Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:38 - 18/09/2014

ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ “ΒΛΕΠΟΥΝ” ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΕΠΙ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ “Bάση” παρακολουθήσεων και τηλεφωνικών υποκλοπών της CIA εντοπίστηκε στη Γλυφάδα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η CIA είχε στήσει “βάση” παράνομων επικοινωνιών, παρακολουθήσεων και υποκλοπών στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είχαν μπει στο στόχαστρο κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Πιθανότατα η υπόθεση να συνδέεται με τις το σκάνδαλο των υποκλοπών της περιόδου Κ. Καραμανλή, αλλά κανείς ακόμη δεν γνωρίζει μέχρι πότε λειτουργούσε.

Η συγκεκριμένα “βάση” είχε στηθεί σε κτίριο της Γλυφάδας το οποίο λειτουργούσε ως… γραφείο και φέρεται να ανακαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες, στις 12 Σεπτεμβρίου, ύστερα από πολύμηνες έρευνες του 3ου ανακριτή κ. Δημήτρη Φούκα, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε σειρά πληροφοριών που είχαν τεθεί υπόψη και της ΕΥΠ το 2009.

Ο κ. Φούκας έχει αναλάβει την πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου των υποκλοπών στα τηλέφωνα πολιτικών, αξιωματικών και ιδιωτών την περίοδο 2004-2005. Ήδη έχει κληθεί να καταθέσει για αυτή την υπόθεση ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας του κλιμακίου της CIA στην Αθήνα, ο οποίος φέρεται να είχε οργανώσει το δίκτυο των 14 τηλεφώνων-«σκιών».

Ο συγκεκριμένος πράκτορας ενώ είχε διαβεβαιώσει ότι θα ερχόταν αμέσως στη χώρα μας από τις ΗΠΑ για να «δώσει εξηγήσεις», μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανισθεί. Και αυτό πιθανότατα το γνωρίζει η Ουάσιγκτον.

Ο ανώτατος δικαστικός διερευνά επίσης και την παράνομη δραστηριότητα στελεχών ξένων πρεσβειών και ιδιωτών στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει «το Βήμα», διερεύνησε εκ νέου, πληροφορίες που είχαν τεθεί υπόψη της ΕΥΠ και προ πενταετίας για παρουσία και κινήσεις ξένων πρακτόρων οι οποίες σχετίζονταν με παράνομες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις στην περιοχή της Γλυφάδας.

Εκείνες οι πληροφορίες είχαν θεωρηθεί αξιόπιστες αφού προέρχονταν από την ίδια «πηγή» που είχε αναφερθεί και σε έναν σχεδιασμό ένοπλης επίθεσης από οργάνωση «αντάρτικου πόλης», πληροφορία η οποία φέρεται να επαληθεύθηκε σε μεγάλο τμήμα της. Η επίθεση αυτή αφορούσε τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε τραπεζικό στόχο.

Αναφερόμενοι στη βάση της Γλυφάδας, ανώτατοι δικαστικοί μιλούν για μια σοβαρή εξέλιξη και συνδέουν με βεβαιότητα την εξέλιξη αυτή με τις παρακολουθήσεις και τις υποκλοπές της περιόδου Καραμανλή.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 09/18/2014 @ 6:06 ΜΜ

    ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΕΑ ΈΛΛΗΝΑ ΑΦΟΥ ΤΡΏΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Κ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΕΙ ΣΤΈΙΣΟΝ.. ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΕΑ ΈΛΛΗΝΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ…!
    ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΛΕΑ ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΎ..!!
    ΡΟΥΦΑ ΤΏΡΑ ΜΑΛΕΑ ΈΛΛΗΝΑ..
    ΣΕ ΛΊΓΟ ΔΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΛΕΦΤΆ ΓΙΑ ΒΑΖΕΛΊΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΆΕΙ..!
    Κ ΟΣΟ ΔΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΌ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΜΑΛΈΑ ΕΛΛΗΝΑ..
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ ΉΘΕΛΕΣ ΑΥΞΗΣΗ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΖΈΦΡΙ ΜΑΛΕΑ ΈΛΛΗΝΑ..
    ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΎΞΗΣΗ ΣΕ ΒΆΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛ..Ρ@ ΣΟΥ ΜΑΛΕΑ ΈΛΛΗΝΑ..

    Υ.Γ ΡΕ ΣΥ ΜΠΑΣ Κ ΕΊΣΑΙ Π@@..ΤΗΣ..???

    Αίολος

  2. Ανώνυμος 09/18/2014 @ 6:15 ΜΜ

    ο Καραμανλής πήρε κατ’ επανάληψη «μηνύματα» από τους Αμερικάνους για να αλλάξει ρότα. Θα θυμάστε βεβαίως τις φωτιές στην Ηλεία και την ευρύτερη περιοχή. Θα θυμάστε τα εφιαλτικά Δεκεμβριανά του 2008. Λέγεται πως τότε ο Πούτιν είχε τηλεφωνήσει στον Καραμανλή και του είχε προσφέρει την βοήθειά του, γιατί ο Ρώσος ηγέτης γνώριζε όπως υποστηρίζεται, ό,τι ειπώθηκε για το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας.

    Επίσης λέγεται ότι είχε σταλθεί μέχρι και πακέτο με… σφαίρες, ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι το 2009 είχε βρεθεί πολεμικό όπλο με διόπτρα απέναντι από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού στη Ραφήνα. Πέρα από τα πολύ σκληρά και ακραία μηνύματα των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής, ενδιαφέρον έχει και το παρασκήνιο πριν οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα. Άνθρωποι των Αμερικανών, που ζουν και δρουν στην Ελλάδα και περνούν, που λέει ο λόγος, από δίπλα μας, αλλά και «εργαλεία» τους με… εμφανείς ιδιότητες είχαν γίνει ταχυδρόμοι – δια ζώσης πάντα γιατί θυμίζουμε ότι έχει αποδειχθεί πως το τηλέφωνο του Καραμανλή το παρακολουθούσαν στελέχη της Αμερικάνικης Πρεσβείας – των μηνυμάτων σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού.

    Ο Καραμανλής δεν φάνηκε να ενδίδει στις αρχικές προειδοποιήσεις, ακολουθήθηκαν οι πιο σκληρές αντιδράσεις μέχρι που ως φαίνεται πήρε το ξεκάθαρο μήνυμα σιώπησε και αποχαιρέτησε. Ακολούθησε ο πρόθυμος Γιώργος Παπανδρέου που σαφώς γύρισε την πλάτη όχι μόνο στις επιλογές Καραμανλή, αλλά τα έδωσε όλα με κατεβασμένα χέρια και οδήγησε την χώρα στον διεθνή διασυρμό, την τοκογλυφία, την ισοπέδωση του κοινωνικού ιστού της, την ανασφάλεια, την ανέχεια και την απελπισία. Πρόσφατο «επίτευγμά» του και η ακύρωση στην πράξη (έκαναν πίσω και οι Βούλγαροι) του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη…

    Απορίας άξιο, φυσικά, είναι το ότι κάποιοι μέχρι σήμερα προσπαθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιμονή -κι ενώ ήδη διεξάγεται έρευνα από αρμόδιο ανακριτή εισαγγελέα- να καλύψουν την απόπειρα δολοφονίας Καραμανλή… Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και όσα έχουν καταγραφεί στον Ελληνικό Τύπο, ποιοί είναι αυτοί και τι ακριβώς εξυπηρετούν, ίσως να μπορούν να το απαντήσουν οι αρμόδιες… αμερικανικές υπηρεσίες.

  3. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 4:43 ΠΜ

    Ο "βουδας" έκρυβε την κρίση για 2 τουλαχιστον χρόνια μεχρι να παραδώσει στο τζόρτζ και έσπρωχνε κι αυτος τον κοσμο να χρεώνεται, για να μην χασει την κουτάλα, το σόι του και η κλικα του!
    Μπιραλάχ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*