21:22 - 06/01/2015

2Ο ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ

ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ Ή « ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ » , ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ « ΣΤΑΡ » ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΛΗΓΜΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ , ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ « HAARP » , ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ , ΩΣΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ .

ΚΕΙΜΕΝΟ : ΤΟ ΠΑΡΩΝ 2Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΩΣ ΦΕΡΕΦΩΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΥΚΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ . ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΕΝΟΣ ΤΟΞΟΥ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ. Η Ο.Ε.Α. , ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΗΜΑΤΟΣ , ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ . Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ :

1. : 1Ο ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ .

2. : ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ .

3. : ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

4. : ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .

5. : ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ « Μ.Ι.Τ. » ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ .

6. : ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΥΜΑΤΟΣ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ .

7. : ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

8. : ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΣΕΚΙΟΥΡΙΜΙ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .

9. : ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΙΛΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ .

10. : ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ « ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ » ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ , ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΟΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΑΥΛΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΜΕΣΟΛΛΟΓΙΟΥ . ΟΜΟΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ , ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ , ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ , ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ .

11. : ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ – ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ – ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΩΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

12. : ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΙΡΑΚ – ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ .

13. : ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

14. : ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .

15. : ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΗΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΩΝ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

16. : ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

17. : ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ – ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ .

18. : ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

19. : ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .

20. : ΛΟΓΩ ΧΑΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ , ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ , ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ 666 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ ΨΕΥΔΟ-888 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ 666 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΩΣΙΑΣ .

21. : ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΕΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

22. : ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΟΣΧΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ , ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΗ ΝΑΥΛΟ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ .

23. : ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

24. : ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. – O.N.U. ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ .

25. : ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ Ο.Η.Ε. – O.N.U. ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ , ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ .

26. : Η ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (GOLDEN DAWN) ΝΑ ΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΕΔΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ 666 ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΡΟΠΗΣ , ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΪΧ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 1938 .

27. : Ο Ο.Η.Ε. , ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΑΝΤΙ-ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .

28. : ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΩΣ ΑΞΟΝΑΣ Ρ.Ι.Κ. 888 ( ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΙΗΣΟΥΣ ) ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 , ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. – O.N.U. , Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ-ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ , ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

29. : Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΩΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ , ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΓΠΠ’ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΑΤΟ ΑΣΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. Ή ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» .

30. : ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 , ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 666 ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ 666 .

31. : ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 , ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ 666 ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΔΩΡΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΜΠΟ–ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΣΗ ΩΣ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ « ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ » .

32. : ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΦΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΗΤΤΗΜΕΝΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΤΤΗΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ « ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ » .

33. : ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ 777, ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 Ή « ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΙΕΧΩΒΑ » ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ .

34. : ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ « ΧΟΝΓΚ » , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ , ΔΛΔ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΑΙΜΑ , ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ « ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑΣ-ΙΕΧΩΒΑ » .

35. : Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ , ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΘΝΗ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ-ΦΙΛΛΙΠΙΝΩΝ-ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ΚΛΠ , ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΜΑΥΡΟΥΣ ΜΙΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΛΕΥΚΗΣΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ .

36. : ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ , ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΠΠ’ , ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ .

ΤΕΛΟΣ – ΟΒΕΡ . –

ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. , ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΑΠΟ 1ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , Ν. ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ – ΙΩΛΚΟΣ. Α.Δ.Τ. : Δ.424419 ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ. ΤΗΛ. : 698.36.579.54

Υ.Γ.1: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ! ΖΗΤΩ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ! ΖΗΤΩ Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ !

Υ.Γ.2 : ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΑΛΛΑ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ΚΑΘΟΤΙ ΠΑΡΟΔΗΓΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ , ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ 666 , ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ 888 . Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ , ΑΡΧΙΚΩΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ 888 , ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΡΟΠΗ 666 ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 , ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΩΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. , ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ « ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ » .

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ « ΕΨΙΛΟΝ » ΤΗΣ « ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ » ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ , ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΥΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ , ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ , ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ–ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ ΔΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 . ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΙΣΚΟ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΥΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΡΟΛΟ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 . ΤΕΛΟΣ – ΟΒΕΡ . –

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (113)

 1. 0
  0
  Α δεν παίζω θέλω και'γω τέτοια ναρκωτικά σαν τα δικά σας!
 2. 0
  0
  KEGO POY NOMIZA OTI I MALAKIA EIXEI ORIA……….
  GIRASKO AI DIDASKOMENOS.
  ΟΒΕΡ
 3. 0
  0
  ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?
  ΠΕΣ-ΜΙΛΑ-ΓΡΑΨΕ
  ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΙΑΧΩΒΑ….
  ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ…ΠΕΣ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΑΙ…ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΚΑΜΜΕΝΑΚΙ….ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ?
  ΔΙΑΒΟΛΕΑ…
  ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑ-ΚΑΚΙΕΣ ΣΟΥ…
  ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΠΙΑ….
  ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ…ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!
  ΑΛΑΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝ ΚΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ
  • 0
   0
   ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΙΑΧΩΒΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΨΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ "ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ" ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΑΧΩΒΑ"…ΧΑΧΑΧΑ ΒΛΑΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ) ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!
  • 0
   0
   ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΙΑΧΩΒΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΨΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ "ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ" ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΑΧΩΒΑ"…ΧΑΧΑΧΑ ΒΛΑΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΣΟΥΦΙΣΤΕΣ) ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=6XIqDkT3f6s
 4. 0
  0
  Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!! ΑΡΑ;;;;;;;;;
 5. 0
  0
  Τι κοκτειλ ηπιες πατριωτη?….το καψες …το κυκλωμα….
 6. 0
  0
  OI OYΣIEΣ ΠOY ΠAIPNEIΣ EINAI ETOIMEΣ H TIΣ ΦTIAXNEIΣ EΣY;
 7. 0
  0
  καλα κανεις και αναρτεις τετοια αρθρα
  αυτη η πανσυμπατικη ομαδα με αρχηγο τον επισκευες μοτοποδηλατων και διαστρικων οπλων διδει στοιχεια σοβαρα για το μελλον του συμπαντος
  ΑΝΘΡΩΠΟ ,,,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,,,ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ???
  ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΩ ,,,,,,,τσαγανεας
  ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑΑΑΑαααααααα?βεγγοσ
  κατι παει να πιασει ,,,αλλα ειναι η ΤΡελααααα τοσο μεγαλη που τα μπερδευει στο μυαλο του και τα κανει αχταρμα
  τετοιους τυπους ανευ αποδειξεων απλα λενε λενε … κυκλοφορουν στο δαφνη αρκει να ειναι,,, ακακος …
 8. 0
  0
  Μα τι λεει……..?
 9. 0
  0
  είναι ενας από τους καλικαντζαρους που δεν προλαβε να επιστρεψει
 10. 0
  0
  ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;
 11. 0
  0
  ΚαράΜαλακές νούμερα θέλετε ένα χέρι ξύλο απατεώνες!!!ουστ
 12. 0
  0
  ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
  http://www.zougla.gr/blog/article/1121500

  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ (ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ) ΤΟΥ 1945 !! ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=nS7SXA8nui8
  (κατα τ'αλλα η Χρυση Αυγη θα κανει αγωγές σε οποιους τους αποκαλουν ναζιστες, φασιστες και χιτλερικους)

  Χρυσή Αυγή: Δεν είμαστε ναζιστικό κόμμα – Θα κάνουμε αγωγές
  "Είμαστε ένα ελληνικό εθνικιστικό κίνημα και οποιαδήποτε άλλη αναφορά θα θεωρείται συκοφαντική και θα απαντάται με αγωγές"…
  http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=138765

  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΣΑΠΟΥΝΙΑ
  https://www.youtube.com/watch?v=806-2Rvx_4k
  (κατα τ'άλλα οι σχιζοφρενεις χιτλερικοι χρυσαυγιτες ισχυριζονται οτι το ολοκαυτωμα δεν υπηρξε!)

  Μιχαλολιάκος: απειλεί ότι θα σπάσει κεφάλια και παραδέχεται ότι έχει μαχαιροβγάλτες
  https://www.youtube.com/watch?v=uKlH7iEnryc?
  (κατα τ'αλλα η Χρυση Αυγη δεν ειναι …εγκληματικη οργανωση)

  ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ):
  https://www.youtube.com/watch?v=s5l9p2SV4sA

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΔΩ:
  http://www.zougla.gr/blog/article/1053920
  • 0
   0
   ιστορικά πάντα, νομίζω οτι το 1945 ήταν η περίοδος που παρότι νίκησε η Ελλάδα, τα ανδρείκελα με ελληνική μάσκα στην Ελλάδα που οι φατρίες τους κυβερνούν μέχρι και σήμερα την χώρα, απαίτησαν τότε από τον ελληνικό στρατό να παραδοθεί και να χαρακτηριστεί ως ήτα της Ελλάδας. Μετά άρχισε ο εμφύλιος πόλεμος.

   η κάνω λάθος, νομίζω υπάρχουν και ντοκιμαντέρ να δεις, αλλά εσύ διαστρεβλώνεις μου φαίνετε… Άρα το 1945 δεν υφίστανται ηττημένοι χιτλερικοί. Η γερμανική κατοχή τέλειωσε το 1944, με νικητή την Ελλάδα, αλλά οι εβραιοσποροι γερμανοι, έβαλαν ελληνόφωνα φίδια πολιτικούς και αυτοί έστησαν κωλαράκι στην γερμάνια ζητώντας απο τους έλληνες στρατιώτες να παραδώσουν τα όπλα τους.

   οι εβραίοι πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος, δεν είναι οι ισραηλίτες, ισραηλίτες είναι Χαζάροι, που επι εποχή 7ου αιώνα, εξαγοράστηκαν από τον Bauer και σημερινό Ροτσιλντ… Τους λήστεψαν ταυτόχρονα και πήραν όλο το χρυσό των Χαζάρων στην Γερμανία και τους επέβαλαν τον δράκοντα γιεχωβά. Οι εβραίοι στης κυριολεξία είναι αιμομιξίες σκανδινομογγολον και κατά κύριο λόγο ζουν και βασίλευαν στης σκανδιναβικές χώρες. Γιαυτό και προσπαθούν να πείσουν οτι αυτοί έκτισαν της πυραμίδες, οτι ειναι απόγονοι ατλάντων, τύφλες να έχουν και κουκιά να πουλήσουν τα μισομογγολα. Το είδος τους δεν υπήρχε καν όταν κτίστηκαν οι πυραμίδες.
   Πλέον αφού έχουν αφαιμάξει και την Αμερική, μεταφέρονται όλα τα μεγάλα σουργελα πραγματικοί εβραίοι στης σκανδιναβικές χώρες. Κορόιδα να πανε στο ανύπαρκτο ισραηλ, το ισραηλ το δημιούργησαν για να το καταστρέψουν.
   Εαν ο βασιλιάς τότε τον Χαζάρων δεν ξεπουλιόταν στους εβραίους, σήμερα θα είχαμε επίσημα το 4ο ραιχ… Τωρα το έχουν στο απο κάτω, να μην φαίνετε και πολύ.

   • 0
    0
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΤΟ 1945 ΗΤΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΧΙΤΛΕΡ-ΧΙΣΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ Γ' ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΡΑΙΧ.
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΧΙΤΛΕΡ-ΧΙΣΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΞΥΜΝΟΥΣΕ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΟΗΤΕ?

    Ο Μιχαλολιάκος υμνεί τον Χίτλερ! (Νο1)
    https://www.youtube.com/watch?v=Vt4b9Ue71XU

    ΧΕΖΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΑΥΡΟ ΜΑΓΟ ΧΙΤΛΕΡ-ΧΙΣΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ 1.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ.
   • 0
    0
    ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ "Ν.Κ.Ε." ΗΤΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/04/blog-post_819.html

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ:

    ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΟ 2011 – 2012.
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/ghrees-to-world-cosmic-etna-second.html
   • 0
    0
    ΠΕΡΙ ΧΑΖΑΡΩΝ:

    ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΤΥΦΛΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΣ END (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)
    http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/04/end.html
    • 0
     0
     Μάθε να εκφράζεσαι βούρλο. Ιστορικά παντού γραμμένα είναι οτι το 44 έπεσε το ναζιστικό καθεστώς, ηττήθηκαν οι γερμανοί. Όσο για αυτά που γράφει η ΟΕΑ για τους Χαζάρους, οτι είναι έλληνες… Απο τον ΙΑΠΕΤΟΣ…
     Μυθολογικά ο Ιαπετός δεν είναι ένας από τους Τιτάνες που αποστάτησαν κατά τους ΔΙΑ και μάλιστα συνείσφερε στην δημιουργία υβριδικών φυλών – Κρονιον (δημιουργία ανθρώπων)? Μυθολογικά πάντα αναφέρομαι στο κομμάτι του Ιαπετού…
     Και εσυ περιμένεις εγω να δεχτώ τους Χαζάρους ως Έλληνες… Ε τύφλες να έχεις και κτσα να πουλάς να τους χαίρεστε. Να τους κάνετε μασούρι και να τους βάλετε εκει που ξέρεται.
    • 0
     0
     ξέχασα να συμπληρώσω στο προηγούμενο που απάντησα, όσο για τον βασιλιά τον Χαζάρων Chan, στο τέλος η ΟΕΑ θα μας πει οτι είναι παρατσούκλι του "Χαράλαμπος" or Charalambos… Και όχι το μογγολοκινεζικο Chan chin chon. lol lol lol Άκου εκει έλληνες με Β ομάδα αίματος… ήμαρτον
     γουστάρω μ#$#ιες
     • 0
      0
      ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΒΛΑΞ!!!
      9 Μαΐου 1945: Η άνευ όρων συνθηκολόγηση της ναζιστικής Γερμανίας
      http://www.oek-germany.de/news/?nid=4157
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 1944 ΒΛΑΚΑ!!!
      ΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ 1945 ΕΝΟΟΥΣΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!" Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΠΙΘΗΚΟ-ΚΟΥΡΑΔΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ…
      ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΩΡΑ.
      Ο ΙΑΠΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΔΙΟΣ – ΚΡΟΝΟΥ. Ο ΙΑΠΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΗΜΕΡΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ / ΚΡΟΝΙΟΥΣ.
      ΟΙ ΚΡΟΝΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΑΣΜΟΝΤΑΪ – ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.
      ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΣΧΕΝΑΖΕΙΜ Ή ΑΣΚΑΝΙΟΙ (ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΟΥΣΑΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ) Ή ΑΣΧΕΝΑΖ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΙΑΦΕΘ – ΙΑΠΕΤΟΥ) ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ – ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΙΝΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ (ΒΛ. ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΡΑΝ – ΙΣΡΑΗΛ)

      ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο.Ε.Α. – ΕΝΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ
      http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/07/blog-post.html
     • 0
      0
      ΒΛΑΚΑ. ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ TOY ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ (ΤΑΠΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΣ END) ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΚΑΝΙΟΙ ΑΣΧΕΝΑΖΕΙΜ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ.
      ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ.
      ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΒΟΥΡΛΟ.
     • 0
      0
      Because I love RPG games and I cannot wait to buy witcher 3 which is DRM free, I will consider DA3 as a great gift and may convince me to install origin in my PC… lol
      Λιγες πληροφοριες για τον ΙΑΠΕΤΟΣ
      Στην Ελληνική μυθολογία ο Ιαπετός μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, τον Κρόνο. ήταν οι ισχυρότεροι των τιτάνων και προπάντων εκείνοι στους οποίους εκδηλώθηκε η μεγαλύτερη εχθρότητα του Δία μετά τη νίκη του.
      Ήταν γιος του Ουρανού και της Γαίας και σύζυγος της Κλυμένης, της κόρης του Ωκεανού ή της Ασίας ή της Αίθρας ή της Θέμιδας η οποία και αναφέρεται ως μητέρα του Προμηθέα. Γιοι του υπήρξαν ο Προμηθεύς, ο Άτλαντας, ο Επιμηθέας και ο Μενοίτιος [1] καθώς και άλλοι ακόμη περίφημοι “Ιαπετίδες” όπως ονομάστηκαν. Σημαντικότεροι δε εξ αυτών φέρονται ο Άτλας που βάσταγε στου ώμους του τον Ουράνιο θόλο αλλά και ο δαιμόνιος Προμηθεύς, ο μόνος εκ των Ιαπετιδών που δεν πολέμησε στο πλευρό των τιτάνων κατά την τιτανομαχία.
      Τον Ιαπετό αναφέρουν ήδη ο Όμηρος και ο Ησίοδος ως κυβερνήτη των Τιτάνων και του κόσμου πριν την επικράτηση του Δία και ότι ακόμα σε ορισμένες περιοχές τον αναγνώριζαν ως «δημιουργό» των ανθρώπων, ακόμη και μετά την επικράτηση του Δία όπως στη Κνωσό, στην Αρκαδία, Κιλικία και αλλού. Ιδιαίτερα ως σύζυγος της Ασίας θεωρούταν ως γενάρχης των λαών της Ευρώπης και της Βορειοδυτικής Ασίας, των οποίων όμως αρχηγό η Παλαιά Διαθήκη παραδέχεται τον Ιάφεθ, τον γιο του Νώε (του οποίου το όνομα ενδέχεται να είναι παραφθορά του Ιαπ-ε-του – θεού).
      • Έτσι εκ του Ιαπετού προέκυψαν οι σύγχρονες αντιλήψεις και θεωρίες περί «Ιαπετικής φυλής» και «ιαπετικής γλώσσας».
      Τέλος ο Δίας μετά τη νίκη του, καταγκρέμισε τον Ιαπετό, στα σκοτεινά τάρταρα μαζί με τους υπόλοιπούς τιτάνες.      Άρα λίγο πολύ μας λες οτι η συμμαχία της ΟΕΑ έρχεται σε αντίθεση απο αύτη του ΔΙΑ. Όσο για τους ισραηλίτες και πρόσφατες μελέτες DNA απέδειξαν ότι είναι Χαζάροι εκεί κάτω.

      Δεν αντιλέγω καθόλου στο οτι είναι αναλώσιμοι και ότι το ISIS-RA-EL δημιουργήθηκε για να καταστραφεί όταν έρθει ο καιρός.

      Όμως, η δικια σας συμμαχία με τον Ιαπετό, δεν σημαίνει οτι πρέπει η είναι και δικια μας. Όσο για το 1945, καλύτερα θα ήταν να ρωτούσαμε τον ίδιο που αναφέρθηκε στο 1945 τι εννοούσε.

      1) την ήτα των γερμανών?

