22:10 - 21/12/2014

3 ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

3 ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ !
2014-2015
Σε μια Ελλάδα που η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας ,αποτελεί σημείο αναφοράς για την σταθερότητα και την ομαλότητα της χώρας… Σε μία Ελλάδα που τα μνημόνια που επωμίστηκε δημιούργησαν κλειό γύρω της , και το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων να συγκαταλέγεται στα όρια της φτώχειας, χωρίς να έχει πολλά περιθώρια αντίδρασης, εμείς στο GRANDE SECRETO MEDIA GROUP αντιστεκόμαστε και αντιδρούμε .


Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ 2014 σε συνεργασία με τον όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και νήσων, έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει και να αφήσει για ακόμα μία φορά το στίγμα της αλληλεγγύης .


Μαζεύουμε παιχνίδια για μικρά παιδιά , τρόφιμα , ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες , που θα μας υποδείξει ο όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και νήσων .

Ο Μαραθώνιος Ανθρωπιάς θα διαρκέσει 35 ραδιοφωνικές ώρες , μέσα από την συχνότητα του ΡΑΔΙΟ ΗΧΟΡΑΜΑ (108 fm) , σε καθημερινή βάση από τις 24 Δεκεμβρίου έως και 30 Δεκεμβρίου , 12 με 5 το μεσημέρι. Να σημειωθεί ότι στις συγκεκριμένες εκπομπές θα συνεισφέρουν προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος , γραμμάτων , τεχνών , επιστημών , αλλά και από τον χώρο της τηλεόρασης , ραδιοφώνου , περιοδικών και εφημερίδων , καθώς και τον επιχειρηματικό , με την παρουσία τους και όχι μόνο.

Θα υπάρξει εκτενείς αναφορά του Μαραθωνίου Ανθρωπιάς ,μέσα από τις δύο μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας , την πολιτική εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , και την lifestyle ESPRESSO. Όπως επίσης και μια πληθώρα έντυπων και ηλεκτρονικών ιστοσελίδων που υποστηρίζουν την κίνηση αυτή.

Όποιος από εσάς επιθυμεί να συμβάλλει, βάζοντας το δικό του «λιθαράκι» σε αυτήν την προσπάθεια στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, ας επικοινωνήσει μαζί μας.

Όσες εταιρίες συμβάλλουν σε αυτό το έργο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ο όμιλος μας Grande Secreto Media Group, θα τις διαφημίσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο διαδίκτυο με banner που θα είναι ευδιάκριτο το λογότυπο της εκάστοτε εταιρίας , για το χρονικό διάστημα των δύο μηνών

Να σημειωθεί ότι το Channel 9 θα δείξει απόσπασμα του Μαραθωνίου Ανθρωπιάς στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Καναλιού όπως επίσης θα δημιουργηθεί και αφιερωματική εκπομπή καθαρά στο ύφος του μαραθωνίου , καθώς και από την πλατφόρμα του OTE TV.


Για όσες εταιρείες γίνουν υποστηρικτές μας ζητάμε μία «σεβαστή» ποσότητα των προϊόντων σας , ανταποδοτικά , παίρνοντας όλη την διαφήμιση του προϊόντος και της επωνυμία σας , μέσω των media που συνεργαζόμαστε.

Με την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου Ανθρωπιάς , στο Channel 9 , θα προσκομιθεί σε όλους τους υποστηρικτές σχετικό DVD.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου μας , το www.grandesecreto.gr .

Loading...

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί