Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:53 - 08/02/2015

Έρχονται χιόνια ακόμα και στην πλατεία Συντάγματος!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΕΜΥ, με νέο έκτακτο δελτίο, προειδοποιεί πως από το απόγευμα και από τα δυτικά και βόρεια έρχονται πολικές θερμοκρασίες, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και τα νησιά του Αιγαίου και βοριάδες, που θα φτάσουν ακόμη και τα 10 μποφόρ


Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής και από τα βόρεια, για να επηρεάσει τελικά σχεδόν ολόκληρη τη χώρα.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, που εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής, προειδοποιεί πως από το απόγευμα και από τα δυτικά και βόρεια έρχονται πολικές θερμοκρασίες, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και τα νησιά του Αιγαίου και βοριάδες, που θα φτάσουν ακόμη και τα 10 μποφόρ.

Στην Αττική, ο καιρός θα χαλάσει από το απόγευμα της Δευτέρας και δεν αποκλείεται να χιονίσει μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, όπως είπε στη ΝΕΡΙΤ ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, αναμένεται να χιονίσει ακόμη και στην πλατεία Συντάγματος, στην «καρδιά» της Αθήνας.

Η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη.

Αναλυτικά το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής και από τα δυτικά και βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά:

Α. Τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε όλες τις ορεινές, ημιορεινές αλλά και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής και βόρειας χώρας. (Από το απόγευμα της Δευτέρας (09-02-2015) στις περιοχές περιλαμβάνεται και η Αττική κυρίως τα βόρεια και ανατολικά του νομού).

Β. Τους βόρειους ανέμους που τη Δευτέρα (09-02-2015) η ένταση τους θα φτάνει στα δυτικά πρόσκαιρα τα 8 με 9 μποφόρ, στα ανατολικά τα 8 με 10 μποφόρ έως την Τρίτη (10-02-2015) ενώ στο Αιγαίο θα διατηρηθούν στα 9 και τοπικά στα 10 μποφόρ έως και την Τετάρτη (11-02-2015).

Γ. Τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή (08-02-2015) σε όλα τα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη Δευτέρα (09-02-2015) σε όλες τις ανατολικές και νότιες κυρίως θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας που σταδιακά την Τρίτη (10-02-2015) θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν.

Δ. Η κακοκαιρία θα παρουσιάσει ύφεση στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας την Τρίτη (10-02-2015) ενώ στις υπόλοιπες την Τετάρτη (11-02-2015), όμως η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα από τη Δευτέρα (09-02-2015) και στα ηπειρωτικά από την Τρίτη (10-02-2015) θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους ισχυρός.

Επιφυλακή για την κατάσταση στον Έβρο

Εν τω μεταξύ, σε επιφυλακή βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός για την κατάσταση στον Εβρο.

Κατά την επίσκεψή του, το Σάββατο, στις πληγείσες περιοχές και ειδικότερα στα Λαγυνά και τον Πόρο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τόνισε ότι ο στρατός θα βρίσκεται πάντα κοντά στις τοπικές κοινωνίες και θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια, όταν και όποτε χρειαστεί.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με ανακοίνωση της συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, των χιονοπτώσεων και του παγετού.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*