Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:46 - 09/09/2014

Ἡ ἐπομένη μαριονέτα εἶναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ἠ ἐπομένη μαριονέτα προετοιμάζεται στὰ «ἀποδυτήρια»…

Φαντάζομαι πὼς ὅλοι ἔχετε προσέξει ὅτι συνήθως πρὶν κάποιος νὰ ἀναλάβῆ (διοριστῆ, μὲ τὴν βοήθεια τῶν ΜΜΕ) πρωθυπουργός, περνᾶ ἀπὸ μία κλειστὴ συνάντηση τῆς λέσχης Μπίλντερμεργκ.

Τὸ ἴδιο ἰσχύει καὶ γιὰ ΟΛΟΥΣ τοὺς ὑπουργοὺς οἰκονομικῶν (π.χ. Ἀλογοσκούφης) ἐκτὸς βέβαια ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἐξόφθαλμα καὶ «νόμιμα» τοὺς ἔχει ἀνατεθεῖ ὀ ῤόλος τοῦ ἀρμοστοῦ/ἐπιτρόπου τῶν δανειστῶν (Στουρνάρας, Χαρδούβελης), ἤ ἀποτελοῦν μόνιμα μέλη τῆς ἰδίας, ἤ παρομοίου, λέσχης. (π.χ. Παπαδῆμος-Τριμερὴς Ἐπιτροπή).

Σὲ ὀρισμένα δημοκρατικότερα ἀπὸ τὸ Ἐλλαδιστὰν κράτη αὐτὸ – ἄν γίνεται – θεωρεῖται κολάσιμο, ἀκριβῶς ἐπειδὴ συζητῶνται θέματα ποὺ ἀφοροῦν στοὺς πολῖτες, ποὺ ὐποτίθεται πὼς ἐκπροσωποῦν, ἐρήμην φυσικὰ καὶ ἐν ἀγνοίᾳ τῶν πολιτῶν τους, μιᾶς καὶ τὰ πρακτικὰ ἤ ἔστω τὸ περιεχόμενο τῶν συζητήσεων, δὲν ἀνακοινώνεται ΠΟΤΕ μὰ ΠΟΤΕ!!!

Ἀλέξανδρος Παυλίδης

Στην… ιταλική “Λέσχη Μπίλντερμπεργκ” ως επόμενος Πρωθυπουργός ο Τσίπρας!

Προσωπικότητες από την Ε υρωπαϊκή ελίτ και παγκόσμιους τραπεζίτες θα συναντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος λαμβάνει μέρος στο «Φόρουμ του Κόμο», -ένα διεθνές συνέδριο-έπειτα από την πρόσκληση που του απηύθυνε το ιταλικό ίδρυμα European House – Ambrosetti.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν δύναται να παραστεί στο καθιερωμένο ραντεβού του με τους διαδηλωτές στα εγκαίνια της ΔΕΘ, καθώς μιλά στην πρωινή συνεδρίαση, με θέμα παρέμβασης «Η ατζέντα για την αλλαγή στην Ευρώπη». Οι πρώτες αντιδράσεις για το ταξίδι κατεγράφησαν ήδη από το στρατόπεδο της Αριστερής Πλατφόρμας: «είναι ένα αμφισβητήσιμο ταξίδι την περίοδο που γίνεται…ένα κλειστό συνέδριο για το οποίο δεν έχουμε καμία ενημέρωση και εντέλει μετέχουν σ’αυτό όσοι είναι υπεύθυνοι για το κατάντημά μας» έλεγε στην Kontranews στέλεχος της μειοψηφίας, δίχως να κρύβει την ενόχλησή του. Αντιθέτως, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αφού χαρακτήρισε τυχαίο το γεγονός ότι η ημερομηνία του συνεδρίου συμπίπτει με αυτή των εγκαινίων της ΔΕΘ, επεσήμανε πως «για πρώτη φορά ο συγκεκριμένος κύκλος των πολιτικών προσώπων και ανθρώπων οι οποίοι παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στη σημερινή Ευρώπη που συμμετέχει στο συνέδριο, αναγνωρίζει σαν ισότιμο συνομιλητή, όχι συμφωνώντας, έναν άνθρωπο ο οποίος προέρχεται από την αριστερά και αυτός είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», και αυτό είναι ενδεικτικό του ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ … ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Το εν λόγω φόρουμ έχει ιστορία τεσσάρων δεκαετιών και διεξάγεται κάθε φθινόπωρο στο φημισμένο θέρετρο «Βίλα Ντ’ Εστε», το οποίο το 2009 ανακηρύχθηκε από το Αμερικανικό περιοδικό «Forbes» το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο, ενώ ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί μαζί με «βαριά» ονόματα ……με την αφρόκρεμα της Ευρωπαϊκής πολιτικής και οικονομικής σκηνής.Στη λίστα των υπολοίπων συμμετεχόντων, συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι πρώην πρωθυπουργοί της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα και Μάριο Μόντι, ο τέως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο τραπεζίτης Ζαν-Κλοντ Τρισέ, ο Γερμανός υπουργός Γιεργκ Ασμουσεν, και οι Επίτροποι Χοακίν Αλμούνια και Μισέλ Μπαρνιέ. Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας θα επαναλάβει τις πάγιες θέσεις του κόμματος για άμεση αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής, ώστε να καταστεί δυνατή η αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Ευρώπης. Ακόμη, θα επισημάνει το τρίπτυχο: τερματισμός λιτότητας, συνολική ρύθμιση των χρεών της Ευρωζώνης στο πλαίσιο μιας ευρωπαικής διάσκεψης για το χρέος (κατά το πρότυπο του Λονδίνου το 1953), καθώς και ένα ευρωπαικό «New Deal» για την ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (40)

  1. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 12:03 ΜΜ

    Πόσο βλάκας ειναι;…. πολύ ; αρκετα; οσο πρέπει; το λεει το

  2. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 12:06 ΜΜ

    Στα δεξιά η αντανακλαση δειχνει ποιός ειναι …η προτιμάς να διαβάσεις το βλεμμα που ειναι ίδιο με του….

  3. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 12:09 ΜΜ

    Καλος ο μπουλης …. μα ποιό ειναι το μυστικό του τσιπρα;

    • Ανώνυμος 09/09/2014 @ 1:16 ΜΜ

      AXEL TZIPRA το μυστικό του. Αχ έλληνα ποτε θα καταλάβεις μια φορα σε ποιον δίνεις την ψήφο σου

      • Ανώνυμος 09/09/2014 @ 4:45 ΜΜ

        επειδη το ειπε καποτε ο Χατζαρας?αποδειξεις υπαρχουν?αν υπαρχουν να το δεχτουμε.σωστα?ας μας πει ο κ.Χατζαρας απο που το βρηκε αυτο.βεβαια δεν τιθεται θεμα ανθελληνισμου…ασχετα με το ονομα.και αυτη η νοθροτητα…?ναρκωτικα παιρνει?

    • Μπεν Χιράμ είναι το πραγματικό όνομα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Έχει Ιουδαϊκή καταγωγή και είναι τέκτων 3ης βαθμίδας δλδ 30 – 33ου βαθμού. Επίσης στα φοιτητικά του χρόνια έγινε μέλος της μυστικιστικής αδελφότητας του Αμχερστ μαζί με τον Τζέφρυ Τσαντ. Η περίφημη φωτογραφία από το Αμχερστ με τους συμφοιτητές (2 ντυμένοι στα λευκά και 2 στα μαύρα) και η θέση τους δηλαδή διαγώνια οι μαυροντυμένοι και οι ντυμένοι στα λευκά είναι καθαρά μασονικός συμβολισμός. Ο Μπεν Χιράμ είναι όπως έγραψα πιο πριν υψηλόβαθμος μασόνος ενώ ο Άξελ Ζίπρα (τσίπρας) είναι πρώτης βαθμίδας 3 – 10ου βαθμού. Αυτό μαρτυρούνε και οι χειραψίες τους το 2012.

  4. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 12:30 ΜΜ

    ΟΛΑ για τις ικανότητες η επιθυμίες του ανθρώπου ειναι μιά καλη δουλεια που το μονο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις …… καταθέσεις η στα εμβάσματα.Βαση αυτου πρωθυπουργος και παρατρεχάμενοι δέν θα υπάρξουν ποτέ .Μεγαλύτερη αμοιβή παιρνουν αυτοι που φέρνουν την καινουρια μανία του τεχνοκράτη μιας και κράτος νορμάλ ποτέ δέν εμφανίστηκε.Η πορτοφόλα γεμίζει και ….κάποιο λάκο έχει η φάβα.

  5. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 12:48 ΜΜ

    Ξερερε τι κανουν τα κτηνη της ΝΤΠ; Οδηγουν τον κοσμο σιγα σιγα σε τετοιο σημειο ωστε να πει: ΝΤΠ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. Σας εχουμε αναγκη ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ ΜΑΣ. Γ@Μ!!$Τ£ ΜΑΣ. Μπορει να φαινεται αστειο; αλλα δεν ειναι… Οταν εχεις μαζεψει τον κοσμο στις πολεις και χρειαζεται φαγακι το οποιο δεν ξερει να αποκτησει παρα μονο με κολοχαραρτα τοτε κανεις τα παντα. Ετοιμαστειτε ζομπι.
    Α2Ε

    • Πολύ μπροστά! Ειδικά αυτό για τις πόλεις… όταν καταλάβουν όσοι κατοικούν σε πόλεις πως πρόκειται για συγκέντρωση πληθυσμού με στόχο τον έλεγχο του, θα είναι τόσο μα τόσο αργά!

  6. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 1:05 ΜΜ

    Ετοιμος ο ανθελληνας !

    Μας ρωτησε κανεις αν τον θελουμε ?

    • Ανώνυμος 09/10/2014 @ 10:46 ΠΜ

      Ελα ντε !
      Και βεβαιως δεν τον θελουμε τον ανθελληνα της ΝΤΠ.

      Κανενας δεν πρεπει να τον ψηφισει.

      Σκεπτονται να μας φερουν και τον αλλο πρωην, της γερμανοναζι φρειδερικης….
      Αυτος μας ελειπε!

      Ποτε θα απαλλαγουμε απο ολα αυτα τα καθαρματα ?

      Μια χουφτα 20 -30 ξεμωραμενων και παρανοικων γερων, λυσσαξαν για εξουσια…
      Και εμεις οι υπολοιποι δεν αντιδρουμε.
      Αντι να βλεπουν εμας μηπως θα πρεπει να νοιαστουν για την τελευταια τους κατοικια και για την ψυχη που θα παραδωσουν ??

  7. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 2:02 ΜΜ

    Αλλο ενα ακομα πιο εμμετικο και γλοιωδες παρασιτο , ετοιμο να κατασπαραξει την πατριδα . Το κριμα στο λαιμο των ψηφοφορων τους . Δε λυπαμε πια κανεναν γιατι κανενας πια δεν μπορει να πει : ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ . Τωρα πια εχουμε χρεος να ξερουμε ολοι . Εχω δοση ορκο πως απο τη μερα που θα αναλαβει και αυτος , το χερι μου θα το απλωνω πια μονο για να σπρωξω , πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που απο τωρα ψαχνω . Για μενα δε με νοιαζει , ουτε θελω παρε δωσε με κανενα τους . ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ .

  8. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 2:15 ΜΜ

    ειστε ερασιτεχνες συνομωσιολογοι παιδια αφηστε το

  9. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 2:32 ΜΜ

    Φωτιά και λαύρα να ξεσπάσει και να μη μείνει ούτε στάχτη απο όλους αυτούς εκεί μέσα…

  10. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 2:39 ΜΜ

    Αναλόγως τις καρδιές σας , σας δίνω αρχηγούς να σας κυβερνάνε .

