Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:49 - 08/08/2014

«Κόκκινος» συναγερμός από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τον ιό Εμπολα -Σε κατάσταση επιφυλακής όλες οι χώρες

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Κόκκινος» συναγερμός από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τον ιό Εμπολα -Σε κατάσταση επιφυλακής όλες οι χώρες

Η ραγδαία εξάπλωση του θανατηφόρου ιού Έμπολα στην Δυτική Αφρική, και από εκεί σε πολλά σημεία του πλανήτη, έχει θορυβήσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει το γεγονός ιδιαζόντως σοβαρό για τη δημόσια υγεία.

Αυτό σημαίνει ότι έχει σημάνει ήδη «κόκκινος» συναγερμός σε όλες τις χώρες που έχουν διαγνωστεί κρούσματα του ιού. Ο ΠΟΑ αναφέρει πως δεν πρέπει να σταματήσουν οι διεθνείς εμπορικές σχέσεις ή τα ταξίδια στις «επικίνδυνες» χώρες, ωστόσο άπαντες θα πρέπει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση ετοιμότητας, καθώς ο ιός έχει την ιδιότητα να εξαπλώνεται ραγδαία και άμεσα.

Αυτή τη στιγμή 932 άτομα έχουν πεθάνει από τον ιό του Έμπολα, εκ των οποίων 282 είναι Λιβεριανοί

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 08/08/2014 @ 8:24 ΠΜ

    Σε κοκκινο συναγερμο οποιος και οτι προσπαθει να διελθει των συνορων σου ειτε το κατεβαζεις ειτε το βυθιζεις αυτανδρο. Ετσι ειναι ο κανονισμος.

  2. Ανώνυμος 08/08/2014 @ 10:45 ΠΜ

    Ο Δημιουργός έχει ΗΔΗ αποτύχει μ’ αυτόν τον κόσμο._
    Ας είναι Θεϊκά ικανοί οι επόμενοι!

    Ελευθέριος Νους

  3. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΗΝ ΚΑΛΗMΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

    ΑΠΟ ΤΙΣ 07/04/2014 ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
    (ΠΡΟΦΙΛ) ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ …

    ΄΄[GLOBAL WARNING]
    See AFRICA in DANGER[Guinea Mali Sierra Leone Liberia] EBOLA virus [DANGER]΄΄

    ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΣΕ
    ΄΄ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ΄΄
    ΄΄ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ΄΄
    ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΟΜΩΣ..

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ….

    ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο Π.Ο.Υ.
    (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ) ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΔΥΚ) ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ) ΤΑ ΑΦΗΣΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ 7/8/2014 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ……….

    ΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;

    ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ;

    ΄΄Η΄΄

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ..

    Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ….

    ΛΥΣΗ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ…

    ΤΩΡΑ ΤΙ;

    ΕΤΣΙ…
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ…

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥΣ..

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*