07:46 - 11/07/2014

8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

Από την Annie Kagan, OmTimes

Όταν ο αδελφός μου Billy με ξύπνησε τρεις εβδομάδες μετά το θάνατό του, περιγράφοντας τι συμβαίνει σ ‘αυτόν στη μετά θάνατον ζωή, σκέφτηκα ότι ίσως είχα αρχίσει να τρελαίνομαι. Πώς θα μπορούσε ο αδελφός μου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, που είχε προβλήματα με τον εθισμό όλη του τη ζωή, που δεν έζησε αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι αποκαλούν μια επιτυχημένη ζωή, πώς θα μπορούσε να μοιράζεται τα μυστικά για το μεγαλύτερο μυστήριο της ζωής από μια άλλη διάσταση ? Αλλά καθώς περνούσε ο καιρός, ο σκεπτικισμός μου μετατράπηκε σε θαυμασμό καθώς ο Μπίλι με δίδαξε όλα τα σχετικά για το θάνατο.

Η Λίστα

παραδώσει-θεά

1. Το πρώτο πράγμα που συμβαίνει είναι ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ. Αμέσως μόλις πεθάνεις, απορροφάσαι από το σώμα σου σε έναν θάλαμο επούλωσης.Τα φώτα στο τμήμα αυτό διαγράφουν όλη τη βλάβη που έχεις υποστεί κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ζωής σου, τη σωματική, ψυχική και συναισθηματική. Έτσι, σε λιγότερο από ένα νανοδευτερόλεπτο, όλος ο πόνος σουέχει φύγει.

2. Εξακολουθείς να αισθάνεσαι σαν ο εαυτός σου. Ακόμα κι αν δεν έχεις πια το σώμα σου, εσύ εξακολουθείς να νιώθεις σαν ένα άτομο. Στην πραγματικότητα, μπορείς να αισθάνεσαι περισσότερο σαν τον εαυτό σου από ό, τι μπορούσες όταν ήσουνα ζωντανός. Υπάρχει τόσο μεγάλη επιρροή από τους άλλους όσο είσαι στη γη που κατά κάποιο τρόπο δεν είσαι πραγματικά ο εαυτός σου.

3. Το Φως έχει προσωπικότητα. Στην μετά θάνατον ζωή οι ακτίνες του φωτός έχουν ιδιότητες όπως σοφία, ευγένεια, συμπόνια και νοημοσύνη. Αυτό το φως κάνει ορατό αυτό που είναι αόρατο στη γη, τη Θεία φύση όλων των πραγμάτων.

4. Αμαρτία και τιμωρία είναι μία ανθρώπινη αντίληψη. Υπάρχουν πολλές ασυναρτησίες στη γη για το τι μπορείς να περιμένεις για τη μετά θάνατο ζωή σου. Κάνοντας λάθη ενώ είσαι ζωντανός είναι μέρος της συμφωνίας της γης. Αν έπρεπε να είμαστε τέλειοι για να φτάσουμε στο λεγόμενο Παράδεισο, κανείς δεν θα το έκανε εκεί.

5. Ούτε η ζωή σας στη γη είναι μια τιμωρία. Σίγουρα, υπάρχει πόνος στη ζωή, αλλά όχι επειδή έχεις κάνει κάτι για να το αξίζεις. Ο πόνος είναι μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας, τόσο φυσικός όσο η αναπνοή ή η όραση ή το αίμα που κινείται μέσα στις φλέβες σου.

6. Μετά το θάνατό σου, αντί της Ημέρας της Κρίσης… Δεν υπάρχει καμία-Ημέρα της Κρίσης. Όταν εξετάζεις τη ζωή σου, μπορείς να δεις τα μονοπάτια που ακολούθησες και όλα όσα δεν έκανες. Βλέπεις που ενέργησες με μεγαλοφυία και πού μπορούσες να τα είχες πάει ακόμη καλύτερα, αλλά δεν αισθάνεσαι επικριτικά γι ‘αυτό. Και παρόλο που μπορεί να μην έχει νόημα για σένα τώρα, μετά το θάνατό σου καταλαβαίνεις ότι είχες μια υπέροχη ζωή, ακόμα και στις πολύ δύσκολες στιγμές.

7. Είσαι ευτυχισμένος που μοιάζεις με τον εαυτό σου. Δεν ανησυχείς με τον τρόπο που μοιάζεις. Δεν υπάρχουν αξιώσεις ή προσπάθειες να εμφανιστείς με τον οποιοδήποτε τρόπο. Απλά ακτινοβολείς, κάτι που είναι πολύ άνετο και ξεκούραστο.

8. Η αγάπη δεν είναι η ίδια όπως η αγάπη στη γη. Δεν είσαι αγαπητός, εξαιτίας του τι κάνεις, πώς φαίνεσαι, πόσο διάσημος είσαι, ή πόσα χρήματα έχεις. Δεν είναι σαν το »χθες σ ‘αγάπησα, αλλά σήμερα όχι πια». Η αγάπη είναι πραγματικά άνευ όρων. Πιο αμφιλεγόμενο από όλα είναι ότι στη μετά θάνατον ζωή υπάρχει τέλεια συμπόνια και δεν έχει σημασία το πως έζησες για να είσαι αγαπητός.

Annie Kagan

thespiritscience

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (28)

 1. 0
  0
  Υπάρχουν άλλες μεταθανάτιες εμπειρίες που περιγράφουν τελείως διαφορετικές καταστάσεις…
  Αυτή μας λέει οτι "κάνε οτι θές, δεν υπάρχει τιμωρία"

  Τι είπε η στρουμφίτα όταν είδε τα στρουμφάκια γυμνά;;;
  Π@@ΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!!!
 2. 0
  0
  Εχει σημεία που είναι αντίθετα με την ορθόδοξη χριστιανική πίστη. Αρα, έχουμε να κάνουμε με αιρετικό κείμενο κατ'εμάς τους ορθόδοξους χριστιανούς. Αρα,δεν ασχολούμαστε (εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί). Οποιος επιθυμεί να ασχοληθεί, είναι δικαίωμα του.
 3. 0
  0
  " Ο πόνος είναι μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας, τόσο φυσικός όσο η αναπνοή ή η όραση ή το αίμα που κινείται μέσα στις φλέβες σου." Ο ΠΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΛΟΒΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΟΥΣ.
  "σε έναν θάλαμο επούλωσης" ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ "ΘΑΛΑΜΟ" ΑΠΟΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;; "μετά το θάνατό σου καταλαβαίνεις ότι είχες μια υπέροχη ζωή, ακόμα και στις πολύ δύσκολες στιγμές." ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ, Η ΤΟ ΑΛΛΟ, Η ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, Η ΓΚΟΜΕΝΕΣ Η ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ.. Η ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΠΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝΕ ΣΕ "ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ" ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΑΛΛΗ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΚΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ… http://universalblessing.blogspot.gr/2014/07/blog-post_7.html
 4. 0
  0
  Ο καθένας συντελεί με τον τρόπο του να σε πείσει ….για το τσιπ εσυ
 5. 0
  0
  Γαλαζιες και λαμπερες σαν τον θεο Ηλιο

  Απελπισια
 6. 0
  0
  Οταν το στόμα μασα χαμπουργκερ και μπουριτος φυσικο ειναι να πιάνει όλα τα θέματα και να τα σαλατοποιεί αφήνωντας την ίδια μυρωδια σε όλα.Ειναι να μην τα πιάσεις όλα και αρχιζεις να τα μαγαρίζεις ένα ενα.Ατομικα θα πατε ρον και θα ζητήσετε απάντηση για εσας…κανείς δέν μπορεί άλλος να σου πεί γιαυτο το θέμα….και η προβολή του δείχνει και την απατη της σχολης της καγκαν….Αν δέν παίρνειςα α[παντηση να επιμενεις κοβουν κινηση
 7. 0
  0
  το ζουμι αυτης της φανφαρας ειναι ατιμωρησια


 8. 0
  0
  Ούτε αυτή τη γραμμή δεν αξίζει αυτό το άρθρο.
 9. 0
  0
  ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝ ΜΕΡΗ Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΨΥΧΩΝ Κ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΨΥΧΩΝ. ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ Η ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΦΕΥΓΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ.
 10. 0
  0
  Δηλαδή ότι και να κάνεις στην ζωή αυτή,σκοτώσεις,βιάσεις,κλέψεις,καταστρέψεις και πόσα ακόμα, δεν έχουν καμία συνέπεια……μάλιστα………….πέστε στην κοπέλα ότι μάλλον δεν ήρθε στον ύπνο της ο αδερφός της, αλλά πνεύμα δαιμονικό…
 11. 0
  0
  ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ; ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛ-ΛΗΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΛΛΑ ΧΑΖΑ… ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛ-ΛΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ) ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΩΘΑΝΕ ΓΙΑΤΙ… ΓΙΑΤΙ;;;; ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΑΝ ΠΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ;) ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛ-ΛΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ;)


  Υ.Γ. Ο ΜΑΡΜΑΡΟΜΕΝΩΣ Β…
 12. 0
  0
  Υπάρχει Θεός υπάρχει αλλη ζωη υπάρχει αιωνιότητα υπάρχει δευτέρα παρουσία και τελική κριση αυτό λέει η Ορθόδοξη πίστη μας!
 13. 0
  0
  Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΗΤΑΝ ΕΛ?
 14. 0
  0
  Ολοι μας μια μέρα, θα πεθάνετε !!!
 15. 0
  0
  Θα ήταν παρανοϊκό να υπάρχει μεταθανάτια τιμωρία, αλλωστε δεν ευθύνονται οι ίδιοι οι ανθρωποι για τα λάθη τους αλλα ο τρόπος που τους μεγαλωσαν αλλοι
 16. 0
  0
  ΕΛΕΟΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.
  ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ.
  ΑΥΤΗ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΓΚΑΓΚΑ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ.
  ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ!!!!
  ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ ΣΟΥ
 17. 0
  0
  Αμαρτία και τιμωρία είναι μία ανθρώπινη αντίληψη….ΘΑ ΘΕΛΕΣ…ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΣΑΙ ΩΝΑΣΗΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΜΑΖΙ …ΑΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ…ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΒΡΡΑΜ ΣΤΟΥΣ "ΚΟΛΠΟΥΣ "…ΘΑ ΚΟΥΝΙΣΕΙΣ" ΧΑΖΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΙΝΤΝΤΡΙΒΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ- ΚΟΙΛΗ ΓΗ- ΑΔΗ ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ…ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ…ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟ Η ΔΟΥΛΟ?Ο ΣΑΜΑΕΛ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕΣ ΕΓΙΝΕ ΔΟΥΛΟΣ ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ…ΗΤΑΝ Ο ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΙ ΑΠΟΚΟΠΗΚΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ….ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ…ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΚΟΛΑΣΗ…ΑΙΩΝΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙ…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΜΑ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ?._
 18. 0
  0
  Υπαρχουν και τα τρομακτικα τελωνεια συμφωνα με τους Πατερες μας. Ψαξτε το στο google!
 19. 0
  0
  Λεει καποια σωστα νομιζω για την στιγμη του θανατου και το σταδιο χαλαρωσης αναμονης. Μετα?
  Κολαση κατα τον Δαντη περιγραφεται η εντος της Γης διαβιωση.
  Η η μεταθανατια επανενταξη σε ασχημο βαρυτικο πεδιο
  Η καπως ετσι ποιος ξερει?

  Κι επειδη η ζωη ειναι μικρη ζητω γνωριμια κυριου για παρεα και ντολτσε βιτα.
  Να γλεντησουμε τωρα γιατι το αυριο ειναι αβεβαιον.

