Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:28 - 03/12/2014

«Η Ελληνική Αστυνομία δοκιμάζει ήδη τις κάμερες στις στολές των οργάνων της τάξεως»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ: «Η Ελληνική Αστυνομία δοκιμάζει ήδη τις κάμερες στις στολές των οργάνων της τάξεως»

Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ» ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ… Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο Φέργκιουσον το τελευταίο διάστημα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα ανέφερε πως προτίθεται να συγκροτήσει μια ειδική ομάδα που θα εξετάσει τους τρόπους προκειμένου να βελτιωθεί η σύγχρονη αστυνομική επιτήρηση. Γι” αυτό τον σκοπό θα δαπανηθεί το ποσό αυτό των 263 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου οι αστυνομικοί να εξοπλιστούν με μικροσκοπικές κάμερες που θα ενσωματώνονται στη στολή τους- θα κρέμονται από το λαιμό ή θα τοποθετούνται στο πουκάμισο της στολής τους ή ακόμα και στα γυαλιά τους – και να διευρυνθεί η εκπαίδευση των αστυνομικών στην επιβολή του νόμου σε μια απόπειρα να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη σε κοινότητες όπως αυτή του Φέργκιουσον.

Οι μικροσκοπικές κάμερες θα τοποθετηθούν στο μέλλον ή ήδη το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται; Σύμφωνα με τον αξιωματικό του Ελληνικού Αστυνομικού Τμήματος στη Νέα Υόρκη, Jason Helfer, το πρόγραμμα των καμερών εφαρμόζεται δοκιμαστικά εδώ και αρκετό καιρό, τουλάχιστον από τα όργανα της τάξεως του συγκεκριμένου τμήματος (πρωτοπόρα η Ελλάδα στις μεταρρυθμίσεις και στις ΗΠΑ!!!). «Το πρόγραμμα εφαρμόζεται ήδη και συνεχίζεται για μερικούς μήνες. Το τμήμα διαθέτει 20 κάμερες και οι υπάλληλοι έχουν προσφερθεί εθελοντικά να δοκιμάσουν». ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Οι κάμερες σώματος πιστεύουμε πως είναι ένα μεγάλο εργαλείο. Δεν προστατεύει μόνο την ακεραιότητα του τμήματος, αλλά και την ακεραιότητα της έρευνας. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν εμπιστεύονται πάντα τον νόμο και την επιβολή του. Ωστόσο, αν υπάρχει βίντεο από ένα περιστατικό θα δίνονται οριστικές απαντήσεις χωρίς καμιά αμφισβήτηση».

Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ» βρίσκεται ανάμεσα μας… Με πρόσχημα πάντα την ασφάλεια του πολίτη και την καταπολέμηση της βίας… Μέχρι τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας… Και αφού ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος στο ελληνικό αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, ελέω Βασίλη Κικίλια αναμένεται να το δούμε να εφαρμόζεται και στα μέρη μας… Αν δεν εφαρμόζεται ήδη…

hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 12/03/2014 @ 7:38 ΠΜ

    Γραψτε εδω το σχολιο σας ..

  2. Ναι, αυτή είναι η μία άποψη…
    Θα την δεχόμουν ασυζητητί, αν όλα πήγαιναν καλά με την αστυνομία, αν δεν υπήρχε κατάχρηση εξουσίας, αν, αν, αν…

    Δες όμως και αυτό εδώ:
    http://disinfo.com/2014/12/3-years-city-made-cops-wear-cameras-heres-happened-police-violence/

    Η κατάχρηση εξουσίας έπεσε κατά 60%, τα παράπονα πολιτών για συμπεριφορά αστυνομικών έπεσε κατα 88% και τέλος, οι ίδιοι, ξέροντας οτι παρακολουθούνται και καταγράφονται, δουλεύουν σαφώς πιο σωστά και αποδοτικά…
    Για μένα, ναι, σε τέτοιες υπηρεσίες ας υπάρχει ο Μεγάλος Αδερφός…
    Και όχι μόνο εκεί… Κατά την γνώμη μου, ο Μεγ. Αδερφός θα έπρεπε να βρίσκεται στα σπίτια ΟΛΩΝ όσων έχουν δημόσια αξιώματα και μόνο σε αυτούς (Βουλευτές, Υπουργοί, Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες κλπ), χωρίς οι ίδιοι να έχουν δικαίωμα απορρήτου και ασυλίας – κάθε άλλο, θα έπρεπε από την στιγμή που επιζητούν το δημόσιο πρόσωπο, να έχουν και δημόσια ζωή, καθώς όλες τους οι συναλλαγές, επιλογές κλπ επηρεάζουν την καθημερινή αλλά και μακροπρόθεσμη ζωή μου, αλλά και των παιδιών μου! Εσύ δεν θα ήθελες να ξέρεις τις "μυστικές διαβουλεύσεις" στο κάθε γραφείο Υπουργού; Και γιατί κάτι το οποίο έχει άμεση επίπτωση στην ζωή μου, να χαρακτηρίζεται "μυστική" η διαβούλευσή του;

  3. Ανώνυμος 12/03/2014 @ 11:09 ΜΜ

    Ολα ειναι ελεγχομενα πλεον η μουσικη τα παιχνιδια ο υπολογιστης

    Η illuminati enertainment σας παρεχει και ασφαλεια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*