Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:23 - 24/11/2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΕΑ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΤΡΑΙΝΑΚΙ”, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΜΕΤΡΟ”,

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί ένα τόσο “εξειδικευμένο” ζήτημα, να είναι ευρέως γνωστό. Σκοπός μας πάντα, εδώ στην “Ε.Ε.”, ήταν, είναι και θα είναι, η ενημέρωση και των πολλών και ανυποψίαστων, αλλά και η περαιτέρω εμβάθυνση των “λίγων” και “διαβασμένων”…

Αυτοί που μεθοδεύουν απάνθρωπες “λύσεις” για το ‘αύριο’, για όλους ‘εμάς’, “πρίν απο εμάς”, δεν θέλουν με κανέναν τρόπο την ενημέρωση και την πληροφόρηση του μέσου πολίτου, που τον βομβαρδίζουν καθημερινώς, με χίλια-δύο τηλεοπτικά ‘σκουπίδια’, ανούσια θέματα, που “μετατρέπουν” την ‘ανεκτή’ κριτική σκέψη κάθε τηλεθεατού, σε…’πολτό’! (Τα στοιχεία ανήκουν σε “ψαγμένες” αμερικανικές ιστοσελίδες, ενώ για τους πιό “ανήσυχους”, υπάρχουν και εκτεταμένα ‘βίντεος’, που θα αφήσουν άφωνους, ακόμα και τους ψυχραιμοτέρους…)

Το θέμα του παρόντος σημειώματος, έχει να κάνει με τις …υπόγειες πόλεις, που εδώ και κάποιες δεκαετίες, κατασκευάζονται με γρήγορους ρυθμούς, στο αμερικανικό υπέδαφος, σε διάφορες Πολιτείες των ΗΠΑ, αλλά μάλλον και σε άλλες συγκεκριμένες χώρες, όπως μάλιστα είχε διαρρεύσει προ ολίγων ετών, για την Νορβηγία!

Φανταστείτε μια αρκετή ογκώδη “μηχανή”, που ανοίγει επτά μίλια(!) κατά ημέρα, μέσω στερεού βράχου! Ένα ‘μηχάνημα’ του οποίου η καρδιά, είναι ένας συμπαγής πυρηνικός αντιδραστήρας(!), που ‘κυκλοφορεί’ υγρό λιθίου, σε 2.000 βαθμούς φάρενάϊτ, μέσω μιάς περιστρεφομένης προσόψεως, που λειώνει μια σήραγγα 40 ποδιών σε διάμετρο, ακόμη και εγχέοντας το μάγμα σε θραύσματα, στο βραχώδες υπόστρωμα για ακραία σταθερότητα, σφραγίζοντας το ‘τούνελ’ με μια υαλώδη επένδυση, και δεν αφήνει κανένα ανασκαμμένο υλικό πίσω!

Το πυρηνικό ‘subterrene’ (τύπος μηχανήματος διανοίξεως σηράγγων) “γεννήθηκε” στο εθνικό εργαστήριο του ‘Los Alamos’, στο Νέο Μεξικό. Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ελήφθησαν από τη δεκαετία του ’70. Και δεδομένου ότι η αποστολή τους είναι μια απειλή για το δημόσια συμφέρον, τα ‘subterrenes’ έχουν ελαχιστοποιηθεί, από την ευαισθητοποίηση του κοινού.

ΜΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΒΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ.

ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ‘ΤΑΜΠΕΛΕΣ’, “ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ
“ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ “ΕΦΙΚΤΟ”, ΝΑ “ΧΩΡΑΝΕ” ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΑ
ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ… “ΧΩΡΕΣΕ” !

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…

ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΣΚΑΦΕΑ
“ΤΕΡΑΣ”!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ “ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ” ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ…

Η ‘ελίτ’ διατάζει την τεχνολογία για να δημιουργήσει… υπόγειες πόλεις, που θα συνδέονται μεταξύ τους, με υπερηχητικά τραίνα ‘Maglev’! Το ‘Maglev’ (που προέρχεται από τον μαγνητικό μετεωρισμό) είναι ένα σύστημα μεταφοράς, που χρησιμοποιεί το μαγνητικό μετεωρισμό για να αναστείλει, να καθοδηγήσει και να ωθήσει τα οχήματα με μαγνήτες και όχι με τη χρήση μεθόδων όπως οι ρόδες, οι άξονες και τα ρουλεμάν. (Δεν θυμίζει ΤΙΠΟΤΕ απολύτως απο τα ‘κλασσικά’ τραίνα, που γνωρίζατε έως τώρα! Αναπτύσσει ‘τρομερές’ ταχύτητες και καλύπτει αποστάσεις πολλών μιλίων με άνεση, αφού η “αρχή” του, είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ κατά κανέναν τρόπο, με την γή!)

Είναι η ‘ελίτ’ τόσο ψυχοπαθητική για να διαταράξει σκόπιμα το Σύστημα υποστηρίξεως της ζωής της Γής;

Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από το βιβλίο, ‘Είσοδοι σε υπόγειες στοές’ – “Υπόγειες Βάσεις Εξωγήινων”

Μια υπόγεια Στρατιωτική Βάση / Ενα εργαστήριο στο ‘Dulce’ – Νέο Μεξικό, συνδέεται με υπόγεια δίκτυα από σήραγγες, και τα χαμηλότερα επίπεδα αυτής της βάσεως είναι σύμφωνα με ισχυρισμούς, κάτω απο “άγνωστες διοικήσεις και εποπτίες”… Η βάση συνδέεται στις ερευνητικές εγκαταστάσεις του Λος Άλαμος, μέσω ενός υπόγειου “σωλήνος μεταφοράς με λεωφορείο.” (Μπορεί να υποτεθεί ότι ένας τέτοιος τρόπος μεταφοράς είναι μία ευθεία γραμμή κατασκευής. Θα πρέπει τότε να είναι δυνατόν, με την χρήση χαρτών, να καθοριστεί η πλέον πιθανή θέση αυτής της βάσεως, ειδικά δεδομένου, ότι η γενική θέση είναι ήδη γνωστή.)

Ξεκινώντας από το 1947, ένας δρόμος χτίστηκε κοντά στη βάση του ‘Dulce’, υπό την κάλυψη μιας επιχειρήσεως ξυλείας. Καμία… ξυλεία δεν μεταφέρθηκε εκεί ποτέ, και ο δρόμος καταστράφηκε αργότερα! Το φράγμα ‘Ναβάχο’ είναι η κύρια πηγή εξουσίας της βάσεως ‘Dulce’, αν και μια δεύτερη πηγή είναι στο ‘El Vado’ (που είναι επίσης μια άλλη είσοδος). (Σημείωση:Τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει επίσης να βοηθήσουν, ώστε να εντοπίζεται διαδικτυακώς η βάση.) Οι περισσότερες από τις λίμνες κοντά στο ‘Dulce’ έγιναν μέσω κρατικών επιχορηγήσεων “για” τους Ινδιάνους. (Φωτογραφία των Ηνωμένων Πολιτειών της Πολεμικής Αεροπορίας με το μηχάνημα διάνοιξης σηράγγων στο Little Skull Mountain, στη Νεβάδα των ΗΠΑ, Δεκέμβριος 1982. Υπάρχουν πολλές φήμες για μυστικές στρατιωτικές σήραγγες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν οι φήμες είναι αληθινές, οι μηχανές, όπως αυτή που φαίνεται εδώ, χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει τις σήραγγες. Μοιάζει εξωπραγματικό, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, υφίσταται άν και σε μεγάλος βάθος υπό την επιφάνεια της γής, σύνδεση με την… θάλασσα, όπου στις “βάσεις” αυτές, ενλιμενίζονται πολεμικά σκάφη !!!)

Αυτό είναι ένα 13 εκατομμυρίων $ μηχάνημα διανοίξεως σηράγγων (‘ΤΒΜ’) που χρησιμοποιούνται – για την διάνοιξη σηράγγων – στην περιοχή δοκιμών στην Νεβάδα. (Θυμηθείτε ότι η ΔΙΑΒΟΗΤΗ περιοχή ’51’, είναι μία τοποθεσία αμετρήτων εκταρίων, αυστηρότατα φυλασσόμενη, που θεωρείται πέραν όλων των άλλων, ως δοκιμαστική περιοχή. Όσοι “πείσμονες” ερευνητές, “στήθηκαν” σε μακρινή απόσταση – για να αποφύγουν την σύλληψη! – , με ισχυρούς τηλεφακούς τις νύχτες, “κατέγραψαν” πολλά και …απίθανα πράγματα!) Πολλά άλλα είδη μετροπόντικες χρησιμοποιούνται από πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης των «πυρηνοκίνητων ‘TBM’» [NTBM] που λιώνουν στερεό βράχο και αφήνουν πίσω μια υαλώδη επένδυση.

Άπαντα τα ανωτέρω, θα ήταν καλό, για να μήν πούμε επιβεβλημένο, να μας απασχολήσουν αρκετά. Να μας ‘κινήσουν’ το ενδιαφέρον για έρευνα, μιά που τόσο εκτεταμένες σε εύρος και δαπανηρότατες σε κόστος, ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ‘πολιτείες’ (που υπογραμμίζουμε, ότι ΣΥΝΕΧΩΣ ανεφοδιάζονται και αποθηκεύονται τεράστιες ποσότητες “εφοδίων” μακράς διαρκείας…), με τελειοτάτου τύπου, μή συμβατικά υπερσύγχρονα τραίνα, θα υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ ΛΟΓΟΙ, που τα “ετοιμάζουν”…

“Ιωάννης Καποδίστριας”

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*