      2) Η όταν κέρδισαν οι έλληνες και αναγκάστηκαν να παραδώσουν τα όπλα γιατι οι νεοφερμένοι πολιτικοί προδότες τότε, ανάγκασαν τα στρατεύματα της Ελλάδας να παραδοθούν, ενω είχαν κερδίσει!
      Είναι ανοιχτό σενάριο αυτό.
     • 0
      0
      ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ? ΠΑΣ ΚΑΛΑ Ή ΤΟ ΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ? ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ…ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ
     • 0
      0
      εκ παρεκτροπής βγήκαν λίγα άσχετα αγγλικά στην αρχή του κειμένου… Ο λόγος οτι γράφω σε word γιατί είμαι υπέρ-δυσλεκτικός

      Όσο για τα κείμενα της ΟΕΑ που με παροτρύνεις να διαβάσω, εγώ θα σου έλεγα να μάθετε να γράφετε με λιγότερες βρισιές, γιατί για εμένα προσωπικά, να με τιμωρήσω να διαβάζω 2 σελίδες βρισιές και μια μικρή παράγραφο την ουσία αυτό που θέλετε να πείτε, ούτε στον χειρότερο μου εχθρό, έχουμε το είδος μου αποφυγή διαβάσματος. Δυστυχώς έτσι όπως τα γράφεται, διαβάζω τα μισά από όσα γράφεται και νοώ τα μισά από όσα διαβάζω.
     • 0
      0
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟΣ ΕΔΩ, ΣΕ ΑΠΑΝΤΑΩ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΟΕΑ) ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ.
      Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ. ΜΗ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ.
     • 0
      0
      ΦΙΛΕ, ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΡΙΣΙΑ.
      ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΄80 ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄90 ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ή ΟΜΑΔΕΣ.
      ΒΡΙΣΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ή ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.
      Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (ΒΡΙΣΙΕΣ ή ΟΥΣΙΑ) ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
      ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΡΙΣΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ!
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΒΑΛΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ"
 13. 0
  0
  Μαλάκες "Αυστριακοί" του ΒΟΛΟΥ

  ΤΗΕ MASTURBATION IS GOING CLOUD !!!!!!!

  OVER and OUT
 14. 0
  0
  Να πιεις κάνα-δύο ποτηράκια να ζεσταθείς ρε φίλε, όχι κάνα-δύο μπουκαλάκια…Αφού ξέρεις τόσα πες μας ποιον θα πάρει ο γαύρος στη θέση του Μίτσελ 666
 15. 0
  0
  Είναι σοβαρό (*0*)
 16. 0
  0
  Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ????????
 17. 0
  0
  Σε παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία
 18. 0
  0
  Αν εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΣ ολα αυτα που λες εδυ και ολοι οι υπόλοιποι δεν σε αγχωνουν. Οποτε πες καλυτερα καμια προβκεψη για το καιρο η κστι τέτοιο
 19. 0
  0
  Τραβα και το καζανακι παλιομαλακα, ατυχημα καποτας!!!
 20. 0
  0
  Θα σε ψηφισω. Με κερδισες.
 21. 0
  0
  Ελατε ολοι στην πελοπονησο παιδια..εγω αυτο καταλαβα!!
 22. 0
  0
  ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ vs $$$ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ $$$ (ΓΕΝΝΑΤΑ)
  https://www.youtube.com/watch?v=j8HGH68jDCc

  Αίμα- Τιμή -Χρυσές Offshore (της ΓΕΝΝΑΤΑ). 2 offshore οι φοροφυγάδες νεοναζί υπόδικοι.
  http://www.zougla.gr/blog/article/1121070

  ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ
  Παραπέμπεται για πόθεν έσχες – offshore
  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64096288

  ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/06/blog-post_11.html

  Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/10/blog-post_1335.html
 23. 0
  0
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ???
 24. 0
  0
  ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΥΛΩΝΟΥΝΓΑΛΑΞΙΕΣ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΣΑΣ?ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ 5ΣΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ….ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΣΚΟΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΑΓΓΑΡΙΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ.
  • 0
   0
   ΕΣΥ ΨΑΡΟΥΚΛΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΜΠΛΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ…ΑΥΤΑ ΤΑ "ΥΠΕΡΟΠΛΑ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ FALCON ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ…….
   • 0
    0
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ…ΑΣ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ…ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΛΕΣ?ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ??.ΕΓΩ
    ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ
    ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΨΕΥΔΗ,ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ,ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ,ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ.
    ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΑ ΞΗΛΩΝΩ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΙ ΤΙΛΟ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ…5ΣΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…ΟΥΤΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο ΤΥΑΝΕΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ….ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΜΦΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.
    • 0
     0
     ΕΙΣΑΙ Ο ΤΥΠΙΚΟΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΛΘΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ…
     ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΕΑ…ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ…ΑΣΧΕΤΕ, ΒΛΑΚΑ, ΖΩΩΝ .
     Η ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΜΕΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ.
     ΑΠΕΙΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
    • 0
     0
     ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.
     ΟΤΙ Η ΟΕΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ (ΝΕΤΡΙΝΩΝ-ΝΕΙΖΕΡ, ΚΛΠ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΣΕΙ ΤΟΝ (ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ) ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ … ΑΝ ΘΕΛΕΙ…ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΟΕΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
     ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
     ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ @@ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ) ΑΣ ΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ ΤΥΠΙΚΕ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΧΑΒΑΛΕ.
 25. 0
  0
  Με το που έκανε κομα ο ΓΑΠ , απελευθέρωσε την Μαριχουάνα ;
 26. 0
  0
  ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ . ΜΗ ΛΥΓΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ .ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕ ΜΑΣΑΣ . ΑΝΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΦΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ . ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ . ΠΑΡΑΝΤΟΥΡΑΣ ΡΕ ΕΡΜΕ . ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ ΠΙΑ . 333
 27. 0
  0
  Molis teleiosa tin anagnosi tou keimenou.Goiteutika!!Tha ftiakso allon enan mpafo kai tha to ksanadiavaso.Kai gia osous hleyazoun to keimeno kako tou kefaliou tous!!!Afou o anthropos
  einai apogonos andromedeion eseis ftoha giinakia ti na katalavete.Ou na mou hathite.
 28. 0
  0
  Πάνω απ όλα είμαι αεκτζης με φιλοπαναθηναικα αισθήματα και αντιολυμπιακος…..
 29. 0
  0
  Ρε φίλε, ξεπέρασες ό,τι παρανοϊκό ξέραμε και φανταζόμαστε; Αλήθεια, πώς κυκλοφορείς ελεύθερος;
 30. 0
  0
  Και εγώ το σκέφτηκα… και φυσικά έχω παίξει και στοίχημα !!
 31. 0
  0
  Όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί συνσχολιαστές το άτομο τα έχει κοπανήσει και σπάει πλάκα.
  Έβαλε σ ένα τσουβάλι ότι του κατέβηκε από άρθρα ή σχόλια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα έκανε αχταρμά κι αφού τα χτύπησε αλύπητα, μας τα σέρβιρε on the rocks, με παγάκια από το φρέσκο χιόνι της αποψινής βραδιάς.
  Στην υγειά σου φίλε!!!!!!
 32. 0
  0
  ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ
  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_23.html

  ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_20.html

  ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ !!!
 33. 0
  0
  Kαλά μιλάμε ό τύπος δέν έχει αφήσει φλάτζα γιά φλάτζα ακαυτη. Τί φλάτζες, τί τσιμούχες, τί πιστόνια, τί μπιέλες………ρέ σύ όλα λύμπα τά έκανες. Πώ πώ τί ζημιά κάνουν τελικά τά σκληρά! Νά είστε καλά ρέ παιδιά σχεδόν όλοι μέ τά σχόλιά σας. Εξαιρούνται κάτι βλάκες πού γράφουν πάντωτε άσχετα λόγω μίσους. Μέ κάνατε καί έκλαψα από τά γέλια μέ τόν φλατζοκαμμένο αρθρογράφο.
 34. 0
  0
  Καλο!!! Να γινει θεατρικο εργο με Ρουβα πρωταγωνιστη!
  Νικος Νεοφυτος
 35. 0
  0
  MONO H OEA MAΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
 36. 0
  0
  ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΡΟΠΗΣ 666 ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 666:

  "Όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος υμνούσε το Αστραφτερό Σκοτάδι Του Εωσφόρου"
  http://www.iefimerida.gr/news/49497/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B6%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%89%CF%83%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85

  Περιοδικό »Αντεπίθεση» , Tεύχος 5 (Ιανουάριος 2000). »Ο Λευκός Εωσφόρος του 21ου αιώνα» – Ύμνοι στον Εωσφόρο και Αντιχριστιανισμός!
  https://elegxos.wordpress.com/2013/02/19/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-t%CE%B5%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-5-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC/

  ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ!
  http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/05/blog-post_2872.html

  και για να δουμε τι ειπε και ο μητροπολιτης πειραιως σεραφειμ για το ονομα:
  Από τα παραπάνω αποδεικνύεται, και ιδίως από την αναφορά του κ. Ν. Μιχαλολιάκου στον Ιρλανδό αποκρυφιστή σατανιστή ποιητή W.B.Yeats, διακεκριμένο στέλεχος του ερμητικού τάγματος της Χρυσής Αυγής, ότι το όνομα που επέλεξε ο κ. Μιχαλολιάκος το 1985, για την επωνυμία της κίνησής του και το ιδεολογικό περιεχόμενό της είναι δάνειο από το σατανιστικό, αποκρυφιστικό και παγανιστικό ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής στο οποίο πρωταγωνίστησε δραματικά ο γνωστός σατανιστής Άλιστερ Κρόουλι, που στηρίζεται στην ερμητική Καμπάλα, η οποία είναι έμπνευσις και έργο των Σιωνιστών σατανιστών Ραββίνων και ο οποίος ενοχοποιήθηκε και κατεδικάσθη από την Ιταλική δικαιοσύνη για τελετουργικές δολοφονίες αθώων θυμάτων.
  http://www.impantokratoros.gr/A56A9239.el.aspx

  ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΟ CORPUS CHRISTI !
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/corpus-christi.html

  Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
  http://wwwtimezero.blogspot.de/2012/06/blog-post_152.html

  ΣΗΜΑ – ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" – "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
  http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/02/blog-post_18.html

  Επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου για τον σατανικό μασονοκινούμενο ρόλο και υποδομή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και των συναφών οργανώσεων
  http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/02/blog-post_2277.html

  ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
  http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3
 37. 0
  0
  Παρτε ενα 7.5 σεισμουλακο, Ε.Α…και περιμενετε εκλογες εσεις….
 38. 0
  0
  ΣΗΜΑ – ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" – "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/02/blog-post_18.html

  ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ Ο.Ε.Α.
  ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΒΟΛΟΣ
  12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

  Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
  http://wwwtimezero.blogspot.de/2012/06/blog-post_152.html
 39. 0
  0
  ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΕΣΥ……..ΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
 40. 0
  0
  Χαιρετε.Χλευαζεται το αρθρο οκ.σκεφτητε και λιγο παραπανω. Τα δεκεβριανα τα ξεχασατε ? Καηκε λεηλατηθηκε η αθηνα απο αλοδαπους και ολα τα πουλιωντουσαν στα βαλκανια [Αλβανια Βουλγαρια Σκοπια ] Θα τα ακουσατε στης ειδησεις.. Στην Λαρισα ειναι τουρκος διοικητης σε λιμανια της Αλβανια τουρκικος στολος. Στην Αθηνα ζουν 2 με 3 εκατομμυρια μεταναστες και αλλη τοση στην υπολοιπη Ελλαδα κατα την πλειοψηφια τους μουσουλμανοι. Για αυτους ειμαστε απιστοι και πρεπει να πεθανουμε Πολλοι απο αυτους ειναι σε παραστρατιωτικες οργανωσεις .Σκασαν μυτη και η τζιχατζιστες. Κοινως η Πεμπτη φαλαγγα Αν βγουν με τον οπλισμο που εχουν θα πεσει πολυ αιμα. . Και σε συνδυασμο με επιθεση των στρατων τους .
  Ο τσιπρας θα φερει και της οικογενειες τους ετσι δηλωσε.
  Τα σχεδια διαμελλισμου της Ελλαδας σε 7 κομματια υπαρχουν στα συρταρια της CIA απο το 1970. Οι προκλησεις των τουρκων εχουν αυξηθει. η αλβανια ξαναεβγαλε τους χαρτες με την μεγαλη αλβανια το ιδιο και η βουλγαρια η κινα κανει βασεις σε ολο των κοσμο.
  Και οπως λεει και το βιβλιο του θεου οι βασιλεις της ανατολης θα ερθουν να σκοτωσουν τους βασιλεις της δυσης.
  Τα ελεγε και ο Παισιος αναφερε και για τους κινεζους θα ερθουν με 200 εκατομμυρια στρατο. Την πολη θα την παρουμε.βασιλια θα βαλουμε….Τα γεγονοτα τρεχουνε……
  Οπως λεει και ο Ο.Η.Ε < Ενα κρατος με νομιμη κυβερνηση Απαγορευετε να κανει πολεμο σε αλλο κρατος με νομιμη κυβερνηση > Σε περιπτωση μη νομιμης κυβερνησης δεν υπαρχει προβλημα .
  Μηπως περιμενουν αυτην την χρονικη περιοδο ?
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 41. 0
  0
  ΑΝΤΕ ΓΥΡΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ ΣΕΙΡΙΟ ΠΑΛΙΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ! ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕ, Ε ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΕ!!
 42. 0
  0
  Αυτός ο λαός το σκουντάς να ξυπνήσει γιατί το σπίτι του καίγεται και σου λέει 5 λεπτάκια ακόμα.
 43. 0
  0
  Έλλην μπορεί να είσαι, αλλά και το χάος σίγουρα έχει κυριεύσει το μυαλό σου.
 44. 0
  0
  ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΙ ΧΙΩΝΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ
 45. 0
  0
  Εγώ πάντως δεν έχω δει άλλον να δημοσιεύει σε άρθρα του ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας του και αριθμό αστυνομικής ταυτότητας. Μπορεί να είναι μικρός στο μυαλό, μπορεί τρελός, αλλά η αλήθεια ενοχλεί πάντα έτσι δεν είναι; Όλοι εσείς οι έξυπνοι νεοέλληνες κάντε του μήνυση ή καλέστε τον σε διάλογο σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Θα το κάνει κάποιος;;;;.
 46. 0
  0
  Μπαγασα απο το καλο πινεις!
 47. 0
  0
  ΧΛΕΥΑΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.
 48. 0
  0
  τους μετεωριτες κ τις ακριδες ξεχασατε
 49. 0
  0
  και γαμο τα σεναρια, μιλαμε για εργαρα που θα σπασει ταμεια
 50. 0
  0
  Ο κυβος ερριφθει
 51. 0
  0
  Όλο αυτό που αναφέρεται μπορεί να είναι ένα σχέδιο μεθοδευμένο από σκοτεινά κέντρα, από σατανικές δυνάμεις που θέλουν την διάλυση όλου του κόσμου και την έλευση του αντιχρίστου. Η Ο. Ε.Α θεωρεί τον Ιησού Χριστό σαν ένα μέρος ενός σατανικού σχεδίου και αρνείται να δεχθεί την αλήθεια της ορθοδοξίας. Ο Ιησούς Χριστός είναι το Β΄ Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, που μαζί με τον Πατέρα και τον Υιό δημιούργησαν τον υλικό κόσμο. Πέρα από τον υλικό κόσμο και από τα αστέρια, την Ανδρομέδα και τους υπερανθρώπους του αστερισμού της Ανδρομέδας ή δεν ξέρω ποιού άλλου αστερισμού, οραματίζονται ως σωτήρες, υπάρχει ο πνευματικός κόσμος. Δεν έχουν καταλάβει αυτοί οι άνθρωποι ότι ο άνθρωπος είναι το κορυφαίο δημιούργημα του Τριαδικού Θεού και είναι δισυπόστατος, αποτελούμενος από ύλη και πνεύμα και ότι και εάν ακόμη καταστραφεί το σώμα ή το ηλιακό αυτό συγκρότημα, που είναι προορισμένο να καταστραφεί θα υπάρξει ο πνευματικός κόσμος και η Άνω Ιερουσαλήμ, που θα είναι η Νέα Αιώνια Βασιλεία του Παθόντος, Σταυρωθέντος, Ταφέντος και Αναστάντος Ιησού Χριστού, που θα είναι αιώνια και ατελεύτητη. Όσο για τον Ιωάννη τον Βατάτζη, αυτός δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, που είναι και αυτή ένα σατανικό δημιούργημα, από τα πολλά που υπάρχουν σήμερα, αλλά θα είναι ο απεσταλμένος του Θεού, η τελευταία ευκαιρία που, αν θελήσει θα δώσει ο Θεός στους ανθρώπους να απαλλαγούν από το σατανά και την κυριαρχία του μέσω των μασονικών στοών και των λεσχών, με την καμπάλα και το ταλμούδ, που πρεσβεύουν οι σιωνιστές, αφού αρνήθηκαν, αυτά τα γεννήματα της οχιάς να καταλάβουν την μοναδική αλήθεια που λέγεται Ιησούς Χριστός. Εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί παρακαλούμε τον Τριαδικό Θεό να επιτρέψει να έλθει ο εκ της πενίας προερχόμενος Βασιλέας Ιωάννης, που μπορεί να είναι είτε ο Ιωάννης Βατάτζης, είτε άλλος Ιωάννης, υπό καθαρή πνευματική ηγεσία και με την υποστήριξη όλων των αγγελικών ταγμάτων, για να σώσει πραγματικά όσους απομείνουν μετά τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και την μεγάλη σφαγή που θα γίνει στην Κων/πολη. Ο Θεός ας μας ελεήσει όλους και εμάς και αυτούς και τους διώκτες μας και όλους. Αμήν
 52. 0
  0
  Η Κύπρος που θα καταλήξει?
 53. 0
  0
  Ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ και το κοντό του.Ο συγκεκριμενος[ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ] πάσχει απο βαρια σχιζοφρενία ,τι διάλογο μπορεί να κανει κάποιος με ψυχικά αρρώστους? Ο διαχειριστής του κατοχικά όμως πρέπει να καταλάβει οτι τέτοιες αναρτήσεις μόνο βοήθεια στον ήδη αποβλακωμένο λαό δεν δινει ….. δεν ειναι ολα τα πραγματα μονο προς το ατομικο συμφέρον κυριε κατοχικά,οχι ολα για τα φραγκα εντάξει μην κόψουμε και την καλημέρα τωρα.ΜΗ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΕΙ …
 54. 0
  0
  Πάντως αν όλα αυτά μπορούσαν να συμβούν πραγματικά αυτό που θα έμενε θα ήταν

  1. Η λευκή Ανδρομέδια φυλή να κατοικεί στην Ανδρομέδα και μόνο
  2. Η μαύρη Σειριακή φυλή να κατοικεί στον Σείριο και μόνο
  3. Ο πλανήτης Γαία να αφανιστεί από το το γαλαξιακό στερέωμα δια παντός

  ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ….. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΘΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΙΩ

 55. 0
  0
  ΡΕ ΝΙΚΟ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΒΑΣΤΡ? ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΡΟ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑΤΙ?ΚΑΠΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
 56. 0
  0
  ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΛΙΓΟΙ ΤΗ ΔΕΧΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
 57. 0
  0
  Kale mou agnoste file 01:07 o theos einai trisypostatos pos emeis eimaste disypostatoi?
  Ta panta,akoma kai o satan einai trisypostatos. ki emeis to idio. Zoa antrpopoi kai theoi,
  paleyoume mesa mas metaksy ton trion ayton ypostaseon,kai I epilogi diki mas telika,
  ostoso metaksy tis ilis(zoo), kai tou pneumatos(theos)ayto poy paremvaletai-fovoumai-
  os triti ypostasi,einai I vlakeia. Oson afora to arthro tora kai se syneheia ayton poy egrapsa
  pio pano( 01:52),o andromedeios apogonos & 5* stratigos, einai ena haraktiristiko apo oti
  fainetai deigma tis ypostasis poy anefera kai a)prepei na ton desoun grigora b)prepei na ton
  desoun poly grigora c) a+b .Ayto giati mporei na aytoktonisei mesa stin paranoiki paranoia tou diavazontas ti grafoume os sholia i mporei na ektokseusei kamia super aktina thanatoy
  pou isoutai me 27.588 pyrinikes vomves 666 megatonon I kathe mia kai na pame oloi na
  doume rizes radikion me synoptikes diadikasies.Stratige mou giati 5steros kai ohi 8steros?
  Ti ekanes stous andromedeioys arhigous sou – parepimptontos hairetismata – kai sou
  ekanan sterisi vathmoy trello agori?! Apo tin alli den fovasai mipos oi sionistes kinezoi 666
  den soy riksoun 666 keraynoys me to haarp I eheis aleksikerayno tetoias dinatotitas prostasias kai ean nai -pou eimai vevaios pos eheis opos kai kosmoskafos sta gyro e
  yperypsilis yperarhaioellinikis ypersuper tehnologias efodiasmeno me systima camouflaz
  kai kinitira V666,6 – giati den to topotheteis kapoy apo opou tha einai hrisimo se pollous
  vre monahofai andromedeie?Anti na mas anoigeis ta matia me keimena giati den voithas
  empraktos pio syhna opos me ayto poy leei o 03:39 kai symfonei o 06:27?Meta den tha se hleyazei kaneis,alla tha sou proteina min kaneis kammia trella kai haramiseis tin zoi sou
  se kapoio sou paroksismo,pigaine se enan giatro na se voithisei min meneis monos,allakse
  pleysi oso mporeis giati to trellokomeio tha sou valei zoyrlomandia kai ilektrodia kai coctail
  stamata na grafeis kefalaia kai kopse to diavasma ilithiotiton diavase mickey mouse kalytera horis na theoriseis oti einai sionistokinezika 666 kai ksanagrapse sto blog nifalia
  legontas kati poy tha einai pio praktiko kai oraio gia olous mas kai hrisimo mazi ektos tou
  na skame sta gelia,giati ego prosopika gelaga misi ora kai me to signomi diladi.An eisaste
  polloi ksekiniste omadikes synedries na sas erthei kai pio ftina! Teleiono edo dioti thelo
  na miliso me to spiti mou ston A tou vooti opos to lene oi giinoi giati ena gamimeno
  nefeloma apo ta 666 poy leei o liakopoylos megalemporos tha mou kopsei tin ypergalaksiaki syndesi gia 754 hronia kai eho epithimisei na miliso kai me tous 7.391
  poly stenous syggeneis moy.Lave yp'opsin oti kaneis apo edo mesa den thelei to kako soy
  kai to gelio den skotose pote kanenan.
  • 0
   0
   Εχεις για ολους και για ολα απαντηση νομιζεις ;; 'η απλα αντιρρησιας εισαι ;;;

   Εκτος…και εισαι ο αγνωστος παντογνωστης !!!! 'η εστω….εισαι "δομη" !!!!


 58. 0
  0
  Ολη η χρυση αυγη ειναι σατανιζομενοι ενω ο εκπροσωπος της οεα που βριζει χριστο παναγιες και βγαζει σεναρια περα απο καθε λογικη ειναι καλος.
  • 0
   0
   Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ Ή ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ. ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΙΤΛΕΡΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΚΛΠ… ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ 888 ΚΑΙ 666 ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΟΕΑ!!!
  • 0
   0
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΚΑΤ'ΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ – ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΥΣΕΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΔΕΞΙΑΣ 666 ΠΕΡΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666"
   ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ:
   http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_23.html
 59. 0
  0
  ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ???
  ΡΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ???
 60. 0
  0
  Ωραίος!
  Περιπετειώδης!..
  Δεν είναι από ναρκωτικά πάντως!
  Αλλη είναι η αιτία που έχει φρικάρει ο τύπος..
  Δεν τπάρχουν ναρκωτικά που να έχουν τέτοια κανονάτα συμπτώματα!…
 61. 0
  0
  ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΕΧΕΙ @ΡΧΙΔΙ@, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ @ΡΧΙΔΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
  • 0
   0
   Να ηταν μονο μερικοί ρε φιλέ…
   Οι συντριπτικά περισσοτεροι πάσχουν απο νοητική αφασία.
   Ο ένας λέει ηλίθιο τον άλλο και όλοι νιώθουν έξυπνοι.
  • 0
   0
   Ξερεις κανενα τρελο που να μην "εχει αρχιδια"??η τρελα ειναι που "μιλαει"κι οχι το θαρρος η το σθενος,,,
   Η φραση :τρελος ειναι οτι θελει κανει-λεει δειχνει το ακαταλογιστο κι οχι αρχιδια……
   • 0
    0
    Ναι,άλλα απο μικρο κι απο τρελλό….
    • 0
     0
     Ναι μαθαινεις κανενα κουτσομπολιο τιποτα παραπανω….αν ηταν κατι "παραπανω"το Δαφνι θα ειχε τη φημη του Χαρβαρντ..
     • 0
      0
      ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ "ΤΡΕΛΟ" ΒΛΑΚΑ ΨΕΥΔΟΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕ ΝΙΚΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ "ΤΡΕΛΟΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ. ΟΜΩΣ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ "ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ" ΕΝΩ Η ΟΕΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΕΧΘΡΕΥΕΣΤΕ Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…
     • 0
      0
      Δεν τον ξερω τον τυπο αλλα ξερω σιγουρα οτι ειναι θεοτρελος!!!
      Ποια οεα και ποια αεα ……λοιπον ποτε θα εχουμε κοπη βασιλοπιτας να μαζευτουμε ολοι οι ανδρομεδιοι να θυμηθουμε την πατριδα!!!
     • 0
      0
      ΑΣΕ ΤΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΥΠΙΚΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΕΑ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 40 ΕΤΩΝ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ 15 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
      ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ…ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ?
      ΑΝΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΖΩΩΝ
 62. 0
  0
  Τελικα διαλυθηκε η Νικη Βολου ;  5
 63. 0
  0
  Μεγάλε ξέχασες να βάλεις και λίγο εξωγήινους !!! Ντεμοντέ το σενάριο…
 64. 0
  0
  Ερχεται ο ανδρομεδιος αστροστολος να σε μαζεψει και να σε στειλει στο πλανητη σου
 65. 0
  0
  Αρχίδια τρελά έχει σίγουρα
 66. 0
  0
  Υ.Γ.3 : Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΛ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠ ΡΕΣΛΕΡ (ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΙΝΕΖΟΥ, ΟΧΙ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΨΕΥΔΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΗ) ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΡΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΩΝ (ΑΝΤΙ-)ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΟΤΙ O ΦΙΛΙΠ ΡΕΣΛΕΡ ΕΧΕI ΤΕΘΕΙ ΩΣ ΑΤΥΠΟΣ ΥΠΕΡ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ ΓΙΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕΙΡΑΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ Η ΚΙΝΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΠΠ' ΩΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ", ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΜΙ-ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ "ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ"
 67. 0
  0
  ΠΕΡΙ ΙΦΥΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ

  ΑΛΗΘΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ.
  ΟΝΤΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
  ΟΝΤΩΣ Ο ΙΦΥΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ 2 ΕΨΙΛΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ ΜΗΝΙΣΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ "ΕΨΙΛΟΝ" ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

  ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ 2 ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ "ΕΨΙΛΟΝ")
  http://www.iphicratisamyras.com/2013_04_01_archive.html

  ΕΔΩ Ο ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΙΦΥΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΣΑΙΑ ΚΩΝ/ΝΙΔΗ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟ ΜΑΣΟΝΟ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΟΥΔΗ (ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666"
  http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9549.html
 68. 0
  0
  ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΜΥΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ????
  ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?????
  ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!
 69. 0
  0
  Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΙΣΟΥΝΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΧΙΤΛΕΡ!!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ;;;; Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ ΚΑΝΑΡΗ!!

  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2013/12/blog-post_29.html

  ΣΑΠΙΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!!!
 70. 0
  0
  ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΤΕΚΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑ@@@ΡΕΣ
 71. 0
  0
  ΜΠΑΦΟΣ ΠΗΛΙΟΥ…..ΚΟΛΑΣΗ
 72. 0
  0
  Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι όλα τα θρησκεύματα του πλανητου είναι εικονικές αντιθέσεις ΕΝΙΑΙΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, θα σας το μάθουμε ομοίως. (Χριστιανισμός – Μωαμεθανισμός – Εβραϊσμός – Βουδισμός – Ταοϊσμός κλπ.).
  Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ο ορος «Παγαν» ή «Παγανιστής» προέρχεται από την Απολλώνια Προσφώνηση «ιηιε Παιαν» («ιηιε ΠαFαν» με δίγαμμα), προς τιμή του «υποθεου» (υπό τον Ένα Άγνωστο Θεό) Ήλιου, ως ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ του φωτοβόλου Ελληνικού Πολιτισμού, θα σας το μάθουμε ομοίως.
  Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι τα ονόματα των Δώδεκα Θεών του Όλυμπου συμβόλιζαν τους 12 και όχι 9 Πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος, θα σας το μάθουμε ομοίως.
  Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ο εβραιοχριστιανισμος ΣΥΣΚΟΤΙΣΕ το φωτοβόλο Ελληνικό Πνεύμα, μέσω πλαστών αμαρτημάτων και πλαστών ενοχών εδραζομενων στο συναίσθημα ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, θα σας το μάθουμε ομοίως. Με διανοητική και πολεμική βία.
  Διότι απεδείχθη ότι με «απαλές» Σωκρατικές Διαλεκτικές είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ξυπνήσετε ΗΛΙΘΙΟΙ. Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.
  Ω ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
  Ω ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΡΟΝΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ!!!
  Και τώρα … ΠΙΣΩ…. ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ….
  Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι πριν μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια, ο πλανήτης ήταν Ανδρομεδεια Δραβιδικη Ελληνική Αυτοκρατορία, θα σας το μάθουμε ομοίως.
  Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι διατεταγμένοι από την Ιεραρχία Επικυρίαρχοι του Πλανήτου, διαιρέθηκαν σε τρεις αλληλοεξοντωμενες φατρίες: Ουρανιδων – Κρονιων – Διός -, μετατρέποντας την διατεταγμένη Εξουσία τους σε ενδοοικογενειακή διαμάχη και αναρχία, θα σας το μάθουμε ομοίως. (Στασις Κρονιων)
  Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι οι μόνοι Επικυρίαρχοι που διαχώρισαν τη θέση τους από την παραπάνω διαμάχη, είναι οι Ιαπετός, Θέμις, Προμηθεύς, Ησιόνη, Άτλας, Μενοιτιος και οι περί αυτούς, θα σας το μάθουμε ομοίως.
  Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι η «τάξη» Ιαπετού κάλεσε σε επέμβαση στον Πλανήτη, την Εξωτερική Ιεραρχία, θα σας το μάθουμε ομοίως.
  Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι η Εξωτερική Ιεραρχία επενεβη και είναι ήδη παρούσα για τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών και επιβολή Τάξεως στις τρεις αφηνιασμένες και αλληλοεξοντωμένες Δυναστείες, θα σας το μάθουμε ομοίως.
  Αν επιμένετε να αγνοείτε ότι ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , και οι αντίστοιχες Ομάδες άλλων 108 Εθνών, εκφράζουμε τις θέσεις της Εξωτερικής Ιεραρχίας και είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ να σας «διαλύσουμε» και να σας «επανασυναρμολογησουμε» στην Αρχέτυπη Δομή Εξουσίας του Πλανήτη, θα σας το μάθουμε ομοίως.
  Θα σας αφήσουμε ακόμη λίγο να προωθήσετε τα Γεωπολιτικά σας Προγράμματα Κρονιας Μεθοδεύσεως, έως ότου το Οικοδόμημα της Άπατης σας φτάσει στο «τελευταίο» όροφο, και το θεωρήσετε ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ «ΘΕΜΕΛΙΑ».
  Θέλουμε να γίνει το Οικοδόμημα σας όσο ψηλότερο γίνεται, γιατί έτσι ο θόρυβος που θα προκαλέσει η βίαια «κατεδάφιση» σε ριπη οφθαλμού θα είναι όσο μεγαλύτερος γίνεται.
  Θέλουμε να ακουστεί αυτός ο θόρυβος για παραδειγματισμό στις επόμενες χιλιετηρίδες …. Το Οικοδόμημα των Κρονιων με τις μεθοδεύσεις της συμπαιγνιακης διπολικοτητας «666 – ΣΤΕΛΛΑΡ» και «888- ΙΗΣΟΥΣ», ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ που θα μείνουν εκτεθειμένα για παραδειγματισμό στις επόμενες χιλιετηρίδες ….
  Γαμηθητωσαν οι «888» Χριστοί σας και οι «666» Αντίχριστοι σας, Κοπρίτες.
  Έως τότε επιβιώστε, αποκαλώντας μας «παρανοϊκούς» και «δολοφόνους» η όπως αλλιώς θέλετε.
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/07/blog-post.html
 73. 0
  0
  Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ Η Ο ΤΟΛΚΙΝ??????
 74. 0
  0
  Βασικά θα ήθελα να μάθω τη νικήτρια στήλη τζόκερ της Κυριακής

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί