Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:43 - 11/01/2015

Απίστευτο: Επιβάτες άνοιξαν τις πόρτες έκτακτης ανάγκης αεροσκάφους (Φωτογραφίες)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

KATOXIKA NEA :ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ…ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ!

Εξοργίστηκαν από την πολύωρη καθυστέρηση… αλλά κατέληξαν στη φυλακή!

Eπιβάτες αεροσκάφους της China Eastern Airlines, οργισμένοι από την καθυστέρηση της πτήσης τους λόγω του χιονιού, άνοιξαν τις πόρτες έκτακτης ανάγκης μόλις πριν από την απογείωση, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα.

Οι επιβάτες είχαν αναγκαστεί να περιμένουν επί ώρες το Σάββατο στο αεροδρόμιο της πόλης Κουνμίνγκ, στη νοτιοδυτική Κίνα, και στη συνέχεια μέσα στο αεροπλάνο την αναχώρηση για το Πεκίνο.

Ορισμένοι είχαν ρωτήσει αν μπορούσαν να κατεβούν από το αεροσκάφος επικαλούμενοι λόγους υγείας, ωστόσο το αεροπλάνο αναχώρησε από το σημείο στάθμευσης για τον διάδρομο απογείωσης. Τότε οι επιβάτες «άνοιξαν τρεις πόρτες έκτακτης ανάγκης προκειμένου να διακόψουν την πτήση», σύμφωνα με το πρακτορείο που επικαλείται μαρτυρία ταξιδιώτη.

Οι επιβάτες εξήγησαν ότι ανησυχούσαν για το αν ήταν σε θέση ο συγκυβερνήτης να πραγματοποιήσει την πτήση σε καλύτερες συνθήκες, μετά τις «ύβρεις και προσβολές που είχε εκστομίσει».

Είκοσι πέντε επιβάτες συνελήφθησαν από την αστυνομία αεροδρομίου. Δύο από αυτούς καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 15 ημερών για διατάραξη της δημόσιας τάξης.

Αρκετά είναι τα περιστατικά που μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα τα τελευταία χρόνια με οξύθυμους Κινέζους, μετά τη μεγάλη αύξηση της εναέριας κυκλοφορίας στην Ασία.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, πτήση της ταϊλανδικής θυγατρικής της AirAsia είχε γυρίσει στη Μπανγκόκ μετά τη ρίψη ζεστού νερού σε μια αεροσυνοδό από οργισμένη κινέζα επιβάτη.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ (ΠΡΩΗΝ Ή ΣΕ ΑΔΕΙΑ).

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ/ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ.

    ΙΩ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*