στη Ντέρνα μετέφερε Ισλαμιστές!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του βομβαρδισμού του δεξαμενοπλοίου «Araevo» της ελληνικής εταιρείας Aegean Shipping Enterprises Company,

συμφερόντων Δημ. Μελισσανίδη, στο λιμάνι της Ντέρνα στη Λιβύη που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο δύο ναυτικών, μεταξύ των οποίων ενός Έλληνα. Εκπρόσωπος του λιβυκού στρατού δήλωσε στο Reuters ότι το πλοίο μετέφερε Ισλαμιστές μαχητές στη Ντέρνα. «Είχαμε προειδοποιήσει το πλοίο να μην μπει στο λιμάνι χωρίς άδεια. Οι κινήσεις του ήταν ύποπτες» είπε ο εκπρόσωπος του λιβυκού στρατού Αχμέντ Μεσμάρι.

Η λιβυκή κρατική εταιρεία πετρελαίου αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας ότι το πλοίο μετέφερε καύσιμα σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις και ότι οι αρχές ήταν ενημερωμένες. Ο εκπρόσωπος του λιβυκού στρατού λοχαγός Αχμέντ Μεσμάρι είπε ότι στοχοποίησαν το δεξαμενόπλοιο «Araevo» επειδή δεν δέχθηκε να ερευνηθεί πριν εισέλθει στο λιμάνι της Ντέρνα. Τόνισε δε ότι την τελευταία στιγμή το δεξαμενόπλοιο άλλαξε δρομολόγιο και εισήλθε σε στρατιωτική ζώνη. «Ζητήσαμε από το πλοίο να σταματήσει, αυτό όμως έκλεισε όλα του τα φώτα και δεν απαντούσε κανείς από μέσα. Έτσι αναγκαστήκαμε να το χτυπήσουμε. Το βομβαρδίσαμε δύο φορές» δήλωσε ο λοχαγός Μεσμάρι.

Η κρατική εταιρεία πετρελαίου της Λιβύης λέει ότι το δεξαμενόπλοιο μετέφερε 13.000 τόνους καυσίμων και ότι δέχθηκε επίθεση πριν καν μπει στο λιμάνι της Ντέρνα. Η εταιρεία δεν σχολίασε τις κατηγορίες του λιβυκού στρατού, αλλά υπογράμμισε ότι το συμβάν θα έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο στη μεταφορά καυσίμων από λιβυκά λιμάνια.

Το ελληνικών συμφερόντων δεξαμενόπλοιο «Araevo», δέχθηκε αεροπορική επίθεση από αεροσκάφος της λιβυκής αεροπορίας στις 4 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 13:30, ενώ βρισκόταν αγκυροβολημένο σε απόσταση δύο μιλίων από τον λιμένα της Ντέρνα στην ανατολική Λιβύη.

Το πλοίο, σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία Aegean Shipping Enterprises Company, ήταν ναυλωμένο από την λιβυκή κρατική εταιρεία «National Oil Corporation» (NOC) και εκτελούσε επί σειρά ετών το δρομολόγιο Μέρσα Ελ Μπέρκα – Ντέρνα, χωρίς προβλήματα.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Ντέρνα στην ανατολική Λιβύη ελέγχεται από Ισλαμιστές μαχητές και ο λιβυκός στρατός έχει πραγματοποιήσει πολλές επιθέσεις εναντίον τους τον προηγούμενο χρόνο.

Το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του χαρακτήρισε «εγκληματική πράξη» την επίθεση του λιβυκού στρατού που προκάλεσε τον θάνατο δύο μελών του πληρώματος, ενός Έλληνα και ενός Ρουμάνου και τον τραυματισμό άλλων δύο.

Σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές, σε συνεννόηση με την πλοιοκτήτρια εταιρεία, κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να διευκολυνθεί ο άμεσος επαναπατρισμός της σορού του Έλληνα ναυτικού.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 1:06 ΜΜ

    Λοιπον…
    1). Οταν μιλαμε για ΥΠ.ΕΞ. και ανακοινωση υπερ πλοιου
    συμφεροντων Μελισσανιδη , καλυτερα να πιανουμε
    τα " κακαλλα " μας..Ειναι γνωστο το κολητιλικι
    Σαμαρα Μελισσανιδη…
    2). Το πλοιο απο οτι εγινε γνωστο , μετεφερε ειτε καυσιμα στην κατειλημενη Ντερνα, , ειτε Ισλαμοφασιστες εθελοντες
    για ενισχυσεις των καταλειψιων..
    3)..Μαλλον ο σεφτελος καβουριας ειπε να εκμεταλευτει
    την κατασταση αλλα την πατησε..
    Βεβαιως ειναι μεγας " υπερπατριωτης " και κανει
    τον σταυρο του μην και αλλαξει η κατασταση οποτε
    θα ανακινηθει ασφαλως , η υποθεση με εκεινο
    το προστιματακι που λεγαμε χτες..
    Αχ βρε ερμα χανουμια , σας βλεπω να βαζετε το χερι
    στην τζεπη για κανενα ερανο υπερ αναξιοπαθουντων
    εφοπλιστων..
    Οσο για την "Αγια Σοφια " την βλεπω να γινετε οπως
    η εκκλησια στην ΠΟΛΗ..
    Ολο "ξεκιναμε " για να παμε μα ποτε δεν φτανουμε…
    Υ.Γ. 2 ;Καλο θα ειναι— πειτε του— να ασχοληθει παλι
    με καμια ψησταρια , γιατι τα μεταξωτα βρακια θελουν
    και μεταξωτους κωλους , λενε στα μερη μου…
    Υ.Γ.2..Καποτε στο γηπεδο σας 40.000 κοσμος φωναζε:
    Γαυροι αδελφια μαζι θα το σηκωσουμε στην Ν.. Φιλαδελφεια
    Μην ξεχνατε οτι σας δωσαμε εκεινο το πρωταθλημα..
    Απο την εποχη των Τροχανα— Γιδοπουμου , και μετα
    πιστεψατε οτι μπορειτε να ψηλωσετε..
    Ε , λοιπον ηρθε η ωρα να σας κοντυνουμε ,
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.. γιατι τα βαλατε με λαθος ΜΕΓΕΘΟΣ..

    • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 4:02 ΜΜ

      ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΜΩΣ;;;ΜΟΥΓΚΑ..!!

      ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ..!!

      Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗΣΤΑΝ;;
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ 2ΤΟΝΟΥΣ ΚΟΚΑ;;

    • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 4:02 ΜΜ

      Ρίξε λάσπη στο τέλος κάτι θα μείνει!!!

      Μ΄αυτή την λογική που αδικεί την προσπάθεια του Τσίπρα, του Νίκου Παππά και της Αριστεράς στο σύνολό της ο διευθυντής της Αυγής Φίλης έδωσε ένα ρεσιτάλ εμπάθειας και ασχετοσύνης, παραβλέποντας τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφίας-ένας από τους οποίους είναι και η διασταύρωση της "είδησης".

      Αναφερόμενος-στην διάρκεια της εκπομπής Ενικός- στην είδηση της επίθεσης που δέχθηκε το δεξαμενόπλοιο ARAEVO που μετέφερε 12.600 τόνους πετρέλαιο καθώς βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι Ντέρνα Λιβύης, έκανε λόγο για λαθρεμπόριο από τον εφοπλιστή Δημήτρη Μελισσανίδη!

      Ο Φίλης που είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθήνας αγνοεί τι εστί λαθρεμπόριο πετρελαίου.

      Λαθρεμπόριο λοιπόν είναι η μεταφορά πετρελαίου τράνζιτ στην Ελλάδα.

      Το συγκεκριμένο πλοίο είναι εδώ και 10 χρόνια ναυλωμένο από το Λιβυκό Κράτος. Το πλοίο είναι συμφερόντων Γιώργου Μελισσανίδη (γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη) και ουδεμία σχέση έχει με λαθρεμπόριο πετρελαίου. Πως θα μπορούσε άλλωστε καθώς είναι ναυλωμένο από το επίσημο κράτος της Λιβύης;

      Στην συνέχεια ο Φίλης πέταξε μια ακόμη παπαριά-ρουκέτα υποστηρίζοντας ότι ο Μελισσανίδης πήρε το Προπό.

      Εννοούσε προφανώς τον ΟΠΑΠ για τον οποίο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-με εξαίρεση τον Παπαδημούλη-δεν έβγαζαν τουμπεκί όταν για δεκαετίες ολόκληρες βρισκόταν στο έλεος της Intralot του Κόκκαλη.

