Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:20 - 17/02/2015

Αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης θα καταθέσει η Ελλάδα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η χώρα θα ζητήσει εξάμηνη παράταση, σύμφωνα με πληροφορίες

Αίτημα για εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης φέρεται να καταθέσει αύριο Τετάρτη η ελληνική κυβέρνηση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, η Ελλάδα προτίθεται αύριο να καταθέσει αίτημα για την παράταση κατά έξι μήνες της δανειακής σύμβασης.

Όπως έγινε γνωστό, η σχετική επιστολή θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Την είδηση για αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης μετέδωσε και το Reuters, επικαλούμενο πηγή στις Βρυξέλλες.

«Η Ελλάδα πρόκειται να ζητήσει παράτασης της δανειακής σύμβασης με την Ευρωζώνη την Τετάρτη, δήλωσε μια πηγή στις Βρυξέλλες, διαχωρίζοντάς την από το πλήρες πρόγραμμα διάσωσης της χώρας», αναφέρει το τηλεγράφημα της Reuters.

Μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, η πηγή στις Βρυξέλες δήλωσε ότι η Αθήνα θα ζητήσει παράταση, «αλλά οι όροι είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση», σημειώνει το Reuters.

Το αίτημα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο MNI, θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις προτάσεις της Κομισιόν για τη διαχείριση του ελληνικού ζητήματος, όπως εκφράστηκαν στο προσχέδιο κοινού ανακοινωθέντος που παρουσίασε ο Πιέρ Μοσκοβισί στον Γιάννη Βαρουφάκη, πριν αποσυρθεί και αντικατασταθεί από άλλο κείμενο.

Το ερώτημα που τίθεται μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι τι θα γίνει μέσα σε αυτούς τους 6 μήνες. Θα υπάρξει διαπραγμάτευση και τι θα γίνει με τα σημεία που έχει υπάρξει διαφωνία; Αυτά είναι το θέμα της παρουσίας της τρόικας, η αποταμίευση της τελευταίας δόσης, οι αποκρατικοποιήσεις και τα ασφαλιστικά ταμεία.

newsbeast.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 6:35 ΜΜ

    Οι Ger maniacs ή Ελληνικά Γερ-μανιακοί !!
    ξεκίνησαν με το πλάνο Α να διαλύσουν την Ελλάδα για να επιστρέψουν με το πλάνο Β στην δεύτερη κατοχή . Κούνια που τους κούναγε !!!

  2. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 6:49 ΜΜ

    Οι κωλοτούμπες συνεχίζονται… Τώρα που δε θα βγάλει και πρόεδρο, νύχτα θα φύγουνε κι αυτοί…. Έρχεται ολοταχώς ο μανιάτης και δε σας χαλάει και καθόλου…

  3. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 9:56 ΜΜ

    ANTE ΛOIΠON ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ , ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ , ΝΤΙΒΑΝΙΑ , ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΕ, ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ " ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ " Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΦΗΜΙΣΕΤΕ , ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ " ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ " . ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΜΦΑΡΕΣ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ , ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ .

  4. Ανώνυμος 02/18/2015 @ 8:54 ΠΜ

    Η ΔΕΞΙΑ ΕΠΙ Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*