08:42 - 14/10/2014

BRACO,Ο ΜΕΓΑΣ «ΑΓΙΟΣ» «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ» ΤΗΣ ΜΕΓΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ

BRACO,Ο ΜΕΓΑΣ «ΑΓΙΟΣ» «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ» ΤΗΣ ΜΕΓΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η εκπομπή στις 13/10/2014 από ένα μεγάλο γερμανικό κανάλι. Η σκηνή σε ένα τεράστιο στάδιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένα πλήθος παραληρεί καθώς περιμένει με αγωνία να εμφανιστεί ο «μεγάλος», ο μοναδικός ο άνθρωπος που «θεραπεύει» με ένα και μόνο βλέμμα κάθε αρρώστια κάθε «μα…ια», αυτός που πρόβαλε σαν ο νέος «σωτήρας» των πασχόντων και των απελπισμένων.


Πληρώνουν για να τον δουν και να του πούνε τα προβλήματα τους, πληρώνουν για να τους θεραπεύσει, πληρώνουν για το «θεραπευτικό του άγιασμα» που μοσχοπουλιέται σε χιλιάδες πιστούς, πληρώνουν για τον μέγα «άγιο θεραπευτή» που έχει γοητεύσει τα πλήθη στην Γερμανία, Ολλανδία και Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτός είναι ο Braco ο Κροάτης, μεγάλος «άγιος θεραπευτής» που τα ταμεία του κάνουν θραύση στις διάφορες περιοδείες του στην Δυτική Ευρώπη και τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου τρέχουν οι πιστοί για να τον προσκυνήσουν και να δεχτούν την «ευεργετική του ευλογία». Άλλο ένα φαινόμενο των καιρών και του Αντίχριστου.

Ο περίφημος αυτός Braco, που το όνομα του βγαίνει από την κροατική λέξη, Brah-tzo, που σημαίνει ο μικρότερος αδελφός, έχει χαρακτηριστεί από τους χιλιάδες οπαδούς του σαν, «An Extraordinary talent», δηλαδή ένα εξαιρετικό ταλέντο. Δεν έχει σπουδάσει τίποτα αλλά από το 1999 περίπου έχει αρχίσει να κάνει τις εμφανίσεις του σαν θεραπευτής σε ασθενείς που έπασχαν από το Aids. Πολύ γρήγορα καθιερώθηκε σαν ο μεγάλος θεραπευτής και μάλιστα αναδείχτηκε και από εκείνη την γνωστή σατανική αίρεση των Scientologists, που τον αποκάλεσαν Master. Αλλά ο Braco δεν μοιάζει με τους μέχρι σήμερα εμφανισθέντες «ανταγωνιστές» του στην θεραπευτική. Αυτός είναι μοναδικό, όπως αναφέρουν οι πιστοί του, φαινόμενο. Και αυτό που τον ξεχωρίζει από τους άλλους, είναι ότι θεραπεύει μόνο με… ένα βλέμμα!!! Δηλαδή έχει ξεπεράσει όλους τους μέχρι σήμερα γνωστούς θεραπευτές. Με ένα και μόνο βλέμμα του, με ένα βλέμμα γεμάτο σημασία και φοβερή δύναμη, είναι ικανός να θεραπεύει την… οποιαδήποτε ασθένεια. Από το 2010 και μετά έχει κάνει θραύση στην Αμερική και έχει «θεραπεύσει» ακόμα και παράλυτους, όπως αναφέρουν οι πιστοί οπαδοί του, ενώ το χρήμα ρέει ασταμάτητα καθώς για να παρακολουθήσει κανείς μια θεραπευτική του παράσταση πληρώνει ακριβό εισιτήριο.

Είναι το αντίτιμο για να έρθει κοντά στον μεγάλο αυτό «άγιο θεραπευτή». Εμφανίζεται σε μεγάλα στάδια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα εισιτήρια προπωλούνται γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση για να έρθουν να το δουν και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο για να τον πλησιάσουν από κοντά και να δεήσει να τους ρίξει το «θεραπευτικό» του βλέμμα που θα τους ευεργετήσει και θα θεραπεύσει τις παθήσεις τους. Η προβολή του μεγάλη από τα αμερικανικά ΜΜΕ. Ακόμα και η NewYork Tımes ασχολήθηκε με το φαινόμενο του «μεγάλου θεραπευτή» που μόνο με ένα βλέμμα είναι ικανός να… χαρίσει υγεία στους εκατοντάδες αρρώστους που τρέχουν να συρθούν πίσω από την πλάτη του για να τον ικετεύσουν μόνο να τους κοιτάξει. Από την εποχή του Edgar Cayce, όπως αναφέρεται, εκείνου του «θεραπευτή» που είχε κάνει θραύση το πρώτο ήμισυ του εικοστού αιώνα στην Αμερική και που, όπως λέγεται, είχε την ικανότητα να… «θεραπεύει» εξ αποστάσεως, δεν έχει εμφανιστεί κάποιος με παρόμοια θεραπευτική δύναμη στις Ηνωμένες Πολιτείες και γι’ αυτό έχει καταγοητέψει τα πλήθη που συρρέουν στις περιοδείες του. Αυτός είναι ο «μέγας θεραπευτής», ο Braco, ο Κροάτης «θεραπευτής» που εμφανίζεται με πανάκριβα χρυσά δαχτυλίδια, χρυσά ρολόγια και πανάκριβα περιδέραια στο λαιμό του!

Αλήθεια, πόσο μπορεί η διαβολική πλάνη να παρασύρει χιλιάδες που έχουν χάσει την πίστη τους, έχουν χάσει την θρησκευτική τους ταυτότητα και έχουν γίνει έρμαια του κάθε απατεώνα που τους σερβίρει ένα διαβολικό κακέκτυπο του Ίδιου, του Μόνου Μεγάλου Θεραπευτή της Βίβλου. Αλήθεια, πόσο μπορεί ο «έξω από εδώ» να γοητεύσει τα πλήθη που τον προσκυνούν και το πιο χειρότερο, να τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι αυτός που περίμεναν για να τους θεραπεύσει ; Αλλά και αλήθεια πόσο λείπει η Ορθοδοξία από όλα αυτά ; Για το τελευταίο όμως οι μόνοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι ίδιοι. Εμείς οι ίδιοι που θέλουμε να ομολογούμε πως είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και έχουμε βουλιάξει στην καθημερινή μας μιζέρια ενώ το δηλητήριο του Οικουμενισμού επιδιώκει να μας ακυρώσει και να μας εξαφανίσει με τον πιο δόλιο τρόπο καθώς παράλληλα «στρώνει το χαλί» σε όλους αυτούς τους σατανικούς απατεώνες «θεραπευτές» του Διαβόλου.

Αλλοίμονο μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0
  η ορθοδοξία πρώτα έχασε την ταυτότητα της ξέρεις πότε; από το μεγάλο κωσταντινο και έπειτα τον μεγάλο ιερέα του θεού ήλιου που αφού δεν μπόρεσε να νικήσει τους χριστιανούς με τους διωγμούς και τα λιοντάρια τους νίκησε ξεγελώντας τους βάζοντας την μάσκα του χριστιανού και αυτοχρηστικε πρώτος αρχιεπισκοπος από τότε ξανά βούλιαξε η εκκλησία στον σκοταδισμό και την δησηδαιμονια αυτούς που κάνανε θαύματα στο όνομα του Ιησού η λέγανε ότι λάμβαναν το πνεύμα το άγιο τους ανακηρισαν μάγους και τους καίγανε και στης μέρες μας; σε ποιου το όνομα γίνονται θαύματα και τι είδος θαύματα; κουνιούνται καντήλια κλαίνε εικόνες ξύλα βουλιάζουν τάφοι ακουγόταν θόρυβοι εάν διάβασες πότε σου την άγια γραφή στην καινή διαθήκη θα διάβαζες ότι χωλοί περπατούσαν τυφλοί έβλεπαν κουφοί άκουγαν νεκροί αναστανονταν και όλα αυτά στο όνομα του ΙΗΣΟΎ ακούς στο όνομα του ΚΥΡΊΟΥ ΙΗΣΟΎ που στην ορθοδοξία ούτε καν ακούγετε ……………..<< εξέλθετε εξ αυτής ο λαός μου για να μην γίνετε συνένοχοι τον αμαρτιών της >>………….
  • 0
   0
   ….οταν μετανοιώσεις για αυτά που γράφεις
   (γιατί θα μετανοιώσεις!!!)
   σου εύχομαι να ΜΗΝ ειναι ΠΟΛΥ αργά για εσένα….
 2. 0
  0
  ΚΟΨΕ ΜΑΠΑ……
 3. 0
  0
  Υπό κανονικές συνθήκες θα σε πίστευα. Επειδή όμως εσείς οι φανατικοί μισάνθρωποι που αυτοαποκαλείστε ορθόδοξοι και μισείται και διαβάλλετε τους πάντες, έχετε το σύνδρομο του Σαούλ, κρατάω επιφυλάξεις. Έχετε ένα μίζερο πάθος για κοσμική εξουσία, το μόνο που σας νοιάζει είναι τα πρωτεία, και να σας αναγνωρίσουν οι άλλοι. Ο Χριστός είναι ζωντανός σε εσάς για να δούμε την δύναμή του και την ανάστασή του μέσα από εσάς? Μιμητές των προγόνων χωρίς πνεύμα. Μετανοήστε μισάνθρωποι. Η υπερηφάνειά σας στο τίποτα, σας κάνει να μην βλέπεται την πνευματική γύμνια σας. Όλα σε επίπεδο θεωρίας. Όσον αφορά τον Κροάτη μπορεί να είναι όπως τα λες αλλά μπορεί να είναι και κάποιος ευαγγελιστής όπου την χάρη του Αγίου Πνεύματος γίνονται θαύματα. Και για τον Χριστό το σινάφι σας τα ίδια έλεγε ότι τα κάνει με την δύναμη του σατανά. Οπότε σαν φανατικός ορθοδοξοτζιχαντιστής δεν μπορείς να γίνεις πιστευτός.
 4. 0
  0
  χρησιμοποιει δαιμονες ο θεραπευτης οπως και πολλοι μαγοι
 5. 0
  0
  Αν θεραπεύει κάποιος εις το όνομα του Ιησού Χριστού, τότε ναι μιλάμε για τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος. Διαφορετικά μιλάμε για κάτι άλλο …Πάντως δεν υπάρχουν επίγειοι σωτήρες. Ένας είναι ο σωτήρας : Ο Ιησούς και μην περιμένετε άλλον.
 6. 0
  0
  Κανενας αγιος δεν θα θεραπευε ποτε μ ανταλαγμα το χρημα θα το εκανε γιατι ετσι θα ενιωθε καλυτερα γιατι ετσι θα ειχε μαθει.
  Οποτε αυτος εδω δεν ειναι αγιος και το χαρισμα που εχει οι αλλοι του το χρυσοπληρωνουν.

  Ασωτος


 7. 0
  0
  Χμ. Μία μέρα είπε να κάνει διάλειμμα από την τουρκολογία ο Χειλαδάκης και κοίτα να δεις με τι θέμα βρήκε να ασχοληθεί. Με τον Μπράκο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί