20:43 - 15/02/2014

NASΑ μας τελειώνουν σε 12 Χρόνια

Συνεχίζετε να ασχολείστε με αυτό που αποκαλείτε «ζωή», αγωνίζεστε να πληρώσετε τους φόρους και τα υπόλοιπα παράλογα ποσά που σας ζητάνε κι έτσι δεν παίρνετε χαμπάρι τι σας ετοιμάζουν. Ταυτόχρονα ήδη σκέπτεστε πως θα «τιμωρήσετε» τους διεφθαρμένους πολιτικούς με το «δικαίωμα» της ψήφου σας. Φυσικά δεν σας περνάει από το μυαλό ότι μόνο η καθολική αποχή [1] ίσως σας έσωνε. Ούτε ότι έχουν διαλύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, οπότε η Αυγή της Οδύσσειας είναι επί θύραις. Πάντα με την ευγενική φροντίδα των λάθρο και των υποστηρικτών τους. Έχετε ποτιστεί από το δηλητήριο της «δημοκρατίας» με την παγίωση του νεκρού-πολιτισμένου, άρα είστε αδύναμοι κι ανίκανοι ν’ αντιληφθείτε τι σας ετοιμάζουν.

Σας είναι αδύνατον να αντιληφθείτε και μόνο, πως είναι δυνατόν να είναι κάποιος ανεξάρτητος από κάθε λογής -ισμο, την ίδια στιγμή που εσείς τους προσκυνάτε ! [2] [3] Όμως είναι ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ είτε καταφέρετε να αντιληφθείτε, είτε όχι.

Ενώ ήδη έχουν μοιραστεί οι γκιλοτίνες [5] σε όλες τις χώρες του πλανήτη που θα χρησιμοποιηθούν για τις δημόσιες εκτελέσεις στις πλατείες η κυβέρνηση των ΗΠΑ αγόρασε άλλες 35.000 που είχε παραγγείλει και της παραδόθηκαν. Αναρωτιέμαι έστω ότι ήταν μόνο 35.000, για πόσες εκτελέσεις ημερησίως τις χρειάζονται;

Το Πρόγραμμα: Φυσικά οι Επικυρίαρχοι έχουν κάποιο πρόγραμμα σαν άψυχοι [6] που είναι, με την καθαρά μηχανιστική σκέψη που διαθέτουν και είναι αόρατο για την πλέμπα, τον πολιτισμένο άνθρωπο. Τέλος πάντων.

Ας υποθέσουμε ότι έχουν δώδεκα χρόνια να αλλάξουν τελείως τον πλανήτη, με συντονιστή την NASA. Ήδη έχουν περάσει δυόμιση. Έχουν αρχίσει με τον σεισμό της Αιτής (12 Ιανουαρίου 2010) και μετά με την Φουκουσίμα (11 Μαρτίου 2011). Παρόλο που δεν τους πήγε καλά (θέλανε να βυθίσουν την Ιαπωνία) με κύματα εκατό μέτρων. Απέτυχαν χάρις σε μερικούς ικανούς Ιάπωνες που βλέπανε πέρα από την μύτη τους. Έτσι τοποθέτησαν 200 Chembusters [7] (ειδικοί οργονίτες που διαλύουν το ψέκασμα) και πολλές χιλιάδες μεγάλους οργονίτες στα τεκτονικά ρήγματα της χώρας τους. Έτσι οι επικυρίαρχοι δοκίμασαν μια δυσάρεστη έκπληξη όταν προσπάθησαν να χτυπήσουν την ενδοχώρα με τα Όπλα Αντεστραμμένου Χρόνου [8].

Καταλαβαίνετε επομένως τι μπορούν να κάνουν οι σωστά κατασκευασμένοι οργονίτες τύπου ΑΑΑ+ όπως αυτοί του www.orgonodrome.gr και μπορείτε να καταλάβετε γιατί έχουν γεμίσει τον τόπο με σαβούρες που αυτοαποκαλούνται οργονίτες, ενώ είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων όμορφα μπιχλιμπίδια; [4]

Για αυτό κυκλοφορούν φήμες για σεισμό 9 Ρίχτερ στην Αθήνα από τις Αλκυονίδες.

