07:12 - 26/02/2014

Oι 12 νόμοι του σύμπαντος.

O νόμος της ενότητας.
Ο νόμος εξηγεί ότι κάθε τι σε αυτόν τον κόσμο συνδέεται με κάτι άλλο. Ο,τιδήποτε πιστεύουμε , νομίζουμε ή κάνουμε ή λέμε επηρεάζει τον κόσμο γύρω μας και το σύμπαν.

Ο νόμος της ενέργειας ή της δόνησης.
Σύμφωνα με αυτό το νόμο όλα δονούνται και ισχύει για όλους τους τομείς της ζωής μας.
Οι σκέψεις , τα συναισθήματα και τα όνειρα δονούνται.
Κάθε συχνότητα έχει τη δική της μοναδική δόνηση.

Ο νόμος της δράσης.
Η δράση φέρνει αποτελέσματα. Η υλοποίηση εξαρτάται από τις σκέψεις μας , τα όνειρα μας , τα συναισθήματα , τις λέξεις. Επομένως η δράση μας πρέπει να στηρίζει τα όνειρα μας , τα συναισθήματα μας και τις λέξεις.

Ο νόμος της ανταπόκρισης.
Σύμφωνα με αυτό το νόμο είμαστε στο κάθισμα του οδηγού της ζωής μας.
Ο εξωτερικός σου κόσμος είναι αντανάκλαση του εσωτερικού σου κόσμου παίρνοντας ευθύνη για την ζωή σου.
Ο νόμος αυτός μας βγάζει από το ρόλο του θύματος και μας καθιστά μοναδικούς δημιουργούς της ζωής μας.

Ο νόμος του αποτελέσματος και της συνέπειας.
Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία . Γι αυτό τον νόμο κοιτάμε την κάθε πράξη. Κάθε πράξη έχει μια αντίστοιχη αντίδραση . Σύμφωνα με αυτό τον νόμο πρέπει να πάρουμε την ευθύνη για κάθε πράξη μας. Κάθε πράξη έχει μια αντίδραση ή συνέπεια.

Ο νόμος της έλξης
Αυτός ο νόμος δημιουργεί πράγματα , γεγονότα και ανθρώπους που έρχονται στη ζωή μας μέσα από τα συναισθήματα , λέξεις και πράξεις. Όλες αυτές οι πράξεις είναι ενέργεια και προσελκύουμε ανάλογη ενέργεια.
Με άλλα λόγια αν ακτινοβολούμε αρνητική ενέργεια θα προσελκύσουμε άλλες αρνητικές ενέργειες και ακτινοβολώντας θετικές ενέργειες θα προσελκύσουμε θετικές ενέργειες.
Εχουμε όλη την δύναμη να αλλάξουμε κάθε κατάσταση στη ζωή μας. Αν δονούμαστε σε υψηλότερες δονήσεις μεταμορφώνουμε τις χαμηλότερες.

Ο νόμος της σχετικότητας.
Ο καθένας από εμάς θα βιώσει καταστάσεις για να ενδυναμώσει τις ενέργειες μέσα του. Αυτός ο νόμος μας δίνει την δυνατότητα να παραμείνουμε συνδεδεμένοι με τις καρδιές μας καθώς προχωράμε για να επιλύσουμε διάφορες καταστάσεις. Αυτός ο νόμος επίσης μας διδάσκει να μην συγκρίνουμε τα προβλήματα μας με των άλλων ανθρώπων τα προβλήματα.

Ο νόμος της αποζημίωσης
Ο νόμος της αποζημίωσης ειναι η ευλογίες και τα πλούτη που έρχονται στη ζωη μας. Η αποζημίωση είναι τα ορατά αποτελεσματα που έρχονται στη ζωής μας σαν συνέπεια των πράξεων μας. Μπορεί να εμφανιστούν σαν χρήματα σαν δώρα , φιλίες ή ευλογίες που μας δίνονται σαν αποτέλεσμα των πράξεων μας.

Ο νόμος του φύλλου.
Ο νόμος του θηλυκού και του αρσενικού φτειάχνει την βάση για όλη την δημιουργία. Σαν πνευματικά όντα πρέπει να έχουμε την θηλυκές και αρσενικές ενέργειες σε ισσοροπία για να γίνουμε αληθινοί συνδημιουργοί με τον Θεό.

