Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:08 - 10/12/2014

Άρχισε το αντάρτικο πόλεων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει την άποψη του ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Πριν από αρκετά χρόνια η τύχη θέλησε να βρεθώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και κυρίως στη βόρειο Ιρλανδία, εκεί που τον καιρό εκείνο βρισκόταν σε ύφεση η δραστηριότητα του ΙΡΑ. Δεν ξέρω εαν θυμάστε αλλά ο ΙΡΑ ήταν για τους Άγγλους, του Σκωτούς και του Ουαλούς μια τρομοκρατική οργάνωση, ενώ αντίθετα για τους βορειοΙρλανδούς ήταν μερικά παιδιά που ήθελαν την ελευθερία τους από το στέμμα της Ελισάβετ.

Αυτά λοιπά τα παιδιά ήταν οπλισμένα και έκαναν περίπου αυτά που ακούσαμε σήμερα το πρωί να γίνονται στο όνομα της ικανοποίησης των αιτημάτων του νοσηλευόμενου ποινικού κρατουμένου Νίκου Ρωμανού.

Όταν όμως σταματάς λεωφορεία και πετάς μέσα μολότοφ ή όταν βάζεις βόμβες έξω από τράπεζες μάλιστα σε μέρες που ήδη έχει αρχίσει να παρατηρείται ένα άτυπο bank run τότε πρέπει να υπολογίζεις και το σοβαρό ενδεχόμενα να έχεις ανθρώπινα θύματα.

Τότε όμως δεν χάνεις την “λαϊκή νομιμοποίηση” σου; Μήπως έτσι δεν έχασε την λαϊκή συμπαράσταση η 17Ν όταν από λάθος – όπως αποδείχθηκε- σκοτώθηκε ο Θάνος Αξαρλιάν από τη ρουκέτα στο Σύνταγμα;

Σας τα λέω αυτά και απευθύνομαι στους σκεπτόμενους αναρχοαυτόνομους ιδεολόγους που τους εκμεταλλεύονται αυτές τις μέρες ασύστολα οι εγχώριες και οι ξένες δυνάμεις.

Ένας έστω και τυχαίος θάνατος τύπου marfin αμέσως θα σας φέρει απέναντι από την κοινωνία και έτσι χάνεται την ταμπέλα του αντάρτικου πόλεων σε βάρος του φασισμού του κράτους που διατυμπανίζεται. Γιατί αντάρτικο πόλεων με το λαό απέναντι σε κάνει ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και η θέση των ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ είναι στον ΤΑΦΟ ή στη ΦΥΛΑΚΗ.

πολεμικό ημερολόγιο

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 12/10/2014 @ 10:33 ΠΜ

    Καλημέρα! Συμφωνώ μαζί σου κατά βάση, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει μια παρέμβαση διορθωτική. Ο ΙΡΑ έχει τις απαρχές του στον 18ο αιώνα, όταν δημιουργήθηκε αυθόρμητα ένα αντάρτικο και ακηδεμόνευτο σώμα εθελοντών, το οποίο άρχισε να δίνει μάχες εναντίον του βρετανικού στρατού σε όλο το νησί και όχι στην Β. Ιρλανδία, όπως αναφέρεις. Με αποκορύφωμα τα αιματηρά γεγονότα στο Wexford, στη νότια ακτή της Ιρλανδίας. Στο σώμα αυτό είχαν καταταγεί και νέες γυναίκες. Στο Ιστορικό Μουσείο του Δουβλίνου σήμερα αποκαλύπτεται η μεγάλη σε διάρκεια ιστορία του.

    Τώρα, το πώς κατρακύλησε η κατάσταση και μεταλλάχθηκε τον 20ό αιώνα σε διεφθαρμένη τρομοκρατική οργάνωση, που συντηρήθηκε οικονομικά από την αμερικανοσιτσιλιάνικη μαφία και προμηθεύτηκε αργότερα όπλα από τις ίδιες πηγές με την Αλ-Κάιντα, αυτό είναι μια άλλη, απεχθής και θλιβερή ιστορία.

  2. Και μονο που συγκρινεις τον αγωνα των ιρλανδων για αυτονομια με τους αναρχοαπλυτους εισαι για τα μπαζα! Ο ενας αγωνιζεται για την ελευθερια της χωρας του και οι αλλοι για την περαιτερω υποδουλωση..

    • Ανώνυμος 12/10/2014 @ 1:41 ΜΜ

      Κοίτα… Κι εγώ έκανα μια παρέμβαση για να αποκαταστήσω κάποιες ιστορικές αλήθειες πριν, αλλά το να βγαίνει κανείς και να λέει στον άλλο (που μας έχει δώσει κάποια σημαντικά άρθρα) ότι είναι "για τα μπάζα" δεν είναι πολιτισμός. Δεν γίνεται να έχουμε όλοι τις ίδιες εμπειρίες στη ζωή. Κάπου πήγε ο καθένας και κάτι έμαθε, αλλά αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να προσβάλλει τον άλλο. Είμαστε εδώ, είμαστε Έλληνες με όλα τα χαρίσματα που έχει η φυλή μας και ακούμε ο ένας τον άλλο πάντα καλοπροαίρετα…

      Καλημέρα ξανά, Νικόλα μου και Ζαχαρία.

  3. Ανώνυμος 12/10/2014 @ 10:45 ΠΜ

    ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΕΙΣ. . . ΤΟΥΣ " ΑΛΛΟΥΣ " ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ? ( Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή λες φίλτατε Ζαχαρία )

  4. Ανώνυμος 12/10/2014 @ 11:11 ΠΜ

    Δεν συγχέουμε τις πρωτοβουλίες αυτο-οργανωμένων ομάδων δυναμικών ατόμων με το αντάρτικο πόλης. Το δεύτερο είναι _κυρίως σήμερα_ μίγμα από εγκάθετες ομάδες, γνήσιες ομάδες με εγκάθετους και καθαρές ομάδες παρακρατικών.

    Αντάρτικο πόλης με διασυνδέσεις μυστικών υπηρεσιών και την εγκληματική παρανομία, δεν βάζει γκαζάκια σε τράπεζες, τις κατεδαφίζει. Δεν ρίχνει μολότωφ σε λεωφορεία, τους αχρηστεύει τα λάστιχα.

    Αναταραχές, τέτοιες προεκλογικές περιόδους, δείχνουν κάποιους να ξύνονται στην γκλίτσα του τσομπάνη. για να βάλει ο τσομπάνης την στολή του, να ρίξει να χημικά του, να μπουζουριάσει έναν δικό του και πέντε από τους άλλους. Παιχνίδι να γίνεται.

    Άργος.

  5. Ατυχέστατος παραλληλισμός.
    Ο ΙΡΑ ήταν λαϊκό απελευθερωτικό κίνημα με βαθειές ρίζες στον Ιρλανδικό λαό, εξέφραζε τον λαό κι είχε την στήριξή του. Κάποια χρονική περίοδο μάλιστα ήταν αδελφό κίνημα με την κυπριακή ΕΟΚΑ, καθώς πολεμούσαν τον ίδιο δυνάστη.

    Οι σημερινοί έλληνες(;) βάνδαλοι είναι μια ελιτίστικη κίνηση, που περιφρονεί βαθύτατα τον λαό (τους "νοικοκυραίους" όπως υποτιμητικά τους αποκαλούν) και στρέφεται συστηματικά εναντίον του θεωρητικά και πρακτικά. (Πως να ξεχάσω την αχαρακτήριστη και απόλυτα αντικοινωνική πράξη τους, όταν κατέβηκαν, κομβόι με τις μηχανές, στο αμαξοστάσιο κι έκαιγαν τα λεωφορεία, τα οποία βεβαίως χρησιμοποιούν εκείνοι που δεν έχουν μηχανές, για να "απελευθερώσουν" την καθυστερημένη πλέμπα απ' την "αλλοτρίωση του μεροκάματου", σε καιρούς φτώχειας και ανεργείας;)
    Αποτελούνται κυρίως από γόνους προνομιούχων τάξεων, που θεωρουν τις περιοχές των μπας κλας "πτωχών" ως τις προσωπικές τους παιδικές χαρές, όπου κατεβαίνουν για σαφάρι σαν άγγλοι λόρδοι και για τελετές ενηλικιώσεως.
    Έχουν την προσωπική τους ατζέντα και σ' αυτήν δεν περιλαμβάνεται ο λαός. Είναι η επιτομή του σοσιοπαθούς.

  6. Nα συμπληρώσω πως η ιδεολογική τους αφασία και η καθαρά αντιδραστική και -ναι! κυριολεκτικά- μπουρζουάδικη φύση τους, αποδεικνύεται απ' το γεγονός πως έκαψαν πάλι την Αθήνα, για να έχει ο Ρωμανός το !!!ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!! ΝΑ ΦΟΡΕΣΗ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ!!! Τόσο αντάρτες κι αντιεξουσιαστές!

    ***Λυπάμαι, αλλά η πραγματικότητά τους είναι τόσο τραγική, που μόνο με φρασεολογία ΚΚΕ μπορεί να περιγραφή πλήρως.

  7. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΤΡΙΟΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ.
    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΝΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ή ΑΝΤΑΡΤΏΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΛΛΙΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ-ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ-ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

    ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ Κ@Λ@ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ, ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΑΝΕΤΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΕΙ ΚΙ Ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡ….

  8. Ανώνυμος 12/11/2014 @ 6:22 ΠΜ

    Ποιός τυχερός ποιός άτυχος και ατυχέστατος. Στο κάτω κάτω της γραφής αν φας καμμιά αδέσποτη και δεις τα ραδίκια ανάποδα πολύ που σε νοιάζει πλέον αν αυτός που την έριξε ήταν αναρχοαυτόνομος – επαναστάτης – τρομοκράτης ή και μπάτσος. Αν δε είνα το θύμα συγγενικό σου άτομο τότε …. αλλά αυτό είναι μιά άλλη ιστορία!!!!!!!!!!
    Και το αντάρτικο πόλεων έχει ξεκινήσει χιλιάδες χρόνια τώρα και δυστυχώς προς το παρόν τα λαμόγοα νικάνε!!!'
    Δεν πειράζει καιρός γαρ πολύ εγγύς.

  9. Ανώνυμος 12/11/2014 @ 12:03 ΜΜ

    Δεν υπαρχει αναρχικος που να ειναι υπερ της βιας. Μονο "αναρχικοι" υπερ της βιας
    δλδ παρακρατος της δεξιας (ενα ειδος συγχρονων δοσιλογων). Αυτα ειναι γνωστα
    πως ξεκινησαν επι ανδρεα μαζι με το ξεκιημα της ΧΑ, ποιοι το χρηματοδοτησαν κτλ κτλ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*