Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:27 - 18/12/2014

Απάντηση στους άντρες με τα πούπουλα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι είναι απάτη; Σε γενικές γραμμές…

Απάτη είναι:

1)μια παραπλανητική πράξη με σκοπό το όφελος

2)(νομικός όρος) ποινικό αδίκημα κατά το οποίο κάποιος αποσπά ξένη περιουσία προς ίδιον όφελος ή τρίτων

3)(μεταφορικά) ψέμα, πλάνη

Άρα, αυτός που κατά λάθος και χωρίς κανένα όφελος διαδίδει ψευδείς πληροφορίες, δεν είναι απατεώνας. Αυτός που εσκεμμένα λέει ψέματα και προσπαθεί να παραπλανήσει, είναι απατεώνας. Αυτός όμως, που εσκεμμένα προσποιείται ότι θέλει δήθεν να διασώσει τους ήδη “παραπλανημένους”, αλλά τελικά προσπαθεί να τους παραπλανήσει, τι είναι; Διπλά απατεώνας!

Με λίγα λόγια, έχουμε μια ελεγχόμενη πληροφόρηση που ψεύδεται προς όφελος κάποιων. Ύστερα έχουμε μια εναλλακτική πληροφόρηση που προσπαθεί να ενημερώσει το κοινό, χωρίς κανένα όφελος. Και τέλος, έχουμε μια άλλη εναλλακτική πληροφόρηση, παντελώς άχρηστη, η οποία έρχεται να κολλήσει καπάκι με την ελεγχόμενη πληροφόρηση, να επαναλάβει τα ίδια απλά με άλλα λόγια, για να προσπαθήσει να ξαναφέρει στον ίσιο δρόμο του μαντριού, το “παραπλανημένο” (αφυπνισμένο) ποίμνιο! Και το όνομα του ιστολογίου αυτού: Ελληνικά Hoaxes.

Είχα ξαναγράψει για το εν λόγω ιστολόγιο πριν ένα χρόνο –

Η ‘απομυθοποίηση’ των χημικών αεροψεκασμών από μυθοπλάστες καθησυχασμού

και είπα να μην ξανασχοληθώ μαζί τους, αλλά πριν μερικές μέρες, ο χρήστης του σάιτ στη σελίδα του στο φέις έκανε κάποιο ειρωνικό σχόλιο, αναφερόμενος στην “καλή κυρία από το Βόλο”. Ήταν “συμπτωματικά” μετά από μέρες έντονων ψεκασμών και δικών μου (και όχι μόνο) άρθρων και παρουσίασης φωτογραφικού υλικού.

Ελληνικά hoaxes

Σήμερα έφτασα αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη από Αθήνα για δουλειά. Καθώς επιβιβαζόμουν είδα έναν από τους δύο πιλότους και τον ρώτησα αν είναι πτήση που κάνει και αεροψεκασμούς, με ένα καλό χαμόγελο για να καταλάβει.

Γέλασε και είπε πως πετάμε πάνω από θάλασσα κυρίως και δεν έχει νόημα να ψεκάσεις τα ψάρια.

Πράγματι, αυτό είδα και στην οθόνη και στενοχωρήθηκα καθώς ακόμα και αν αφήναμε ένα χοντρό ίχνος, στο Βόλο, όπου είναι μια καλή κυρία που πιστεύει πως την ψεκάζουν, δεν θα φαινόταν τίποτα.

Δεν πειράζει, την άλλη φορά.

Κατά μια περίεργη “σύμπτωση”, εκείνες τις μέρες εμφανίστηκε από το πουθενά ένας αναγνώστης/τρολ που έμπαινε και σχολίαζε όλα τα άρθρα τα σχετικά με τους αεροψεκασμούς στην AllNewz, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο και άρχισε και τις απειλές. Στο μεταξύ η αλλαγή του σέρβερ μας για να λυθούν τα τεχνικά προβλήματα της AllNewz ήταν ένα πιο σοβαρό κι επείγον θέμα. Αλλά… ήγγικεν η ώρα της απάντησης…

Ποιος είναι ο χρήστης του «Ελληνικά Hoaxes»;

Τα “αποκαλυπτήρια” έγιναν πέρσι, όταν κάποια συστημικά ΜΜΕ (Καθημερινή, LIFΟ κλπ) τον πρόβαλλαν ως “ήρωα” του διαδικτύου. Μάλιστα το OnAlert, που έχει αποκλειστικά θέματα Ενόπλων Δυνάμεων και ένστολων, έκανε κι αυτό αναφορά:

Ναρκαλιευτής “απενεργοποιεί” ψεύτικες ειδήσεις στο διαδίκτυο και πρέπει να πάρει παράσημο!