  • 0
   0
   ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ 9.07 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ…Η ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΣΩΣΤΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ ΓΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ …ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ '' Ο ΑΝΑΣΚΕΛΑΣ ''' ΚΑΙ ΤΟ '' ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΤΥΑΡΙ '''… ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΧΕΙ …ΑΜΑ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΣΤΑΝΟΧΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΑ …ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ …ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΑΚΑΜΨΙΑΣ ΑΓΚΥΛΩΣΗΣ ΚΛΠ…ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ …ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΑΠ' ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ…ΣΕ ΕΝΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΒΕΒΑΙΟ …ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΗΜΑΔΗΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
  • 0
   0
   Πρωτον εσυ Γιαννη εισαι μεγαλος και δεν καταδεχεσαι να γραφεις με μικρα γραμματα.
   Δευτερο, ειμαι στην κοσμαρα μου
   Τριτο, ο Βουδας τοπε οτι η ζωη στη γη ειναι μονο δυστυχια -γιατι εκδηλωθηκε παραφυση να πω εγω.
   Τεταρτο, ασε την πολλη θρησκεια και τον χριστιανισμο σαν πηγη ισχυρισμων διοτι ειναι μια θρησκεια βουτηγμενη στην υποκρισια απατη και στο αιμα.

   • 0
    0
    ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΜΑ ΟΧΙ ΟΣΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ…

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ…

    ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΣΣΙΛΕΙΑ…

    ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ…

    ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙΣ…

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ…

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟ…ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟ…

    ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΙΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΗΤΑΙ…

    ΟΠΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ…………………………… [ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ]

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 20. 0
  0
  ποια ατιμωρησία ρε παιδιά;;; το να μην σε αφηνουνε με δολο εντεχνα να φυγεις απο την σφαιρα "γη" (γιατι βεβαιως βεβαιως δεν υπαρχει ζωη σε αλλους πλανητες βεεεβαια) και με συμβολαια, μινι παραδεισους και μινι κολασεις ενδιαμεσα απο τις "ζωες" και αναγκασμο να γυρνας ξανα στην σαρκα σαν τον ποντικο στον μυλο για να εισαι μπαταριουλα για καποιους μονο και μονο αυτο ειναι κολαση…
 21. 0
  0
  εαν βρεθω μπρος στον θεο την ημερα της κρισης ενα πραμα θα του πω.θεε μου αν ημουν στην θεση σου κι εσυ στην δικη μου, οτι και να κανες θα σε συγχωρουσα.επειδη λοιπον δεν γινεται τα αποθεματα αγαπης που εχω να ειναι μεγαλυτερα απ του θεου να στε σιγουροιοτι καπως ετσι ειναι τα πραματα οπως στο ρεπορταζ.παναγαθος και δημιουργος των παντων ο Κυριος αρα και της αμαρτιας.παν μετρον αριστον
 22. 0
  0
  akoma με τις βλακειες των οβριων ασχοληστε ??
  ελεος
  αμαρτια = λαθος
  το δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρος σοφου
  καθηστε εσεις και ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ
  δυστυχως για εσας
  ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ
 23. 0
  0
  ΜΜΜΜΜ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑΣ.
  ΑΡΑ ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!!!
  ΚΑΛΑ ΔΕΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΠΟΝΟ,ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
  ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
  ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!
  ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.
 24. 0
  0
  Διαβασα ολα τ ασχολια που γραψατε , κανενας δεν ανεφερε οτι ειμαστε πλασμενοι
  " καθ' εικονα και καθ΄ ομοιωσιν " ο μεγαλυτερος κριτης ειναι ο ιδιος ο ανθρωπος . Οταν "φευγει " καποιος η ψυχη του τον κρινει . Ο ΘΕΟΣ μας εδωσε την γνωση την συνειδηση και στο τελος ο καθενας μας κρινει τον εαυτο του αναλογα με τι εχει κανει και τι κουβαλαει στην ψυχη του . Και πιστευω οτι ξαναγυριζουμε για να διορθωσουμε λαθη μας . Εχετε νοιωσει ποτε να γνωριζετε εναν ανθρωπο και να νοιωθετε οτι θελετε να φυγετε μακρια χωρις να σας εχει κανει κατι ??? Μην βγαζετε λοιπον βιαστικα συμπερασματα . Στο αποσπασμα που διαβασαμε η κοπελα δεν ειχε κατι να βαρενει την ψυχη της και βρηκε τροπο να το πει . Ισως να ειναι ενα κειμενο να μας δειξει κατι αλλο . Δικαιωμα στον καθεναν ειναι να πιστευει οτι θελει .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί