10:39 - 30/01/2014

30 ΕΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ « ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ»

Ένα εξαιρετικό νέο έγγραφο [το Μάρτιο του 2012] που δημοσιεύθηκε από μια θαρραλέα γιατρό και έναν ερευνητή Ιατρό έχουν ξεθάψει ενα μυστικό επίσημο αντίγραφο που χρονολογείται πρίν από 30 χρόνια, με συνεδριάσεις των επιτροπών εμβολίων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και των δήθεν ανεξάρτητων ιατρικών συνεδρίασεων των «εμπειρογνωμόνων» που συνδέονται με τη βιομηχανία των φαρμάκων τους.

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το ποιος είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του παιδιού σας που προκύπτει από τις ανεπιθύμητες ανιδράσεις ενός εμβολίου, τότε αυτό είναι το έγγραφο που πρέπει να διαβάσετε.

Αυτό πού θα πρέπει να αναρωτηθείτε είναι αν οι άνθρωποι σε αυτές τις επιτροπές είναι ειλικρινείς και έντιμοι, ενεργώντας με τον καλύτερο τρόπο για τα συμφέροντα των παιδιών της Βρετανίας, και πώς είναι δυνατόν αυτό να συνεχίζεται εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια.

Αυτό είναι κάτι πού ο καθένας από εμάς γνωρίζει, αλλά ποτέ δεν μπορούσε να αποδείξει πριν από αυτό το έγγραφο. Περάστε τις πληροφορίες αυτές και σε άλλους , ώστε να μπορούν να δουν τι συμβαίνει στις υγειονομικές επιτροπές της κυβέρνησης πίσω από τις κλειδωμένες πόρτες.

Το έγγραφο 45 σελίδων με λεπτομερή στοιχεία μπορείτε να το κατεβάσετε στην Αγγλική γλώσσα εδώ:

Η πολιτική εμβολιασμού και ο Κώδικας Δεοντολογίας της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμών και Ανοσοποίησης (JCVI): βρίσκονται σε διαφωνία;

Η έκθεση παρουσιάστηκε και αποτελεί μέρος των πρακτικών της επιστημονικής διάσκεψης 2011 BSEM και δημοσιεύεται τώρα on- line εδώ.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  Έτσι, να αποφεύγει ο κόσμος τον εμβολιασμό των παιδιών του. Καλύτερα τα χορταράκια της γιαγιάς. Οι γιατροί δεν ξέρουν. Συνωμοτούν σε βάρος μας για το συμφέρον του κεφαλαίου. Να βάλετε και μάσκες γιατί σας ψεκάζουν και από πάνω.
 2. 0
  0
  Θεέ μου, σας διαβάζουν και γονεις που μέσα στην αφέλεια τους μπορεί να σταματήσουν τον εμβολιασμό του παιδιού τους και να βαλετε ζωές σε κίνδυνο.
 3. 0
  0
  Πρακτοράκια όσο και να προσπαθείτε με τα σχόλια σας το παιχνίδι τελείωσε. Η αλήθεια έχει αποκαλυφθεί. Όχι από κανέναν τρελό αλλά από τις ίδιες τις εταιρίες που φτιάχνουν τα εμβόλια. Αυτές παραδέχονται ότι βάζουν υδράργυρο στα εμβόλια. Όχι εγώ. Υπάρχουν δηλώσεις τους και έγγραφα που τα αποδεικνύουν όλα. Για να μην πω για τα αθώα θύματα και τις αυτοάνοσες ασθένειες. Ο πολύ γνωστός παιδίατρος Κάνταρος έχει παραδεχθεί ότι δεν έχει κάνει στα παιδιά του εμβόλια. Οι γιατροί στα νοσοκομεία αρνούνταν να κάνουν στον εαυτό τους το εμβόλιο για τον Η1Ν1. Γιατί? Είναι τρελοί και συνομοσιολόγοι. Ξύπνησαν τα πρόβατα και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γιαυτό.
 4. 0
  0
  Έτσι λειτουργεί ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Αποκαλεί όλους τους διαφωνούντες πράκτορες και προδότες. Αλλά έχετε μάθει από τους δασκάλους σας ψευδο-γκαιμπελίσκοι της δεκάρας πώς να χειρίζεστε την προπαγάνδα.

  Άραγε όλα αυτά που επικαλείσαι 12:56 μπορείς να τα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ή θα μας αραδιάσεις τίποτε δήθεν δημοσιεύσεις από ημι-ανύπαρκτους "επιστήμονες", φτηνές μεταφράσεις και αντιγραφές από αντίστοιχα φαντασιόπληκτα άρθρα από την Αμερική και την Αγγλία;
 5. 0
  0
  12:56 Εσύ πάντως τα εμβόλιά σου μάλλον τα έχεις κάνει και δεν φαίνεται να έπαθες τίποτα …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί