Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:23 - 02/04/2015

ΑΠΕΔΡΑΣΕ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ: “ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΗ” ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΗΣ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Βίκυ Σταμάτη πρέπει να απέδρασε από το ψυχιατρικό ίδρυμα μεταξύ 01:30 και 05:30 τα ξημερώματα.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αντιλήφθηκαν ότι το δωμάτιό της ήταν άδειο στις 5:45 το πρωί, οπότε ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της. Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Την ανησυχία της εκφράζει η οικογένεια της Βίκυς Σταμάτη, μετά την απόδραση. Μιλώντας στο Mega η μητέρα της, Γεωργία Σταμάτη, απευθύνει έκκληση στην κόρη της να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο, ενώ εξέφρασε φόβους για τη ζωή της. «Μίλησε χτες το βράδυ με το παιδί της και ήταν πολύ στενοχωρημένη και απογοητευμένη μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης».

Ο αδελφός της, Παναγιώτης Σταμάτης, επικοινώνησε μετά την δικαστική απόφαση μαζί της και «ήταν πολύ ήρεμη, κάτι που μου έκανε εντύπωση». Απευθύνει έκκληση να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο, καθώς, όπως τόνισε, «έχουμε κάνει τεράστιο αγώνα, να στηρίξουμε ψυχολογικά το παιδί, είναι κρίμα να γκρεμιστεί τόσος αγώνας».

Εξέφρασε, επίσης, το φόβο του για τη ζωή της αδελφής του, ενώ τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. «Πρέπει να επιστρέψει. Έγινε εν βρασμώ ψυχής, πρέπει να σκεφτεί τους ανθρώπους πίσω της. Αυτοκτονικό ιδεασμό είχε πάντα, έλεγε ότι ήθελε να φύγει να πάει στο παιδί της, αλλά δεν το έλεγε με την έννοια να δραπετεύσει» πρόσθεσε.

Έκκληση να επιστρέψει άμεσα στο Δρομοκαΐτειο απηύθυνε και ο συνήγορός της, Φραγκίσκος Ραγκούσης. «Μίλησα χθες μαζί της, μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης» δήλωσε ο κ. Ραγκούσης. Ο ίδιος ανέφερε ότι κατά τη συνομιλία τους, τού είπε: «Εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω τρελή και εγκαταλελειμμένη στο Δρομοκαΐτειο. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι κοντά στο παιδί μου».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου, Ισίδωρος Πρώιος, ξεκαθάρισε στο Mega ότι «η διοίκηση δεν φέρει καμία ευθύνη», καθώς όπως είπε η Βίκυ Σταμάτη βρισκόταν υπό φρούρηση.

«Ήταν στο δωμάτιο μόνη της και φρουρούνταν επί 24ωρου βάσεως από σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού σε τρεις βάρδιες. Τα κλειδιά τα κρατούν οι φρουροί.

Το δωμάτιό της βρισκόταν στο ισόγειο και το μπαλκόνι της ήταν κλειδωμένο με λουκέτο το οποίο βρέθηκε παραβιασμένο» είπε.

«Ασφαλώς κάποιος τη βοήθησε» πρόσθεσε ο κ. Πρώιος, τονίζοντας ότι αυτό ίσως να έγινε κατά την αλλαγή βάρδιας των φρουρών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σχολιάζοντας το θέμα, τόνισε ότι οι αρχές θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα για να βρεθεί γρήγορα.
Την Τετάρτη απορρίφθηκε εκ νέου το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη για αποφυλάκιση. Στην αίτησή της επικαλούμενη τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει με «ακούσια νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο», ισχυρίζεται πως πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή και δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα, ενώ θέτει ξανά το γεγονός ότι το παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δυο γονείς του.

«Δεν αποδεικνύεται ότι θα τελέσω νέες αξιόποινες πράξεις αφού και για αυτές για τις οποίες κατηγορούμαι δεν τις έχω τελέσει, αλλά τουναντίον θα αγωνιστώ σκληρά για να ξεπεράσει ο γιος μου τα προβλήματα αλλά και για την αποκατάσταση της υγείας μου» ανέφερε.

Το δικαστήριο, όμως, απέρριψε ομόφωνα την πολλοστή αίτηση της με σκεπτικό ότι είναι ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 04/02/2015 @ 11:31 ΠΜ

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΣΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ –ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ-
    ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ-
    ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ
    ΜΕΤΑΜΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ-
    ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ
    ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ Η΄΄ΓΙΑ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΗ ΖΩΗ–
    ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ- [ ΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ]
    ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΙΛΟΥΣ Η' ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ-
    Η ΦΙΛΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ-
    ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΦΡΟΝΟΥΜΕ—-

    ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ—ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ—

    ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ

  2. ETSI AKRIVOS MEGALONOUN KAI ALLA EKATOMYRIA PEDIA, XORIS GONEIS, OTAN OI GONEIS TOUS DEN BRISKOUN DIKEOSYNI GIATI KAPIOI TOUS EKSAPATISAN XORIS NA FTENE PRAGMATIKA, KAI ANAGKASTIKAN NA EKDIKITHOUN. AFOU TA ATOMA AFTA EIXAN KIOLAS MIA KALOZOIA, EKMETALEFTIKAN KAI EKSAPATISAN GIA NA EXOUN AKOMA PERISSOTERA!

    GIA AFTO SAS LEO SINEXIA OTI THA PREPI NA KATAGRAFEI O KATHE ENTIMOS KAI KATHAROS TA PATHIMATA TOU, PIOS TON EKSAPATISE KAI GIATI KAI NA APETISI APOZIMIOSEI! EAN AFTI I KYRIA ITAN ENTOIMOI KAI KATEGRAFE STIN ZOI TIS TA PATHIMATA TIS, NA ISTE SIGOURI OTI TOTE THA ITAN KAI EKSIPNI KAI THA PROEVLEPE TI MPOREI NA SYMVEI, KAI TOTE DEN THA ITAN ME TON TZOXATZOPOULO! KAI AN AGAPAEI TO PAIDI TIS PRAGMATIKA THA TO PROEVLEPE KAI AYTO!
    CRITICAROOM.COM
    WORLDWIDE PEOPLE BLACKLIST!
    THA POLEMISO MEXRI NA KATAFERO OI AKSIOI NA ELEGXOUN KAI TIN YLI!
    IOSIF TSIROGLOU

  3. Ανώνυμος 04/02/2015 @ 4:04 ΜΜ

    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ .ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΙΓΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ .

  4. Ανώνυμος 04/02/2015 @ 5:17 ΜΜ

    Na paei na g@m!the! I k@r!ol@. Apo ta panakriva salonia sta vathia skata,alla ean itan pragmatika aksioprepis anthropos den tha eihe pantreutei ton
    zamplouto kleftara eleeino ypourgo ethnikis klepsias.
    Ston agyristo.

  5. Ανώνυμος 04/02/2015 @ 8:58 ΜΜ

    Στήν φυλακή ή τό τρελλάδικο δέν ήθελε νά πεθάνει τρελλή καί εγκαταλειμένη, αλλά όταν μασούσε τά κλεμμένα ήταν μιά χαρούλα. Βρήκες καί τά κάνεις μωρή χαμούρα, εάν υπήρχε κράτος θά πλήρωνες πραγματικά.

  6. Ανώνυμος 04/02/2015 @ 9:25 ΜΜ

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ-
    ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΜΕΤΑ ΨΩΝΙΑ—

  7. Ανώνυμος 04/03/2015 @ 12:26 ΠΜ

    Μηπως θελει να ειναι κοντα στα λουί βιτόν της???

  8. Ανώνυμος 04/03/2015 @ 7:25 ΠΜ

    Όταν έτρωγε τα κλεμμένα που της έφερνε ο άντρας της , δηλ. το αίμα του Ελληνικού λαού , και έκαμνε "την μεγάλη ζωή" τότε ήταν καλά ; Γιατί αυτή – η Σταμάτη – γνώριζε πολύ καλά απο που προερχόντουσαν αυτά τα χρήματα και τίνος ήταν. Τώρα ας το βουλώσει , και ας κάτσει να πληρώσει την "λυπητερή", και να δοξάζει τον Θεό γιατί σε άλλους καιρούς μπορεί να μην είχε τιμωρηθεί με φυλάκιση , αλλά με αγχόνη . Όταν σκέφτεσαι τους περίπου 6.000 ( πληθυσμός ίσος με μία σημερινή Ελληνική κωμόπολη ) συνανθρώπους μας που οδηγήθηκαν στην απώλεια εξαιτίας όλων αυτών των λαμογιών, σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι .

  9. Ανώνυμος 04/03/2015 @ 12:53 ΜΜ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΚΑΛΥΒΑΚΙ ΤΗΣ-
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑ ΛΥΓΟΥΡΑ-

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*