    Αλλάξτε και ολα καλά.

  11. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 2:58 ΜΜ

    ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΗΤΑΝ…ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΜΕΙΣ…..

  12. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 4:39 ΜΜ

    Αυτό ξαναπέστο !!! Πολύ απλά θα είναι η χαριστική βολή στον Ελληνα.
    Αλήθεια , πόσα σακάκια έχει αυτός ο άνθρωπος και τα αλλάζει κάθε μέρα ;

  13. Γιώργος 09/09/2014 @ 4:54 ΜΜ

    Δηλαδή όλοι είναι πουλημένοι… άρα ας αφήσουμε τους Σαμαροβενιζέλους που τους ξέρουμε, έτσι;;;;;;;

    Όχι ρε λαμόγια.
    Όποιο κόμμα κυβέρνησε… έξω από τη βουλή ΤΩΡΑ.
    Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος ή με άλλο κόμμα και σε 3 μήνες δεν υπάρξει ορατή αλλαγή στη ζωή μας… πάλι εκλογές και άλλος κυβερνήτης… μετά πάλι άλλος… άλλος… στο τέλος θα βρούμε κάποιο κόμμα με Έλληνες πατριώτες και θα γίνουμε αυτοί που πρέπει να είμαστε!!!!

    Όλα τα άλλα για το ότι "όλοι ίδιοι είναι", είναι εκ του πονηρού και προδοτικά!!!
    Πρέπει να μάθουμε να αλλάζουμε γρήγορα τους ψεύτες πριν γίνουν κλέφτες και μετά προδότες!!!!!!

    Ξυπνάτε πρόβαταααααααααααα!!!
    Μπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

    • Ανώνυμος 09/09/2014 @ 7:43 ΜΜ

      Μονος η με αλλο κομμα ε ; Θες να μας πεις και με ποιο ; Γιατι δεν φαινεται να βγαινουν τα κουκια χωρις να χωσει την ουρα της η νουδουλα στη " νεα " κυβερνηση …και τοτε να δω τι θα λετε εσεις οι " ξυπνιοι " σε μας τους " κοιμισμενους " .

      • Γιώργος 09/09/2014 @ 10:32 ΜΜ

        Άλλο κόμμα είναι η ΝΔ;;;;
        Άλλο λέμε, άλλο, άλλο…
        Να μην έχει κυβερνήσει μέχρι τώρα είπα. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ έχουν κυβερνήσει!!!! ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ αυτά τα κόμματα είτε σου αρέσει είτε όχι!

        Ξέρεις πόσα κόμματα αντιμνημονιακά υπάρχουν;;;;
        Και δεν μιλάω για Ποτάμια και Ελιές και Πράσινα άλογα που είναι μνημονιακά κόμματα (παραλλαγές του ΠΑΣΟΚ) που χρηματοδοτούν οι νταβατζήδες της Ελλάδος (μεγαλοϊδιοκτήτες ΜΜΕ και "εργολάβοι" του δημοσίου)!!!!
        Τα κουκιά δεν βγαίνουν στους Σαμαροβενιζέλους!!!!

        • Ανώνυμος 09/09/2014 @ 11:36 ΜΜ

          Για πες μας κανα-δυο που εχουν δυνατοτητες να ειναι στη βολη και να μην εχουν και κυβερνησει ουτε αυτα ως κομματα αλλα ουτε και τα στελεχοι τους και να συμπληρωνουν και τα ποσοστα να σχηματισουν κυβερνηση . Οχι ολα κανα δυο να χουμε ποικιλια .

          • Γιώργος 09/10/2014 @ 8:40 ΜΜ

            Αν αφαιρέσεις τα ποσοστά που δίνουν οι παραπλανημένοι Έλληνες σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμια , Ελιές, ΛΑΟΣ κλπ θα δεις πόσα κόμματα περισσεύουν και πώς με τα ποσοστά των παραπάνω μηνμονιακών κομμάτων μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σου κάνει;;; Οι ΑΝ.ΕΛ.;;; Το ΚΚΕ;;; Η Χ.Α.;;;; Ο Φούφοτος;;; Ο ξεσκούφωτος;;;; Και μην ψηφίζεις φίλε μου άτομα που κυβέρνησαν έστω και αν ανήκουν σε κόμματα που δεν κυβέρνησαν. Ψήφισε από αυτά τα κόμματα εκείνους που ΔΕΝ ψήφισαν μνημόνια και ΔΕΝ πρόδωσαν με λόγια και έργα την Ελλάδα μας. Και λέω "Ελλάδα ΜΑΣ" γιατί καταλαβαίνω και τη δική σου αγωνία!!!

            Το θέμα φίλε μου δεν είναι ποιος θα βγει, αλλά ποιοι ΔΕΝ θα βγουν!!!!! Αν το καταλάβεις αυτό εσύ αλλά και οι περισσότεροι Έλληνες τότε έχουμε κάποιες ελπίδες να ελευθερωθούμε!

            Με τη λογική σου όμως, τί έπρεπε να κάνουν οι Έλληνες στο Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες και στη Σαλαμίνα;;;; Επειδή ήταν κατά πολύ περισσότεροι οι αντίπαλοι έπρεπε να παραδοθούν;;;;

  14. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 4:56 ΜΜ

    τουμπεκί όλοι……
    όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε
    Τωρα ανοίξτε τον πρωκτό σας να δεχθείτε τον ευρο πέο σας….
    χρόνια τωρα τρώγατε τον Αγλέορα
    εις βάρος άλλων λαών….
    Ρόδα είναι και γυρίζει….
    και μια χαρά ημαστε…μη λέτε κουβέντα…. Τουμπεκί ρε….

  15. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 5:55 ΜΜ

    300 ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΕ 1 ΔΕΝΤΡΟ!!! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟΣ!

  16. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 5:58 ΜΜ

    Πόσο μα πόσο χαζοί και πρόβατα είναι οι ψηφοφόροι αυτού εδώ του κρατιδίου? Οτι αξίζουμε παίρνουμε. Είμαστε οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι της εξαφάνισής μας.

  17. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 6:39 ΜΜ

    Και η πλακα ειναι πως εχει να φαει απο πολυ καιρο

  18. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 7:29 ΜΜ

    Μη δείτε ωραίο άντρα να πέσετε όλοι να τον φάτε… Αρχισατανιστή τον βγάλατε.
    Ευτέρπη

    • Ανώνυμος 09/09/2014 @ 11:57 ΜΜ

      Ρε συ Ευτερπη και " ωραιος " και " αντρας " αυτο το εβραιο μαμουχαλο …για ονομα . Να το κοιταξεις τωρα που ειναι ακομα νωρις , γιατι μπορει να εξελιχθει σε κατι πολυ σοβαρο . Κριμα ειναι . Νεα κοπελα .

    • Ανώνυμος 09/10/2014 @ 12:53 ΜΜ

      ολοκληρο αντρακλα Κασσιδιαρη εχουμε,το μπουλη θα κοιταξουμε??

  19. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.
    ΟΠΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.

  20. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 9:44 ΜΜ

    αντε λοιπον να βγουνε τα χρυσαυγουλα του κροουλυ να ησυχασουμε,εκει να δεις παρακμη…τοσο που ο σαμαρας θα φαινεται αγιος,τα χειροτερα επονται.

    • Ανώνυμος 09/09/2014 @ 11:44 ΜΜ

      Χαλαρωσε . Οταν βγει η Χ.Α , και να θελει , δεν θα μπορει να μας παει πιο κατω απο κει που θα μας καταβαραθρωσει το ΤΣΙΡΙΖΑ . Μονο πανω θα μπορει να παει . Αν υπαρχει ακομα εστω και υποτυποδως χωρα .Ολοι το ξερουν αυτο κι οποιος δεν το ξερει , θα το μαθει συντομα . χα χα χααααααααααα . Εχει να πεσει γελιο .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*