Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

04:50 - 11/04/2014

«Αστακός» η Αθήνα για την επίσκεψη Μέρκελ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Αστακός» η Αθήνα για την επίσκεψη Μέρκελ

Με κλειστούς σταθμούς μετρό και τη γνώριμη απαγόρευση συγκεντρώσεων από τις 11:30 το πρωί έως τις 21:30 προετοιμάζεται η Αθήνα για τη σημερινή άφιξη της Άνγκελα Μέρκελ.

Με φόντο τη χθεσινή έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και την έκρηξη της βόμβας στην Τράπεζα της Ελλάδος, η Αθήνα υποδέχεται σήμερα τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Η επίσημη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 το απόγευμα και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ελληνικών και ξένων ΜΜΕ.

Οι σταθμοί που θα κλείσουν είναι «Μέγαρο Μουσικής» και «Ευαγγελισμός» από τις 13:30 το μεσημέρι και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» από τις 18:00.

Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής δεν θα επιτρέπονται σήμερα, από τις 11:30 ως τις 21:30 οι συγκεντρώσεις ή πορείες στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στις εξής οδούς:

Αμερικής (από τη συμβολή της με την οδό Σταδίου) – συνέχεια Λυκαβηττού – δεξιά Αναγνωστοπούλου – αριστερά Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – αριστερά Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Δ. Σούτσου – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – αριστερά Κρατερού – δεξιά Αλκαίου – δεξιά Ούλωφ Πάλμε – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – Αρχιμήδους – δεξιά Μάρκου Μουσούρου – αριστερά Αρδηττού – συνέχεια Καλλιρρόης – δεξιά Δράκου – αριστερά Μουσών – συνέχεια Παναιτωλίου – Αρακύνθου – Στησικλέους – δεξιά Ακάμαντος – αριστερά Αποστόλου Παύλου – δεξιά Ερμού – αριστερά Αθηνάς – δεξιά Βορρέου – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Συνδικάτα, οργανώσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν προγραμματίσει πάντως συγκέντρωση το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος, που δεν περιλαμβάνεται στις παραπάνω περιοχές.

Το πρόγραμμα της καγκελαρίου αρχίζει στις 15:15, με την παρουσία της μαζί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε φόρουμ με νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε καινοτόμους τομείς ενώ στις 16:20, θα συναντηθούν με εκπροσώπους θεσμικών φορέων και εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στις 17.30 η κ. Μέρκελ θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την επίσημη συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά και στη συνέχεια θα δώσουν από κοινού συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ελληνικών και ξένων ΜΜΕ.

Η Άνγκελα Μέρκελ θα δειπνήσει μάλιστα με στελέχη της κυβέρνησης και γι’ αυτό οι επιτελείς του πρωθυπουργού αναζήτησαν το κατάλληλο μέρος. Το μουσείο της Ακρόπολης είχε υποδεχθεί τη σιδηρά κυρία της Ευρώπης στην προηγούμενη επίσκεψη της στη χώρα μας. Έτσι, αναζητήθηκε άλλος χώρος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Πλάκα, προκειμένου να μπορέσει να θαυμάσει και τη μοναδικότητα της περιοχής.

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 04/11/2014 @ 5:50 ΠΜ

    Επιτελους μετα απο τεσσερα χρονια η Μερκελ μας εφερε αστακο,βαζω τα μακαρονια,επιτελους αρχισαμε τις αστακομακαροναδες,ετσι για να θυμηθουμε τα παλια!!!!Την επομενη φορα θα μας παει Μυκονο!
    ΝΙΚΟΣ

    • Ανώνυμος 04/11/2014 @ 7:02 ΠΜ

      οριστε, να η γυναίκα που ελεγες οτι ψαχνεις, να η ποθητη
      άντε όρμα, να γλιτώσουμε

      • Ανώνυμος 04/11/2014 @ 8:37 ΠΜ

        Με προβληματιζει το σχημα που διαγραφει με τα χερια της,η λεσβια ειναι και θα μας τον κανει νααα!!!οποτε γυναικα δεν τη λες,αλλα κι αυτο να μη συμβαινει ποιος σου ειπε οτι εχω τοσους βαθμους μυωπια να μου φαινεται ποθητη?
        Συμπερασμα,παροτι δεν εχω γυναικα και τα κανω ολα μονος μου δεν τυφλωθηκα(ΑΚΟΜΗ)!!!!Τελικα δεν τυφλωνει!!!
        ΝΙΚΟΣ(εργοχειροπρακτορας)

        • Ανώνυμος 04/11/2014 @ 3:05 ΜΜ

          δε μιλησα για μυωπια μιλησα για απελπισια ^q^

          • Ανώνυμος 04/11/2014 @ 4:45 ΜΜ

            Tην απελπισια την ξεπερνω με εργασιοθεραπεια,ενα ''εργοχειρο'' χαλαρωνει και ανακουφιζει!!!εξαλου οπως λεει κι λαος αν πετυχει η μ…..τυφλα να'χει το γ……..
            Εσυ πως την παλευεις???
            ΝΙΚΟΣ

          • Ανώνυμος 04/11/2014 @ 7:18 ΜΜ

            με το τρεξιμο, τρεχω μη με πιασουν…

            ραν Φορεστ ραν :p

  2. Ανώνυμος 04/11/2014 @ 7:27 ΠΜ

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ … ΑΥΤΗΝ Η ΣΤΑΜΝΑ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΟΥΛΙΑ [ ΜΕΡΚΕΛ ]…ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΕΡΙΩΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ…ΤΟ 666 …ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΗ ΗΘΙΚΟΝ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. Ανώνυμος 04/11/2014 @ 10:20 ΜΜ

    Χαχαχαχα Αντωνάκη μην το σκέφτεσαι καθολου βαλε την πανοπλια και ορμα"Την πουτανα ειναι πολυ ασχημη παναθεμα την"" αν εχει και τιποτα σπυρια στο κωλο δε σου λεω τιποτα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*