Νόμος της μεταμόρφωσης της ενέργειας.
Kαθώς είμαστε ενέργεια έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε κάθε κατάσταση στη ζωή μας. Οι υψηλότερες δονήσεις μεταμορφώνουν τις χαμηλώτερες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να αλλάξουμε την ενέργεια στη ζωή μας κατανοώντας τους συμπαντικούς νόμους και εφαρμόζωντας τις αρχές που έχουν σαν αποτέλεσμα τις αλλαγές.

Ο νόμος της πολικότητας.
Αυτός ο νόμος δηλώνει ότι το κάθε τι έχει το αντίθετο του.
Το φως πρέπει να έχει σκοτάδι. Αν εμείς αλλάξουμε μια επιθυμητή σκέψη με μια άλλη , εστιάζοντας στην αντίθετη σκέψη, .εχουμε το επιθυμητο αποτέλεσμα.

Ο νόμος του ρυθμού.
Ο νόμος δηλώνει ότι κάθε τι δονείται και κινείται με ένα ρυθμό. Κάθε ρυθμός δημιουργεί κύκλους, εποχές . στάδια ανάπτυξης, παγειωμένες συμπεριφορές. Για να μπορείς να χειρίζεσαι αυτό το ρυθμό εσύ πρεπει να υψωθείς πάνω από κάθε αρνητικά μέρη του κύκλου.

Liora

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  Το σύμπαν δεν έχει νόμους. Η φυσική έχει αξιώματα και θεωρίες. Και οι εσωτερικές ιδεολογίες περιέχουν αρχές και κατευθυντήριες οδηγίες.
 2. 0
  0
  την καλημέρα μου σε όλους,

  καλή δύναμη
  Ανασύνθεση

  Γράφοντας, προσπαθώ να μπάσω στις λέξεις μου
  την ημέρα με την αγάπη της. Τον ήλιο, τ' αστέρια,
  τα πράγματα –όλα να στρέφονται, όπως
  και μέσα στο σύμπαν, μέσα στην ποίηση.
  Όπου φως και όπου βλέφαρο σ' ένα δίσκο μικρότερο,
  σε μια σφαίρα, ένα σχήμα βιβλίου, πού θα 'ναι
  και δίσκος και σφαίρα και άπειρο. Όλο
  τον κόσμο με ανέπαφες τις αχνές του γραμμές,
  την αρμονία όπως είναι φωτισμένη από μια
  καλοσύνη παγκόσμια – κινώντας σε ανάταση τις γραμμές και τα χρώματα.

  Να φτιάξω έναν κόσμο που τίποτα
  δε θα του λείπει. Έναν κόσμο όπως ήταν
  πριν ακόμη φθαρεί. Πριν ακόμη σκοτώσει
  ο Κάιν τον Άβελ. Ν' αναβλύζουνε οι λέξεις μου
  νερό και χορτάρι. Ν' αναβλύζουνε ζώσα σιωπή και χαμόγελο.


  Από τη συλλογή Το βάθος του κόσμου (1961) του Νικηφόρου Βρεττάκου
  μη σταματας να χαμογελάς…
  μη σε ταράζει η ζώσα σιωπή…  η ´´Ψυχαγωγός ´´
 3. 0
  0
  Οι νόμοι του Σύμπαντος είναι ΕΦΤΑ (7) και όχι δώδεκα. Μετά τους 7, οι υπόλοιποι που αναφέρονται είναι μάλλον συμπεράσματα που πιθανόν προκύπτουν από τους 7, ή/και υποθέσεις, θεωρίες, κ.λ.π. και ΟΧΙ νόμοι.

  Ότι νά'ναι…….

  Υ.Γ. προσέχετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τους διάφορους "γκουρού" με τους οποίους έχει κυριολεκτικά γεμίσει ο τόπος (κάθε γωνία και ένας…. "σοφιστής") οι οποίοι έχουν βάλει σε ένα καλάθι ότι νά'ναι από θεωρίες και διδασκαλίες και τα διαδίδουν και τα διδάσκουν (με το αζημίωτο που είναι και τσουχτερό συνήθως!) όλοι αυτοί "ψαρεύουν" μέσα από το internet καταρχήν και έτσι φτιάχνουν "ομάδες", "χώρους διαλογισμού", "συναντήσεις επίκλησης θετικής ενέργειας" κ.λ.π. μπούρδες.
 4. 0
  0
  Ποιο αυθαιρετα γινεται ??
 5. 0
  0
  Τα παντα ρει ….ουδέν μένει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί