Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:07 - 12/03/2015

«Η μαγεία του μυαλού»: Πόσο εύκολα μπορεί να χειραγωγηθεί ο νους;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Ο ανθρώπινος νους μπορεί να χειραγωγηθεί πολύ εύκολα αρκεί να ξέρεις το πώς». Αυτό υποστηρίζει ο μάγος Keith Barry και προσπαθεί να το αποδείξει μέσα από ορισμένα εντυπωσιακά παραδείγματα, χρησιμοποιώντας τη “μαγεία του μυαλού”, που αποτελεί τον κλάδο της μαγείας που ασχολείται με τη δύναμη του λόγου, τη γλωσσική εξαπάτηση,τη μη λεκτική επικοινωνία και ποικίλες άλλες τεχνικές για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μιας έκτης αίσθησης.


Όλα έχουν να κάνουν με την κατεύθυνση της προσοχής, αναφέρει ο Keith και συμπληρώνει πως επειδή τα μυαλά μας δεν είναι εκπαιδευμένα στην τέχνη της εξαπάτησης, σχεδόν πάντα δίνουμε λανθασμένες ερμηνείες όταν προσπαθούμε να εξηγήσουμε κάποιο «μαγικό» τρικ.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 3:30 ΜΜ

    Καποτε ειχα διαβασει ενα μινι βλβιλιο το οποιο ειχε σα κυριος θεμα το πως οι ανθρωποι αιωρουνται στον αερα εστω και για λιγο.

    Κι ελεγε για διαφορα τρικς τεχνικες κτλπ βεβαια δεν ηταν μονο τα τρικς αλλα και αυτοι που καταφεραν να αιωρηθουν οπως και οι τσαρλατανοι.

    Οι τσαρλατανοι οι οποιοι βλεπουμε καπου καπου στο δρομο να αιωρουνται ειναι γιατι χρησιμοποιουν ενα σιδερο που τους στηριζει μεσα απο τη στολη τους.
    Αυτο ομως δεν ειναι τιποτα παρα μια απλη τεχνικη.

    Ειναι ισως οφθαλμαπτη αλλα δεν ειναι ελεγχος του μυαλου..

    Ενας τσαρλατανος ενας ινδος το ονομα του μου διαφευγει τωρα αυτος εδινε παραστασεις στις οποιοες καταφερνε να αιωρηθει κι οποιοι το βλεπαν απ οπου κι αν το βλεπαν το πιστευαν ηταν ομως ψεμα το βλεπαν ομως..

    Αυτος πριν να αιωρηθει χρησιμοποιουσε μια τεχνικη και μεσα απο αυτη τη τεχνικη καταφερνε και υπνωτιζε το πληθος πως το εκανε ειναι αλλο θεμα αλλα υπνωτιζε το πληθος και τους εκανε να δουν αυτο που θα ηθελαν να δουν κι οχι τη πραγματικοτητα.

    Τους υπνωιζε τους χειραγωγουσε το ασυνηδειτο τους εβλεπε τα ματια τους ομως οχι..
    Τα ματια και η θεληση βοηθανε στη χειραγωγηση το μυαλο προσπαθει να εκπληρωσει την επιθυμια να δουμε αυτο που θελουμε που νομιζουμε οτι υπαρχει και το μυαλο χειραγωγειται τοσο ευκολα τοσο απλα..

    Ασωτος

  2. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 3:43 ΜΜ

    ΜΕ ΜΑΓΕΨΕΣ—–

  3. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 3:56 ΜΜ

    Και συνεχιζω το κειμενο για τη χειραγωγηση του μυαλου αλλα με ενα αλλο παραδειγμα.

    Το τελευταιο καιρο πολυς κοσμος ασχολειται μετον αθλητισμο και το φακελωμα η σημερινη μερα ομως ειχε κατι το ξεχωριστο.

    Χτες ειχαμε ντερμπι αν εξαιρεσουμε τους οπαδους 2 μεγαλων ομαδων ειχαμε το πρωτο μεγαλο ντερμπι μετα την αποφαση του φακελωματος.
    Και μετα ειχαμε και τη διακοπη του παιχνηδιου οποτε σχεδον ολη η Ελλαδα οσοι εχουν νετ μπηκαν σιγουρα σε αθλητικη ιστιοσελιδα να δουν να μαθουν αλλοι για το φακελωμα αλλοι για τη διακοπη.
    Οπως και να εχει υπηρχε μεγαλη κινηση παντου.

    Τωρα οι ιστιοσελιδες οι σημερινες ειχαν κατι ξεχωριστο μια ειδηση που παρομοιες τετοιες ειδησεις παιζονται πολυ τα τελευταια ετη το τελευταιο καιρο ακομα περισσοτερο.

    Να ταν χτες οι μισοι δε θα το βλεπαν αλλα επρεπε να γινει σημερα..

    Η ειδηση λοιπον.
    -Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΛΟΡΟ ΦΛΟΡΕΣ
    «Ο πρώτος μου προπονητής ήταν παιδόφιλος»
    Σοκ προκαλεί η δήλωση του 31χρονου επιθετικού της Σασουόλο, Αντόνιο Φλόρο Φλόρες, –

    Μια αποψη ειναι οτι εν λογω ποδοσφαιριστης ή ο δημοσιογραφος της εφημεριδας να ηθελε αρκετα κλικς και τα κλικς φυσικα φερνουν χρημα μια αποψη ειναι αυτη.

    Ομως αν το καλοσκεφτει κανεις γιατι οποδηποτε τωρα αυτος ειναι 31 ετων οποτε μιλαμε για 20 περιπου ετη πριν.Τωρα του θημηθηκε?

    Γιατι σημερα που μπηκε ολη η Ελλαδα στις αθλητικες ιστιοσελιδες κι οχι μονο..

    Μια ειδηση επικαιρη παιδοφιλα εξαφανισεις παιδιων και γενικα οτι εχει να κανει με παιδια.

    Ειναι παντου ο κινδυνος ακομα και στο ποδοσφαιρο.

    Χτυπανε το πολιτη εκει που ποναει και τον αναγκαζουν να παρει θελει δε θελει το τσιπακι κι οτι αλλο εχει να κανει με αυτο..

    Χειραγωγηση χωρις μαγια χωρις τρικς χωρις υπνωτισμο απλη χειραγωγηση με ενα καταπληκτικο σχεδιο..

    Το σπηλαιο του Πλατωνα εχει τη τιμητικη του στα χρονια που διανυουμε

    Ασωτος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*