Κι έτσι μάθαμε ότι πρόκειται για ένστολο, τον Θεόδωρο Δανιηλίδη που έχει επωμισθεί στις στιβαρές του πλάτες αυτό το δύσκολο και άκρως επικίνδυνο έργο, για το οποίο δικαιούται μετάλλιο: Πως να διαψεύδει την εναλλακτική πληροφόρηση και να προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου!

Και φυσικά, ανάμεσα στις διάφορες απάτες που “ξεσκεπάζει” -πολλές είναι αμερικανιές, που και που έχει και μερικές αλήθειες, αλλά γενικώς άχρηστο, δευτερεύον υλικό- πλην την αποκατάσταση του ονόματος της οικογενείας των Ροθτσάιλντς (που οι ‘καημένοι’ δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα και κακώς τους βρίζουν οι Έλληνες) τα βέλη του κύρια στρέφονται κατά του κινήματος των χημικών αεροψεκασμών και το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Φυσικά, δεν πρόκειται να κάτσω να αναλύσω τα “αποκαλυπτικά” άρθρα όπως έκανα πριν ένα χρόνο, πολλά από αυτά είναι αναδημοσιεύσεις (πάλι από την Καθημερινή), εξάλλου τον έχω προκαλέσει να κάνουμε δημόσιο διάλογο, αλλά αρνήθηκε. Του υποσχέθηκα και αγωγή για το βρόμικο κολάζ μιας συζήτησης που είχαμε στο φέις, αλλά τελικά η καταραμένη η κρίση δεν επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες. Να σημειωθεί, ότι το υλικό του για τρολάρισμα, πολλές φορές το βρίσκει κατασκοπεύοντας διάφορες ομάδες του φέις, όπου προφανώς έχει μπει με ψεύτικο προφίλ.

Τώρα τι να πω; Ο ένστολος αυτός “άντρας” δεν ξέρει ότι οι ψεκασμοί δεν είναι για να πέσουν πάνω στους ανθρώπους (μόνο) ή τα ψάρια, αλλά για να δουλεύει το χααρπ; Κι ότι σαφώς και ψεκάζουν και στις θάλασσες; – η χαρά τους! αφού κανείς δεν τους βλέπει από κάτω, αλλά… τους βλέπει από πάνω!

Πόσα κιλά από τέτοιες φωτογραφίες, θέλεις ψευτο-Θοδωρή; Έχω ΤΌΝΟΥΣ!!!

Αλλά ο ψευτο-Θοδωρής, τελικά, δεν είναι μόνος, όπως εμφανίστηκε ηρωικά στα μήντια. Έχει και παρέα και το ανακοίνωσαν προσφάτως:

Ελληνικά hoaxes

November 18 – Χθες βράδυ συναντήθηκαν τα 3/5 του Ελληνικά Hoaxes στη Θεσσαλονίκη.

Παραβρέθηκαν οι Θοδωρης Δανιηλίδης, Γιώργος Γ και ο υπογράφων.

Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι αεροψεκασμοί οι μπύρες και τα τσίπουρα, τα πεθερικά μας και τα παιδιά μας.

Το ζητούμενο για εσάς τους φίλους της σελίδας είναι να βρείτε σε ποιον ανήκει το κάθε ποτήρι μπύρας. Καλή διασκέδαση.

Η σωστή απάντηση θα δημοσιευτεί σήμερα το βράδυ με την επιστροφή μου στη βάση.
GS […]

Θα απογοητεύσω μερικούς αλλά δεν πρόκειται για Hoax, πραγματικά συναντηθήκαμε και μάλιστα για πρώτη φορά!

Πριν αποκαλύψω ποιός ήπιε ποιό ποτήρι, να πω πως οι μπύρες ήταν Γερμανικές και συνεπώς όντως αποκαλύπτουν φιλογερμανικά αιθήματα. Με όλα τους τα ελλατώματα, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως οι Γερμανικοί έχουν μερικές από τις καλύτερες μπύρες, μαζί με τους Βέλγους. Η επιλογή του TGIS έγινε από εμένα μιας και έχω μια αδυναμία στο Αμερικάνικο φαγητό που είναι πλούσιο σε γεύση και ακόμα πιο πλούσιο σε θερμίδες. Πιστεύω ακράδαντα πως αν είναι να παχύνεις καλύτερα είναι να το κάνεις τρώγοντας καυτερά chicken wings παρά σουβλάκια, αλλά αυτά είναι γούστα.

Τέλος, τα ποτήρια έχουν ως εξής:

Το πάνω, μισογεμάτο, είναι του Γιώργου Γ. ο οποίος δηλώνει λάτρης του κρασιού και όχι της μπύρας. Το δεξί είναι του Θοδωρή που ενώ δηλώνει λάτρης της μπύρας, όταν φύγαμε άφησε μισό ποτήρι γεμάτο (τραγική αμαρτία) και το τρίτο δικό μου που δεν μπορώ να διανοηθώ πως μπορεί να χυθεί καλή μπύρα. Θα προτιμούσα να παρακολουθήσω 4ωρη παρουσίαση της Food Babe για τους κινδύνους της μεταλαγμένης μαγιας στη μπύρα, παρά να αφήσω μπύρα στο ποτήρι.

Το γεγονός πως η συν-hoaxers άφησαν μπύρα ήταν μια τεράστια απογοήτευση και με αναγκάζει να αναθεωρήσω αρκετά πράγματα όπως το αν τελικά μας ψεκάζουν και μήπως οι ψεκασμοί είναι πιο έντονοι στη Θεσσαλονίκη.

GS

Άρα, πρόκειται όχι για “χόμπι” προσωπικό του ψευτο-Θόδωρα, αλλά για οργανωμένο …. βάλτε εσείς τη λέξη…. Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης. Απόσπασμα από συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στις 11.2.2014

Πώς ξεκίνησε όλο αυτό με την αποκάλυψη της ιντερνετικής απάτης;

– Το blog ξεκίνησε λίγο μπερδεμένα. Άρχισα να ενημερώνω τους φίλους μου στο facebook ότι αυτό που διάβασαν και κοινοποίησαν δεν ισχύει, καθώς και το λόγο που δεν ισχύει. Μετά από λίγο έφτιαξα μια σελίδα στο facebook, σαν αντίδραση για τα hoax που κυκλοφορούν. Είχα βαρεθεί να βλέπω κάποιους να εκμεταλλεύονται διάφορες εντυπωσιακές φωτογραφίες , όπως φωτογραφίες με άρρωστα παιδάκια και διάφορα άλλα ψεύτικα μηνύματα, όπως το κλασικό μήνυμα με τον Μερισιώτη που χρειάζεται 40 φιάλες αίμα εδώ και χρόνια, για να κερδίσουν μερικά like. Ανέβαζα τη φωτογραφία στη σελίδα του facebook και εξηγούσα στα σχόλια γιατί δεν είναι αλήθεια. Όμως αυτό δεν ήταν βολικό. Κάπως έτσι ξεκίνησα το blog.

– Πόσα άτομα βρίσκονται πίσω από το “Ellinika Hoaxes”; – Τις περισσότερες φορές ασχολούμαι με το ιστολόγιο μόνος μου. Υπάρχει ένας ακόμη διαχειριστής που δεν επιθυμεί να κοινοποιήσει τα στοιχεία του, κι αυτό που κάνει είναι να προτείνει θέματα για να τα ερευνήσω. Έχω βοήθεια και από ένα ακόμη φιλικό blog που συνεργάζομαι. Το ΚΡΥΠΤΕΙΑ, που κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τα ellinika hoaxes. Πηγή: www.lifo.gr

Ένστολος και ο ανώνυμος φίλος ή άνθρωπος των Ρόθτσαϊλτς; Μήπως των φαρμακευτικών; Μήπως κάποιος δημοσιογράφος που δεν θέλει να φανεί; Αλλά δεν είναι ένας, λένε είναι πέντε! Τι έγινε; Έπεσε πολύ δουλειά και πήρε και “βοηθούς”.

Και να πάρει, εγώ δεν έχω διαφημίσεις στην AllNewz, έχω μάλιστα αρνηθεί να βάλω της google από ιδεολογία, γιατί θέλω να θεωρώ ότι κάνω ακτιβισμό, αλλά και αυτοί το ίδιο; Τόσος χρόνος, ζήλος, αφοσίωση, ενέργεια, κατασκοπεία για ένα “χόμπι”;

Κι αν κάνετε όλοι θεάρεστο και ηρωικό έργο, προς τι η ανωνυμία; Σαν τον άλλο ανώνυμο σχολιαστή μου στην άλλη AllNewz, ονόματι Ιλλουμινάτος .Ψ. Χαρπιστής που με απείλησε ότι θα με καταγγείλει στην ΕΛ.ΑΣ για παρότρυνση τρομοκρατίας όταν εγώ μιλούσα απλά για δικαιοσύνη; Εκτός κι αν η σκέψη μόνο της απόδοσης δικαιοσύνης θεωρείται πλέον τρομοκρατική ενέργεια!

Με λένε Γιάννα, είμαι κυρία, αλλά όχι καλή με τις “κότες”

Γράφω στο φέις επώνυμα, ο περισσότερος κόσμος ξέρει ότι είμαι υπεύθυνη σύνταξης της AllNewz και δεν κρύβομαι ούτε κάτω από τη φούστα της μακαρίτισσας της μάνας μου, ούτε κάτω από πούπουλα. Είχα τα κότσια να φέρω τούμπα τις δυσκολίες της ζωής και να κάνω επάγγελμα τα χόμπι μου, μουσική και γράψιμο – μεγάλη ευλογία για όποιον το καταφέρει. Και κατόπιν, το γράψιμο χόμπι/επάγγελμα απέκτησε και ιερό σκοπό – διπλή η ευλογία!

Όμως ποιο είναι το κίνητρο ενός ενστόλου να έχει τέτοιο χόμπι; Γιατί τόση σκορδοκαΐλα για το αν κάποιοι έχουν πεισθεί για τους χημικούς αεροψεκασμούς και δεν θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους; Υποτιμάται ένα μεγάλο μέρος του κοινού για την προσωπική έρευνα που έχει κάνει κι έχει βγάλει τα συμπεράσματα του; Η “φωνή” του Ελληνικά Hoaxes είναι ήδη καλυμμένη από τα ΜΜΕ.

Ας πάρουμε την υπόθεση ότι η επώνυμη Γιάννα από το Βόλο κάνει λάθος και για τους ψεκασμούς και για τα εμβόλια. Κάποια στιγμή, αν αυτό αποκαλυφθεί, η Γιάννα θα γελοιοποιηθεί τα μάλα. Θα συνειδητοποιήσει ότι οι ατελείωτες ώρες που έχασε όλο αυτά τα χρόνια πήγαν στράφι. Ότι άθελα της, αλλά με καλή πρόθεση, παραπληροφόρησε πολύ κόσμο. Ότι αδίκως τα έβαλε με όσους νόμιζε ότι σιωπούν – οι ουρές τελικά είναι παγάκια για τον φραπέ. Ρεζίλι των σκυλιών η Γιάννα κι αν είναι ακόμα ενεργή στο γράψιμο, θα βγει να ζητήσει ταπεινά συγνώμη απ’ όλους. Κι από τον εαυτό της για το χαμένο χρόνο. Πάντως ουδείς αρρώστησε γιατί νόμιζε ότι τον ψεκάζουν και κανένα ανεμβολίαστο παιδάκι δεν παρουσίασε ασθένειες ή παρενέργειες.

Στην αντίθετη περίπτωση, αν αυτά που λέει ο ένστολος κύριος Θοδωρής Δανιηλίδης και ΣΙΑ, αποδειχτούν λάθος, τότε κάποιοι θα ψεκάζονται εν αγνοία τους, θα εμβολιάζουν τα παιδιά τους με κίνδυνο το θάνατο (Εμβόλιο γρίπης: 13 νεκροί στην Ιταλία μετά από χορήγηση του), η εθνική μας κυριαρχία θα κρέμεται πάντα από μια ‘χααρπική’ κλωστή, μπορεί να έχουμε χειρότερους σεισμούς ή ακραία φαινόμενα, αυτοκτονίες λόγω κατάθλιψης που προκαλεί η έντονη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια – γενικά όλα όσα επικαλείται η Γιάννα, και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες σε όλον τον πλανήτη, μην πω κι εκατομμύρια…

Συγκρίνονται οι δυο περιπτώσεις; Κι αν μάλιστα η δεύτερη γίνεται και σκόπιμα; Πως θα τις συγκρίνεις;

Περίμενα οι άντρες να είναι πιο άντρες από μια κυρία 58 Μαΐων. Αποδείχθηκε η προσδοκία μου ένα hoax στον εγκέφαλό μου

Περίμενα από τους ένστολους διάλογο. Αποδείχθηκε η προσδοκία μου ένα hoax στον εγκέφαλό μου

Περίμενα από τους ένστολους να προστατεύσουν εμένα και λοιπά γυναικόπαιδα, καθώς και τ’ αδέλφια τους. Αποδείχθηκε η προσδοκία μου ένα hoax στον εγκέφαλό μου

Περίμενα από τους ένστολους να είναι Έλληνες κι όχι μεταλλαγμένες κότες. Αποδείχθηκε η προσδοκία μου ένα hoax στον εγκέφαλό μου

Περίμενα να έχετε τα @@ να μιλήσετε ανοιχτά κι ας χάσετε τη θέση σας. Μια καλύτερη θέση πάντα καλύπτει την αδικοχαμένη. Αποδείχθηκε η προσδοκία μου ένα hoax στον εγκέφαλό μου

ΑΥΤΆ είναι τα μόνα hoaxes στα οποία έχω πέσει θύμα. Το παραδέχομαι ανοικτά, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

Με λένε Γιάννα, είμαι κυρία, αλλά για τις “κότες” είμαι η Αληκτώ.

Good Night, and Good Luck. Σας εύχομαι ύπνον ανήσυχο.

Η Αληκτώ σας…

nea.allnewz



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 12/18/2014 @ 11:28 ΜΜ

    στο μυαλο του τζον μαλκοβιτς…..

  2. Ανώνυμος 12/19/2014 @ 10:36 ΠΜ

    και ο τρολλ νικος αυτος λετε να ειναι η φιλαρακι του ενστολου?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*