      Τότε που επί όλων των κυβερνήσεων ανανεώνονταν οι συμβάσεις ΟΠΑΠ-Intralot με 300άρες εκατομμύρια του ελληνικού Δημοσίου χωρίς να ακόγεται τσιμουδιά.

      Εκτός κι αν η επίθεση του Φίλη στον Μελισσανίδη εντάσσεται στο σχέδιο εξαναγκασμού του ΟΠΑΠ να εξαγοράσει την Intralot σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές το κόμμα της Κουμουνδούρου.

      Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάντως μάς εκπλήσουν όλο και πιο συχνά με την εμμονή τους κατά συγκεκριμένων επιχειρηματιών όπως είναι ο Μελισσανίδης ενώ κάνουν τουμπεκί για την ασέλγεια δεκαετιών σε βάρος του Δημοσίου με πρωταγωνιστές τους εθνικούς νταβατζήδες. Δυο μέτρα και δυο σταθμά από την Κουμουνδούρου;

      Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μελισσανίδης θα κάνει μήνυση στον Φίλη ενώ επιχείρησε να παρέμβει στην διάρκεια της εκπομπής αλλά ήταν μαγνητοσκοπημένη. Εντύπωση πάντως προκάλεσε και η ανοχή του Χατζηνικολάου στο κρεσέντο του Φίλη-την στιγμή που δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να δικαιολογεί τα περί λαθρεμπορίας. Ήταν τέτοια η εμμονή του Φίλη που εξανάγκασε ακόμη και τον φίλα προσκείμενο στον Ολυμπιακό Ανδρέα Λοβέρδο, να υπερασπισθεί την αλήθεια.

      H Eθνική Εταιρεία Πετρελαίου της Λιβύης με ανακοίνωσή της χαρακηρίζει ατυχές το γεγονός και αναφερόμενη στο πλοίο σημειώνει ότι είναι ναυλωμένο από την ΕΟΕ για λογαριασμό της Μπρέγκα Εμπορίας Πετρελαιοειδών. Το πλοίο μετέφερε μαζούτ προκειμένου να λειτουργήσει το εργοστάσιο αφαλάτωσης και παραγωγής ενέργειας στο Ντέρνα.

    • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 4:08 ΜΜ

      ΝΑΙ Κ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Κ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ..;;;
      ΑΡΕ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ..???

      ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ..!!!

    • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 4:42 ΜΜ

      twra na deis pu sta merh sou tha phgainoun TOIXO TOIXO..

      XAXAXA

      TREMETE GAYRAKIA..

    • Ανώνυμος 01/07/2015 @ 7:29 ΜΜ

      Νομιζω οτι το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ υπερτερεί αφού χρειάζεται μαϊμού πέναλτι για να νικήσετε το Φωστήρα !!!

      Για πολλές σφαλιαρες είστε ρεεε..

      Χωρίς τη παράγκα σας είστε ενα τίποτα…

      Θα σας Γ@..ΕΙ ο τίγρης..

      Α βαλτε κι αλλους να κανουν ένσταση για το γήπεδο..
      Τι μονο δέκα πέντε ατομα βαλατε ..;
      Τι μέγεθος είναι αυτό;;Ο Φωστήρας πιο πολλους θα έβαζε!!!

      Χαχαχαχαχαχα κλαίω..!!

      Χαχαχαχαχαχα

      Χαχαχαχαχαχαχα

  2. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 1:32 ΜΜ

    ΘΕΜΟ ΛΕΓΕ ΠΟΣΑ;

  3. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 1:59 ΜΜ

    ((Τα τελευταία δύο χρόνια η Ντέρνα στην ανατολική Λιβύη ελέγχεται από Ισλαμιστές μαχητές και ο λιβυκός στρατός έχει πραγματοποιήσει πολλές επιθέσεις εναντίον τους τον προηγούμενο χρόνο.)) edw kai 9 mines o livikos stratos ton elenxei i aeroporia!!!

  4. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 3:03 ΜΜ

    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΈΧΕΙ ΡΊΖΕΣ ΑΠΌ ΜΈΝΕΙ ΘΑ ΚΟΡΟΎΝΙΑ…. ΕΣΧΆΤΩΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΛΥΚΟΠΡΟΒΙΕΣ…. ΠΑΙΣΙΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*