Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:59 - 31/10/2014

Έκοψε τον Εθνικό ύμνο η ΝΕΡΙΤ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έκοψε τον Εθνικό ύμνο η ΝΕΡΙΤ – Έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο από τις διαμαρτυρίες

Εθνικός ύμνος… τέλος για τη ΝΕΡΙΤ! Το «Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή» δεν ακούστηκε ούτε καν την ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.


Φυσικό κι επόμενο ήταν να «σπάσει» το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής «Έξι – δέκα» στη δημόσια τηλεόραση, με τους τηλεθεατές να κάνουν παράπονα στους δημοσιογράφους.

Οι διαμαρτυρίες έγιναν κυρίως από τους ομογενείς στην Αμερική, στην Αυστραλία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς και από τους Έλληνες της περιφέρειας -συγκεκριμένα από τη Μακεδονία- , οι οποίοι περίμεναν πώς και πώς πριν από την παρέλαση και το πρόγραμμα που θα ακολουθούσε με το πλούσιο αφιέρωμα στο έπος του 1940 να ακούσουν τη μελοποιημένη από τον Νικόλαο Μάντζαρο «Ωδή εις την Ελευθερία» του Διονυσίου Σολωμού.

Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Σκάλκος και Σταυρούλα Χριστοφιλέα -παρουσιαστές της εκπομπής «Έξι – δέκα»- αισθάνθηκαν άβολα και ήρθαν σε δύσκολη θέση. Όπως τόνισαν, θα μεταφέρουν το αίτημα των τηλεθεατών στη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ και στη, Διεύθυνση Προγράμματος.

«Ένιωσα μεγάλη αμηχανία. Μέχρι τώρα λαμβάνουμε μηνύματα και e-mail δεδομένου ότι είμαστε η πρώτη εκπομπή που καλημερίζει τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης και ίσως οι τηλεθεατές υπέθεσαν ότι έπρεπε να γνωρίζουμε γιατί δεν μεταδίδεται ο εθνικός ύμνος.

Τηλεθεατής μου είπε ότι όλες οι δημόσιες τηλεοράσεις στον κόσμο λειτουργούν με κάποιους συγκεκριμένους κανόνες κι εγώ του είπα “έχετε δίκιο”. Θεωρώ ότι πρόκειται για αμέλεια της διοίκησης. Πάντως, όσα χρόνια εργαζόμουν στην ΕΡΤ και μέχρι που έκλεισε, στις 11 Ιουνίου του 2013, ο εθνικός ύμνος έπαιζε κανονικά, με φόντο τη σημαία μας να ανεμί¬ζει στην Ακρόπολη, στην Ολυμπία, στους Δελφούς, στις 6.00 το πρωί.

Το θυμάμαι, γιατί παρουσίαζα την “Πρωινή ενημέρωση” με τη Μαριλένα Κατσίμη.

Από την ημέρα που λειτούργησε η ΝΕΡΙΤ ο εθνικός ύμνος από αφέλεια -δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω- δεν μεταδίδεται» δηλώνει σε καθημερινή εφημερίδα ο Γιάννης Σκάλκος. «Ο εθνικός ύμνος δεν μεταδίδεται, αλλά η θεία λειτουργία και η παρέλαση μεταδόθηκαν, τι άλλο θέλετε;» ήταν η κοφτή απάντηση του διευθυντή Προγράμματος της ΝΕΡΙΤ Βασίλη Θωμόπουλου στην εφημερίδα.

gossip-tv.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 10/31/2014 @ 4:12 ΜΜ

    ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ……………ΨΕΥΤΟΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕς ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΜΑ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ?

  2. Ανώνυμος 10/31/2014 @ 4:27 ΜΜ

    Παιδια ποιος γνωριζει καποιο τηλεφωνο της Νεριτ
    να τους τηλεφωνησουμε και εμεις απο το Εξωτερικο΄.

    Να τους γ… τον κω….!

  3. Ανώνυμος 10/31/2014 @ 4:33 ΜΜ

    Νερίτ, όπως Νεφερτίτ, Βάαλ και τα λοιπά και τα λοιπά. Τι περιμέναμε;

  4. Ανώνυμος 10/31/2014 @ 5:02 ΜΜ

    Ποσα θα κοπουν ακομα…

  5. Ανώνυμος 10/31/2014 @ 5:22 ΜΜ

    Βρηκα ενα τηλ 210 6066000..δεν κανω πλακα με το νουμερο..σκατονουμερο ετσι φιλε..

    • Ανώνυμος 10/31/2014 @ 9:27 ΜΜ

      Διαβολονούμερο είναι. Εγγυημένα. Για πάρε να δούμε ποιος θα το σηκώσει… χαρ χαρ χαρ!

  6. Ανώνυμος 10/31/2014 @ 6:33 ΜΜ

    Το Τρίτο Πρόγραμμα άρχιζε το καθημερινό του πρόγραμμα με το Πάτερ Υμών απαγγελόμενο από ένα παιδί και στη συνέχεια είχε τον Εθνικό Ύμνο από χορωδία. Μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ ΕΡΑ κλπ και την επανέναρξη του Τρίτου αυτά απλώς εξαφανίστηκαν!! Κατά τα λοιπά το πρωϊνό πρόγραμμα παρέμεινε νομίζω ίδιο και απαράλλακτο

  7. Ανώνυμος 10/31/2014 @ 6:35 ΜΜ

    Ολοι να παρουμε αλλιως θα σηκωσουμε το λαβαρο…..επανασταση τωρα………

  8. Ανώνυμος 10/31/2014 @ 9:52 ΜΜ

    θωμοπουλε καρκινο πουστη

  9. Ανώνυμος 10/31/2014 @ 10:47 ΜΜ

    Καί στα σχολεία που προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας δεν γίνεται έπαρση και υποστολή της σημαίας μας, με τα παιδιά να απαγγέλουν τον εθνικό ύμνο. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ.

  10. Ανώνυμος 11/01/2014 @ 1:27 ΠΜ

    Επταφωτη λυχνία; Ο παππούς Ελεάζαρ και οι έξι μακκαβαίοι; Γνήσια ελληνική ιστορία!!!

  11. Ανώνυμος 11/01/2014 @ 9:06 ΠΜ

    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ…………ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΟΙΚΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ .ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΩΣ ΛΑΟΣ.

  12. Ανώνυμος 11/01/2014 @ 9:28 ΠΜ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

  13. Ανώνυμος 11/01/2014 @ 8:07 ΜΜ

    Θωμόπουλε, τι νομίζεις αγόρι μου, πως έχει ελικόπτερα για όλους; Έφτασεν η ώραν σας…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*