Ετοιμάζουν την ανθρωπότητα 2.0 όπως αναφέρει πολύ σωστά ο πλοίαρχος Mark Richards [9]. Όλα τα σημάδια είναι εδώ και δεν χρειάζεται προφητικές ανοησίες, απλά η Παρατήρηση του Ολοφάνερου τα δείχνει ολοκάθαρα.

Στην Ελλάδα οι τοκετοί γίνονται κατά 60% με καισαρικές, το υψηλότερο ποσοστό στον κόσμο. Έτσι γεννιούνται παιδιά με τους ίδιους ωροσκόπους και με μη πλήρως αναπτυγμένα όργανα και γεμάτα αλλεργίες. Εκτός του ότι κόβουν αμέσως τον ομφάλιο ρόλο, ενώ θα έπρεπε το μωρό σε ένα φυσιολογικό τοκετό να μείνει στην αγκαλιά της μάνας του για ένα τέταρτο, μέχρις να αδειάσει ο ομφάλιος λώρος από όλα τα υγρά και να μεταφέρει τις ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο μωρό.

Κάνοντας μια πρόχειρη βόλτα στις καφετέριες όπου συνήθως βλέπει κανείς νέα άτομα και παθαίνει πλάκα βλέποντας να έχουν σώματα ακρίδας, ειδικά τις κοπέλες με στενότερη λεκάνη [10] από τις πλάτες τους. Αυτά τα παιδιά είναι το «μέλλον» του πλανήτη, αν είναι δυνατόν. Ο εκφυλισμός προέρχεται και από την διατροφή, τα εμβόλια και το ψέκασμα.

Οπότε μην περιμένετε να ξαναεμφανιστούν κάποιοι καινούργιοι 300 του Λεωνίδα. Ίσως βέβαια να πολεμήσουν με καινούργιες τεχνικές, με τα iPhones τα καλαμάκια του φραπέ και τον καπνό της φούντας.

Η Παρατήρηση του Ολοφάνερου: Όσα και να αποκάλυψε ο Snowden γίνανε απλώς κουτσομπολιά στις καφετέριες. Τι να περιμένει κανείς από την Φυλή των Υπαλλήλων; Σίγουρα κανέναν Λεωνίδα, κουνιστές συκιές μπορεί. Όλοι είναι μέσα στα Κοινωνικά Δίκτυα (sic), χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για τα λειτουργικά συστήματα και για την ασφάλεια των υπολογιστών. Άλλωστε σε λίγο δεν θα υπάρχει πρόβλημα αφού στο Facebook θα μπορεί κανείς να δηλώσει το φύλλο του με 50 τρόπους! Για Linux; τι είναι αυτό, τρώγεται; Μια χαρά δεν είναι τα Windows, το Twitter, το Gmail και το Youtube;

Το άλλο που θα δείτε στις καφετέριες -όταν αρχίσετε να παρατηρείτε- είναι οι τελευταίες δημιουργίες στα Smartphones με μοντελάκια της Apple, της Samsung και λοιπά δηλαδή η χαρά των μυστικών υπηρεσιών. Η παρακολούθηση είναι ΑΠΟΛΥΤΗ και αυτόματη. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα smartphones μπορούν να εκπέμψουν συχνότητες κατ’ εντολή που μπορούν να σας σκοτώσουν. Τα hands free δεν σας σώζουν είναι ακόμη χειρότερα γιατί αποτελούν προέκταση του δίπολου της κεραίας.

Επίλογος: Όλα καλά λοιπόν, μην στενοχωριέστε κι ετοιμαστείτε να τιμωρήσετε τους «κακούς» πολιτικούς και να ψηφίστε νέους, των γνωστών μυστικών εταιρειών στις «κάλπες» για να σας «σώσουν» Μόνο που όπως λέει κι ο φίλος Χορόσκελης «Ενας άσωτος λαός δεν σώζεται με τίποτα»

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (37)

 1. 0
  0
  Πικρο και Αληθινο
 2. 0
  0
  ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ…
 3. 0
  0
  ΚΙ ΟΜΩς , ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙς ΑΚΡΙΔΕς ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ , ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙς ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ , ΘΑ ΔΕΙς ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥς ΛΙΓΟΥς ΚΑΙ ΛΙΓΕς ΝΑΙ , ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ , ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ , ΜΕ ΑΛΛΗ ΘΩΡΙΑ . ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΜΠΑ . Σ ΑΥΤΟΥς ΠΑΛΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ , ΣΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΤΥΠΟ ΤΗς ΦΛΕΒΑς ΤΟΥς…ΑΣΒΗΣΤΟ ΦΩς ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ . ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ
 4. 0
  0
  μα εσείς μας λέτε τόσο καιρό ότι το τέλος είναι ακόμα πιο κοντά…ζήτημα 1-2 χρόνων….
 5. 0
  0
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ
 6. 0
  0
  ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΠΑΣΟ… Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΑ…..[ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ]….ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΧΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ…ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ …ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 2022…ΛΙΑΚΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ… [ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΟ 2024 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΑ ] … ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ…ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΠΛΕΚΕΙ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ…ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΩΤΟΙ…ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ [ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΟΙΜΕΝΑ ΘΑ ΔΕΙΣ …ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ]…ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΔΕΣ ΙΧΩΡ ΚΑΙ DNA…ΠAΛΙ 300 ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΩΣΕΙ…ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ …ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ..ΟΧΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ …ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ …ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΑ …''' Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ' ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 7. 0
  0
  Μάλιστα…
  Ξαχασατε να γράψετε στο τέλος, ότι "μετα το διάβασμα του κειμένου, εντός 5 δευτερολεπτων θα ανατιναχθεί το pc σας"…. (επειδή έχει win και όχι linux προφανώς)
  Τι να πώ? Τέτοια μανιοκαταθλιπτική καταστροφολογία…..
 8. 0
  0
  144000 Αφυπνισμενοι χρειαζονται που ρ ο ιχωρ μεσα τους ωστε να καλεσουν τους ουρανιους πατερες μας να ερθουν να τα βαλουν με τους δρακονιανους εβραιους…κ μαζι με τον γηινο πολεμο θα γινει κ γαλαξιακος.
  • 0
   0
   Ο αριθμός ειναι κοντα γιαυτο και οι σαύρες κτλ έχουν τρελαθεί…. Η ανατροπή έρχεται να είστε έτοιμοι…. Εκει θα δουμε που θα κρυφτητε …. Οσο αναφορά το άρθρο αν ασχοληστε ακόμα με οργοβιτες καληνύχτα… Εσυ μεγαλε αρθρογραφε θα μας πεις την μίζα που πήρες απο το site που αναφέρεις;;;;

   9
 9. 0
  0
  Παντα θα υπαρχουν οι 300 του Λεωνιδα φιλε μου,και δεν ειναι τα πραγματα ετσι οπως τα λες.Παντα καθε εποχη ειχε τους εφιαλτες της και θα συνεχιζει να τους εχει, διοτι το καλο δεν υπαρχει χωρις το κακο και το αντιστροφο.Εχε πιστη λοιπον και ο κοσμος δεν ειναι τοσο χαλια που νομιζεις.Τελος θα ηθελα να πω οτι αρκουν λιγοι για να αλλαξουν τον κοσμο διοτι παντα λιγοι ηταν και ειναι οι εκλεκτοι Του.
 10. 0
  0
  λοιπον παιδακια.κανενας 'κοινος θνητος' δεν ξερει τι προκειται να συμβει.ουτε στην ελλαδα,ουτε στον υπολοιπο κοσμο.το μονο που κανουμε ειναι να υποθετουμε διαφορα,αναλογα με τις πηγες και το περιεχομενο των κειμενων που διαβαζουμε.
  οποιος λεει πως γνωριζει τι επροκειτε να γινει τα επομενα χρονια,οκ,σεβομαι την καθε αποψη.αλλα ειμαστε πιονια ενος πολυπλευρου σηστηματος ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

  -κωστας
 11. 0
  0
  11.23 εισαι πολυ μπροστα φιλε-φιλη μου.Αν και σε βλεπω για φιλο περισοτερο.Βλεπεις…………..μεγαλη η αληθεια σου.
 12. 0
  0
  Συμφωνώ , τα δάχτυλα δεν είναι όλα ίδια .Μετά εδώ απο δυο-τρεις θα γινουμε χίλιοι δεκατρείς.
  Περίληψη …τσιπαρισμα και καπάκι τράβηγμα το δίχτυ τους – γενικος ψοφος ,με κάρο αθάνατες ψυχουλες (7 + δις ) ..που θα τους ανήκουν και με την βούλα ,αυτό θέλαν παντα ,γιατί τα υπολοιπα είναι ηδη δικά τους.
  Τι δεν καταλαβαίνεις ??? Μπορείς να αποδράσεις ,να θυμάσαι "ο πρώτος τελευταίος κι ο τελευταίος πρώτος "Λογοι Θεου
 13. 0
  0
  Εύγε Γιάννη από Κοζάνη. Πίστη στον Χριστό μας χρειαζόμαστε και αγάπη στην καρδιά μας. Να γεμίσει η ψυχή μας φως και να διαλυθεί το σκοτάδι που δημιουργείται από τον φόβο που πολλοί μα πάρα πολλοί προσπαθούν να μας περάσουν.
  Δεν αντέχεται βρε παιδιά ο φόβος. Σταματήστε πια να επηρεάζετε τον κόσμο με όλα αυτά τα φοβιστικά άρθρα.
  Εν τέλει ο φόβος είναι οι αλυσίδες που καθημερινά μας αλυσοδένουν. Κι έτσι μας ακινητοποιούν. Και στην ουσία παύουμε να ζούμε αληθινά.
  Ας κάνουν ότι νομίζουν. Στο τέλος θα χάσουν.
  Το φως θα νικήσει το σκοτάδι. Νομοτέλεια.
  Η ψυχή μου έχω ανάγκη να είναι ανάλαφρη και λουσμένη στο φως.
  Και τι έγινε λοιπόν κι αν πεθάνουμε?
  Χορούς και γλέντια έστηναν οι Έλληνες πριν από μάχες, με χορό έπεφταν απ τον Ζάλογγο.
  Την ψυχή μας θέλουν φοβισμένη, ταπεινωμένη, παραδομένη.
  Ε, όχι δε θα τους την χαρίσω. Είναι πολυτιμότερη από το φθαρτό σαρκίον μου. 14. 0
  0
  Γεια σου ρε Γιάννη απ την ένδοξη Κοζάνη , γεια και στον αδελφό 11:23 καθώς και 11:11 .
  Αυτό είναι το πεδίο που λατρεψα εδώ μέσα ,τέτοιες στιγμες παίρνει τιμή κι ο κάτοχος ο κατοχικός ,του τραγουδώ λοιπον …
  "Τα λάθη είναι ανθρώπινα …και θα στα συγχωρησω
  ..γιατι φερνεις τ αδέλφια μου…εδώ ….να κοινωνησω " .-
 15. 0
  0
  Άσε στην άκρη τους οργονίτες φίλε μου και κάτσε να ψεκαστείς μήπως και ισιώσεις!
 16. 0
  0
  ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ LINUX ΚΑΙ AYTOKINHTO FLINTSTONES,KΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ
  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΕΣ ΛΕΚΑΝΕΣ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ…ΝΑΙ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΕΣ.
 17. 0
  0
  Πάλι κάποιος(γνωστός) προσπαθεί να πουλήσει άχρηστους οργονιτες σε απέλπιδα ζώα. Τι μπούρδες και σαβούρα πλασάρετε στον κόσμο ρε; Ρε Terrapapers… Πες μας πάλι τις μαλ@@ες για τις πυρηνικές αντιδράσεις που γίνονται στο στομάχι μας, για τον Θεό Ουτου που προσεύχονται οι u2, για την σαύρα λασερτα… Που πήγανε όλοι οι πειραγμένοι του miastala; μόνος τραβάς κουπί; η άλλη με τις φασολαδες δύναμης τι έγινε; Χάχα
 18. 0
  0
  ολοι οἱ Ἕλληνες ἰδεολόγοι, Ὀρθόδοξοι καὶ μή Ὀρθόδοξοι, κομμουνιστές, ἀναρχικοί, φασιστές, ἑλληνοκεντρικοὶ καὶ ἐθνικιστές, στὶς ἑπόμενες τριαδικὲς ἐκλογὲς θὰ ἔχουν τὴν μοναδικὴ εὐκαιρία νὰ καθαρίσουν τὸν τόπο ἀπὸ τὸν ῥύπο τῆς δωσιλογίας τοῦ Δ΄ Ῥάϊχ, ψηφίζοντας Χρυσῆ Αὐγή. Οἱ ἀλληλοκατηγορίες διαιροῦν καὶ διαιωνίζουν τὴν δικτατορία τῆς Μεταπολιτεύσεως. "Ὁ ἀναμάρτητος ὑμῶν πρῶτος τὸν λίθον ἐπ' αὕτη βαλέτω"! Ὄχι ἡμίμετρα ἀλλὰ σκούπα!" ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΙΤΣΙΚΗ!http://endiameseperioche.blogspot.gr/2014/02/blog-post_15.html?showComment=1392510005010#c8582915463829778438
 19. 0
  0
  Κυριε ελεησον ημας…
 20. 0
  0
  Γιατί το Terrapapers δεν αναφέρει ποτέ την πηγή ? ….. Όχι τίποτα άλλο, να μάθουμε ποιος/α γράφει όλα τα παραπάνω…
 21. 0
  0
  Ο σαλούσα θα μας σώσει….
 22. 0
  0
  tha thela na dokimasw enan orgonith prin ton agorasw…
 23. 0
  0
  κοψε την πρωινη μεγαλε … και θα δεις διαφορα στη σκεψη
 24. 0
  0
  Mages pame gera oloi ston agona na epistrepsei o maragos hippys me to diasthmoploio apo ton asterismo tou traxana.O Kafes gar Glykys.Tremete pterodaktyloi erxetai o exadaktylos,ntimpi ntimpi ntimpi ntai ntimpi ntai!!!
 25. 0
  0
  Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά εδώ ακούγονται πολλές αλήθειες.

  Οι ορισμοί "Χαϊβάνια, Καναπεδάτοι κτλ" έχουν την τιμητική τους. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το μυαλό τους απλά για να επιτεθούν φραστικά σε όσους λένε κάτι διαφορετικό από αυτό που μάθαιναν μια ζωή.

  Εμένα από μικρός με ενοχλούσε το σενάριο του γεννιόμαστε και μετά από χρόνια θα πεθάνουμε και εκεί είναι το τέλος του παραμυθιού για τον κάθε ένα από εμάς. Δεν μπορούσα και δεν μπορώ να δεχτώ ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά αλλά και τόσο ανούσια. Κατ' επέκταση δεν μπορώ να δεχτώ και το παραμυθάκι που μας ποτίζει η εκκλησία.
  Θέλω να θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να σκέφτεται και να αναγνωρίζει τις μπούρδες από τις υποψήφιες σωστές αλήθειες.

  Γνώρισα πολλούς που στην συζήτηση επάνω άμα τους πεις κάτι που δεν το χωράει ο νους τους αντιδρούν βάζοντας το ράσο και αρχίζουν το κήρυγμα που τους φύτεψαν τόσο καλά.

  Πιστεύω στον ΈΝΑ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΘΕΟ και ξέρω καλά ότι θα έρθει η ώρα της αποκαλύψεως της αλήθειας.
  Για να είμαι ικανός όμως να αναγνωρίσω την Α-λήθεια από την λήθη όταν έρθει εκείνη η στιγμή πρέπει να παρακολουθώ από τώρα με ανοικτό μυαλό και να ξέρω το τι γίνεται και τι υπάρχει. Αυτό απαιτεί αρκετό διάβασμα, μελέτη, ψάξιμο και συζήτηση.

  Οπότε όσοι δεν είστε διαθέσιμοι να ακούσετε ή να μελετήσετε και αν δεν είστε βαλτοί απλά αποφεύγετε αυτού του είδους τα άρθρα ή τουλάχιστον μην σχολιάζετε…..
 26. 0
  0
  Δώσε μας και εμάς άρχοντα !
 27. 0
  0
  Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο 11:23 /15-2-14.
 28. 0
  0
  Ξενια 12.39 γυναικα ειμαι 11.23 . Μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ , που ξερει να ξεχωριζει τους ΕΛΛΗΝΕς αναμεσα στους αλλους , να τους στηριζει , να τους δειχνει το λογο της υπαρξης τους , να τους σπρωχνει να θυμηθουν ποιοι ειναι κι οτι ειναι εδω για να νικησουν . Τιποτα το ιδιαιτερο…ουραγος και στρατηγος στον αγωνα των ΕΛΛΗΝΩΝ , ως γνησιο τεκνο της ΕΛΛΑΔΑΣ . ΤΑΓΕ ΠΑΣ ΕΛΛΗΝΑ…ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ .
 29. 0
  0
  πρός MaL3aS 16 Φεβρουαρίου 2014 – 10:50 π.μ.

  ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΛΑ, ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ
 30. 0
  0
  MaL3aS 16 Φεβρουαρίου 2014 – 10:50 π.μ.
  Συμφωνω απολυτα φιλε μου….
 31. 0
  0
  ΤΑ ΓΕ ΠΑΣ : Τι σημαινει ;
 32. 0
  0
  ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΘΕΟΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟ . Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΦΥΠΝΗΣΤΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΩΣΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ…….
 33. 0
  0
  ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ… ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ? ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ. ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ JAMES DEMEO ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. …ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟI ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΥΠΕΞΑΡΘΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΑ (ΑΥΧΕΝΙΚΟΣ ΣΠΟΝΔΥΛΟΣ) ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
 34. 0
  0
  διαβασα ολα τα σχολια και -διστυχως-διαπιστωσα 2 παραμετρους
  …παντα ετσι ειμαστε στην ελλαδα
  αυτοι που καταλαβαν που ζουν και τι θελει να θιξει ο συγγραφεας
  και αυτοι που τους χαλαει την βολεψη ,τετοιου ειδους αληθεια
  …σιγα μην πεσει ο ουρανοε στο κεφαλι μας και αλλα τετοια κουλα
  ποτε πια θα το παρουμε γραμη οτι καποιοι μας θελουν πειραματοζωα
  ποτε θα αφησουμε το μπρατσο του καναπε και θα δουμε πισω απο το ''μπερντε'' τι παιζουν για μας χωρις εμας????
  για ξυπνατε ρε ελληνοπουλα…
 35. 0
  0
  φίλε Ανώνυμε 18 Φεβρουαρίου 2014 – 10:18 π.μ.
  Υπάρχουν και καποιοι που δεν καταλαβαίνουν τίποτα (διφορούμενο-τους άφοβους εννοώ). αν σου έμειναν λεφτά παίξ'τα σε αυτούς…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί