Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:12 - 28/01/2014

Έχεις γίνει σκλάβος αλλα δεν το καταλαβαίνεις ακόμα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Προσεχτε τα συμβολα τους, δειτε τον Πανοπτη οφθαλμο της “Δημοκρατικης” Ευρωπης τους.

Σχεδόν το 25% των νέων στην Ευρώπη ειναι άνεργο. Τα ΜΜΕ σε βομβαρδίζουν λέγοντας σου ότι έρχεται το τέλος της κρίσης που μεχρι τωρα εχει καθηλώσει όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Ο αχυράνθρωπος Βαν Ρομπάι, η Βέλγικη κουκλα Μπαμπουσκα που τοποθέτηθηκε απο την νέα Τάξη, αλλα δεν εκλέχτηκε επαναλαμβανει ότι του λένε τα φασιστοειδή αφεντικά του:

Ότι η κρίση τελείωσε!

Τα αφεντικά των λαών προχωρούν καθημερινά με βάση την ατζέντα τους, με βάση τα πρωτόκολλα τους. Η πατρίδα μας καταλήστευετε απο την ληστοσυμμορια των Βρυξελλών. Οι νέοι μας φεύγουν για ενα καλύτερο μέλλον σε μια άλλη νέα πατρίδα. Ίσως μια νέα πατρίδα που μπορει να εκπληρωθουν τα όνειρα τους.

Για τους νεους που ονειρευονται κατι το καλυτερο, πριν μπείτε σε αυτή την διαδικασία για να φύγετε θα ήθελα να αναρωτηθείτε μερικα πράγματα.
Νομίζετε ότι οι δυτικοευρωπαϊκές χωρες θέλουν την ευημερία σας και των πολιτων τους; Νομιζετε οτι σέβονται την ελευθερία σας; Πιστεύετε ότι η δομή της κοινωνίας τους εχει σαν σκοπό την προστασία των πολιτών του; Νομίζετε ότι η τέλεια οργανωμένη κοινωνία τους λειτουργεί συστηματικα για να παρέχει τις καθε υπηρεσίες στους πολίτες του…ετσι απλα γιατι θελει να τους εξυπηρετησει; Τα πραγματα δεν ειναι καθολου ετσι.

Οι δυτικοί λαοί στην Ευρώπη ειναι οι τέλειοι σκλάβοι. Ο καλύτερος σκλάβος ειναι πάντα αυτός που νομίζει ότι ειναι ελεύθερος. Ειναι σκλαβοι γιατι εμπιστευονται τα αφεντικα τους! Η ψυχοδομη τους ειναι διαφορετικη απ’ οτι η δικη σου! Ο δυτικοευρωπαιος προγραμματιζετε απο μικρο παιδι για να υπηρετει ενα συστημα υποδουλωσης που ο Ελληνας τωρα ξεκινα να βιωνει. Ο βορειος το αντεχει και του αρεσει. Τα παιδια στην βορεια Ευρωπη μαθαινουν απο μικρα να μην αμφισβητουν ποτε τις πολιτικες δομες της κοινωνιας τους. Και να ειναι στρατιωτακια.

Η κοινωνια καθημερινα τους μαθαινει οτι αυτος που ειναι υποτακτικος θα εχει μια σχετικη επαγγελματικη σιγουρια. Αυτοι που δεν γινονται στρατιωτακια του συστηματος αντιμετωπιζουν παντα μεγαλες δυσκολιες επανω στην δουλεια τους. Εκτος και αν εισαι επιχειρηματιας… και σε σκιζουν στην εφορια:

Βεβαια τα στρατιωτακια στις δυτικες χωρες πλήρωνονται καλύτερα απο άλλους εργάτες-σκλάβους στις νοτιες χωρες. Αυτο που δεν γνωριζετε ειναι οτι ο μισθος τους δεν φτανει για να πληρωσει τα 45-55 διαφορετικα ειδη φορολογισης του πολιτη. Ο αχυράνθρωπος βαν Ρομπάι και το άλλο αφεντικό της νέας Τάξης, ο Μπαροσσο, ψάχνουν να βρουν στρατιωτακια για της φάμπρικες τους. Και θελουν εσας! Την νεολαια της Ελλαδας.

Αν είστε νέος θέλετε να ζήσετε, και αυτο ειναι το μεγαλύτερο σας δίκαιωμα. Σωστά κάνετε και θέλετε να ξεφύγετε απο τη μιζερια. Ποιος δεν θέλει να ζήσει και να γλεντησει την ζωή; Όμως σκεφτείτε ότι η χώρα μας αιμορραγεί γιατί κάποιοι προδοτες γεμιζαν της τσεπες τους τοσα χρονια γιατι γνωριζαν την ατζεντα της νεας Ταξης. Τωρα χρειάζονται τους γιους μας και τις κόρες μας.

Ο δουλεμπορας του ελληνικου λαου

Η εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας και συγχρόνως της νεολαίας μας καταληγει στα φτηνά εργατικά χέρια. Στο τσαμπα…αν μπορουσαν αλλα δεν το κανουν γιατι δεν θα τους χρειαζομαστε πια. Τα αφεντικα των λαων χρειάζονται φτηνά χέρια, που αντέχουν πολλές ώρες εργασίας και χωρίς τα εργατικά δικαίωματα που ειχαν οι εργάτες στην Ευρωπη.

Η εξαθλιωση των λαων και ο εξαναγκασμος φτηνου εργατικου δυναμικου οπως στην δεκαετια του 50-60 εχει συμφωνηθει προ πολλου. Οι δυτικοευρωπαιοι εργάτες ηδη χανουν τα εργατικα τους δικαιωματα.

Αντί η δημοκρατικη Ευρώπη να διαγραψει ολα τα παρανομα χρέη που φορτωσαν οι τραπεζιτες τα κρατη, μας λενε οτι “η κρίση έχει τελειώσει.” Η κρίση δεν έχει τελειώσει και ουτε προκειται να τελειωσει! Μεχρι να μας τα παρουν ολα… το σπιτι μας, το αυτοκινητο μας… και τωρα τα παιδια μας…την ελπιδα μας. Τοτε μονο θα τελειωσει η κριση.

Πριν κανετε το σχεδιο μεταναστευσης, σκεφτειτε οτι οι θέσεις εργασίας στο εξωτερικο ειναι λιγες. Αν ο μπαμπας εχει να πληρωσει την σπουδη σας… εχετε αλλες προοπτικες. Αν ειστε ανειδικευτος εργατης ειστε προειδοποιημενος!!!

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 01/28/2014 @ 4:20 ΜΜ

    βλεπω το πηρετε νωρις χαμπαρι.
    η προεδρια μας με το ματι πρωτη μουρη!!!
    Καλοι ειμαστε και του λογου μας.

  2. Ανώνυμος 01/28/2014 @ 4:23 ΜΜ

    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ,ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ

  3. Ανώνυμος 01/28/2014 @ 4:34 ΜΜ

    αυτο που εχει σημασια δεν ειναι το πως χρησιμοποιουν τα συμβολα αλλα το σαρκοφαγο βλεμμα και η αδυσωπητη εκφραση

  4. Ανώνυμος 01/28/2014 @ 4:41 ΜΜ

    Βαν Ρομπάι, σιγά μην είναι ανθρώπινη φάτσα αυτή. Ερπετοοοο

  5. Ανώνυμος 01/28/2014 @ 9:50 ΜΜ

    ειμαι τοσο ελευθερος και δυνατος,και με κατι τετοιους φλωρους γελαω, αγροικας

  6. Ανώνυμος 01/28/2014 @ 11:46 ΜΜ

    νομιζω οτι αυτο που θελει να τονισει το αρθρο ειναι οτι ειναι τελειως διαφορετικο να λες κατι μεταξυ φραπε και ιντερνετ και τελειως διαφορετικο να το συνειδητοποιεις σε ολη του την σκληροτητα. ας αναρωτηθουμε πραγματικα ειμαστε ελευθεροι; οχι με μια καναπεδατη διαθεση αλλα ουσιαστικα. οποιος μπει σε αυτην την διαδικασια και δεν σοκαριστει μαλλον δεν εχει καταλαβει.
    ξερω τι θα ακουσω για το σχολιο μου ….. " αντε μωρε μλκς τωρα ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩ" …………. καλα καστανα
    ΛΑΟΝΙΚΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*